SD-MANNEN I KALMAR

Igår röstades Pia Schröder bort från SD Mörbylångas kommunvalsedel med röstsiffrorna 13-9. Så det var med andra ord ganska jämnt.

I SD Kalmar finns det en person som skriver en massa fula saker till mig. Jag vet vem det är. Här är några exempel på vad han skrivit i kommentarer på min blogg. Personen har stått och delat flygblad för SD på stan. Jag skall informera ansvariga inom SD om vem personen är, om de nu inte redan har koll på det. Det borde de faktiskt ha!

”Mer skitsnack från en mytoman som dig! Sluta sprida massor med skit! Pia sitter kvar och tror du på fullaste allvar att Pia skulle bli petad en vecka innan valet????? Är man misslyckad som dig så vill man dra med resten ner i skiten.”

”En till sak? Kunde du inte hitta ett bättre ställe att ställ dig än precis mittemot SDs valstuga???? Hur pantad i huvudet är du som har så dålig fantasi att du ska tränga dig in på oss rätt upp i röven? Vi vill inte ha med dig att göra, fattar du inte vibbarna???????????”

Nu är det inte Framtid Kalmar som valt platsen utan vi har blivit anvisade den av Kalmar kommun.

”Skitsnack!!! Jag pallar inte mer detta förbannade jävla skitsnacket från dig längre! Det enda rätta för Sverige är SD allt annat är trams. Du kan ta dina alkoholistkompisar och stoppa upp dessa i röven!”

”Är det ni som är oppositionen? Vad är ni för Pack? Johnston kommer efter valet att styra kalmar och sitta som ordförande vare sig du vill eller inte! Och kom inte med massor med fake nuse för vi tro inte på dig i alla fall!!”

Att jag och flera från Framtid Kalmar var och lyssnade på Jimmie Åkesson och Jessica Stegrud på Larmtorget i Kalmar passade inte heller den här mannen.

”Vafan toralf, vad i helvete har du att göra på ett SD event? Ingen gillar dig och ingen vill ha dig där? Du är där för att ragga röster åt ditt luffarparti, du är ett hån mot Sverige och svenskarna, allt du gör är av eget intresse: du är en förrädare som vill smutskasta SD och sno röster. Jag gillar dig men du har konstiga åsikter och lägger dig i vad folk ska göra i sina hem,jag har hört massor med konstiga uttalanden från dig, man får ju knappt lyssna på musik i din värld.. SD sparkade ut dig för att du är konstig. Du är partiskadlig och nu bevisar du att vi hade rätt trots allt!!”

Att det sprids många lögner förstår man när man läser hans kommentarer.

Annons

14 reaktioner på ”SD-MANNEN I KALMAR

 1. Ludvig 2022-09-10 / 08:16

  När man inte bor i Kalmar Kommun så går det ju inte att rösta på Framtid Kalmar Men till Regionen. Skriver man Framtid Kalmar Län på en blank valsedel? Skriver man också Thoralf Alfsson?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-09-10 / 08:29

   Det räcker med att skriva ”Framtid Kalmar län”

   Gilla

 2. turrim 2022-09-09 / 17:42

  Den personen beter sig som andra partier har som sin modell för en korkad sverigedemokrat. Varför man generellt vägrar samtal och ministerpost.

  Distriktsordföranden måste ha varit medveten om den personens agerande utan att åtgärda och steg själv i hierarkien i partiledningen. Det kommer förhoppningsvis surt efter när allt finns på Internet.

  Gillad av 2 personer

 3. dennisslotteborn 2022-09-09 / 14:14

  Jösses, han anser du är konstig? Jag anser att den där är ju redo för ett psykbesök.

  Gilla

  • O` Hyra 2022-09-09 / 16:20

   Det luktar drängstuga.

   Gilla

 4. Lennart 2022-09-09 / 12:03

  Utöver vanliga människor som gillar Framtid Kalmar finns det även ovanliga människor som icke äger kunskap om den sanna verkligheten.

  Gilla

 5. Sven d.ä. 2022-09-09 / 11:35

  Den mannen gör SD en otjänst.

  Gillad av 4 personer

 6. janne 2022-09-09 / 11:18

  Den här mannen verkar ju vara en fullvärdig representant för SD,sådana betackar jag mig för,så ingen röst på SD i år.
  Kan man inte uppföra sig hyfsat så blir det inga röster,det finns fler inom SD som visar sig vara kräk,som JP säger.

  Gillad av 2 personer

 7. stigrydmark 2022-09-09 / 10:10

  Jag undrar om den här mannen tror att han gör SD-ledningen en tjänst? Detta svammel och blockerad syn på verkligheten kan bara skada partiet och honom själv.

  Gillad av 3 personer

 8. Vem? 2022-09-09 / 10:01

  Vad heter han?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-09-09 / 10:46

   Det har jag informerat ansvariga inom SD om.

   Gilla

 9. Eva Dillner 2022-09-09 / 09:57

  Så oerhört småaktigt av SD att peta Pia Schröder precis innan valet. Det kan ju inte ha undgått dem att hon är en av de mer frispråkiga debattörerna i kommunen. Hon hörs och syns, till skillnad från de flesta lokala SD-företrädare.

  Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2022-09-09 / 11:34

   Inte bara ‘peta’, jag skulle vilja säga ‘utnyttja’. Många har säkert röstat på SD pga Pia Schröder. Och förmodligen så hinner inte nyheten ut till väljarna innan söndagen. Icke nogräknade SD valarbetare kommer att peka på att Pia Schröder visst finns med på listan, inga listor trycks upp på nytt.

   Gillad av 1 person

 10. Christer 2022-09-09 / 09:55

  Tänk att du orkar Thoralf .
  Men den där kamraten har inte alla hästar hemma
  Med sådana vänner behöver (SD) inga ovänner .
  De gräver sin egen grav .
  Jag trodde uppriktigt att det bara var miljöpartister och sossar där nere i den politiska dypölen .
  Men jag tror att det kan räknas som en merit att en sådan snubbe tycker illa om en .
  Nu är det inte många timmar kvar innan vi vet valresultatet.
  Håll ut .

  Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.