”EXTREMT FARLIGT” SÄGER HYCKLAREN

Morgan Johansson lider av ett komplex för att han är så kort. det låter han gå ut över alla politiska motståndare. Foto Thoralf Alfsson.

Morgan Johansson är den minst kompetenta av samtliga statsråd. Och då är utmanarna väldigt många. Strandhäll, Ygeman och Farmanbar.

Jag tycker så illa om dessa rent ut sagt idioter som drivit Sverige ner i denna avgrund med utanförskapsområden, galna muslimer, galna våldsverkare och inte minst religiösa och kulturella ”skadade” människor.

Nu har Morgan Johansson kommit på att Partiet Nyans är extremt farligt. Grattis! Det är många som sagt under flera år vilken väg den stora muslimska invandringen till Sverige skulle leda till men då har den förbannade idioten stått och skrikit rasism till alla som höjt rösten och kritiserat invandringen från MENA-länder. Är Morgan Johansson nu det rasistiska statsrådet i den socialdemokratiska regeringen?

Jag kan bara känna en avsky och till och med ett hat mot de ansvariga politiker, oavsett parti som låtit Sverige förstöras. Det enda parti som kommer undan är det parti som jag arbetade så hårt för under ca 14 år för och jag avtackades med att bli utesluten från Sverigedemokraterna i november 2018.

Idag önskar många lokalt att jag var kvar i partiet eller att jag kom tillbaka till partiet! Jag har hört det från många de senaste månaderna. Men de får rösta på Framtid Kalmar istället.

Jag gissar att det gått upp för Socialdemokraterna att deras väljarbas i utanförskapsområden är hotad. Det som dessutom inte skulle förvåna mig det minsta är att Socialdemokraterna gjort egna opinionsundersökningar i dessa områden (det brukar det socialdemokratiska partiet göra). Undersökningar som visar att Socialdemokraterna kommer tappa många väljare till partiet Nyans.

Det kanske är så många att det kan innebära att Socialdemokraterna kommer tappa regeringsmakten.

Den som gräver en grop åt andra, ramlar ofta själv där i.

Islam är ett gift, islam är en cancersvulst som bara växer och den måste skäras bort med roten från den svenska samhällskroppen, innan det är för sent.

PS

Idag häktades fyra personer för inblandning i mordet på valborgsmässoafton i Kalmar. Det var inte en enda Andersson, Karlsson eller Svensson. Däremot flera muslimer, kanske samtliga.

Grattis Sverige till dessa berikare de har sannolikt kostat samhället 10-20 miljoner kronor. Det vill säga skattebetalarna, de laglydiga idioterna som finner sig i att betala dessa höga skatter år efter år. Utan att rösta bort Socialdemokraterna med deras stödpartier och deras hycklande statsråd från makten!

Tack för ordet!

Annons

39 reaktioner på ””EXTREMT FARLIGT” SÄGER HYCKLAREN

 1. turrim 2022-05-06 / 17:19

  För mig är frågan: Varför kan man i Danmark fatta lagbeslut om akuta problem, som den vanliga medborgaren tycker är fel, på några veckor till några månader. Det som i Sverige tar flera år. Danmark är en demokrati, med i EU, med i FN. Tacksam för en förklaring från bromsklotsen.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2022-05-06 / 20:39

   Turrim,

   En ytterst berättigad fråga, som ingen normalt tänkande människa kan besvara. Förklaring till denna avsiktliga och odemokratiska förhalning kan endast den lille osympatiske pajasen från Höganäs svara på.

   //Gunnar

   Gilla

 2. Kalle 2022-05-05 / 19:42

  Jaha, då var det klart! JP måste bort!

  ”NU ÄR ALLT KLART!!

  Petter Stordalen och LW fastigheter har nu en klar detaljplan för att bygga ytterligare ett nytt hotell i Kalmar. Oj vilka möjligheter det ger. För Kalmar City men också för möjligheten att locka större konferenser och kongresser till Kalmar under vår och höst. Inte heller Weekend-turismen ska underskattas.

  En glädjens dag för Kalmar!”

  Gilla

 3. Anders G 2022-05-05 / 19:38

  Skolinspektionen återkallar till- ståndet för två religiösa friskolor i Uppsala och Stockholm. Enligt myn- digheten riskerar skolornas elever att radikaliseras av islamistisk ideologi.

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2022-05-05 / 17:20

  Apropå psykopater.

  Annie Lööf har ingen som helst skam i kroppen. Hon är falskare än en 650-kronorssedel.

  Gillad av 4 personer

 5. Anders G 2022-05-05 / 16:44

  Thoralf, Rasmus Paludan kunde dött i Uppsala. Typ 10 sekunder till så hade muslimerna varit inne i bilen.

  Gilla

 6. Kalle 2022-05-05 / 13:14

  ## 26 organisationer kräver att storföretag bojkottar Twitter om censuren avskaffas ##

  ## Det kräver 26 liberala och vänsterextrema organisationer, rapporterar Daily Mail. Åtminstone en av grupperna finansieras med svenska biståndsmiljoner.##

  ## Bland de 26 organisationerna bakom hotet om bojkott finns Black Lives Matter och en rad andra mer eller mindre ljusskygga grupper. ##

  https://www.friatider.se/26-organisationer-kraver-att-storforetag-bojkottar-twitter-om-censuren-avskaffas

  Twitter slutar antagligen med censur av högergrupper, då vill INTE svenska sossarna vara med längre.

  De avslutade sitt Twitterkonto med omedelbar verkan hehehe

  Gilla

  • Huvaligen 2022-05-06 / 06:30

   Elon Musk väntas ta över som tillförordnad vd för Twitter efter det att det planerade förvärvet nu gått igenom.

   Under torsdagen rapporterades att Tesla-grundaren har säkrat 7 miljarder dollar från externa finansierare för nya Twitter. Han uppges också föra samtal om att kunna behålla Twitters grundare Jack Dorsey.

   Gilla

 7. Kalle 2022-05-05 / 11:15

  ##Thoralf Alfsson har fel##

  ## En klar felbedömning av Thoralf, både Strandhäll och Farmanbar är mer förtjänta av titeln: minst kompetenta statsråd! ##

  https://petterssonsblogg.se/2022/05/05/thoralf-alfsson-har-fel/

  Thoralf, du är uppmärksammad. Bra tycker jag. Du har startat åsikter om vem i regeringen som är MINST kompetent. Strandhäll leder listan tätt förljd av Morgan och Farmanbar på treje plts enligt en kommentar. Hehehe..

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-05-05 / 11:39

   Bra samarbete med Petterssons för att öka besökarna på min blogg.

   Gillad av 2 personer

   • Anders G 2022-05-05 / 19:37

    Tydligen 2 friskolor stängda idag

    Gilla

  • Andersson 2022-05-05 / 12:24

   Det måste föreligga ett tyckfel. Morgan Johansson är den minste inkompetente ministern i den här regeringen.

   Gilla

  • Gunnar Karlsson 2022-05-05 / 12:46

   Jag lutar åt att Pettersson har en poäng, att både Strandskatan och Farmanbar är totalt blanka, de kan ingenting och förstår ingenting, om det råder det ingen tvekan. Morgan däremot är mer slug och farlig, rent ut sagt en riktig skallerorm, men inte lika blåst och inkompetent som de två förstnämnda.

   Strandskatan och Farmanbar borde vara några riktiga blysänken för Sossarna, så de får gärna fortsätta att göra bort sig, däremot måste Morgan bort om vi någon gång skall kunna komma till rätta med den ständigt ökande kriminaliteten och gängvåldet.

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 8. tompas11 2022-05-05 / 10:53

  Så länge som muslimerna mangrant röstade på S så var allt frid och fröjd för S. Men nu har de små djävlarna startat ett eget parti och då är det helt plötsligt extremt farligt, ty S kommer nu att tappa röster. Däri ligger farligheten, enligt Morgan Johansson. Inget annat, om nu någon till äventyrs trodde att det var något annat.

  Gilla

  • Sven d.ä. 2022-05-05 / 12:18

   Detta är nästan roligt. Muslimerna tar röster av S, och i samma andetag förhoppningsvis inte kommer in i Riksdagen. Dessutom visas att det muslimska hotet är uppenbart och verkligt för det övriga svenska samhället.

   Gillad av 1 person

 9. Ölandsbonde 2022-05-05 / 10:51

  Har någon en förklaring till varför inte SD begär en förtroendeomröstning om ministern?

  Gillad av 1 person

 10. ivarandersson 2022-05-05 / 08:20

  Äntligen har Morgan Johansson vaknat efter att ha sovit i nästan 8 år. Verkligheten överensstämmer inte med hans dröm. Nu kan han förlora sin ministerpost om rösterna går till ett muslimskt parti.

  Gillad av 2 personer

 11. Cosmik Debris 2022-05-05 / 04:05

  Moskéerna är modersvulster och muslimerna är metastaser. Islam och muslimer är den värsta plågan som drabbat mänskligheten. Tio resor värre än kommunism och nationalsocialism. Nationalsocialismen hade den goda smaken att vara kortvarig. Den omänskliga och totalitära kommunismen får vi tyvärr dras med ett tag till. Islam och muslimer har plågat mänskligheten i 1400 år. Det tar aldrig slut. Varför ska vi i fredliga Sverige tvingas på detta förbannade barbari? Islam är INTE en religion. Islam är en pervers politisk mördarideologi.

  Det finns bara EN lösning. Bara en!

  Alla muslimer ska med tvång och våld repatrieras hem till Mellanöstern och alla moskéer ska jämnas med marken.

  Riv en moské baby, riv gärna tre baby

  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/G1qQzJ/bygg-en-moske-baby-bygg-garna-tre-baby

  Om inte detta görs blir det inbördeskrig om max 10 år. Den som tror att Sverige ska lyckas med att skapa någon slags ”svensk islam” ska spärras in på mentalsjukhus. Den människan är rubbad i huvudet och behöver vård.

  NEJ. UT. NU!

  Gillad av 5 personer

  • peo 2022-05-05 / 09:51

   Byter man ut orden muslim och islam mot jude och judendomen så är dina uttalande väldigt lika Goebbels. Men det är väl ingen tillfällighet!!

   Gilla

   • Thoralf A 2022-05-05 / 10:49

    Snarare finns det stora likheter mellan islamism och nazism! Men det har du säkert missat!

    Du vill ju inte ens kritisera islamism! Det gör dig lika medskyldig som nazisternas medlöpare på 30-talet och 40-talet.

    Gillad av 2 personer

   • Huvaligen 2022-05-05 / 13:53

    Knappt en enda brun liten nasse
    som grymtar och är rasist
    det finns i Svea rike
    och det tycker jag nog är lite trist.

    Knappt en enda brun liten nasse
    och sällan en fascist med uppfyllt hatbrottsrekvisit
    Inte den vackraste dagen som sommaren ger
    och inte heller när snön ligger vit.
    Nils Ferlin

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2022-05-05 / 14:19

    @PEO

    Nu är du sådär dum i huvudet igen. Men det är ingen tillfällighet?

    Gilla

   • Lotta 2022-05-05 / 16:26

    Det är inlägget finns under artikeln om nytt gängors i Kalmar:
    JOHANNES KLOMINEK
    2022-05-02 / 18:28
    toralf är halalkött! när vi tagit över landet så kommer vi införa hårda straff och shariarada ska råda!

    Varför kommenterar @Peo inte det eller är det något du ser fram emot?

    Gilla

   • Cosmik Debris 2022-05-05 / 18:03

    Jens Ganman: ”Bra gräv f.ö av Riks som lyckas få en babblande reporter på SR att reda ut skillnaderna mellan ”muslim” och ”islamist”. Som många länge misstänkt ÄR det ingen skillnad… shocker.”

    Det har jag sagt hela tiden.

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2022-05-05 / 18:09

    @PEO

    Fortsätt att göra dig till åtlöje. Gör det! Krokodilen kommer att äta upp dig också. Du kommer inte undan – om du nu tror det.

    Jens Ganman:
    ”Allt detta får mig att tänka på en passage ur Hamas originalmanifest från 1988 där profeten Mohammed citeras.

    Han säger:
    ”The Day of Judgement will not come about until Moslems fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Moslems, O Abdulla, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (evidently a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews.” (related by al-Bukhari and Moslem)”

    Gilla

 12. MickeP 2022-05-04 / 23:48

  ”Jag kan bara känna en avsky och till och med ett hat mot de ansvariga politiker, oavsett parti som låtit Sverige förstöras.”

  Välkommen i klubben!

  Jag gjorde det enda som stod i min förmåga att skydda min familj. Jag lämnade landet. Jag flydde Sverige! I det landet har jag ingen framtid kvar. Det var mkt enkelt att lista ut.

  Och eftersom jag kunde, så gjorde jag det.

  Därmed inte sagt att jag lämnat det svenska, att jag övergett våra genom århundrandena inarbetade och framgångsrika värderingar. Inte alls. De lever kvar i mig, starkare än aldrig förr.

  Jag är beredd när den dagen kommer, att kasta ut fienden från vårt land, vare sig de är islamister, vänsterpack eller annat allmänt fientligt folk. Bara skicka mig signalen att ni har påbörjat Reconquista så kommer jag tillbaka hem igen. 😉

  MickeP

  Gillad av 4 personer

 13. Cosmik Debris 2022-05-04 / 23:31

  Om nu den dvärgväxte och lögnaktige lille skiten tycker att partiet Nyans är extremt farligt så borde han väl stoppa inflödet av muslimer/sympatisörer? Nej, han är en liten man som gör så ont han kan. Nazidvärgen är sadist. Han rycker säkert av ben på spindlar också.

  ”Då Jezjov var mycket kortväxt (cirka 151 cm lång och spinkig, gavs han öknamnet ”den blodige dvärgen” på grund av sin sadistiska läggning”

  Nikolaj ”den blodige dvärgen” Jezjov
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikolaj_Jezjov

  Gillad av 3 personer

 14. Hacke 2022-05-04 / 22:36

  Väl rutet och fångat på kornet Thoralf!
  Och det skall tydligen till uteslutna/avhoppare från sd för att tala klarspråk på riktigt.
  Roger Richthoff läste lusen av riksdagens ledamöter från talarstolen när han avslutade med konstaterandet att det största hotet mot Sverige fanns i just denna församling.
  (Sevärt på nyheterna på Swebb-tv)

  Gillad av 1 person

 15. Cosmik Debris 2022-05-04 / 22:20

  Den här är väl inte off topic?

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2022-05-04 / 23:19

   Cosmik Debris,

   Absolut inte !! Men jag blev ordentligt överraskad över att han nästan har 160 i IQ, kan bara inte stämma …..

   //Gunnar

   Gilla

   • Cosmik Debris 2022-05-05 / 04:24

    @Gunnar Karlsson

    Mäter t.ex. ICA och Willys sina kunders IQ varje gång de lämnar deras butiker? Det hade jag ingen aning om? Det verkar kusligt tycker jag. Är det verkligen lagligt? Kommer resultatet upp på en storbildsskärm också eller får man resultatet direkt i sin mobil?

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2022-05-05 / 11:29

    Cosmic Debris,

    I dagens Sverige är det ingenting som överraskar mig längre, vad som är lagligt eller inte bryr man sig inte om, så det är nog inte otroligt att mätningar av den typ du beskriver görs av många, men resultatet behåller de nog för sig själva.

    //Gunnar

    Gilla

 16. Cosmik Debris 2022-05-04 / 22:17

  Gilla

 17. stigrydmark 2022-05-04 / 21:40

  Det skulle inte förvåna om Nyans kommer in i riksdagen. Troligen kommer de att samarbeta med sossarna, så för de kommande åren saknar det kanske betydelse, när det gäller makten. Men den dagen Nyans får egen majoritet eller stöd från MP/C? så kommer sossarna att vakna, men för sent.
  Det här scenariot är väl inte uteslutet och sossarna såg det inte komma. Egen majoritet hägrar för ett muslimskt parti, som då kan införa sharialagar och obligatorisk arabiska i skolorna.
  Beslutet 1975 om Sverige som multikulturellt var ju vansinnigt ur flera synpunkter. Invandrarna tillåts välja om man vill bevara sin egen kultur, inget ord om integration. Bygg era parallellsamhällen och Sverige kommer att på alla sätt stödja den inriktningen.
  Nu säger Magdalena att de har misslyckats med integrationen, tacka f-n för det. Det finns ju direkt stöd i 1975-års beslut

  Gillad av 4 personer

 18. folksam2010 2022-05-04 / 21:03

  Måste köpa champagne att lägga på Kylning när denna Minister får sparken 220911.. risk dom kan ta slut tänkte jag… antar många likt jag kommer fira när denna totala katastrof försvinner Och MP samt jag önskar C ryker med.. skall ut och kolla stjärnfall och önska mig detta

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.