ÅK TILLBAKA TILL HEMLANDET NU!

Väldigt bra av terrorforskaren Magnus Ranstorp att han kopplar samman attacken mot svenska socialtjänster från islamister med det nystartade muslimska partiet Nyans som redan i oktober var ute och sa att LVU-lagen, om vård av unga skulle bli en viktig valfråga för partiet Nyans.

Jag tvivlar inte en sekund på att partiledaren Mikail Yuksel har ett finger med i spelet genom sina kopplingar till Turkiet och kanske till och med Erdogan i att denna kampanj startats mot Sverige. Där flera 100 miljoner muslimer nu har sett videoklippen och driver kampanjer mot Sverige och svenska företag.

Något som kan bli lika stort som Muhammedteckningarna i Danmark.

Nu befarar flera experter att det kan bli terrorattacker mot Sverige och framför allt mot namngivna socialarbetare vid Socialförvaltningar. Jag betvivlar inte detta för en sekund. Frågan är inte om, utan när det inträffar. Det finns alldeles för många islamister i Sverige. Det är ju en av anledningarna till att denna kampanj också riktar sig mot just Sverige, det stora antalet muslimer i Sverige.

Lyssna till inslaget i Studio Ett så kanske ni förstår hur stort det håller på att bli.

Studio Ett har också idag ett reportage om partiet Nyans. Nyans ställer upp i riksdagsvalet och i ett 30-tal kommuner och regioner.

Partiledaren Mikail Yuksel var tidigare centerpartist från Göteborg. LVU-lagen tas också upp i reportaget, där partiledaren Mikail Yuksel själv pratar om LVU-lagen och bekräftar det som tidigare sägs av terrorforskaren Magnus Ranstorp i det tidigare inslaget.

Partiet Nyans vill ha religiösa friskolor, det vill säga muslimska friskolor. Islamiseringen tar nya steg framåt i Sverige.

Lyssna även till detta inslag i Studio Ett.

SVT har även idag haft ett inslag om detta där också Magnus Ranstorp medverkade

Läs även mitt blogginlägg från i måndags där jag också gör kopplingen mellan islamistattacken mot Sverige och partiet Nyans.

Min slutsats blir att dessa människor som inte vill integrera sig i det svenska samhället och våra lagar och regler måste återvandra till sina hemländer. Kom inte till Sverige och ställ krav på muslimsk kultur och islamiska lagar. Då finns det bara ett svar.

Åk tillbaka till hemlandet nu! Återvandring nu!

Annons

25 reaktioner på ”ÅK TILLBAKA TILL HEMLANDET NU!

 1. Anders G 2022-02-10 / 16:31

  Med sju månader kvar till valet: Före detta SD-topparna startar nytt parti
  UPPDATERAD IDAG 09:53PUBLICERAD IDAG 05:30
  Den före detta Sverigedemokratiske gruppledaren i Halmstad, Fabio Ishaq, startar tillsammans med ett tjugotal tidigare SD-medlemmar det nya partiet Halmstads lokala parti.

  – Det är sorgligt att vi har hamnat här, men det är SD som kommer drabbas mest, säger han.

  Bland de 20-tal medlemmar som begärt utträde ur SD har 13 av dem förtroendeuppdrag inom kommunen.

  Gilla

 2. Kalle 2022-02-10 / 14:48

  ## ”Alla röster ska höras” årets tema för Almedalsveckan i Visby ##

  ## Riktigt alla röster är dock inte lika välkomna. Aktörer och organisationer som av arrangörerna uppfattas som ”antidemokratiska” eller ”våldsbejakande” kommer inte att få medverka i Almedalen, låter man meddela – samtidigt som man dock inte definierar vad som åsyftas med ”antidemokratisk” och hur man avgör vem som ska klassas som detta.##

  ## Flera svenska riksdagsledamöter från riksdagspartierna har också fört fram att nationalsocialister bör nekas tillstånd att hålla tal och möten i Almedalen. ##

  ## Gustav Kasselstrand [AfS] bland annat blev polisanmäld för hets mot folkgrupp av polisen själva efter att han talat om återvandringspolitik och i samband med detta utsattes för en smutskastningskampanj i de lokala medierna.##

  ## – Åsiktsbrott hör inte hemma i ett land med yttrandefrihet. Alternativ för Sverige vill därför avskaffa lagen om hets mot folkgrupp i sin helhet. Det aktuella exemplet visar hur fullständigt absurd lagen är. Den används för att tysta, skrämma och förtala människor som yttrar sig i invandringsfrågan, kommenterade han anmälan och gjorde en motanmälan för falsk tillvitelse.##

  ## Förundersökningen mot Kasselstrand lades snart ner eftersom uttalandena inte bedömdes vara brottsliga. ##

  https://nyadagbladet.se/inrikes/alla-roster-ska-horas-arets-tema-for-almedalsveckan-i-visby/

  Endast vissa ut(v)alda röster får höras i svensk demokrati som Almedalsveckani!!!

  #Årets upplaga kommer att arrangeras mellan den 3 och 7 juli och går under temat ”Alla röster ska höras”#

  Skiiitsnack. Alla röster får inte höras.

  Gilla

 3. Otto 2022-02-10 / 14:23

  Lite kul att JP jämför Nordic Nest med batterifabriken i Göteborg. JP med spade i näven igen på Facebook.

  Gilla

 4. Sven d.ä. 2022-02-10 / 13:27

  Bra att detta kommer upp nu till valet. Muslimerna flyttar fram positionerna. Det kommer nya områden där detta sker. Men fattar svenskarna det?

  Gillad av 2 personer

 5. Varjager 2022-02-10 / 11:39

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Det är utländska intressen i den svenska politiken. Inte Sveriges bästa.

  Gilla

 6. Anders G 2022-02-10 / 08:15

  fter en splittring inom Sverigedemokraterna i Halmstad har gruppledaren Fabio Ishaq och ett tjugotal andra medlemmar valt att starta ett nytt parti. I och med splittringen blir hälften av SD:s ledamöter i kommunfullmäktige politiska vildar i väntan på valet.

  Under ett extrainsatt årsmöte i somras blev det maktskifte inom partiet, något som anklagats för att skett på ett olämpligt sätt. Det slutade i att valberedningen i början av februari presenterade en kommunlista som uteslöt flera av de lokala SD-topparna.

  Fabio Ishaq, som tillhör de som petats från valberedningens lista, säger till SVT Nyheter Halland att de sökt stöd och hjälp från rikspartiet men att de medvetet blundat för konflikten. Därmed väljer nu stora delar av partiet att lämna Sverigedemokraterna och starta det nya partiet, Halmstads lokala parti.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-02-10 / 09:35

   Som man bäddar får man ligga.

   Gilla

   • Anders 2022-02-11 / 08:25

    Fabios koppling til Lina ishaq?

    Gilla

 7. Ludvig 2022-02-10 / 07:02

  Magnus Ranstorp brukar våga säga sanningen.

  Gillad av 1 person

 8. Cosmik Debris 2022-02-10 / 02:01

  Om muslimerna misshandlar, könsstympar och vanvårdar sina barn skiter jag fullständigt i. Inte mitt/vårt problem. Det som är mitt/vårt problem är att det sker i Sverige och att svenska skattebetalare tvingas betala för slakten/blodbadet.

  Nu kommer allt att ställas på sin spets. Är det LVU och svensk lag som gäller eller är det sharia och bestialiska muslimska medeltidsfasoner? Det svenska samhället är så svagt och fegt så jag gissar att det är de barnmisshandlande muslimerna som går vinnande ur striden.

  Bert Karlsson: ”För att förstå det här islamistiska hotet (muslimska, min. anm) i Sverige så måste det vara ett terrorbrott till. Som är riktigt grovt dessutom”

  Vågar man hoppas på att Berts önskan blir verklighet? Jag håller tummarna därför att jag har gett upp hoppet om Sverige.

  Wikipedia: ”faraonisk omskärelse har praktiserats särskilt i Östafrika och är den värsta typen av kvinnlig könsstympning och innebär att klitoris, klitorishuvan, de inre blygdläpparna samt delar av de yttre blygdläpparna skärs bort. Huden sys sedan ihop och ett litet hål lämnas för att menstruationsblod och urin ska kunna passera”

  Gillad av 2 personer

 9. Efraim Barkbit 2022-02-09 / 23:28

  Undra vart den Trojansk hästen står parkerad?

  Gillad av 1 person

 10. Bergman 2022-02-09 / 23:11

  Någon skrev idag att draksådden börjar ge effekt.

  Gillad av 2 personer

 11. missurkiss 2022-02-09 / 19:53

  Hej Varför kan jag inte klicka på länken Utan att hamna på din site ? Öppnar länken och hamnar i hevete fel?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-02-09 / 19:59

   Alla länkar fungerar som de ska.

   Gilla

  • Anders G 2022-02-09 / 20:06

   Thoralf, är det svenska konvertiter som driver webbsidan islam.nu?

   Gilla

 12. Peter 2022-02-09 / 18:45

  På YouTube finns den turkiska kanalen TRT World, idag har kanalen ett inslag som handlar om att den svenska socialtjänsten tar barn från muslimer i Sverige. https://youtu.be/uwUrJhndKNk

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-02-09 / 19:22

   Erdogan jobbar hårt nu för att partiet Nyans skall lyckas i riksdagsvalet!

   Gillad av 3 personer

 13. Calle 2022-02-09 / 18:38

  Vad kan man göra i denna fråga? Jo, rösta på ett parti som kräver återvandring!

  Gillad av 6 personer

 14. Gunnar Karlsson 2022-02-09 / 18:24

  Jag är märkligt nog inte bara negativ till Nyans, det finns en stor möjlighet med dem oxså, tänk er själva in situationen på valnatten när Nyans har lyckat skrapa ihop 3,7% i Riksdagsvalet !!

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

 15. Ò Hyra 2022-02-09 / 18:14

  En nation som medvetet och med öppna ögon släpper in asociala sociopater från kulturellt efterblivna länder och sedan med näbbar och klor försvarar deras rätt att bo här och bära sig illa åt mot värdfolket är dömt att gå under.

  Det som händer i Sverige och i andra Europeiska länder är något helt oerhört, man importerar ett framtida samhällsproblem som på sikt kommer att i grunden skaka om de europeiska demokratierna. Många politiker förstår inte eller vill inte förstå att muslimerna har en långsiktig agenda att islamisera Europa.

  Gillad av 7 personer

Kommentarer är stängda.