JAG GRANSKAR JOHAN PERSSON DEL 3

I min bok ”Mina politiska fighter” har jag skrivit om många saker som inträffat i Kalmar när det gäller Socialdemokraternas maktfullkomlighet och odemokratiska sätt att styra Kalmar.

Jag tänker citera en del händelser som jag skriver om i min bok och utveckla dem lite mer i några blogginlägg. Nedanstående episod kommer från mitt första möte i kommunfullmäktige den 6 november 2006.

”Det inträffade dock en liten incident som jag idag kan skratta åt och som blivit en liten anekdot som jag berättat många gånger senare. Lars Rosén hade nämligen tagit med sig en liten svensk flagga. Jag menar en väldigt liten svensk pappersflagga som man kan sätta i t.ex. en tårta eller i julgranen. Den satte Lars upp framför våra platser i fullmäktigesalen.

Strax innan mötet skulle börja kom en vaktmästare upp till oss och sa att ordförande Roger Kaliff (S) ville att vi skulle ta bort flaggan, då han inte tillät den typen av demonstrationer/manifestationer i kommunfullmäktige. Vi trodde inte våra öron och jag bara skrattade. Flaggan fick stå kvar. Vi trotsade leende ordförande Roger Kaliffs uppmaning. Flaggan kom faktiskt med på bild när någon fotograferade de nya Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Personligen tror jag det var ett försök från ordföranden och socialdemokraten Roger Kaliff att sätta oss på plats och visa sin makt som ordförande i kommunfullmäktige men det kanske också var ett sätt att testa oss nybörjare av den erfarne politiske räven, Roger Kaliff.”

Jag är övertygad om att även Johan Persson var inblandad i detta försök att visa sin makt mot oss nybörjare vid vårt första möte i kommunfullmäktige. Idag framstår det mest som pinsamt för dessa Socialdemokrater som nu har rad ministrar och riksdagsledamöter som har svenska flaggan i kavajslaget. Något som började under pandemin.

Vilka hycklare dessa Socialdemokrater är i grund och botten!

Annons

13 reaktioner på ”JAG GRANSKAR JOHAN PERSSON DEL 3

 1. Kalle 2022-08-02 / 14:43

  Jan Emanuel: [GP]

  ## Regeringens migrationspolitik är helt obegriplig##

  ## Om Sverige har den stramaste migrationslagstiftningen i Europa, varför beviljade vi över 86 000 uppehållstillstånd första halvåret 2022? ##

  ##
  Det finns delar i regeringens migrationspolitik jag har lite svårt att förstå. I ord tävlar man om att vara det parti som säger att man stramar åt migrationen mest, samtidigt som utfallet visar sig vara något helt annat.

  En socialdemokratisk minister slår sig för bröstet och säger till Expressen att: ”Sverige inte längre fungerar som en magnet för flyktingar” och att vi numera har ”en av de stramaste flyktinglagstiftningarna i Europa”.

  Det finns tre orsaker till att det är svårt att förstå att ministern skryter om det. För det första: Man har kallat det parti som länge förordat de stramaste flyktinglagstiftningarna för rasister, delvis på grund av just den orsaken. För det andra: Den politik man går i opposition mot är till stor del ens egen. För det tredje: Man måste vara påtagligt innovativ i sin tolkning för att få det att stämma.
  ##

  https://www.gp.se/ledare/regeringens-migrationspolitik-%C3%A4r-helt-obegriplig-1.77704509

  VEM är Jan Emanuel???

  ##Jan Emanuel Johansson, född 2 maj 1974 i Gottsunda i Uppsala,[källa behövs] är en svensk företagare och politiker (socialdemokrat). Han var ordinarie riksdagsledamot 2004–2006 och 2009–2010, och ersättare i riksdagen periodvis 2002–2004, 2006 och 2008–2009.[4] Han var ledamot i Norrtälje kommunfullmäktige 1998–2010.[5]

  Han vann dokusåpan Expedition: Robinson 2001.[ ##

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jan_Emanuel_Johansson

  F.d. Värsting som blev riksdagsman i omgångar för sossarna.

  Håller med om att svensk migrationspolitik är helt obegriplig. Fylld av lögner, blåljug helt enkelt.

  Ändå är det sveriges största politiska parti!!! Fattar det inte.

  Beror det på att ”Så röstade min farfar. Då gör jag också det hur tokigt det än blir”

  Gilla

 2. Kalle 2022-08-02 / 11:40

  SOSSE SOM SOSSE

  GUNILLA BRODREJ [EXPRESSEN]

  ## Andersson låter som en opålitlig person##

  ## Det är hårresande att lyssna på hur Magdalena Andersson svävar på målet. ##

  ## Jag skulle inte anförtro Andersson mitt bagage medan jag gick på toa. ##

  https://www.expressen.se/kultur/gunilla-brodrej/andersson-later-som–en-opalitlig-person/?referrer=rotator-item-1

  Sossarna är sig lika. Stöpta i samma ideologi.

  Skulle du lita på att en sosse bevakar ditt bagage om du snällt ber om det???

  Jag gör inte det!!!

  Gillad av 2 personer

  • Andersson 2022-08-02 / 15:46

   Vet hut! Vet sjufalt hut!

   Gilla

 3. Andersson 2022-08-02 / 11:16

  Varför inte göra egna pinnar. Du skulle kunna donera bilden du har i ditt i huvud. Blått på gul botten. Eller tvärtom Gör så många att det räcker till för alla på första kommunalfullmaktiemötet. Låt det vara en hemlis till dess.

  För unvikande av missförstånd och besvärligheter bör motivet inte vara alltför likt Kalmar kommuns logotyp. Att det finns typer som tar illa vid sig oavsett får man räkna med.

  Gilla

 4. Nils Dacke 2022-08-02 / 10:13

  Hycklare och en korrupt sossemaffia, en fråga som kanske Thoralf eller någon annan kanske kan svara på?, statssekreterare hos FM Damberg och tidigare hos FM Andersson Tora Hansjons är tydligen gift med energiminister Farmanbar, är det tillåtet att tillsätta en minister i regeringen som är gift med en annan minister eller statssekreterare i samma regering?, För mig låter det som ren vänskapskorruption när statsministern frågar sin statssekreterare om hennes gubbe har lust att komma in till Rosenbad och leka minister, speciellt som gubben ifråga är totalt okunnig om sitt ansvarsområde.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-08-02 / 12:04

   Om det stämmer så är det ännu ett exempel på Socialdemokraternas maktfullkomlighet och brist på demokratisyn.

   Gillad av 1 person

   • Nils Dacke 2022-08-02 / 12:13

    Thoralf, uppgiften skall vara korrekt, jag vet inte heller om det är förbjudet att utse en sådan minister, men i mina ögon helt olämpligt. Jag kommer också ihåg att när Åsbrink och Johansson blev ett par i Persson regering så lämnade någon regeringen pga detta.

    Gillad av 2 personer

   • turrim 2022-08-02 / 17:23

    Så även energiminister Farmanbar som tror att läget förbättras genom att Svenska Kraftnät gör normalt underhåll på befintliga transformatorstationer i stamnätet. Låt honom förklara i KU. Och varför lägger han sig uppgifter som ska lösas av Svenska Kraftnät?

    Gillad av 1 person

 5. Goliat 2022-08-02 / 10:10

  Johan Persson är en äkta tyrann! Det gäller även hans parhäst Peter Akinder.

  Gillad av 2 personer

  • worldpress99 2022-08-02 / 14:36

   Peter Akinder ja! Denne tidningsnedläggare som politiskt skrämde bort tidningen Östra Smålands läsare samt även de som läste Nya Östra Småland. Han klarade tydligen inte politiken heller! Bakläxa på b.l.a.”Foppahotellet” som skulle drivas igenom utan detaljplan. Någon höjdare är han inte och kommer väl förhoppningsvis inte att bli heller! Ett bra exempel på Kalmars inkompetenta sossepolitik.

   Gilla

 6. ivarandersson 2022-08-02 / 08:53

  Sossarna har alltid rätt tror dom men följer SD i hälarna för att inte tappa makten. Ynkryggar!!!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.