DEMOKRATI?

Facebook mer eller mindre blockerar mina inlägg om jag länkar till min blogg eller någon tidningsartikel. Antalet läsare som kommer från Facebook är nu minimalt, trots att jag är väldigt aktiv på flera Facebooksidor. Nu har jag nästan dubbelt så många läsare från Petterssons blogg. Helt sjukt!

Gustav Kasselstrand (AfS) har blivit helt blockerad från sina Facebooksidor.

Har vi ett demokratiskt val i Sverige?

Annons

6 reaktioner på ”DEMOKRATI?

 1. Björn 2022-09-09 / 08:37

  Man brukar tala om demokratiska och RÄTTVISA val. Sverige har förmodligen demokratiska val. Men vi har definitivt INTE rättvisa val.

  Gilla

 2. malle - 2022-09-08 / 18:12

  Helt jävla OT från mig, nu är Sossarna desperata, hade nyss besök från en som fiskade röster….det var en lugn diskussion, jag lyssnade på vad hon hade att säga sedan sa jag mitt……kunde inget annat än att hånle åt henne, hon frågade varför jag röstade AFS? Jag kontrade med att fråga ålder på henne 68år fick jag som svar, svarade att jag är 55 och vill ha tillbaka mitt -70tal som barn…. kontrade lite om pensioner, elpriser osv osv, fick inget vettigt svar…..utom att det är de borgligas fel HAHAHA….ansvar är ett ord sossar inte lärt sig ännu……

  Gilla

 3. Lennart 2022-09-08 / 18:10

  Har vi ett demokratiskt val i Sverige? Nej, nej, nej! Diktaturens hantlangare har tagit över. Naturligtvis glädjande framförallt för S, C, V och MP.

  Gilla

 4. Högt hårfäste 2022-09-08 / 09:41

  Vi har ingen demokrati i västvärlden eller i Sverige, fast alla hyllar Sverige till skyarna.

  OT. Johan talar tyst om kriminaliteten i stan.

  ”Polisen fick in händelsen strax efter klockan 22.15. En man och två kvinnor ska ha rånat två personer.

  – Man ska ha haft något vasst föremål och med hot tvingat de här personerna att lämna ifrån sig två elsparkcyklar, uppger Sara Andersson, polisens presstalesperson i region Syd.”

  Gillad av 1 person

 5. ivarandersson 2022-09-08 / 08:55

  Facebook går i regeringens ledband för att få elskatten reducerad med 97%.

  Gillad av 1 person

 6. Nils 2022-09-08 / 07:59

  Demokratin är borta i Sverige för länge sedan – Trist bara att FB och andra privata media ska få styra. Läste idag på uvells blog att S använder skattepengar för sina valturneer (https://uvell.se/) – hur lågt kan man som parti sänka sig?

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.