KALMAR FORTSATT FRAMÅT

Bor ni i Kalmar så kan ni inte undkommit Socialdemokraterna och Johan Perssons valsloggan som används även i detta val, ”Kalmar fortsatt framåt”.. Det är mer eller mindre samma som användes redan 2006 av Socialdemokraterna och Johan Persson. Fantasin flödar inte precis på det socialdemokratiska valkansliet.

Idag har jag delat ut ca 1 700 valfoldrar med valsedlar i Ljungbyholm, Trekanten och Smedby. I Smedby kom jag till nedanstående nya brevfack uppsatta av Kalmarhem.

Postfack i Smedby.

Det blev inte många valfoldrar utdelade vid detta postfack. Det fanns bara två efternamn som slutade på ”sson”. Det fanns betydligt flera Muhammed, Ali eller Ahmed.

Är det detta som Socialdemokraterna i Kalmar kallar för ”Kalmar fortsatt framåt”?

Jag kan bara säga att alla borde åka runt som jag gör och se vilket jäkla elände som Socialdemokraterna har skapat genom sin fullständiga maktfullkomlighet i Kalmar. Vem skall försörja alla dessa kvinnor i hucklen?

Mitt videoklipp angående min uteslutning från SD föll inte i god jord.

Din jävla idiot! Din äkliga egoistiska jävla idiot! Fattar du inte att detta är partiskadligt? Du försöker manipulera folk till att inte rösta SD. För vad??? För att du blev utesluten? Vem fan bryr sig om dig? Det är ju politiken vi röstar på inte på dig personligen… fattar du hur ogenomtänkt ditt uttalande var??? Jag röstar SD för att jag vill ha riktig politik vid makten inte för att något fetto fått för sig att han har någon ensamrätt om någon position någonstans i den politiska sandlådan. Den dag politik börjar bli personlig så ska man börja fråga sig vad man egentligen är ute efter, sina egna intressen eller Svea rikes intressen? I ditt fall går dina egna intressen före allt annat…

Personen tycks inte ha fattat att jag har startat ett nytt politiskt parti som ställer upp i valet. Men det har kommit fler kommentarer.

Rösta inte på toralf, rösta på SD! Toralf är ett troll som vill försvaga det enda part som bryr sig om dig och dina barns framtid. Rösta inte med hjärtat rösta med hjärnan: rösta SD 2022. SD har politik och konkreta förslag som skapar en förändring vilket INGEt annat parti har eller kommer ha.

Undrar om det inte är samma person? I varje fall lika okunniga.

Annons

15 reaktioner på ”KALMAR FORTSATT FRAMÅT

 1. Norrlidenbo 2022-08-20 / 19:19

  Vad säger du då till de ”Muhammed, Ali eller Ahmed” som den 11 september skulle faktiskt lägga sin röst på Framtid Kalmar?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-08-20 / 21:25

   De är välkomna att lägga sin röst på Framtid Kalmar men de kommer med största sannolikhet lägga sin röst på bidragspartiet Socialdemokraterna och Johan Persson precis som i tidigare val.

   Gilla

 2. O` Hyra 2022-08-19 / 20:27

  Förbjud lappar, säckpipa och Johan P.
  Och tänk på, ni som bär glasögon.
  Dom var dom första som råkade illa ut under Pol Pot.
  Dom ansågs vara intellektuella och därmed ett hot.

  Gilla

 3. onkelbjrn 2022-08-19 / 17:45

  Socialdemokraternas valpropaganda inför årets val är minst sagt pinsam. Man kan ju undra över hur någon någotsånär tänkande människa kan rösta på dem.

  Ett parti som suttit vid makten borde vid ett val kunna gå ut och räkna upp allt bra som man gjort under sin regeringstid.

  Men vad har sossarna gjort som är bra för landet och svenskarna?

  Gillad av 1 person

 4. Otto 2022-08-19 / 16:27

  Om JP får fortsatt makt, kommer han förstöra hela kommunen.

  Vad är det förresten för fel på Kalmar? Överallt i landet regnar det, men aldrig här.

  Har Johan tumme med vädergudarna också? Det får inte regna när det råder turistsäsong och evenemang. Krögarna i centrum måste gödas också. Vilken stad!

  Gilla

 5. Bjursnästomte 2022-08-19 / 14:48

  Det råder storhetsvansinne i lilla Kalmar!

  Gilla

 6. Thor 2022-08-19 / 14:18

  Fjamåt. Det är ju även Lööfs paroll. Men kanske inte i denna valrörelse. Det finns ju material så att det räcker ändå till att förlöjliga Lööf.

  Så (s) i Kalmar för ensamrätt i denna valrörelse. ”Fjamåt mot avgrunden!”

  Gilla

 7. Kalle Kula 2022-08-19 / 11:50

  Johan måste vara Sveriges mest exhibitionistiska kommunalråd!

  Gilla

 8. Grålle 2022-08-19 / 10:44

  Beundransvärt att du fortfarande står stark trots all skit du får ta emot.
  Eller kanske det triggar dig lite extra….?
  Hursomhelst, önskar dig all framgång i valet!

  Gillad av 5 personer

  • Thoralf A 2022-08-19 / 10:58

   Den positiva responsen som jag får värdesätter jag hundrafalt mer!

   Gillad av 4 personer

 9. ivarandersson 2022-08-19 / 09:01

  OT Egen energi ger rekordvinst för Holmen
  Koncernen lyckas motverka kostnadsinflationen genom att ha egen energiproduktion, samtidigt som man lyckats höja priserna gentemot kunderna.
  Rörelsevinsten steg till rekordhöga 2,1 miljarder kronor, jämfört med 0,9 miljarder kronor samma period i fjol. Försäljningen ökade med en miljard till 6,2 miljarder kronor.
  Rörelseresultatet för affärsområde Energi har på ett år ökat från 66 miljoner till 162 miljoner kronor.

  Gilla

 10. Ludvig 2022-08-19 / 08:17

  Som jag skrivit förut. När SD inte är mer rädda om sina duktiga medarbetare än att dom utesluts för ingenting, så blir rösten hädanefter på annat parti.

  Gillad av 3 personer

 11. Ölandsbonde 2022-08-19 / 07:55

  Taskigt att beskylla dig för att driva politik utifrån personliga intressen. Rent av skamligt! Du kämpar ju för alla födda 1957.

  Gilla

  • onkelbjrn 2022-08-19 / 17:38

   Ingen åldersgrupp borde ju egentligen inte hamna mellan stolarna.

   Gilla

 12. Högt hårfäste 2022-08-18 / 23:31

  ”Vi måste ständigt framåt, vi kan aldrig vara nöjda”. JP’s tröttsamma mantra. Bygg, bygg och bygg lite mer, så vi kan ta emot fler hucklen och skäggbarn. De finns överallt redan!

  PS. Kan inte SVT stava till ”kringgå”? Tänker på rubriken i bild i Aktuellt ikväll.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.