13 reaktioner på ”BIDEN ÄR SENIL

 1. Huvaligen 2022-11-11 / 22:21

  Hasse & Tages 88-öres revy:
  ”Vid trettitre är man passé, vid trettifem då kan man hälsa hem. Vid förti jämt är man ett skämt, och högre opp åker man väl på en propp.
  Men om man nu inte har lust att gå och dö när man har fyllt tretti, och inte känner sig riktigt nöjd med att stappla omkring i stadsparken och mata duvorna och titta på småflickor i sandlådan, vad gör man då?

  Gilla

 2. Andersson 2022-11-11 / 22:01

  I januari blir det olagligt att äga en illegal katt.

  Gilla

 3. anders gs 2022-11-11 / 21:59

  Kristna i Irak varnar för ökat islamiskt inflytande i Sverige

  I framtiden kan islamister komma att styra i Sverige. Det tror många kristna i Irak, säger Layla*, som arbetar bland kyrkorna i landet och nyligen träffade Världen idag i irakiska Kurdistan.

  Gilla

 4. turrim 2022-11-11 / 19:53

  Det är sorgligt när denna sjukdom kommer sakta smygande i hjärnan på en vän som man haft mycket tillsammans med under många år. Den drabbade begriper det inte till en början och vill sedan inte erkänna faktum. Då gäller det verkligen att vederbörandes familj och vi som alltid varit vännerna ställer upp för ett värdigt avslut. Det går att förklara så att vederbörande tar reson utan att bli ledsen. Det borde också Bidens ärliga vänner också besinna.

  Gillad av 2 personer

 5. O` Hyra 2022-11-11 / 17:12

  Radiostyrd marionett.

  Gilla

 6. Kalle 2022-11-11 / 13:07

  ## SD: Dela upp Trafikverket ##

  ## Vi ser att experimentet med ett sammanslaget trafikverk nu har nått vägs ände. En återgång till ett separat vägverk och ett separat banverk är rätt väg att gå, skriver Thomas Morell (SD).##

  https://www.svd.se/a/jlQ8Mq/sd-dela-upp-trafikverket

  Finland och Europa har bitåg men inte sverige. Sverige har straffat ut sig själva med krångliga och fördyrande regler!!!

  ## Finland
  Nattåg med bilvagnar går från Helsingfors, Åbo och Tammerfors till Uleåborg, Rovaniemi, Kemijärvi och Kolari i norra Finland. Dessutom körs det lastbilståg mellan Helsingfors/Tammerfors och Uleåborg.##

  ## I Centraleuropa körs biltåg i stor omfattning. Tyskland är Europas största biltågsland, och man har en lång tradition av Autoreisezug som det heter på tyska. Världens första biltåg rullade 1929 mellan Hamburg och Lörrach nära Basel vid den tysk-schweizisk-franska gränsen.##

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilt%C3%A5g

  Tycker att det vore bra med en Bitågslinje mellan Kiruna och Malmö med lämpliga terminaler för att köra på och köra av lastbilar och personbilar.
  Från Malmö och Öresundsbron vidare genom Danmark till Tyskland för att ansluta till det Centraleuropieska Båltågnätverket.

  Tycker också det är bättre an att elektrifiera vägnätet i körbanan som det nu experimenteras med. Utnyttja de resurser som finns med att tänka utanför boxen. Biltågsnätet i sverige kan byggas att till alla städer där det finns järnväg eller andra ställen.

  Finland och Europa klarar det men inte sverige. Sverige är på efterkälken när det gäller järnvägstrafik!!!

  Gillad av 4 personer

 7. Lotta 2022-11-11 / 11:26

  Biden vill ju ställa upp nästa val också. Kan tycka att det är väl cyniskt att utnyttja en senil gammal man på det viset.

  Gillad av 2 personer

 8. onkelbjrn 2022-11-11 / 11:10

  En del människor kan bara inte dra sig tillbaka.
  Biden borde ha gått hem för längesedan .
  Men han tror väl att han är en av Guds utsända på jorden.
  Snart kanske vi får se en mörkhyad kvinna i Vita huset?

  Gilla

 9. tompas11 2022-11-11 / 00:21

  Ja visst är Biden senil så det förslår. Märkligt att en av jordens största stormakt styrs av en senil person kan man tycka. Men Biden är väl egentligen en spratteldocka där det är andra som håller i trådarna.

  Gilla

  • Högt hårfäste 2022-11-10 / 23:22

   Låter som Per-Olof Persson, JP’s bästa kompis. Han får ju alla stora nya projekt.

   Gilla

   • Goliat 2022-11-11 / 23:15

    LW Fastigheter enligt Barometern, men i Kalmar är väl alla inavlade med alla. LW och JP är väl inget undantag.

    Gilla

Kommentarer är stängda.