KLIMATHETSAREN JAN LINDSTEN

Den klimatalarmistiska tidningen Barometern har idag en stor stödartikel för Miljöpartiet. Man behöver inte betvivla var tidningen har sina sympatier.

Klimatalarmisten Jan Lindsten som med sina återkommande krönikor i Barometern visar detta med all tydlighet. Krönikor som utgår från rena fantasier och alarmistiska prognoser men ytterst sällan riktiga fakta och den verkliga utvecklingen.

Frågan är om vi har en månad eller tre år eller möjligen 7 år på oss att vända utvecklingen enligt Jan Lindsten.

Jag fick för några dagar sedan följande träffande kommentar på min blogg från J B Doe.

”Vi har vant oss vid att FN med jämna mellanrum varnar för en kommande klimatkatastrof. Förra året skulle det ske inom 10 år och i år var det 3 år.

Men sedan alarmisterna hamnat i medieskugga på grund av Corona-pandemin och kriget i Ukraina, har de blivit desperata vilket har lett till att de har övergett alla anspråk på logik.

Den 11 april säger Barometerns egen klimat-hetsare Jan Lindsten att han tror att Paris-avtalets mål ”nu är definitivt kört”. Dessutom citerar han chefen för FN:s miljöprogram, Ingrid Andersen, som säger: ”Vi behöver rivstarta den här månaden (april), inte nästa. Annars går vi rakt in i klimatkatastrofen”.

Fjorton dagar senare hävdar Lindsten att klimatet nu kräver ”snabba handlingar”. Detta är ju rena snurren! Om det redan är kört borde han sluta sprida skrämselpropaganda och i stället börja njuta av livet de närmsta tre åren.

Två veckor senare meddelar Lindsten dessutom att FN:s klimatpanel i april hävdade att man måste snabba på minskningen av utsläpp annars blir det klimatkatastrof om ”ett antal decennier”. Alltså inom 10, 20 eller kanske 30 år.

Alla dessa olika bud om när Domedagen ska drabba oss, visar bara en sak: Klimatalarmisternas mentala härdsmälta är total!”

Annons

13 reaktioner på ”KLIMATHETSAREN JAN LINDSTEN

 1. stigrydmark 2022-04-29 / 13:22

  För några år sedan, det var nog när Greta dök upp, så ställde jag en fråga i några kommentarsfält, men fick aldrig något svar. Det jag ville veta var på vilket sätt vår planet kommer att ”gå under”.
  Den här 1 och 1/2 graden har tydligen stor betydelse. Vilket alternativ gäller: Värmeutplåning, översvämningar/drunkningar, förgiftning av koldioxid, eller vad?
  Så länge dessa hysteriker försöker skrämma oss till vansinniga beslut, kan vi normala människor
  lugnt se tiden an.

  Gillad av 2 personer

 2. Kalle 2022-04-29 / 12:24

  Morgans soldater har tagit över våldsmonopolet på svenska gator. Polisen svenska folkets våldsmonopol har backat undan. Paludan kandiderar till svenska riksdagen men stoppas av av svenska polisen. Varför??? polisen klara inte av sin uppgift att värna ytrandefriheten i sverige längre. Pöbeln, Morgans soldater, sätter gränserna för vad som får och inte sägas i sverige med våld!!! Våldet har besegrat svenska grundlagar!!!

  Funderat lite…

  Gillad av 2 personer

 3. Hacke 2022-04-29 / 12:17

  Att okritiskt citera vad olika organisationer häver ur sig och dessutom blanda ihop begreppen är precis vad jag förväntar mig av denne ”journalist”.
  Det värsta är att han är mer regel än undantag för kåren.

  Gillad av 3 personer

 4. Gunnar Karlsson 2022-04-29 / 11:51

  Vad är det för ärthjärnor som abonnerar på / köper lösnummer av / annonserar i den västerblivna slaskblaskan Barometern ?? Bojkotta den istället på alla tänkbara sätt !!

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

 5. Ölandsbonde 2022-04-29 / 11:45

  183 poliser skadade i upploppen: ”Tur att ingen har dött”

  Polisen totalnobbar Paludan – alla tillstånd nekas

  Allahu Akbahr!

  Gillad av 1 person

 6. Ölandsbonde 2022-04-29 / 11:36

  Varför limmar han inte fast sig på E22:an? Svag i tron, eller bara feg?

  Angående ”halläningen” som försökte döda sitt våldtäktsoffer genom att knuffa ner henne i ett gruvhål.

  Skyldiga äro kommunen som inte sett till att skyddstängslet var helt. Skam över en så usel kommun!!!

  På riktigt blev hålet hennes räddning. Utan det så hade ”halläningen” dödat henne på annat sätt.. T ex ha krossat hennes huvud med en sten. Fast då hade väl media ansett att kommunen slarvat med att låta stenar ligga och skräpa. Nu överlevde hon tack vare att ”halläningen” valde att dumpa henne i ett gruvhål. Tyckte väl att han var smart.

  Samma visa när det gäller de muslimska upploppen. Det är herr Paludans fel att vissa människor inte kan tygla sina känslor. Ni som läser och skriver här! Kan ni tänka er in i en situation där ni anser er ha rätt att kasta sten på polis och bränna bilar på grund av att någon sagt något ni inte gillar?
  Jag kan det inte.

  Om man bråkar med en hund så är det inte hundens fel om hen till slut biter ifrån. Vi förväntar oss inte annat när det gäller t ex hundar och barn. MSM ser på muslimer på samma sätt som på hundar eller barn. De kan inte ställas till svars för sina handlingar därför att de inte begriper bättre.
  De reagerar bara på herr Paludins ord och kan inte förväntas göra på annat sett. De är oskyldiga.

  Handen på hjärtat. Är det verkligen sådana människor vi importera till landet. Extremt lågbegåvade och våldsamma. Ska de rädda våra pensioner?

  Nåväl.Skitsamma. Nu har vi i alla fall fått veta vilka det är som utfärdar demonstrationstillstånd.

  Och apropå NATO. Har 104 skadade poliser och bakspringade dito imponerat på US? Vad har vi att bidra med? Pizza, saft oh bullar eller en stark käpphäst övning?

  Gillad av 1 person

 7. turrim 2022-04-29 / 11:33

  Jämför med Korpelarörelsen på 1930-talet i Tornedalen med extas som benämndes liikutuksia. Silverarken skulle landa och föra alla troende till himlen. Datum ändrades flera gånger och fastställdes slutligen till den 6 juni 1935.

  Inte fan kom det någon silverark. Förste profeten Siikavaara och hans närmaste intogs på mentalsjukhus under drygt två månader.

  Gillad av 4 personer

  • Gunnar Karlsson 2022-04-29 / 19:44

   Turrim,

   En mycket bra jämförelse, generellt kan man nog hävda, att när de religiösa grubblerierna tar över, försvinner allt sunt förnuft och logiskt tänkande !!

   //Gunnar

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Korpelar%C3%B6relsen

   Gilla

 8. Tony 2022-04-29 / 09:17

  Visst ät likheten mellan klimathetsarna och jehovas Vittnen, under hela min
  levnad när jag träffat på dessa har dom predikat att nu är Domdagen nära,
  nu har jag snart levt hela min livstid utan att domedagen kommit???

  Denne Lindsten har kanske tidigare varit Jehovas vittne?

  Gillad av 2 personer

 9. ivarandersson 2022-04-29 / 09:07

  ”Den 11 april säger Barometerns egen klimat-hetsare Jan Lindsten att han tror att Paris-avtalets mål ”nu är definitivt kört” ”
  Kommer utsläppen inte att räcka till för att öka temperaturen 1,5 grader eller vad menar han?

  Gillad av 2 personer

 10. Lotta 2022-04-29 / 08:40

  Dessutom hyllar han Sankta Greta. Det säger allt anser jag.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.