JOHAN PERSSON (S) FIRADE EID MED ANTISEMITER

Socialdemokraten Nasim Malik på scen, omgiven av antisemitiska plakat och flaggor för terroristorganisationer i januari 2009. Ingen av alla politiker reagerade på detta, utan de gick upp på scen den ena efter den andra. Nasim Malik (S), Roger Kaliff (S), Martin Andersson (S) och Bertil Dahl (V).

Igår såg jag ett foto på Johan Perssons Facebook som gjorde mig bestört. Johan Persson hade firat Eid i Norrliden tillsammans med Kalmars muslimer och poserade på bild med massa män, givetvis inga kvinnor. Flera av dessa män har jag uppmärksammat tidigare och ibland dessa fanns det personer som ringt och hotat mig och krävt att jag skall ta bort foton från min blogg och som ville förbjuda mig att skriva om den sunnimuslimska källarmoskén. Personer som kommit med förtäckta hot. Uttryckt att sharialagar står över Sveriges rikes lag.

Flera av dessa personer deltog vid den omtalade fredsdemonstrationen 2009, som utvecklades till en antisemitisk manifestation mot Israel. Den mest ledande personen vid denna hatiska manifestation sitter precis framför Johan Persson på det foto som Johan Persson lagt upp på Facebook.

Det här skrev Johan Persson i ett brev till Samfundet Sverige-Israel i Kalmar län 2009, som blivit upprörda av manifestationen där flera Socialdemokrater deltog, bland annat kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff men också Nasim Malik som arrangör.

Tidningsartikel 2009.

Idag har uppenbarligen Johan Persson inga problem att umgås med dessa antisemiter. Han och Socialdemokraterna hade det sannolikt inte heller 2009 men då var antagligen medieintresset och opinionen så stark att Johan Persson drygt en månad efter manifestationen tvingades svara med detta brev.

Uppenbarligen har Johan Persson fullständigt glömt detta brev men jag kommer ihåg.

Då skrev Johan Persson ”jag beklagar och är bekymrad över att inte någon av politikerna som deltog under demonstrationen agerade med att polisanmäla direkt på plats”. Nu firar Johan Persson Eid med dessa antisemitiska individer. Det berör uppenbarligen inte Johan Persson det minsta idag.

Jag ställer mig frågan hur långt är steget från antisemit till islamist?

Sannolikt inte så långt om man offentligt på en scen på Larmtorget i Kalmar kan ge uttryck för sitt hat mot Israel och judar genom att få folket att skandera ”No more peace with Israel”. Dessutom på en fredsdemonstration.

Johan Persson och Socialdemokraterna är givetvis rädda att tappa röster till det nya muslimska partiet Nyans. Även om Partiet Nyans ännu inte deklarerat att man ställer upp i kommunvalet i Kalmar. Men Socialdemokraterna kommer säkert förlora röster i riksdagsvalet till Partiet Nyans.

Nu handlar det om att fjäska för Kalmars muslimer och tillförsäkra sig deras röster i valet den 11 september. Löftena om satsningar i Norrliden saknas ju inte då Socialdemokraterna redan satt upp valaffischer i Norrliden. Tidigare har det funnits en överenskommelse mellan partierna att inte sätta upp valaffischer förrän runt ca 5-7 augusti. Det struntade Socialdemokraterna fullständigt i inför detta val.

När jag ser kommunstyrelsens ordförande Johan Persson posera tillsammans med flera tvivelaktiga personer vid detta Eid-firande så får jag en mycket obehaglig känsla i magen och undrar vart vårt samhälle är på väg för någonstans och vart Socialdemokraterna är på väg.

Annons

21 reaktioner på ”JOHAN PERSSON (S) FIRADE EID MED ANTISEMITER

 1. Cosmik Debris 2022-05-09 / 16:21

  Krokodilerna kommer även att äta upp Johan Persson. Det spelar ingen som helst roll om han ”firar eid” i Norrliden. På krokodilernas meny står givetvis också falska, inställsamma och korrupta soSSar. När kommer Johan Persson att inse sitt misstag? För sent är min gissning.

  Hittade bara ett svartvitt foto från Johan Perssons eidfirande i Norrliden.

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2022-05-09 / 17:51

   Cosmik Debris,

   Tveklöst så finns det historiska paralleller, men jag tror aldrig Johan Persson kommer att inse sitt fatala misstag……

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 2. Kalle 2022-05-09 / 11:52

  Ukraina har försvarat sitt land nu i 75 dagar. Ett krig som ryssen trodde skulle vara över på några dagar och med seger över Ukraina. Ukraina lägger 4% av sitt BNP på försvaret och har stått upp emot den ryska björnen som också lägger 4% av sitt BNP!!!

  Om sverige går med i NATO så MÅSTE vi lägga drygt 2% av BNP. Vi har nedrustat försvaret.
  NU vaknar de snåla syndarna och vill gå med i NATO. Vi har varit alliansfria i över 200 år med gott resultat.

  Vi borde lägga 4-6% av BNP på försvaret igen och fortsätta vara alliansfria.

  OM vi inte klarar det med världens högsta skatter till vad används skatterna l!!! Är det för mer valboskap till sossarna???

  I snacket kring NATO verkar sverige inte vilja mer än 2% på försvaret och väldigt lite om våra skyldigheter för NATO. Ren snålhet. Dumsnålhet. Det blir fööör dyrt med ett starkt försvar istället litar vi på NATO hjälp!!!

  Det kostar att vara alliansfria. Det borde vi ha råd med världens högsta skatter. Varför betalar vi skatt om vi inte kan försvara sverige utan hjälp av NATO???

  Har funderat lite…

  Gillad av 2 personer

 3. Hj 2022-05-09 / 11:26

  Toralf vilka av dessa, som poserade med Johan, var det som ringde och hotade dig?

  Skicka ett mejl med ditt namn och verkliga mejl.

  Gilla

   • Hj 2022-05-09 / 13:37

    Du har alltså inget svar? Ditt inlägg gränsar till förtal, upp till bevis nu, vilka rent konkret var det som hotade dig? Och som du dessutom påstår var med på Eid festen..

    Gilla

   • Thoralf A 2022-05-09 / 14:48

    Läs inlägget en gång till.

    Om jag inte hade svar och personliga erfarenheter av dessa muslimer så hade jag inte skrivit detta inlägg.

    De som hotar mig brukar oftast vara anonyma men vid några tillfällen har polisen kunnat ta in dem på förhör och någon har blivit dömd.

    Men 98 procent av dessa muslimer eller vänstermänniskor är för fega för att stå för sina anklagelser och hot. Du tillhör uppenbarligen den gruppen.

    Gillad av 3 personer

   • Thoralf A 2022-05-09 / 17:59

    Jag noterar också att public service Arabiska redaktion och somaliska redaktion sätter likhetstecken mellan islamist=muslim i deras artiklar om Ebba Buschs lördagsintervju. Men de redaktionerna vet väl bäst. Vad vet jag!

    Gillad av 1 person

   • Hj 2022-05-09 / 15:17

    Ok, så du vet inte vilka det var som ringde och hotade dig och vet alltså inte ifall det är någon av de som var med på eidfesten, du drog alltså till från höften och generaliserade med att dessa människor har ringt och hotat dig, med andra ord ren förtal och rena lögner, sluta ljuga sluta projicera toralf!

    Nu drar du till med att jag med har hotat dig med, märks tydligt hur lögnerna frodas hos dig..

    Gilla

   • Thoralf A 2022-05-09 / 17:29

    Jag vet vem som ringt mig. Jag vet vilka som angripit mig verbalt på stan. Jag vet att de är engagerade i den sunnimuslimska källarmosken på Storgatan.

    Dessa personer vet det också! Det är samma personer som ligger bakom Eidfirandet.

    Hur länge skall du gömma dig i garderoben?

    Gillad av 2 personer

  • Andersson 2022-05-09 / 12:15

   Du är inte lite fräck du! Skriv ut namn och e-postadress här om du törs din fegis.

   Thoralfs kontaktuppgifter hittar du här!

   Gillad av 1 person

   • Hj 2022-05-09 / 15:19

    Och det ska komma från dig…

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2022-05-09 / 15:55

    Andersson,

    De är så avskyvärt vidriga detta satans pack och det är från dessa som Sosseriet numera får merparten av sina röster och makt !! Inte konstigt att Sverige ser ut som det gör numera.

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

 4. ivarandersson 2022-05-09 / 09:03

  Johan Persson och Socialdemokraterna gör vad som helst för att klamra sig fast vid köttgrytorna. Men det bäst att dölja att det är fläskkött och valfläsk i grytan.

  Gillad av 1 person

 5. Ölandsbonde 2022-05-09 / 08:32

  Skilj på antisionist och antisemit

  Gilla

 6. Goliat 2022-05-08 / 23:12

  Fruktansvärt! Var är bilden tagen som Hårfästet har lagt ut på Facebook? Känner inte igen den omgivningen.

  Gilla

  • Ölandsbonde 2022-05-09 / 08:31

   Larmtorget

   Gilla

   • Thoralf A 2022-05-09 / 11:23

    Den är tagen någonstans i Norrliden!

    Gilla

 7. stigrydmark 2022-05-08 / 22:32

  Makten framför allt.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.