EXTREMT VÄDER

Bra videoklipp från Henrik Jönsson idag.

Ett klipp som alla klimatalarmister borde titta på och inte minst journalisterna på public service. Synd bara att Henrik Jönsson inte tog upp de stigande havsnivåerna. Det hade varit intressant att se hur han skulle hanterat dem men det kanske kommer i ett nytt videoklipp för havsnivåerna finns det ju konkreta mätningar av runt om i världen och inte minst i Sverige, vilket jag skrivit om många gånger.

Annons

9 reaktioner på ”EXTREMT VÄDER

 1. Högt hårfäste 2022-07-30 / 23:20

  Varför regnar det knappt aldrig i Kalmar längre? En slump, en vädercykel eller klimatförändringar?

  Gillad av 1 person

 2. O` Hyra 2022-07-30 / 18:19

  Jag har inget emot kvinnor, bara de inte sitter i riksdag och regering. Det var när feminiseringen av samhället började som allt gick åt helvete.

  Gillad av 4 personer

  • Huvaligen 2022-07-30 / 21:38

   O´ HYRA. Du har nog mycket rätt i det. Men är kvinnor alltid feminister? Och det finns ju män som säger sig vara feminister! Fast många käringar finns det utan tvivel. Och även extra inkvoterade och andra har halkat in på partiboken. Dessa finns i överflöd i beslutande församlingar. Och där blir det allt som oftast marigt med konsekvenserna när känslogodheten måste rättas till i efterhand.

   Men ledande kvinnor med bibehållen kvinnlighet och som tar verklighetsanpassade beslut uppskattas av både män och kvinnor. Fast de är ju tunnsådda. Men det finns undantag. Se på Ebba Busch men hon har det ju uppenbart svårt, ty

   ”När skönheten kom till byn då var klokheten där
   då hade de bara törne och galla
   Då sköto de efter henne med tusen gevär
   ty de voro ju så förklokade alla”
   Ferlin

   Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2022-07-30 / 22:51

   Instämmer till 100%.

   Gilla

  • malle - 2022-07-30 / 23:54

   @ O` Hyra
   Det startade redan när kvinnor fick rösträtt 1921 😉

   Ang väder och klimat, idag fick jag bittert ångra Klimatet, satte mig i solen njöt av ”klimatet” knäppte några kalla bira, slängde av mig tröja……kommer hem som en nykokt kräfta i huden HAHAHA, snälla Greta du kunde ju varnat mig 😉

   Har jag stekt mig innan? JA, kommer jag att göra om det? mest troligt JA, har jag lärt mig något sedan tidigare stekningar? NEJ…. HAHAHA

   Gilla

 3. janne 2022-07-30 / 17:20

  Jag vill inte bo på ett sätt så jag blir sjuk säger glösögda Märta,men det hjälper ju inte för det är hon ju redan hon är ju MP:are.Usch och fy.
  Dragspelsfoldern var och är läsvärd.Tack Thoralf för din envishet.

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2022-07-30 / 16:35

  Extremväder är ingenting jag oroar mig för överhuvudtaget. Jag oroar mig istället för extremt egoistiska och galna politiker. Inbördeskriget lurar precis runt hörnet. Inbördeskrig? Japp.

  Märta Stenevi i Aftonbladet:
  ”Men att själv bo i närheten av en vindkraftspark och de sanitära olägenheter det är förenat med är inget som tilltalar Märta Stenevi

  – Jag vill bo där jag har en bra boendemiljö. Jag vill inte bli störd av buller från vindkraft, erkänner hon.

  Många upplever vindsnurrorna som starkt störande och fastighetspriserna sjunker där vindkraften drar fram. Att det finns fog för kritiken visar bland annat en artikel i Läkartidningen som redovisar hur boende nära vindkraftverk oftare lider av sömnstörningar och depression än andra och också i större utsträckning drabbas av bland annat yrsel, tinnitus och huvudvärk.

  – Jag vill inte bo på ett sätt så man kan bli sjuk, vidgår Märta Stenevi men spekulerar samtidigt i att det är ännu värre att bo nära ett kärnkraftverk”

  Varnar för svart revolution: ”Den första måltavlan blir vita människor”
  https://nyheteridag.se/varnar-for-svart-revolution-den-forsta-maltavlan-blir-vita-manniskor/

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.