VILL CENTERPARTISTER INFÖRA BLASFEMILAGAR

De ledande Centerpartisterna Stihna Johansson Evertsson och Karin Helmersson vill uppenbarligen inskränka på yttrandefrihets lagarna och införa någon form av blasfemilagar om man skall tro deras diskussion på Facebook.

Barometern skriver ikväll om deras tråd på Facebook. Journalisten Mats Andersson har ställt frågor till dem och de båda kvinnorna blir uppenbarligen arga för att deras tråd på Facebook uppmärksammas.

Karin Helmersson ifrågasätter en av våra grundlagar. Karin Helmersson är regionråd i Kalmar län med ansvar för regional utveckling och kultur. Centerpartiets toppkandidat till riksdagsvalsedeln i Kalmar län Stihna Johansson Evertsson instämmer i Karin Helmerssons inlägg på Facebook.

Många Centerpartister instämmer i Karin Helmerssons och Stihna Johansson Evertssons inlägg. Leif Larsson (C) är regionfullmäktiges ordförande. Bengt Thörnblad (C) ledamot i regionfullmäktige och Cicci Schelin Seidegård som varit tillförordnad landshövding i Kalmar län för att nämna några kända namn.

Centerpartiet har väldigt många muslimer på sina valsedlar inför varje val och årets valsedlar är inget undantag. Det förklarar säkert deras ställningstagande.

Ingen tillfällighet att islamisterna Ebtisam Aldebe, Mahmoud Aldebe och Mikail Yuksel varit medlemmar i Centerpartiet, förstår man när ledande centerpartister i länet vill förbjuda att bränna böcker för att inte provocera en lättkränkt grupp som är van vid blasfemilagar.

Ska vi införa dödsstraff som i Pakistan för den som hädar islam?

På Twitter talar ambassadören Jens Odlander, som jobbat under flera socialdemokratiska statsministrar, först Göran Persson och senast under Stefan Löfven, klarspråk kring vad som i praktiken behöver göras:

De som attackerar polisen, mordbränner bussar, förstör egendom ska filmas, identifieras, lagföras. Därutöver bör vräkningar ske, bostads- och andra bidrag dras in, uppehållstillstånd annulleras, familjeinvandring stoppas pga vandelsbrist. Snabblag om indragning av medborgarskap nu. 

Också stora böter, ryck tv, parabol, bilar. Vid alla dessa åtgärder bör föräldrar göras medansvariga. En diskussion måste också inledas om straff, böter, utvisningar också kan gälla ”horisontellt” över storfamiljer/klaner eftersom detta är förövarnas modus operandi. Notera att sabotage mot blåljuspersonal har livstid i straffskalan. Det bör utdömas flera individer under Påskupproret. 

Staten bör tillsätta en task force bestående av Polis, Skatteverk, kommuner, hyresvärdar, socialtjänst och Migrationsverket och genomföra de åtgärder som jag nämnde ovan. Kanske behövs även Säpo.

Så långt har inte Centerpartisterna kommit i sina egna funderingar och dit lär de aldrig heller komma.

Annons

30 reaktioner på ”VILL CENTERPARTISTER INFÖRA BLASFEMILAGAR

  • Andersson 2022-04-22 / 11:53

   Vid genomgången efteråt framgår med önskvärd tydlighet att vårt land är under occupation och vår regering är en marionettregering. Valfläsket bränner.

   Gilla

 1. stigrydmark 2022-04-20 / 11:33

  Vad som är glädjande är C:s tillbakagång. Nu 4,3%, kanske vi fr en knallsensation i valet. Vem vill ha Annie? Den mest hala och opollitliga politiker som funnits i riksdagen.

  Att SD fortsätter att backa är en naturlig reaktion på partiets försök att efterlikna M. SD-väljare har inte glömt M:s förödande invandringspolitik.

  Det är sorgligt att vi inte har en statsminister som vågar sätta ner foten. Fanatiska muslimer och kriminella måste få höra officiellt att de inte är önskvärda och straffas och utvisas.

  Gillad av 6 personer

  • Lars 2022-04-20 / 12:25

   4,3% – är det verkligen så, vilken mätning?

   Gilla

   • stigrydmark 2022-04-20 / 17:28

    Jag kanske missförstod Katerinas Magasin. Hon använde SD-reklam som kanske var en önskan?

    Gilla

 2. Anders G 2022-04-20 / 10:30

  SD nere på 15% väljarstöd. SD kommer göra ett dåligt val.

  Gilla

  • Hoppalong 2022-04-20 / 14:43

   Var med och kämpade 2010. Nu är SD ett annat parti som inte går att känna igen från 2010. Röstar blankt. Bryr mig inte om att S sitter kvar. Sverige går inte att rädda. Titta på senaste MSM kampanjen, det är synd om muslimterroristerna.

   Gilla

 3. Calle 2022-04-20 / 09:30

  Jens Odlanders förslag till åtgärder borde bli lag. Heder åt honom som talar klartext om vad som bör göras!

  Gillad av 2 personer

 4. Nils Dacke 2022-04-20 / 09:07

  Jag har egentligen inte mycket till övers för Paludans insatser, men det handlar inte om det. Ger vi upp vår yttrandefrihet och rätt att kritisera en åsikt, i detta fall en religion så är det slut med svensk demokrati som vi känner den med dess yttrandefrihet, tryckfrihet, religionsfrihet osv. Vi kan inte låta importerade medeltida sagoberättelse sätta ramarna för vår frihet för då är vi ett sluttande plan och vi kan bara gissa vilket nästa steg blir mot shariasamhället.

  Gillad av 5 personer

 5. ivarandersson 2022-04-20 / 09:06

  De centerpartistiska hönshjärnorna Stihna Johansson Evertsson och Karin Helmersson tar ej hänsyn till grundlagen utan gör allt för att behålla sin plats vid köttgrytorna mha muslimska röster. Ynkligt agerat av hönshjärnorna.

  Gillad av 3 personer

  • Inghard Jörgenssen 2022-04-20 / 20:29

   Kvinnor inom politiken ”tycker” i stället för att följa lagar och gör aldrig en ”konsekvens analys”.

   Gilla

 6. Tony 2022-04-20 / 08:02

  Förstår inte dessa damer, men det är svårt att förstå sig på Centerpartiet
  överhuvudtaget idag, där försigår en massa konstigheter med våldtäkter och
  pedofileri, folk slutar för att dom inte står ut med ledningens översitteri.

  Om Ammie Lööf använt hälften av den tid hon använt till att försöka tysta
  Jimmie Åkesson hade hon kanske kunnat bringa ordning i sitt parti?

  Man kan tycka vad man vill om koranbränningen, men hade dom båda damerna’
  reagerat likadant om det gällt att bränna Bibeln? Protesterade dpm när
  Ecce Homutställningen som var en provokation mot kristendeomen?Tror inte det.

  Men nu när det gäller att häda Islam då kryper förbudskramarna fram, och vill
  försöka att styra vad vi får lov att säga detta trots att vi har åsiktsfrihet?
  Vad vill dom mer att Svenskarna ska avstå från i framtiden, att fira Jul och Midsommar,
  för det kan kanske reta upp Muslimerna??

  Om nu Muslimer kommer till vårt land, så har dom bara att rätta sig efter Svenska lagar,
  så gör man om man kommer till ett annat land, det är vare sig konsdtigt eller svårt,
  och det gäller när muslimer kommer hit eller om vi kommer till deras land.

  Det kallas vRespekt!

  Gillad av 3 personer

  • Roland Salomonsson 2022-04-20 / 11:48

   DADURA!

   Gilla

 7. Andersson 2022-04-20 / 07:08

  ” Problemet är, att för varje kille vi tar står en som är beredd att fylla platsen. Då måste man gå in med skola, socialtjänst, fritidsverksamhet – de brottsförebyggande åtgärderna – i tid och se till att vi har en stark generell välfärd i botten, säger Morgan Johansson.”

  Gäller det även regeringen? Gäller det även för Andersson, Strandhäll och Johansson???

  Gillad av 1 person

 8. Cosmik Debris 2022-04-20 / 02:08

  Man kan inte införa blasfemilagar för att skydda en politisk ideologi. Det är ju fullständigt bisarrt!

  De centerpartistiska hönshjärnorna Stihna Johansson Evertsson och Karin Helmersson resonerar som de jubelidioter de uppenbarligen är. Islam är en av världshistoriens grymmaste politiska mördarideologier. Inte en religion! Islam är sju resor värre än kommunism, fascism och nationalsocialism. Tillsammans! Den har vissa religiösa inslag men är inte en religion. Jag rekommenderar att damerna t.ex. läser de sjuttio första sidorna, det räcker gott och väl – i Karen Armstrongs bok ”Muhammed – En biografi”

  Om damerna inte efter det har fattat att islam är en hjärtlös politisk krigarideologi – så är de sällsynt dumma i huvudet. På riktigt!

  Att ett politiskt förslag är vanvettigt är inte en garanti för att det inte genomförs. Det är snarare en förutsättning i ett politiskt dårhus. Svenska politiker skjuter ständigt sammanbrottet framför sig för att inte själva behöva sitta med Svarte Petter när landet brakar samman. Samtliga muslim- och negergetton måste bottentrålas och sedan ska fångsten repatrieras hem till öknen.

  Kvinnlig logik? Bevara oss för den!

  Gillad av 5 personer

  • Gunnar Karlsson 2022-04-20 / 09:47

   Cosmik Debris,

   Tack för en mycket bra analys !!

   //Gunnar

   Gilla

  • Roland Salomonsson 2022-04-20 / 12:03

   F ö rätt kul!
   Muhamed är alltså en Nabatéisk jude från regionen runt staden Petra. Han kopierade delar av grekisk ortodox kristendom med mosaisk religion resp arabisk ”ur-religion” och i vimsighet skapade en religion. Mecka som stad existerar t ex inte före år 700, då Umajaderna besegrats av Abasiderna (Bagdad), varvid alla nabatéer utrotades och staden Petra förstördes. Men templet ”Mecka” återuppbygdes i vad som blir staden Mecka och templets heliga sten, Kaban, Flyttas till nya templet.

   Den politiska ideologin är skapad av tyska (främst) nazister i samarbete med muslimska intelektuella, särskilt Egyptiska. Det är genom sammansmältningen av islam resp nazism (kommunism) som islam omvandlas till ren politisk ideologi under sken av att vara religion (när det passar). De kulturmarxistiska (tyska nazismens arvtagare) ideologerna är fullt medvetna om historien och predikar allt om ”fredens” religion och ett samarbete med islam. Underförstått att fanatiska islamister skall gå ut på gatorna och utföra den kommunistiska revolutionen åt dem, för att de sedan skall ta makten från islam själv. Men i samtliga fall kommunister tagit makten, så har islam slaktat kommunisterna. Massor av överlevare hamnar då i Sverige och får fristad (t ex Iranierna). Här försöker de sedan göra om samma revolutionstrick som tvingat dem att fly en gång tidigare.

   Gilla

 9. Cosmik Debris 2022-04-20 / 00:30

  Vad tror ni notan för den muslimska intifadan landar på för svenska skattebetalare? 200, 350 eller 500 miljoner kronor?

  Mitt förslag att alla muslimer i Örebro, Norrköping, Rinkeby, Linköping och Malmö får sina socialbidrag indragna och besked om ovillkorlig utvisning inom de närmaste dagarna. Nej, förresten alla muslimer i hela landet ska få indragna socialbidrag och beslut om utvisning.

  ….så att vi kan börja leva igen. Sverige måste bli normalt.

  Jag rekommenderar alla som har sossar i bekantskapskretsen (jag har ingen vad jag vet?) att ni skickar en länk till detta avsnitt av Doc-TV. Om man inte begriper att islam och muslimer är dödens väg för Sverige är man på ren svenska – helt jävla dum i huvudet.

  Doc-TV 19.04.2022 Den svenske intifadaen (Med Helena Edlund)
  https://rumble.com/v11l0u4-doc-tv-den-svenske-intifadaen.html

  Gillad av 3 personer

 10. Cosmik Debris 2022-04-19 / 23:27

  Den inkvoterade muslimske infiltratören Nadim Ghazale ska inte berätta för oss vad vi får och inte får säga. Sverige är svenskarnas land och här säger och tycker vi vad fan vi vill. Om han har problem med den svenska yttrandefriheten så föreslår jag att han åker hem till valfritt muslimskt kaosland. Nadim Ghazale kommer, om han stannar i Sverige – aldrig att betraktas som svensk. Han kommer till döddagar att bara att ses som en invandrare, babbe och muslim. Det kan han inte göra ett endaste dugg åt och det tycker jag är toppen. Han kan bara känna sig etniskt hemma i öknen. Det är nog förresten ingen tillfällighet att islam uppstod i öknen. Där finns inte så mycket att slå sönder. Allah tänkte nog till där?

  Mitt förslag är att den svenske provokatören Rasmus Paludan _INTE_ bränner en koran vid nästa islamkritiska demonstration. Jag rekommenderar att han bara håller ett långt tal om faran med islam och kommande inbördeskrig om inte Sverige töms på muslimer. Det kommer att räcka för att väcka muslimernas vrede och blodtörst med kravaller, bränder och kaos som grande finale. Igen!

  Håll bara ett islamkritiskt/fientligt tal. Det räcker. Lita på mig!

  Hur ska knäppgökarna och brunskjortorna i Centern hantera det? Att vi måste förbjuda islamkritik också? Då har vi slutligen avskaffat yttrandefriheten.

  SD-hatande polis vill inskränka yttrandefriheten
  https://samnytt.se/sd-hatande-invandrarpolis-vill-inskranka-yttrandefriheten/

  Gillad av 4 personer

  • Roland Salomonsson 2022-04-20 / 12:06

   I stora drag är Arabien ÄNNU MER öken än det skulle vara om inte Islam slagit sönder all civilisation som fanns en gång, där också. Islam skapar alltid ÖKEN!

   Gillad av 1 person

 11. Goliat 2022-04-19 / 22:46

  Kalmar levererar igen!

  Gilla

 12. Cosmik Debris 2022-04-19 / 22:40

  Johan Westerholm: ”Islam har dödat miljoner människor senaste 1400 åren. Utplånat stammar, raderat religioner, släckt kulturer och språk. När den inte lyckats med det har den i alla fall försökt – den och vilar ännu inte[…]Islamiska Samarbetsrådets uttalande efter Koranbränningen i Jönköping ser ut att vara en av de komponenter som framkallat kravallerna under påskhelgen.

  ”Ett uttalande som går att koppla direkt till de s.k “Krigsverserna” i Koranen som kan ha använts för att få personer att lättare legitimera enskildas egen våldsanvändning mot det svenska våldsmonopolet.”

  Islam är ett dödligt gift som har injicerats i den svenska samhällskroppen av sadistiska och samvetslösa politiker. Om man har blivit förgiftad så måste man ha ett motgift och motgiftet är att åderlåta samhällskroppen på muslimer. Ansvariga politikerna ska därefter straffas.

  Mitt förlag är att vi gör fers av dem.

  Om svensk polis ska kunna återupprätta sin förlorade heder och auktoritet så ska man ge den svenske provokatören Rasmus Paludan demonstrationstillstånd på löpande band.

  ….sedan bankar man skiten ur muslimerna!

  Gillad av 4 personer

 13. Andersson 2022-04-19 / 22:36

  Ska vi införa dödsstraff som i Pakistan för den som hädar islam?

  Ja. det kommer. Inte i min tid och kanske inte i din tid. Men det kommer var så säker. Morgan Johansson, Ann Linde och Magdalena Andersson bäddar för det här. Hur skulle Stefan Löfven gjort. Hur skulle Håkan Juholt agerat?

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.