DRAG QUENN STORY HOUR FÖR BARN 2-7 ÅR

Jag undrar om det har gått en ”säkring” på de anställda på Kalmars Stadsbibliotek som nu anordnar ”Normkreativa sagostunder” på Stadsbiblioteket för barn i åldern 2-7 år. Det är alltså mina och dina surt förvärvade och inbetalade skattemedel som används på det här sättet.

Står den politiska majoriteten med det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson bakom denna verksamhet?

Lady Busty och Lady Shameless eller ska vi säga Lady storbröstad och Lady Skamlös.

”Här har fantasin och sagan inga normer eller gränser.”

Förfallet i vårt samhälle är minst sagt bedrövlig. Barn som är i den åldern skall inte utsättas för detta. De skall få vara barn och inget annat. Inte tvingas på detta från vuxna människor, med udda sexuell läggning eller intressen.

Synd att jag inte längre har en möjlighet att ställa en fråga eller interpellation till Kultur- och fritidsnämndens ordförande Maia Dahlberg (S), hon har det politiska ansvaret för stadsbiblioteket men jag hoppas att någon politiker i oppositionen skickar in en fråga innan klockan 10:00 i morgon fredag. Då kommer den upp på kommunfullmäktige på måndag den 17 oktober. Om nu inte Maia Dahlberg fegar ur och är frånvarande på måndag för att slippa svara på frågan. Någon inom SD eller KD borde ställa frågan.

Det vore intressant att se vilka föräldrar som drar med sina barn på denna ”normkreativa sagostund” den 26 november?

Annons

23 reaktioner på ”DRAG QUENN STORY HOUR FÖR BARN 2-7 ÅR

 1. robert 2022-10-23 / 09:29

  Varför måste det alltid vara små barn dom riktar sig till?

  Gilla

 2. Ludvig 2022-10-14 / 10:40

  Skrämmande, att bracka på oskyldiga barn sådant.

  Gilla

 3. Goliat 2022-10-14 / 10:06

  Det går bra för Kalmar!

  ”Vid 01-tiden på natten mellan torsdagen och fredagen krossades glaset på en entrédörr med hjälp av ett brunnslock på en restaurang på Norra Långgatan i centrala Kalmar. En okänd man ska ha stulit en mindre summa kontanter från kassalådan, enligt polisens hemsida.”

  Gilla

  • Huvaligen 2022-10-14 / 09:01

   Var är förhören med de två som senast talade med de förolyckade? Alltså, vad talade de båda säpobils-besättningarna om när de fikade tillsammans vid värdshuset strax före olyckan? Vad kom man överens om beträffande fortsättningen av tjänsteuppdraget? Vad står i förhörsprotokollen med dem? Var ställde man bilarna under tiden man rastade? Nöjde man sig med att de var låsta o larmade? Varför kördes olycksbilen i hög hastighet och utan följebilen? Var det p g a slapphet eller en del av en överenskommelse? Är de två i följebilen genom någon överenskommelse delaktiga i de tjänstefel som de förolyckade poliserna uppenbart gjorde sig skyldig till när dessa misslyckades med sitt tjänsteuppdrag och i oförklarade och hittills endast antagna omständigheter?

   Gilla

  • Sven d.ä. 2022-10-14 / 12:46

   Jag har nu tittat igenom Part 1 och Part 2, tack för att du uppmärksamma dem. Jag tyckar att det borde vara svårt att bortse från det som Ulf Erlingsson funnit fram. När jag hörde ljuden så tyckte jag det lät som när gubbarna tränade inför älgjakten. Skjutbanan är ca 700-800 meter från stugan min.

   Hoppas detta kommer in i en ny utredning. Men risken är att det blir ett nytt Estonia, Palme etc.

   Gilla

  • Otto 2022-10-13 / 22:51

   En narcissist accepterar aldrig att bli ratad.

   Gilla

 4. Lollo 2022-10-13 / 16:32

  Angående Kalmar kommun så läste jag alldeles nyss att Kalmar går mot strömmen. Andelen utrikesfödda i arbetsför ålder med en gymnasieutbildning ökar i nästan hela landet. Vilket i och för sig inte säger så mycket med talke på den svenska skolans usla kvalitet. Men Kalmar kommun går mot strömmen enligt statistik från SCB. I Kalmar är andelen densamma som den var år 2000. Men kommunen satsar tydligen hellre pengar på att indoktrinera barn i 2 till 6-års åldern istället för att försöka få ut invandrare i arbetslivet.

  Johan P brukar ju slå sig för bröstet över hur bra kommunen sköter sig. Har han sagt någonting om detta?

  Gillad av 1 person

 5. anders gs 2022-10-13 / 15:40

  Thoralf, börja granska islamiseringen, halalaffärerna öppnar överallt. Moskeer byggs etc

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2022-10-13 / 14:40

  ”Språket missbrukas. Vi lever i en tid där George Orwells ”new speak” från 1984 är verklighet, där kärlek betyder begär, där penisar är slidor och vice versa, där män är kvinnor och kvinnor är män. Där majoriteten av befolkningen får skit för att de inte går på bio och spenderar sina pengar på att utsätta sig för bögsex på filmduken. Ja, vi lever i wokeismens guldålder”

  Rett på sak #23 – Overgrep er den nye «kjærligheten»
  https://rumble.com/v1mrg56-rett-p-sak-23-overgrep-er-den-nye-kjrligheten.html

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2022-10-13 / 14:25

  Det fascistiska globalistiska styret har bestämt sig för att förstöra en hel generation barn och splittra familjer. Det är ondskefulla och pedofila krafter i rörelse som bara vill ont. Det är ofattbar ondska. Det som kommer att hända är att barn- och ungdomspsyk kommer att få en hel del att göra i framtiden. Jag sätter dessutom en liten slant på att självmord och skolskjutningar kommer att bli många förtvivlade ungdomars enda utväg.

  Gillad av 2 personer

 8. nilscobra 2022-10-13 / 12:13

  Detta här gränsar väl till Gromning. Alltså den process när vuxna personer tar kontakt med barn i sexuellt syfte. Här lägger man grunden och gör förarbetet. Jag får i vart fall dåliga vibbar av att läsa sånt här.

  Gillad av 4 personer

 9. Christer 2022-10-13 / 10:22

  Det är nog ordnat för att gynna integrationen .
  Det kommer säkert att vimla av barn från muslimska familjer .
  Detta är en bieffekt av den snurriga Socialdemokratiska Feministpolitiken

  Gilla

 10. Högt hårfäste 2022-10-13 / 10:22

  PK Kalmar levererar!

  Gilla

  • Thoralf A 2022-10-13 / 10:14

   Har du några exempel? Miljöpartiet har ju publicerat en hel rad förljugna valaffischer.

   Gilla

   • ivarandersson 2022-10-13 / 12:14

    SVT brukar visa bilder på översvämningar och bränder som de påstår orsakas av klimatförändringarna. Men SVT kan inte visa att klimatförändringarna orsakar översvämningar och bränder utan oväder har alltid förekommit. Tänker jag fel?
    Politiker har tillåtelse att ljuga utan att straffas.

    Gillad av 3 personer

   • Thoralf A 2022-10-13 / 13:02

    Jag håller med dig och SVT brukar har mycket märkliga bilder. Skall kolla detta och hur lång tid efter ett reportage man kan anmäla det till Granskningsnämnden. Erika Bjerströms reportage innehåller säkert en del märkliga bildsättningar som jag skall kolla.

    Gillad av 1 person

   • nilscobra 2022-10-13 / 13:39

    Du tänker rätt. Antalet extremväder har också en minskande trend. Det gäller även för bränder. Men SVT nämner aldrig detta. Genom att körsbärsplocka enskilda extrema väderhändelser i nutid samtidigt som man inte talar om klimathistoriken ger man en falsk bild av verkligheten.

    Gilla

Kommentarer är stängda.