PERSSON OCH AKINDER SPURTAR MED VALFLÄSK

Socialdemokraterna med Peter Akinder och Johan Persson i spetsen driver nu igenom en förhastad detaljplan för Norrliden centrum.

”Vi har inget intresse att dra ner på tempot. Vi har snarare dragit upp det. För kommunen är det viktigt att det här kommer i gång så snart som möjligt, säger Peter Akinder (S), samhällsbyggnadsnämndens ordförande.”

Barometern.

Det handlar bara om valfläsk för Socialdemokraterna med tanke på den otrygghet och kriminalitet som finns i Norrliden. Socialdemokraterna är livrädda för att deras stora väljarbas i detta utsatta område skall svika partiet.

Sajten Doku som gjort flera omtalade avslöjanden har nu undersökt hur stor andel av Angereds befolkning med utländsk bakgrund som kan tänka sig att rösta på Partiet Nyans. Av de som känner till partiet kan drygt 51 procent tänka sig att rösta på partiet.

Dessa siffror skrämmer säkert Socialdemokraterna! Men som man bäddar får man ligga!

Nu tror Socialdemokraterna att detta förhastade projekt skall rädda dem.

”Ett hundratal nya bostäder och stora ytor för bland annat mat­affär, hälsocentral, och tandläkarmottagning. LW Fastigheter och kommunen vill satsa stort på Norrliden. Ökad trygghet och trivsel är målet. God gestaltning, vatten, grönska och siktlinjer, medlen.”

Det är naivt att tro att ett nytt centrum med 6-våningshus skulle öka trivseln i Norrliden centrum. Att nya butiker, hälsocentral och tandläkarmottagning skulle öka tryggheten. Jag tror att effekten kan bli den rakt motsatta. Ökade möjligheter för de kriminella i sina ”affärsverksamheter”.

Vill man förändra Norrlidens status och utveckling så måste man förändra befolkningsstrukturen!

Annons

5 reaktioner på ”PERSSON OCH AKINDER SPURTAR MED VALFLÄSK

 1. Kalle 2022-05-27 / 15:46

  Narcissisten Johan Persson och hans medlöpare måste bort nästa val!

  Gillad av 1 person

 2. Kalle 2022-05-27 / 12:33

  BITTE ASSARMO [DGS]:

  ## Mörkermännen ska bara hålla käften och vara tacksamma ##

  ## Än en gång viker det demokratiska, sekulära samhället Sverige ner sig för patriarkala strukturer som hör hemma i kulturer som är väsensfrämmande från vår egen. Ukrainska kvinnor på flyktingboendet Galaxen i Olofström har blivit tillsagda att de inte får klä sig hur som helst eftersom det kan provocera män från andra kulturer, rapporterar Sveriges Radio P4 Blekinge.

  Korta shorts och blusar där kroppen kan skönjas är alltså inte välkommet på Galaxen. Här är det mörkermännen som styr. En twittrare uttryckte det mycket träffande:

  ”Hej! Vi är från Mellanöstern och vi har kommit till Sverige för att leva på skattebetalarnas pengar, men vi vill också förbjuda kvinnor att klä sig som de vill. De ska skyla sig, punkt slut.

  Med vänlig hälsning, Muhammed, Ahmed och Mehmet” ##

  ## Här räcker det inte med några tjejjourer – det måste till samlade krafter från alla myndigheter som har med de här mörkermänniskorna att göra och det måste till en ny lagstiftning som gör det lättare att utvisa dem som vägrar anpassa sig till våra lagar.##

  ## Och om de inte klarar det så finns det mängder med länder där de skulle trivas bättre.##

  https://detgodasamhallet.com/2022/05/27/bitte-assarmo-morkermannen-ska-bara-halla-kaften-och-vara-tacksamma/

  Håller med Bitte, GDS, till hundra procent. Det konstiga är varför svenska myndigheter tycks blunda för det vedervärdiga beetende. Det har pågått i många herrans år nu och får fortsätta med myndigheternas tysta godkännande.

  Valfläsk för importerad röstboskap???

  VEM är chef eller ansvarig på detta boende??? Är det en muslim med samma åsikter/värderingar som mörkermännen???

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2022-05-27 / 15:20

   SYDÖSTRAN 2000-06-27:

   ”Den nakna sanningen. Turistanläggningen Galaxen har mycket att erbjuda en besökare. Här ryms hotell, restaurang, bar, fiske och över 10 000 kvadratmeter skogsträdgård. Här finner man fontäner, vattenkonster och en mängd exotiska blommor och växter. Till anläggningen hör också nordens enda trestjärniga naturistcamping.”

   https://www.sydostran.se/olofstrom/den-nakna-sanningen/

   Jag vet inte vem som äger respektive bedriver verksamhet vid Galaxen idag. Wilmar Rietz lär inte längre vara i livet. Jag har en känsla av att Olofströms kommun är inblandade på något sätt.

   Gilla

 3. Lotta 2022-05-27 / 11:40

  Ingen av dödsskjutningarna eller knivmordet skedde så vitt jag vet i Norrliden. Varför satsar man då där?

  Gilla

 4. Hacke 2022-05-27 / 11:14

  ”Till kvällen får den late bråttom”.
  Sozialdemokraterna ser inte ens sin egen avkomma komma.
  Som man bäddar får man ligga eller som i soSSarnas fall; som man ligger får man bädda.
  Men här hjälper inga sidenlakan eller skrytbyggen i världen. Monstret islam slukar allt i sin skoningslösa framfart, även värdfamiljen när tiden är inne.
  Det enda positiva med det är att folkförrädarpartiet i sin blinda maktfullkomlighet till slut förtärt sig självt. En klen tröst när vi alla sitter fast i skiten av deras skapelse, kaoset och spillrorna av ett f d välfärdsland.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.