10 reaktioner på ”FALSKT KLIMATNÖDLÄGE

 1. Andersson 2022-04-30 / 15:05
   • Andersson 2022-04-30 / 16:09

    Visst är det en konstig värld vi lever i. Ebba Busch månar om våra poliser. Karin Hermansson hatar poliser. Vem är det som har strandat på Värdegrundet?

    Hermansson är frilansare och har och har haft många uppdrag för SVT och SR. SVT har lyckats med konstycket att inte nämna henne i sin artikel:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ebba-busch-portades-fran-elle-galan

    Gillad av 2 personer

  • ivarandersson 2022-04-30 / 15:43

   Kakan hatar kristdemokrater, för hon anser att alla människor är lika mycket värda och att man inte ska hata varandra. 🙂

   Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2022-04-30 / 16:00

   Får man verkligen se ut hursomhelst nu för tiden? Finns det stöd i lagen? Man känner stanken av en obehandlad bakteriell vaginos – bara genom att titta på bilden? Fruktansvärt obehaglig, falsk och motbjudande varelse. En vulgär koloss!

   Gillad av 2 personer

  • Ölandsbladet 2022-05-01 / 07:50

   Jo. Länken fungerar. Tyvärr. Mår inte bra av att se så många bilder på kakmonstret. Börjar faktiskt se fram mot den islamska staten. Tänk så många äckliga kvinnor man då slipper se i det offentliga rummet. Är det värt det? Ja, i alla fall känns det så idag.

   Gilla

 2. Lotta 2022-04-30 / 11:07

  Problemet är att det finns alldeles för många fega stackare som inte vågar ha en egen åsikt. De följer varandra som en flock får där alla tycker likadant därför det är säkrast och minst utpekande obehagligt. Sorgligt men sant.

  Gillad av 2 personer

 3. Kalle 2022-04-30 / 11:07

  ## FOLKOMRÖSTA OM NATO HADE VARIT BÄST, MEN…##

  ## Sverige skulle teoretiskt kunna fortsätta sin historiska linje som alliansfri nation, men det kräver en utomordentligt omfattande upprustning. Efter andra världskriget gick fem procent av BNP till försvaret. Det skulle inte räcka nu, med den högteknologiska försvarsmateriel som idag krävs. Jag minns tidigt 80-tal då Fälldinregeringen röstade igenom satsningen på ett eget, svenskt stridsflyg i form av Jas Gripen. Då levde ännu ambitionen om att Sverige kan försvara sig som alliansfritt. ##

  https://samtiden.nu/2022/04/folkomrosta-om-nato-hade-varit-bast-men/

  Jag tycker att sverige INTE skall gå med i NATO utan vara alliansfritt som vi varit i snart 200 år.
  Man skall inte ändra på ett vinnande lag som alliansfritt i detta läge.

  Sverige bör rusta upp det nedlagda starka försvaret och satsa 5-6 % av BNP för att visa sin vilja att vara alliansfritt. Det skulle nog lugna den ryska björnen. Putin kommer inte att sitta kavar i evigheter. Åldern tar ut sin rätt. jag är inget rysstroll eller liknande.

  Ukraina lägger fyra procent av BNP på försvaret och kan hålla Ryssland stången. Ryssen trodde att Ukraina skulle vara ett lätt byte men hej vad de bedrog sig. Rysllands försvarsbudget är också 4 procent av BNP.
  Ryska försvaret verkar bestå av imponerande paraderande Potemkinkulisser på Röda Torget då och då!!!

  Går sverige med i NATO så är det för att spara pengar till alla som importeras till sverige och tackar för vänligheten och generositeten med ett besinningslöst våld på våra gator och torg.Dessa våldsvrerkare tycks vilja kväsa yttrandefriheten i svenska grundlagar. Otack är världens lön.

  Tycker att sverige skall lägga dessa bidragspengar på ett stakt försvar på 5-6 % av BNP

  VILL andra länder ha med sverige i NATO??? Vi kommer med en massa förbehåll gällande vapen, manskap, baser och jag vet inte allt. Villa andra länder ha det så!!! Säkert bara en tidsfråga innan NATO vill ha det så. VAD skall sverige säga då om vi är medlemmar av NATO???

  Det är inte bara rättigheter att alla skall komma till undsättning om ett NATO land hamnar i krig. Det finns även SKYLDIGHETER i NATO. Tänk på det!!! NATO paragraf 5.

  Tycker att sverige skall spara på många statsutgifter och satsa dem på ett starkt försvar istället. Finns nog en massa besparingar som kan göras i den svenska statsapparaten!!!

  Gilla

 4. Gunnar Karlsson 2022-04-30 / 10:28

  Thoralf måste ha det djä…. svårt att hålla för skratt i Kommunalfullmäktige församlingen i Kalmar, en större koncentration av dårar, knäppgökar och förståndshandikappade människor går nog inte att finna. Det riktigt sorgliga är att dessa hönshjärnor valts till den denna pinsamma församling av ”vanliga” Kalmarbor !!

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

 5. ivarandersson 2022-04-30 / 09:34

  Ingen märker att det råder klimatnödläge men Johan Persson och hans följare har bestämt i fullmäktige att det råder klimatnödläge. Det finns protokollfört. Har det vidtagits någon åtgärd (byggts en Kalmar ringmur) för att klimatet inte ska tippa över kanten och försvinna ut i havet? 🙂

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.