VAD SA EBBA BUSCH?

Varför angrips alltid Ebba Busch så hårt i svensk media? Vi har sett det angående hennes husaffär där hon till slut hade lagen på sin sida. Uppenbarligen till stort förtret för många journalister.

Svaret enligt min uppfattning är nog ganska enkelt. Svensk media styrs av vänsterjournalister och deras förhoppning är att få ner Kristdemokraterna under 4-procentspärren. Det driver deras hat!

Nu blir de helt tokiga över frågan ”varför sköts det inte skarpt?” Som förvrängs till alla möjliga versioner. Det är lite som viskningsleken eller lika falskt som rysk propaganda om kriget i Ukraina. Det blir bara mer och mer fel ju fler som uttalar sig och ytterst få går till källan och lyssnar på lördagsintervjun. Det har däremot jag gjort idag på morgonen och jag citerar nu den aktuella delen av lördagsintervjun.

”Vi har personer i Sverige, som inte vill vara en del utav vårt land, som söker aktivt ett parallellsamhälle eller som inte vill underordna sig under svenska värderingar, uttryckt i svensk lagstiftning. Vi har kriminella som har varit en faktor i detta men vi har absolut islamister och radikala krafter som vill Sverige illa, som har använt det här som en maktdemonstration.

Tror du på det här som Vänsterpartiet var inne på att det var fel av polisen att ge tillstånd till Rasmus Paludan?

Vi menar ju att poliserna behöver bli fler och att dom behöver ha bättre verktyg för att kunna stävja den här typen av upplopp. Men den svenska debatten har ju väldigt mycket nu handlat i ska man få bränna koranen eller inte. Svaret är JA, det är en icke diskussion för mig. Enligt den yttrandefrihet som vi har i Sverige idag, måste man kunna tillåta att både att bränna bibeln och att bränna koranen, oavsett vad man tycker om det i sak och hur man förhåller sig till boken.

Det är minst 100 skadade poliser och den stora frågan som borde ställas nu är Varför har vi inte minst 100 skadade islamister, 100 skadade kriminella och 100 skadade upprorsmakare? Vi hade personer som tog till sten i syfte att döda svensk polis, i syfte att döda räddningstjänst, i syfte att döda i vissa fall sjukvårdspersonal. Dom borde vara dom som är skadade, inte svensk polis.

Skulle det ha varit ett bra resultat om polisen hade skadat fler som begick dom här upploppen?

Om det är det som krävs för att upprätthålla lag och ordning, om det är det som krävs för att säkerställa att i alla bostadsområden i Sverige, så är det ytterst svensk polis som bestämmer, inte enskilda personer, inte upprorsmakare, inte stenkastande våldsverkare, inte islamister. Där gäller svensk lag och de som är satta att upprätthålla den ordningen, dom som är tillsatta att ha det våldsmonopolet, det är svensk polis. Så frågan som borde ställas är varför sköts det inte skarpt!

Och det är en fråga som svensk polisledning är svaret skyldig och inte minst de regionala polisledningarna som nu tog beslutet på vissa håll att inte gå tillbaka in. Som gjorde att vi har en situation där svensk polis tvingades att retirera när det borde vara våldsverkarna som borde ha kapitulerat under handen utav svensk polis och det har diskuterat kring eskalering men i ett läge där någon vill döda den som står för att upprätthålla lag och ordning för att skydda oss alla, oavsett vem och vilka vi är. Då måste det vara möjligt för polisen att ytterst eskalera till den nivån som krävs.

Det politiska stödet uppfattar jag delvis saknas i Sverige och här är det viktigt att man reder ut i den utredning som jag förutsätter att polisen kommer att göra, man brukar göra. Vad det var som gjorde att de regionala polisledningarna i vissa fall bad polisen att stå tillbaka.”

Vem har något att invända mot det som Ebba Busch säger?

I media och på sociala medier så förekommer en lång rad förvrängda uttalanden om lördagsintervjun. Det bevisar bara hur fruktansvärt vänstervridet svensk media är och inte minst public service och deras så kallade politiska experter/kommentatorer!

Jag känner bara ett stort förakt för dessa landssvikare eller rent ut sagt landsförrädare som springer de kriminella och islamisternas ärenden!

Annons

55 reaktioner på ”VAD SA EBBA BUSCH?

 1. Andersson 2022-04-25 / 16:26

  Jimmie och Ebba på turne:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/partiledarmote-i-karlskrona

  I Blekinge läns tidning kramas de. Bakom betalvägg. Ungefär som ryska posten kan man tänka.

  I Sydöstran nämns inte Jimmie efter vad jag förstå. Märkligt han har ju trots allt en bygdens son.

  Enligt uppgift från vanligtvis välunderrättat finns det mer på Facebook. Jag kan inte säga säkert för där går jag inte in. Då riskerar man inte att bli utslängd – bara uthängd.

  Gilla

 2. Lotta 2022-04-24 / 20:01

  Dialogpolis? Vem är det som inbillar sig att det skulle fungera vid muslimupplopp?

  Gilla

 3. molle3 2022-04-24 / 19:24

  De som tycker att svenska polisen INTE ska försvara sig mot dödligt våld, de måste ju också tycka att Ukraina-folket gör fel som skjuter tillbaka på Ryssarna. Det är det enda sättet jag kan tolka toksvenskarna på….

  Och ett stort tack till Ebba B som säger det som alla NORMALA Svenskar tycker.

  Gilla

 4. Hans 2022-04-24 / 18:40

  Svensk polis missade en unik chans. Man borde ha skjutit skarpt!

  Sannolikt enda sättet för Sverige att undgå fullständig islamisering på sikt.
  Tyvärr det är ”kärringar” som styr Sverige!

  Gillad av 3 personer

  • onkelbjrn 2022-04-24 / 22:48

   Jag tror att för Sveriges del är nog den enda lösningen repatriering av araber som inte vill anpassa sig till våra lagar, seder och bruk
   Våld hjälper inte. Det ser man om man tittar på situationen mellan Palestinierna och Israel. Palestinierna har hållit på och bråkat med Israelerna i över 70 år och gång på gång åkt på stryk och ändå lär de sig inte utan fortsätter.
   Men om våra poliser hotas med våld ska de inte springa iväg. De måste veta att det är de som är väktare över den svenska lagen. Och då får man inte backa. De måste använda de våldsmedel som de är utrustade med. Om de inte gör det kan man ju undra varför de överhuvudtaget är beväpnade.
   I helgen vann ISLAM .. Må det inte hända igen.

   Gilla

   • Hans 2022-04-25 / 08:56

    Islamisterna räknar nog med att svensk polis inte kommer att våga skjuta skarpt därav deras
    hybris. Polisen har ännu inte prövat denna metod och vi vet väl ej vad det hade lätt till.

    Dödligt våld i självförsvar kan vara berättigat och här var det nog så.

    Sveriges val kan vara att skjuta ihjäl islamister eller acceptera en islamisering.
    Men man kan ju alltid försöka först med en repartriering.

    Gilla

 5. turrim 2022-04-24 / 17:39

  Moa Berglöf är fortfarande stolt över ”öppna era hjärtan”-talet skriver hon i Sydsvenskan bakom betalvägg. Hon var talskrivare åt Reinfeldt och är stolt över att han höll talet.

  Nu är hon ledarskribent i Sydsvenskan – var annars?? Hon har tydligen skrivit en bok som jag inte tänker ägna min tid åt. Men i artikeln i Sydsvenskan så har hon tagit offerkoftan på. Det är synd om henne och Reinfeldt. Arga svenskar skriver i sociala medier att de borde hängas tillsammans.

  När jag ögnade hennes kulturartikel så fann jag inte ett ord om landets förfall, upplopp, stenkastning, mord, våldtäkter, hot, egna lagar, hån mot svennar och ”horor”, lögner, kostnader m.m.

  Ett typiskt medieinlägg i dagens kaosland där den stora frågan borde vara vem som har makten och om vi utanför statsmedia har rätten till yttrandefrihet. Men säkert ett led i indoktrineringen att gömma fakta och ansvar och styra över diskussionen på att alla som vänstern gillar är goda. Alla andra är rasister.

  Gillad av 1 person

 6. Nils Dacke 2022-04-24 / 16:25

  Med påskupploppen så har Sverige fått sin egen intifada där en pöbel löper amok med stenar och brandbomber. Nu ser vi resultatet av den mångåriga massinvandringen från totalt dysfunktionella kulturer och länder, man kan ju i alla fall hoppas att PK-sektens partier, media och kändiseliten är nöjda med vad de åstadkommit och landets väg mot en failed stat där staten tappat kontrollen över vissa områden. Den stora frågan är vad PK tycker att polisen gör nästa gång de utsätts på samma sätt, sannolikt lämna platsen och låta packet vinna igen???

  Gillad av 3 personer

 7. Cosmik Debris 2022-04-24 / 15:54

  Jens Ganman om koranen på arabiska:

  ”Det är ett sånt där reportage som exempelvis SVT:s Aktuellt skulle kunna göra så att vi vet vad vi faktiskt pratar om när vi diskuterar begrepp som ”Islam”, ”Koranen”, ”fredlig” och ”yttrandefrihet”. Men… det kommer vi gissningsvis aldrig att få se.
  Därmed är debatten kring påskupploppen, Paludan etc. rätt meningslös. Den är förljugen. Förvillad. Infantil. Som så mycket annat i den svenska inrikesdebatten”

  Det Jens Ganman inte tänker på är att det är för sent. Vi har passerat gränsen för länge sedan. SVT varken kan eller vill upplysa svenska folket om vad som står i den arabiska koranen. Gör SVT det nu kommer det att startas upplopp och blodiga kravaller. Hela jävla landet är en muslimsk krutdurk som kan explodera när som helst.

  Gillad av 3 personer

 8. Cosmik Debris 2022-04-24 / 15:15

  Polis ger Ebba rätt. Polisen skulle/kunde ha skjutit rakt in i den uppretade muslimska pöbelhopen.

  Gillad av 3 personer

 9. Kalle 2022-04-24 / 15:03

  ## Svensk demokrati: Ett ständigt trixande för att runda folkviljan ##

  ## En demokrati där folkstyret har fått en undanskymd roll, och där det istället är politiker, expertmyndigheter och rättsväsendet som ska bestämma.##

  ##
  En modern förändring är att rättsstaten urartar i anarkotyranni. Med detta menas att myndigheterna styr hårdhänt över de följsamma medborgarna, medan de undviker konflikter med grovt kriminella grupper som har ett alltför svårhanterligt våldskapital.

  Detta kan illustreras med den svenska oförmågan att ”knäcka gängen” eller att straffa mördare och våldtäktsmän adekvat, medan man sätter dit felparkerare och prioriterar hastighetskontroller kanske hårdare än någonsin. Med tanke på att medborgarna ser brottsligheten som den centrala politiska frågan är rättsstatens oförmåga en av flera allvarliga brister i det svenska samhället. Politikerna pratar numera gärna om att knäcka gängen, skjuta skarpt och så vidare. Men agerar gör de inte.
  ##

  https://www.friatider.se/svensk-demokrati-ett-standigt-trixande-att-slippa-folkviljan

  myndigheterna styr hårdhänt över de följsamma medborgarna, medan de undviker konflikter med grovt kriminella grupper som har ett alltför svårhanterligt våldskapital.

  Känns det bra???

  Gilla

  • onkelbjrn 2022-04-24 / 18:25

   Nu kanske man inte ska jämföra p- anmärkningar och hastighetskontrollet med oförmågan att klara upp brott.
   Som alla vet sköts p-övetvakningen av kommunerna och de har ju inget att säga till om hur polisen ska knäcka gängen.

   Trafikövervakning med bla hastighetskontrollet är en uppgift som polisen är skyldig att upprätthålla. I trafiken dör och skadas mycket fler människor än vad gängen lyckas åstadkomma.
   Om folk följde de trafikregler som finns skulle polisen inte behöva lägga resurser på det.

   Gilla

   • stigrydmark 2022-04-24 / 23:25

    Besökte för en kort tid sedan Södertälje. Där jag tidigare utan problem parkerat, med hjälp av ett kreditkort, krävdes det en smart mobil som jag iinte har, En ung man med invandrarbakgrund var vänlig och betalade för en timma. Har anmält Amo Park till DO

    Gilla

 10. onkelbjrn 2022-04-24 / 13:33

  Toralf. ,,👍

  Gillad av 1 person

 11. Kalle 2022-04-24 / 12:01

  ## Efter kravallerna: ”Kan vi ens klandra dem?”##

  ## Den amerikanska programledaren Tucker Carlson häromdagen upp de brutala kravaller som skakade svenska städer under påskhelgen.

  Carlson frågade sig hur det kan komma att Sverige, som tidigare internationellt förknippades med ”Abba, Lappland och tristess”, nu slits isär av våldsamma upplopp.##

  ##För att svara på den frågan hade han bjudit in den nederländska juristen Eva Vlaardingerbroek, som förra året bodde i Sverige och arbetade på Sverigedemokraternas Youtubekanal Riks.##

  ## – Jag lägger skulden på de vänsterliberala eliter som har tillåtit att allt detta skett. Allt det här är en del av deras plan på att förstöra vår samhällsstruktur, och förstöra vår identitet och vårt samhälle. Och massinvandring är helt enkelt ett väldigt bra medel för att uppnå det målet, säger hon.##

  https://www.friatider.se/efter-kravallerna-kan-vi-ens-klandra-dem

  ALLA som är FÖR invandring bär skuld till att sverige blivit som det är!!! Specieltt regeringen Reinfeldt och alla Sosseregeringar samt inte att förglömma Miljöpartiet och alla andra som stridit för mer invandring.

  Fattar ni vad ni gjort nu???

  Gillad av 3 personer

 12. stigrydmark 2022-04-24 / 11:35

  OT Usch, läser nu på Fria Tider hur EU kommer att angripa alternativa medier, förbjuda hat mot EU osv. Eu blir alltmer fascistiskt. Det finns ju mycket god anledning att hata EU och andra aktörer vilket kommer att bli brottsligt. Jag blir väldigt upprörd och skulle vilja använfa alla tänkbara ord för att fördöma detta monster.
  r

  Gilla

 13. fete 2022-04-24 / 09:02

  Nästa gång det kastas stenar skicka fram sossepolitiker så dom får ta smällen…..

  Gillad av 1 person

 14. MickeP 2022-04-24 / 01:46

  Jag ser och läser om allt detta elände på betryggande avstånd.

  Fy f-n vad skönt att inte längre behöva bo och verka i det extremt dysfunktionella landet Sverige. Landet som inom loppet av 20 år gått från ett föregångsland (som Reinfeldt tyckte att vi inte redan var trots att vi var det) till ett undergångsland (tack vare sådana som Reinfeldt; ja jag var moderat en gång i tiden).

  Tyvärr måste jag fortfarande betala skatt till detta skitland och de skitpolitiker som lever av våra skattepengar, trots att jag inte längre vistas där och aldrig mer tänker sätta min fot där.

  Sverige kan gärna gå under och bli ett nytt Libanon, inte mig emot. Jag tycker dock synd om den svenska etniska befolkningen.

  Men nu gäller: – Alle man i livbåtarna, kvinnor som män, rädda sig den som kan!

  De som inte fattat detta än, står utom räddning.

  Vi övriga träffas i diasporan och diskuterar hur vi ska ta tillbaks vårt fosterland.

  Micke P

  Gillad av 4 personer

 15. Cosmik Debris 2022-04-23 / 22:25

  I gårdagens Aktuellt berättade Ebba Busch att hon nyligen besökt en Silverdalens lågstadieskola i Norrköping och att hon var otroligt imponerad över det förebyggande arbetet som sker där.

  Lågstadieskola? Vad hjälper det när det är 60-åriga muslimkärringar som kastar sten?

  Gilla

  • tompas11 2022-04-24 / 10:35

   Varför besöker Ebba inte någon högstadie- eller gymnasieskola i valfritt muslimutsatt område för att se hur det förebyggande arbetet ser ut där? Vi vet nog alla varför detta inte är aktuellt…

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2022-04-24 / 16:07

    Det blev lite fel tidigare. Skolan heter Silverdansen och är tydligen en typisk neger- och muslimskola där barn försvinner helt plötsligt för att könsstympas.

    Gilla

 16. Tony 2022-04-23 / 20:40

  Ja ynkryggarna inom Journalistkåren är många, men även bland kulturmaffian som
  tror att dom är på ett högre plan med sitt konstiga resonemang, deras sätt att vränga
  ord. Att dom är nyttiga idioter för den sortens invandrare som kommit hit i tron att det är
  deras sak att ändra om landet till något som liknar dom länder dom flytt ifrån, ja det
  tycks dom inte begripa! DeSSA MESIGA mähän tror på fullt allvar att ju mer man går
  dessaså samhällsomstörtare till mötes, så kommer dom själva att stå högt hos Muslimer
  Inget kan vara mer felaktigt, Muslimerna drar bara nytta av deras inställsamhet, och
  använder sig av den så länge dom har nytta av den.

  Men för mig och säkert många fler framstår dessa lismande PK folk bara som ynkliga
  figurer, en sorts Landsförrädare light!

  Gillad av 8 personer

 17. Andersson 2022-04-23 / 17:26

  Vad tror ni? Blir det tyst om om Rasmus Paludan stenas till döds?

  Gilla

  • folksam2010 2022-04-24 / 20:23

   Ja det är ju väldigt tyst om Lars Wijks ”Olycka”???

   Gilla

   • Tony 2022-04-25 / 10:14

    Ja den läggs det inte många rubriker på, ponera att det varit en Gangsterrappare som
    omkommit under mystiska omständigheter, då hade(S)VT gjort stort reportage om detta,
    det hade gått i repris flera gånge för att hamras in i medvetandet hos folk.?

    Gilla

 18. Cosmik Debris 2022-04-23 / 17:24

  Vad kan den ”svenska” lösningen bli på att muslimerna kastar sten på polisen? Min gissning är att någon ärthjärna föreslår att man tar bort stenbeläggningar på trottoarer och gångvägar i alla muslim- och negergetton. Helt enligt principen: ”att skjuta sammanbrottet framför sig”

  Det har vi inte provat. Hurra, vilken smart idé!! Ring Erik Ullehag för bövelen! Det kommer att bli århundradets integrationslösning och vi kommer att bli en enda stor lycklig familj.

  Gillad av 4 personer

 19. Skogsmulle 2022-04-23 / 16:35

  Jag tror Ebba blir extra hårt anfallen av msm/vänstern på grund av sin intelligens och sitt utseende. Jag har aldrig mött en man som INTE tycker Ebba ser trevlig ut, eller mer rakt är en snygg kvinna. Detta lägger henne i fatet för kölhalning, vad hon än gör. Att både ha hjärna och skönhet är ingen bra kombination i dagens Sverige. Frågan Ebba ställde kvarstår: Vem i detta land har våldsmonopolet? Om det inte är Svensk polis så säger jag som klimatnördarna: Då har vi max 10 år på oss. Trevlig helg 😀

  Gillad av 9 personer

  • Huvaligen 2022-04-23 / 18:24

   När skönheten kom till byn då var klokheten där,
   Då hade de bara törne och galla.
   Då sköto de efter henne med tusen gevär,
   Ty de voro ju så förklokade alla.

   Då nändes de varken dans eller glädje och sång,
   Eller något som kunde vådeligt låta.
   När skönheten kom till byn – om hon kom någon gång,
   Då ville de varken le eller gråta.
   Text: Nils Ferlin
   Musik: Lille Bror Söderlundh

   Gillad av 4 personer

 20. Calle 2022-04-23 / 16:25

  Ska bli intressant att se hur många poliser som skadas av motdemonstranter till den muslimska demonstrationen mot tryckfrihet och åsiktsfrihet, som hålls idag på Mynttorget? Antar att även här kommer polisen att få backa undan för blodtörstiga kristna som vill stena dom.

  Gillad av 4 personer

 21. Cosmik Debris 2022-04-23 / 15:51

  Expressen: ” Märta Stenevi (MP) vill lyfta den ”superkänsliga” frågan om familjeplanering bland invandrarkvinnor i utanförskap.”

  Det betyder att Stenevi ser somaliska tiobarnsfamiljer som ett stort samhällsproblem. Det borde TV4 kunna göra en ”skandal” av?

  Det kommer TV4 inte att göra.

  Gillad av 7 personer

  • turrim 2022-04-23 / 19:35

   Vem bryr sig om vad Märta Stenevi tycker? Jag läste att Gudrun Schyman skrivit under något med fyra andra om att vi inte ska vara med i NATO – vem bryr sig? Tanter som med sitt namn tror att de är betydelsefulla.

   Gillad av 2 personer

 22. Cosmik Debris 2022-04-23 / 15:37

  Hur tänker muslimerna egentligen? Om de hade stannat i sina hemländer skulle de inte behöva besväras av svensk socialtjänst och polis. Muslimerna kunde i lugn och ro misshandla sina ungar och slänga ut släktingar och kvinnor från balkongerna.

  Gillad av 6 personer

 23. tompas11 2022-04-23 / 15:30

  Det så dags nu Ebba när allt håller på att gå åt helvete. Du har ju suttit i en regering som ömkat och importerat dessa våldsfanatiker. Varför sa du inget då? Varför var du så tyst Ebba?

  Gillad av 2 personer

 24. Kalle 2022-04-23 / 15:15

  ## SD-toppen: ”Förstår och har full respekt” för att polisen nekar islamkritiskt valmöte ##

  ##Gläds åt inskränkt yttrandefrihet
  Andreas Exner (SD) är kommunalråd i Borås och på lördagen befann han sig i Norrby för att följa utvecklingen. I en intervju med Borås Tidning på platsen säger Exner att han gläds åt tillvaron som råder i området efter att polisen inskränkt både yttrande- och mötesfriheten.##

  https://samnytt.se/sd-toppen-forstar-och-har-full-respekt-for-att-polisen-nekar-islamkritiskt-valmote/

  ## Politikernas svar efter påskhelgens upplopp ##

  ## Expressen har frågat partierna om de anser att koranbränning borde utgöra hets mot folkgrupp – och om polisen borde få större befogenheter att hindra upplopp.

  Här är svaren.##

  https://www.expressen.se/nyheter/politikernas-svar-efter-paskhelgens-upplopp/

  Gilla

  • turrim 2022-04-23 / 17:20

   Det finns tydligen sverigedemokrater som har klättrat en bra bit på stegen men som nog borde klättra ner i stället. Som i Borås.

   I exempelvis Malmö har man ett oppositionsråd som är SDs legitimerade bödel som utesluter dem som jobbar hårt för partiet och har kloka synpunkter; men som kan ses som hot mot dem som redan klamrar sig fast vid en högre stegpinne.

   Afs ställer upp i många kommuner. Låt dem vinna och kicka dem som mjuknat från SDs grundsyn för att hoppas på en stor slev vid köttgrytan.

   I Kalmar har ni självklart ”Framtid Kalmar”.

   Gillad av 4 personer

   • Lollo 2022-04-23 / 21:06

    En väldigt bra och intressant intervju av Afs partiledare Gustav Kasselstrand här:

    https://swebbtv.se/w/ph2HFESFxqUWD1R6PkW1D4

    Afs kommer att få min röst igen (tredje gången). Spelar ingen roll om dom inte kommer in i Riksdagen. Jag röstar på det parti som har samma åsikter som jag själv. Då sover man gott om natten.

    Gillad av 3 personer

 25. Hacke 2022-04-23 / 14:16

  Vänsteraktivisterna i public service kan inte få nog av denna sin egenfabricerade ”skandal” och följer nu upp enligt ökänt mönster. Idag är maktens springschasar således ute hos sina gemensamma skyddslingar bland stenkastarpöbeln med den givna frågan vad de tycker om Ebba Buschs klipp- och klistrade uttalanden.
  Som man ropar får man svar är bara en av alla bedrägliga arbetsmetoder inom statens ”objektiva och sakliga” propagandakoloss.
  Men kanske även Busch och kd till slut vaknar upp ur koman när hon nu inte bara möts av rekylerna av partiets egen huvudlösa invandringspolitik utan också kd:s naiva gillande och kravlösa medgivande till tvångsfinansieringen av den vänsterns egen skyddade verkstad som nu går all in med sina ljusskygga medel för att jaga henne och partiet bort från allt vad makt och inflytande heter.
  Visst gör det ont när stenar flyger – och knoppar brister.

  Gillad av 4 personer

 26. janne 2022-04-23 / 13:04

  Journalister och media är en ren styggelse för landet och totalt odugliga,hur känns det
  invärtes om kvällen när du medvetet spridit lögner falskhet och hat till dina landsmän.
  Är det inte dags att inse att ni är fullständiga idioter som häller på att hjälpa till att ödelägga
  landet som en gång var så fint att leva i,skärp till er för fan medan tid är innan allt är borta.

  Gillad av 4 personer

 27. Calle 2022-04-23 / 12:40

  Instämmer till fullo med din åsikt Thoralf, såg Strömstedtskan på tv 4 imorse, blir spyfärdig av att höra henne försöka snärja Ebba.

  Gillad av 4 personer

  • Lars 2022-04-23 / 17:25

   För ngt år sedan eller två så ramlade Strömstedtskan omkull på golvet i sändning – efter det blev hon PK så det bara stänker om det.

   Gilla

 28. stigrydmark 2022-04-23 / 12:32

  Ebba ställde en naturlig följdfråga om man ser till resultatet. De senaste händelserna har tydligt visat att Sverige inte är en demokrati. Om yttrandefriheten attackeras av en väsentlig del av befolkningen, antingen fysiskt eller verbalt, blottläggs ett lands demokratiproblem.
  Problemet uppstod egentligen med den första invandringen av muslimer, och har årligen förstärkts genom den ensidiga muslimimporten.
  Även om Morgan i desperation kommer att införa en blasfemilag, med ytterligare inskränkning av yttrandefriheten, är demokratin förlorad för alltid. Sverige är inte en demokrati ock kommer aldrig att bli, sä länge som vi accepterar Islam och koranen.

  Gillad av 5 personer

 29. ivarandersson 2022-04-23 / 11:54

  Lysande att få Ebbas ord på pränt. Inte bara PS och MSM förvrängning av hennes tal.

  Gillad av 6 personer

 30. Andersson 2022-04-23 / 11:38

  Varför sitter det poliser och delar ut pass i stället för att komma ut på fältet och försvara demokrati och rättvisa?

  Gillad av 8 personer

 31. turrim 2022-04-23 / 11:34

  Man har fått det dit man ville redan från början. De farliga och okunniga är Ebba Busch och Jimmie Åkesson.

  De som tar makten med dödligt våld är snabbt ointressanta. Detta spel är ytterst ansvariga ministrar med med knähundarna i media duktiga på. Putin kan inte göra det bättre.

  Gillad av 3 personer

 32. Andersson 2022-04-23 / 11:33

  Yttrandefrihet är inte bra för demokratins utveckling.

  Gilla

  • ivarandersson 2022-04-23 / 11:56

   Yttrandefrihet är inte bra för socialdemokratins utveckling. Makten framför allt.

   Gillad av 6 personer

 33. Eva Dillner 2022-04-23 / 11:15

  Hon har helt rätt. Drevandet mot allt och alla som vill ha lag och ordning är i sig ett hot mot rättsstaten. Varför är journalisterna så rädda för ett tryggt och lugnt land?

  Gillad av 10 personer

 34. Huvaligen 2022-04-23 / 11:12

  Ebba Busch var en snygg tjej och politiker
  men
  så blev hon en vacker kvinna och en mycket skicklig politiker

  Aksel Sandemose växte upp i en danska småstad som han kallade Jante. Det gav oss som bekant jantelagens 10 budord som exempelvis
  1. Du ska inte tro att du är något.
  2. Du ska inte tro att du är lika god som vi

  Gillad av 8 personer

Kommentarer är stängda.