ISLAMISTPARTIET NYANS

Jag tror att Socialdemokraterna i Kalmar och i länet drar en lättnadens suck över att Partiet Nyans bara ställer upp i Riksdagsvalet i länet. Man kommer inte ha en valsedel till kommunvalet eller regionvalet enligt dokument från valmyndigheten.

I riksdagsvalet kommer säkert Partiet Nyans att plocka röster från framförallt Socialdemokraterna men säkert även från de andra bidragsvurmande partierna Vänsterpartiet och Miljöpartiet. För övriga partier är säkert förlusten av väljare ytterst begränsad. Man skall också komma ihåg att Partiet Nyans framförallt består av sunnimuslimer om jag tolkat det rätt.

Partiet Nyans är ett antisemitiskt och islamistiskt parti som jag tror har goda chanser att göra ett bra valresultat och kanske ta sig in i Sveriges riksdag.

Mycket hänger säkert på vad imamer säger till sina besökare i moskéerna runt om i landet under fredagsbönerna och hur sedan klanledarna uppmanar sina klanmedlemmar att rösta.

Mikail Yüksel har genomskådat vänsterpolitikers falska ramadanhälsningar.

Kommunalrådet Johan Persson (S) kör varje år sina ramadanhälsningar.

Oavsett hur det går i riksdagsvalet för Partiet Nyans så skall det bli väldigt intressant att se hur många som röstar på partiet i riksdagsvalet. Det kommer visa hur många islamister vi har i Sverige!

Hur många har läst några granskningar av partiet i svensk media. Den tidning eller journalist som granskar partiet kritiskt kommer sannolikt omgående stämplas som islamofob och kanske till och med som en rasist. Samtidigt vill säkert inte pk-media och vänstermedia ge Partiet Nyans någon uppmärksamhet. Det skall bli intressant att se hur Socialdemokraterna och vänstermedia kommer behandla det islamistiska Partiet Nyans.

Rasmus Paludans koranbränningar har säkert varit som en skänk från ovan för Partiet Nyans och dess partiledare Mikail Yüksel, som utnyttjat koranbränningarna flitigt på sociala medier. Imorgon kommer partiet även anordna en demonstration mor koranbränningar på Mynttorget utanför riksdagshuset.

Jag ställer mig frågan hur vanligt det är i länder i Västeuropa att det finns ett islamitiskt parti i parlamentet? Eller kommer Sverige bli det första landet?

Den enda fördelen med att det skulle bli så är förmodligen att då skulle Socialdemokraterna vara beroende av Partiet Nyans för att behålla regeringsmakten? Skulle Socialdemokraterna i så fall sjunka så lågt? Skulle det i så fall återigen rita om den politiska kartan och blockpolitiken i Sverige.

Att Partiet kommer komma in i ett antal kommunfullmäktigeförsamlingar som Malmö, Örebro, Västerås, Borlänge och Botkyrka är nog ganska troligt för att inte säga helt säkert men kanske till och med Växjö. Vad det kommer innebära för kommunpolitiken vet säkert ingen idag.

Kommunalrådet Johan Persson (S) i Kalmar drar säkert en lättnades suck idag!

Annons

19 reaktioner på ”ISLAMISTPARTIET NYANS

 1. ivarandersson 2022-04-23 / 09:34

  Kända kriminella har identifierats bland de som attackerade polisen – men även kvinnor och barn fanns bland angriparna, enligt polis och åklagare.
  – Det är unga män företrädesvis, även medelålders män, men också flera kvinnor med sina barn som kastar sten, eller när barnen kastat applåderar de och hejar på, sade åklagare Eva Nemec Nordh i Linköping till SR.

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2022-04-23 / 00:50

  Jens Ganman

  Ex-muslim Atiqa discusses the Qu’ran

  Gilla

 3. Champagne Supernova 2022-04-22 / 23:30

  5500 följare på FB för Nyans. Det är väldigt lite. Tror de tar några tiondelar i valet.

  Gilla

  • Ölandsbonde 2022-04-23 / 20:44

   Ånej. De kampanjar inte i vanliga medier. De får information på annat sätt. Jag vill också påpeka att shia och sunni bara har ihjäl varandra när landet är muslimskt. Så länge det finns judar och kristna kvar så håller de sams mot de gemensamma fienderna.

   Jag gissar på 5-6% i riksdagsvalet.

   Gilla

 4. Cosmik Debris 2022-04-22 / 22:44

  Jag hakar på Ebba Busch och skruvar upp nivån ytterligare några hack.

  Vattenkanoner? Det finns ju för hundra gubbar eldsprutor med räckvidd upp till 200 meter.

  ”Tunga och fordonsmonterade eldsprutor brukar dock ha mycket kraftigare maskineri och bränsletillgång, varav deras eldstråle kan komma upp i räckvidder om 200 meter”
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Eldkastare

  Gilla

 5. Huvaligen 2022-04-22 / 17:47

  Nyans och Stram kurs i Riksdagen? Tja, shit happens som bekant!

  Med hjälp av historiens vingslag möter Muhammed äntligen Harald Blåtand i Parlamentets talarstol. Då blir det extra fart på torgmötena med Kaba och Kors på plakaten och 7-åringar körs till gymmet av mammorna så att barnen ska få muskler för att orka kasta sten medan andra barnsliga letar tändstickor för att kunna tända bokbål på torget.
  Högaktningsfullt
  2022

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2022-04-22 / 15:43

  Ebba Busch: ” – Vi har alltså minst 100 skadade poliser. Den stora frågan som borde ställas nu är varför har vi inte minst 100 skadade islamister, 100 skadade kriminella, 100 skadade upprorsmakare?”

  Ta in vad hon säger. Det är Sverige hon pratar om. Det hon också säger, men som få tycks begripa är att 100 islamister samma sak som 100 muslimer.

  100 skadade muslimer?

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2022-04-22 / 19:20

   Ebba Bush borde ställa sig frågan: varför släppte jag in dem i landet? Hon är en del av problemet och det kan hon aldrig avsvära sig.

   Gillad av 2 personer

  • tompas11 2022-04-23 / 09:40

   Varför har vi inte minst 100 skadade politiker eller helst ännu fler? Varför ställs inte politikerna till svars för det helvete de skapat? Varför skyddas de?

   Gilla

 7. Eva Dillner 2022-04-22 / 15:25

  De lär ju få en del röster i Turkiet m fl. länder. Invandrare som flyttat hem med svenskt medborgarskap i bagaget. Förra valet såg jag en hel del inlägg om svenska valkampanjen i Turkiet. Ännu ett argument för att återkalla medborgarskap.

  Gillad av 2 personer

 8. Cosmik Debris 2022-04-22 / 14:29

  LÄS!
  Nyckelmeningen i texten är något som borde skrämma skiten ur fredliga och strävsamma svenskar.

  ”Kraften i destruktiviteten kom inte ur kränkthet utan från en styrkeposition som byggts på under många år.”

  ….som obönhörligen kommer att sluta i ett blodigt inbördeskrig.

  Lars Åberg: Där gatstenen landar upphör Sverige
  https://kvartal.se/artiklar/dar-gatstenen-landar-upphor-sverige/

  Gillad av 2 personer

 9. Cosmik Debris 2022-04-22 / 14:00

  En polis berättar det blodiga muslimska upploppet i Örebro:
  ”Vi försökte på alla sätt att förklara men det gick inte. De ville inte lyssna utan flera (både kvinnor och män) började istället samla sten mitt under samtalen.”

  Wikipedia om förberedelse till brott:
  ”Den som, med uppsåt att utföra eller främja brott skaffar, tillverkar, lämnar, tar emot, förvarar, transporterar, sammanställer eller tar annan liknande befattning med något som är särskilt ägnat att användas som hjälpmedel vid ett brott ska i de fall som särskilt anges dömas för förberedelse till brott.”

  Fråga: Varför grep polisen inte muslimerna för förberedelse till brott? Det går inte att tala en bindgalen muslim, som fått blodvittring – tillrätta. Det är helt meningslöst. Dessutom under tiden muslimerna samlar stenar som sedan ska kastas på polisens kollegor!? Det här landet är så jävla förlorat, kört, icke fungerande och polisen sköter definitivt inte sitt uppdrag. Den här polisens underlåtenhet har sannolikt resulterat i att en kollega skadades av muslimernas ihopsamlade stenar. Undrar om han har funderat på det?

  Polis om påskens upplopp: “Stenkastarna hade festivalstämning på Rinkeby torg”
  https://katerinamagasin.se/polis-om-paskens-upplopp-stenkastarna-hade-festivalstamning-pa-rinkeby-torg/

  Kloka ord från Gustav Kasselstrand: Inbördeskrig råder – Nu behövs återvandring!
  https://tinyurl.com/y8vf88tn

  Gillad av 2 personer

 10. Lotta 2022-04-22 / 13:29

  Vad gör muslimerna här? Uppenbarligen trivs de ju inte så varför inte flytta tillbaka till hemlandet eller till annat valfritt land där islam råder? Där slipper de ju både ”rasister” och ”islamofober”.

  Gillad av 4 personer

  • tompas11 2022-04-22 / 16:24

   Här kan de leva gott på svenska skattebetalare och i stort sett ostraffat syssla med kriminell verksamhet. Så länge dessa förhållanden råder så stannar de kvar.

   Gillad av 2 personer

  • Lars Johansson 2022-04-22 / 21:07

   Svaret är bidrag,bidrag utan några som helst skyldigheter! Enligt muslimer, enbart rättigheter.

   Gillad av 1 person

 11. Tony 2022-04-22 / 13:26

  Tänk så svårt det är för vissa figurer att få in i skallen att i Sverige råder Svenska
  lagar, oavsett ifall dessa lagar inte passar. Ingen har rätt att komma hit och ifrågasätta
  sådant som är självklarheter här. ?

  Jag skulle kunna resa till ett Arabland och förkunna att kvinnor ska ha samma rättigheter
  som männen i deras länder? Vad hade hänt då om jag samtidig ställt till ett j–la liv,
  och kastat sten på deras poliser? Men så gör man inte även om jag inte tycker att det
  är rätt att kvinnor bara är värd hälften av mannen i dessa länder.

  Lika litet har dom som rest genom tio länder för att ta sig till just Sverige komma hit
  och predika för oss vad som är rätt och fel med våra lagar, trivs man inte här med
  den ordning vi har, res vidare!

  För övrigt bränner vare sig folket här eller poliser koranen, vi behöver inte tycka
  om den för det1

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.