SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Är man inom ett parti så inkompetenta att man väljer en partiledare med de referenserna så får man faktiskt också ta konsekvenserna. Snacka om uppförsbacke!

Vad jag förstår så är han fortfarande turkisk medborgare!

Det skall bli väldigt intressant att följa hur Muharrem ”turken” Demirok skall försöka resa Centerpartiet eller om partiet kommer självdö under de kommande mandatperioderna.

Men framför allt hur länge kommer partiet ha tålamod med sin turkiska partiledare! När kommer de kritiska rösterna ta överhanden?

Annons

18 reaktioner på ”SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

 1. Kalle 2023-02-15 / 14:22

  Som man bäddar får man ligga. Det gäller även de personer som skjuts av MISSTAG.

  ## 16-åring åtalas för mord i Kristianstad – misstänks ha skjutit fel person ##

  ## – Han vet inte riktigt hur den faktiske måltavlan ser ut, säger åklagare Marie-Louise Holmberg. ##

  https://www.expressen.se/nyheter/16-aring-atalas-for-mord-i-kristianstad-misstanks-ha-skjutit-fel-person-/

  Inte första gången det händer i sverige och antagligen inte heller den sista.

  Skall vi införa utegångsförbud nattetid i sverige???

  Hur skall vi skydda vanliga människor. Skyddsväst och skottsäker hjäm???

  Det var ett skämt för mååånga år sedan. Nu är verkligheten här,

  Vad skall göras mycket snabbt för att skydda oskyldiga/misstag människor att bli skjutna???

  Mördaren vet inte riktigt hur den faktiske måltavlan såg ut!!!

  Tänk på det!!! Ruskig nonchalans för människoliv!!!

  Gilla

  • onkelbjrn 2023-02-15 / 18:24

   Det där tycker jag är intressant, hur vi ska skydda skyldiga människor. Det finns ett amerikanskt uttryck att det är bättre med en pistol i handen än ett helt polisdistrikt i telefonen.
   Och nog är det så. Nu vill jag ju inte att alla ska kunna få skaffa sig vapen. Vissa krav måste finnas.
   Men idag är det busarna och poliserna som är beväpnade. Viss mån jägare och sportskyttar. Vi andra, hederliga, oskyldiga medborgare vi får ta till vad vi har hemma. För försvara oss får vi göra än så länge.

   Gilla

   • onkelbjrn 2023-02-15 / 18:26

    Nu blev det fel, tyvärr.
    Hur vi ska skydda OSKYLDIGA människor, skulle det vara

    Gilla

 2. stigrydmark 2023-02-15 / 12:00

  Apropå hur människor röstar i olika sammanhang: enmindre by i Tyskland med c:a 500 inn4evånare kommer att få ett tillskott till byn med 400 invandrare. Byborna är missnöjda, men de liksom svenskarna vill ju ha det så.
  (tills verkligheten kommer nära)

  Gillad av 2 personer

 3. Ludvig 2023-02-15 / 06:51

  Med ett sådant val av ny partiledare bör ju Centerpartiet gå mot sitt avslut.

  Gilla

 4. onkelbjrn 2023-02-14 / 23:28

  Vad jag har förstått godkänner inte Turkiet att man vill avsäga sig sitt medborgarskap hur som helst.
  Man ska ha gjort värnplikten i Turkiet. Det har inte Demirok. Han har däremot betalat 50.000 kr för att slippa göra militärtjänsten. Bor man sen utomlands kan man få avsäga sig medborgarskapet om man betalar en summa, som jag inte vet hur stor den är.
  Dock verkar det inte vara så enkelt. Demirok har ju släkt i Turkiet och man kan ju undra hur den reagerar om han gör slag i saken.

  Tvivlar dock. Sen kan man ju undra. Får inte partiledarna ta del av sekretessbelagda uppgifter från både SÄPO och MUST. Om så hur fungerar det då i hans fall med ena foten i Turkiet.

  Gillad av 3 personer

  • Huvaligen 2023-02-15 / 06:14

   Han har kommit fel från början

   Gillad av 1 person

 5. Christer 2023-02-14 / 19:09

  Så sant som det är sagt . Annie Lööf var SD,s bästa valarbetare .
  Nu har hon fått fram ytterligare en
  Det tackar vi särskilt för .

  Gillad av 2 personer

 6. Bert Juhlin 2023-02-14 / 18:35

  Moharrem D bryr sig nog inte det minsta om de 4% i förtroendekapital han har fått ihop. Han är säkert mer intresserad av att få kontroll över 100% av c-partiets skattkista som lär innehålla ca 1,5 miljarder sek. M Demirok har ju för inte så länge sedan lagt ut bilder på nätet som visar ett par vräkiga lyxvillor i Turkiet som han säger sig vara intresserad av att köpa – cpp:arna får akta sig!

  Gilla

 7. O` Hyra 2023-02-14 / 18:17

  Det fanns en gubbe, innan Internet, som sprang mellan bankerna för att kolla sina optioner och aktier. Plötsligt var han borta. Man hatten finns kvar.

  Gilla

 8. O` Hyra 2023-02-14 / 16:59

  Kommer någonsin de politiker och makthavare som är skyldiga till massinvandring o mångkultur att ställas till svars för sina gärningar? Dessa skurkar som förstört ett fint välordnat samhälle som nu håller på att falla sönder i kriminalitet o våld.

  Gillad av 2 personer

 9. Lennart Stenkvist 2023-02-14 / 15:26

  Centerpartiet som bytte sida och satte sig gullande i socialdemokraternas knä är ett fulländat opålitligt parti. Gamla anor att vara böndernas parti är idag arkiverad historia. Obegripligt att partiet överhuvudtaget finns med i riksdan när man tänker på stolpskottdamerna, Maud Olofsson och Annie Lööf.

  C-partiets nya partiledare ser ut att ha fått en dålig start. Intressant att följa partiets utveckling eller mer positivt, partiets avveckling. Gärna en avveckling tillsammans med Miljöpartiet.

  Gillad av 7 personer

  • Ölandsbonde 2023-02-15 / 12:33

   C tynar bort som riksparti. De lokala avdelningarna byter namn. Frågan är vad som sker med alla pengar partiet centralt har? Kan ett stämmobeslut tas att pengar överförs till de lokala innan de byter namn?
   Spännande tider! Fast visst känns det verkligt skönt att slippa höra floskelapan med sitt mantra om ”den breda mitten”. Tänk vad hon har förstört med sina linjer.

   Gillad av 1 person

 10. tompas11 2023-02-14 / 15:05

  Mest förvånande är väl att så många som 4 % har förtroende för turken. I ett vettigt land borde förtroendet varit 0 %. Jo jag vet, vi bor inte i ett vettigt land, men det är inte så konstigt eftersom det styrs av totalt vettlösa politiker, vilka röstats fram av ett gäng likasinnade röstberättigade.

  Gillad av 2 personer

 11. Kalle 2023-02-14 / 13:43

  Som man bäddar får man ligga gäller också migrationsverkets generaldirektör.

  ##Migrationsverkets generaldirektör sparkas ##

  ## På måndagen meddelas att Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik, med nästan 30 år på myndigheten, inte får ett förlängt förordnande.n##

  https://samnytt.se/migrationsverkets-generaldirektor-sparkas/

  Ledare [GP]
  ## Omfattande missförhållanden på Migrationsverket visar att myndigheten har ålagts ett uppdrag som den inte klarar av. ##

  ##Tidningen Fokus har granskat Migrationsverkets arbete. Vad som framträder är inte vackert. Myndigheten stressar igenom beslut, anställer oerfaren personal som ska hantera många ärenden. Säkerhetskontrollen av nyanställda är bristfällig och det finns exempel på personal som inhämtar information om pågående ärenden som de inte direkt arbetar med. ##

  https://www.gp.se/ledare/migrationsverket-myndighet-med-om%C3%B6jligt-uppdrag-1.91954187

  ##SD vill fråga ut Migrationsverkets generaldirektör ##

  ## INVANDRING. Sverigedemokraterna vill att socialförsäkringsutskottet kallar till sig Migrationsverkets generaldirektör så att utskottets ledamöter ska kunna ställa frågor om påstådda missförhållanden på verke, rapporterar TT. ##

  ## SD:s migrationspolitiske talesperson Ludvig Aspling hänvisar till en artikel i tidningen Fokus “Migrationsverket en havererad myndighet” som han anser visar på allvarliga brister på myndigheten. Felaktigt beviljade uppehållstillstånd. Bristfälliga bakgrundskontroller av de anställda. Oförmåga att verkställa utvisningar. Dessa och fler brister väcker frågan: Klarar Migrationsverket sin uppgift? ##

  https://petterssonsblogg.se/2023/02/14/sd-vill-fraga-ut-migrationsverkets-generaldirektor/

  Oförmåga att verkställa utvisningar.

  De som skall utvisas blir kvar i sverige.

  Mordömda som sverige vill ha kvar i fängelse rymmer från sverige!!!

  Det måste bli ordning på torpet!!!

  Gillad av 4 personer

  • Malin 2023-02-14 / 21:34

   Riksrevisionen har tidigare lämnat svidande kritik mot Migrationsverket och Sveriges ambassader och konsulat. Det gäller handläggningsrutiner i anknytningsärenden.
   Det fuskas i stor skala med anhörig invandringen till Sverige.

   Gillad av 1 person

 12. Grålle 2023-02-14 / 13:23

  Blev riktigt glad när turken valdes till ny partiledare. Det måste väl i rimlighetens namn betyda att centerpartiet sakta tynar bort och dör.
  Det betyder också att partiets falang av islamister och pedofiler nu måste börja se sig om efter ett nytt politiskt tillhåll. Blir det månne mp som blir deras nya dårhus?

  Gillad av 3 personer

  • Benny 2023-02-14 / 17:09

   Ja, det är väl tokstollar från centerpartiet som bytte parti och som räddade kvar miljömupparna i riksdagen tillsammans med taktikröstande sossar.

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.