MILJÖFASCISTER

Det verkar som alla miljöextremister har nästlat sig in på flera av våra myndigheter och deras extrema värdegrund är på väg att punktera Sverige. De håller på att rasera Sveriges välstånd eller det lilla välstånd vi fortfarande har kvar efter massinvandringen och den importerade brottsligheten.

Nu försöker de uppenbarligen att förstöra Sveriges elproduktion, skogsbruk och sedan inte minst alla klimatgalenskaper.

När det gäller Sveriges tusentals små vattenkraftverk skall de miljöprövas vilket kan leda till att väldigt många tvingas att återställa den tidigare miljön med stora konsekvenser. Detta har det skrivits spaltmeter om under de senaste åren och jag har själv besökt ett av dessa småskaliga vattenkraftverk i Alsterån. Inte minst Naturskyddsföreningen är drivande för att dessa småskaliga vattenkraftverk skall rivas.

Sedan har vi då etableringen av enorma vindkraftsparker som förstör livsmiljön för så många människor och som dessutom har en stor negativ effekt på stora fåglar och i synnerhet rovfåglar som kungsörn och havsörn som drabbas hårt, det vill säga dödas av rotorbladen.

Idag kom en nyhet om nya regler för skogsbruk som kan bli mycket besvärliga för den som vill bedriva ett rationellt skogsbruk. Lyssna till inslaget i Studio Ett

”Till exempel ska varje fågel i skogen kartläggas och tas hänsyn till.”

”Skogsägare kommer behöva ta betydligt större ansvar för att inte störa eller hota fridlysta arter vid avverkning och andra skogsbruksåtgärder.”

Jag undrar hur de stora skogsbolagen skall hantera detta. De kommer bli anmälda vid varje skogsavverkning i framtiden av miljöfascisterna.

Igår kom Nationella expertrådet för klimatanpassnings rapport om svenska klimatanpassningsarbetet.

”Klimatförändringen pågår redan nu och Sverige står inför fortsatta förändringar med stora effekter på samhället där bland annat naturmiljö, infrastruktur och människors hälsa kommer påverkas. Ökade problem med stigande havsnivåer, översvämningar och värmeböljor är bara några exempel på vad Sverige behöver rusta för.”

Lyssna till inslaget i Studio Ett.

Jag började titta och läsa sammanfattningen av rapporten som är cirka 25 sidor men det var verkligen inget som jag tyckte var intressant. Det var en otrolig mängd av falska påståenden, floskler och klimatalarmism. När jag sedan skulle ta en titt på den rätta rapporten blev jag mållös.

Rapporten var drygt 600 sidor. Herre min skapare så mycket ordbajsande för ingenting.

Stigande havsnivåer är möjligen ett mindre problem i Skåne om femtio år, inte i resten av landet på grund av landhöjningen. Översvämningar likt den i Gävle i somras kommer alltid inträffa då och då, oavsett vilka åtgärder som samhället, kommuner eller staten vidtar. Det kommer ändå inträffa skyfall någonstans varje år. Det har gjort det under alla tider oavsett dagens klimatförändringar.

Detsamma gäller värmeböljor, södra Europa klarar man dessa värmeböljor utan några problem. De har installerat air-condition i sina fastigheter för att få ett bra inomhusklimat. Sedan har man även bevattningsanläggningar.

Om vi får någon grad varmare så får vi ändå inte medelhavsklimat i Sverige. Låt säga att vi får förändrade klimatzoner i Sverige och att de förskjuts 300 km norrut. Det vill säga att Stockholm får det klimatet som man haft i Skåne/Småland. Om skåningar och smålänningar överlevt det klimatet så borde väl även stockholmarna klara det.

Jag måste bara säga att det blir bara tokigare och tokigare för var dag som går när dessa klimatalarmister tillåts styra vårt samhälle.

Följden av denna miljöfascism och klimatfascism blir att vi kommer förlora vårt välstånd och vårt välfärdssamhälle när dessa verklighetsfrånvända människor får styra den politiska agendan via kidnappade myndigheter.

Annons

9 reaktioner på ”MILJÖFASCISTER

 1. Ulf Ivarsson 2022-02-11 / 18:00

  Om Björn Gillbergs trovärdighet som miljöforskare läs: bokebackenskultursida.se/gillberg2.html

  Gilla

 2. ivarandersson 2022-02-11 / 11:49

  ”Till exempel ska varje fågel i skogen kartläggas och tas hänsyn till.”
  Det blir något att bita i när nya vindkraftverk ska byggas. Vindkraftverken behöver nya vägar som ska gå genom skogen. Eller gäller det bara när skogsägaren ska avverka?

  Gillad av 1 person

 3. turrim 2022-02-11 / 06:19

  Regeringen vet inte hur många och vilka människor som finns i landet. Men kräver att skogsägaren ska hålla rätt på alla fåglar i sin skog.

  Gillad av 3 personer

 4. Andersson 2022-02-11 / 00:12

  När kommer Nyans med i opinionsundersökningarna? Någon som vet?

  Gilla

 5. stigrydmark 2022-02-10 / 23:27

  Nu får varje skogsägare ”sätta sig på skolbänken”. Att ha god kunskap om sin skog kan ju vara ett jättearbete, och att dessutom känna till fågelarter och inte minst blommor och insekter. Hur mycket tid måste inte en skogsägare lägga ner? Alltmer fascistoida regler.

  Gilla

 6. Skogsmulle 2022-02-10 / 20:43

  Helt korrekt. Dessa miljömuppar har tagits sig in precis överallt. Myndigheter och rättsväsende är helt kidnappade. Dessvärre verkar även de större företagen som fortfarande finns kvar landet att vara in i samma på samma linje, vilket förvånar mig. Jag tror egentligen att det handlar om att de inte har stake nog att avvisa all klimathysteri. Denna hysteri kommer på sikt leda till landets undergång tillsammans med att Islam tar över. Just det, Islam är verkligen en ideologi som prioriterar klimatet. Lycka till MP 😎

  Gillad av 5 personer

  • tompas11 2022-02-10 / 23:34

   Det är inte Islam som kommer att ta över, det är muslimerna.

   Gilla

Kommentarer är stängda.