NAIVA OCH GODTROGNA SVENSKAR

Jag fick en kommentar i förra blogginlägget som jag tyvärr tror är ganska vanlig bland naiva och ointresserade svenskar. Svenskar som inte förstår vad som pågår i vårt land och hur islam/islamism för varje dag flyttar fram sina positioner i Sverige och inte minst i Kalmar. Jag citerar kommentaren.

”Låt folk bygga vad de vill, bara det är någorlunda snyggt och följer gängse byggnorm. I och för sig gillar jag varken moskéer, kyrkor eller Rikets sal men andra gör det, vi skall väl leva i ett fritt land och inte i nått förbudssamhälle.”

Enligt mångas uppfattning och även min är det just ett förbudssamhälle som predikas i moskéerna genom islam och islamismen. Det tycks inte naiva och godtrogna svenskar förstå men det är detta förbudssamhälle som muslimer även vill införa i Sverige och inte bara för muslimer, utan för hela befolkningen. I synnerhet de so driver och besöker källarmoskén på Storgatan i Kalmar, de som vill bygga en stor moské i Norrliden.

Jag skulle utan tvivel avrättas i detta framtida samhälle för min kritik av islam!

Innan jag fortsätter med Johan Perssons muslimska kompisar så tycker jag att ni skall lära er lite mer om islam och vad som pågår i Sverige. Tack vare Sameh Egyptsons arbete och avhandling så finns det ett godkänt material. Sameh Egyptson intervjuades nyligen i Hotspot som drivs av den kristna tidningen Världen idag.

På den här länken kan du se hela intervjun. Jag rekommenderar alla att se hela intervjun och i synnerhet till naiva och röstfiskande Johan Persson och hans socialdemokratiska partivänner.

I nedanstående klipp från YouTube har jag valt den mer politiska delen av intervjun där vi får reda på hur de politiska partierna i Europa och Sverige infiltrerats av muslimer/islamister.

Annons

39 reaktioner på ”NAIVA OCH GODTROGNA SVENSKAR

 1. Observant 2023-03-16 / 17:32

  Svenskar är konstiga.

  Det pågår ett lågintensivt inbördeskrig. Med eskalerande gängskjutningar, massvåldtäkter, äldrebrott etc. Och svenska folket rycker bara på axlarna. Vill inte missa veckans höjdpunkt, fredagsmyset. Och självklart inte hbtq-jippot Melodifestivalen. Och fortsätter rösta på dom rödgrönbruna partierna. Dom sover lugnt vidare. Precis som dom flesta politiker.

  Men när matpriserna skjuter i höjden, då jävlar anamma händer det grejer. Skamvänsterns ledare vill rentav se tvångslagar modell Sovjet eller DDR. Finansministern tar emot landets tre största livsmedelsföretag. Kärringen Damberg vill se fler åtgärder från regeringen på problem som sosseriet tillsammans med dom gröna khmeerna och skamvänstern plus pedofilpartiet själva skapat

  Vilket hycklande. Det tål släkt och vänner inte att man säger till dom.

  Gilla

 2. O` Hyra 2023-03-13 / 17:41

  Islams plan är att med sin framtida numerär i form av fler barn än de kristna ta makten demokratiskt för att sedan avskaffa demokratin och våra frihetsrättigheter och ersätta det med Koranen och sharialagar. Detta vägra svenska politiker tro på och speciellt vänstern, de tror att muslimerna ska integreras i det svenska samhället bara vi visar dem välvilja och låter Saudiarabien och Turkiet finansiera bygget av nya moskéer.

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-13 / 18:59

   Så kan det lätt sammanfattas, utan krusiduller!

   Gilla

 3. Cosmik Debris 2023-03-13 / 13:23

  I fredagens avsnitt av Postkodmiljonären delade den homosexuelle guldkuvertutdelaren ut vinster till lyckliga vinnare i Köping. Den kunskapstörstande tittaren fick av den homosexuelle kuvertutdelaren veta att Carl Wilhelm Scheele uppfann syret.

  Ja, vad säger man? Den yttersta tiden kanske?

  Gilla

  • O` Hyra 2023-03-13 / 17:33

   Och så har vi Thor Modéen, han som uppfann modemet.

   Gilla

 4. stigrydmark 2023-03-13 / 13:11

  Hur mycket vi än ogillar Islam, moskéer och slöjor så kommer muslimerna successivt att få allt större makt och inflytande. Det är ju bara SD som har idéer emot Islam. Det finns ju inget i Tidöavtalet som pekar i den riktningen. Faktum är att även om SD skulle ha ensam majoritet, skulle förändringar som: ingen religionsfrihet, tvångsutvisningar, annullering av medborgarskap och slopande av ekonomiska bidrag inte införas ens av SD.
  Även om vi sverigevänner skriver av oss i vår frustration så har jag med ilska, sorg och vemod insett att Sverige är förlorat

  Gillad av 1 person

 5. Lennart Stenkvist 2023-03-12 / 22:03

  Trevligt med många kommentarer på Thoralfs blogg. Den verkliga sanningen kan ärligt och enkelt sammanfattas med att:
  – Det allvarligaste och mest dödshotande problemet för hela Sverige är majoritetsväljarna.

  Gilla

 6. anders gs 2023-03-12 / 21:22

  Thoralf, du har glömt att salafisterna flyttar fram sina positioner i Sverige.

  Gilla

 7. Kjell 2023-03-12 / 21:19

  Är väl inte konstigt att svenne inte våga säga ifrån mängden man blir ut mobbad blir vi fler så vänder det åt andra hållet . Men tar islam över Sverige är det över att bo här

  Gilla

  • Hans 2023-03-13 / 07:59

   Modet har alltid varit
   endast fåtalet förunnat…

   Gillad av 1 person

 8. Cosmik Debris 2023-03-12 / 15:55

  Muslimen begriper inte vad det är han egentligen säger. Däremot har han rätt utan att själv förstå det. Muslimerna är våra fiender. Vill han höra muslimsk stridstrop ska han åka hem till sitt hemland. Inte sitta här på höga kameler och använda ord och yttryck han inte behärskar.

  Muslimen: ”Att höra och se mångfalden i vitögat”

  Vitöga: se någon i vitögat stå öga mot öga med (en fiende, döden etcetera)”
  https://www.synonymer.se/sv-syn/vit%C3%B6ga

  Svenskar som har skådat mångfalden och muslimer i ”vitögat”:
  Elin Krantz (Göteborg)
  Tommy Gustafsson (Ljungsbro)
  Pia Östlingh (Ljungsbro)
  Emil Herlin (IKEA)
  Carola Herlin (IKEA)
  Ebba Åkerlund (Drottninggatan)
  Kjäll Gustafsson (Gislaved)
  Tommie Lindh (Härnösand)
  Anna-Lena Lernhede (Kungälv)
  Amanda Svensson (Vetlanda)
  Wilma Andersson (Uddevalla)
  Joakim Forsberg (Bankomatmordet)
  Helga Stenmark (Norsjö 89-åring mördad i soprum)
  Andreas Danman (polis)
  Fredrik Andersson (Gym, Stockholm)
  Jari Karlsson (E4:an Nyköping, biljakt, muslimer)

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2023-03-12 / 17:17

   Listan med döda svenska personer kan göras längre men den är viktig att sprida till alla naiva och godtrogna.

   Gillad av 3 personer

 9. Marco 2023-03-12 / 15:52

  Tycker överlag att det sätt SD Kalmar försökt stoppa det hela på känns väldigt amatörmässigt. Det kommer snarare att ge motsatt effekt. Vill man uppriktigt grusa alla planer på ett moskébygge så får man kolla på vad som funkat i andra städer. Att istället satsa på att överklaga och köpa dom tid är inget som funkar eller funkat. Det ENDA som stoppat ett moskébygge är att knäcka föreningens ekonomi. Ge dom Max två år på sig att bygga och sedan avsluta bygglovet ifall bygget inte är klart. Har hänt i många andra städer, Örebro Motala etc

  Tänk utanför boxen, vem i fridens namn vill starta ett bygge nu? Mitt i en ekonomisk kris, byggpriser som skjuter i höjden och material som i vissa fall inte går att få tag i? Och dessutom bygga mitt i en gyttjepöl?? Bara husgrunden lär kosta runt 5miljoner kronor, om ens det.. Det området som är utpekat har ju utretts tidigare, det är 4 meter till fasta jordlager… det är en katastrof ur geoteknisk perspektiv…

  Jag skulle snarare se att de får bygglovet imorgon. 2 år på sig att bygga. Sen är det slut för evigt utan pengar en total ekonomisk förlust och ett fiasko för sossarna.. Att försöka dröja på bygget genom diverse överklaganden kommer däremot bara ge dom tid att rida ut den ekonomiska krisen och krisen i byggbranschen. Finns ingen chansa att bygget kan kosta mindre än 25miljoner. Inte idag! Ju mer folk som ska samlas på en mindre yta desto hårdare är kraven. Brandsäkerhet sprinkler A60 väggar etc…sånt är inte billigt… och definitivt inte idag! Jag undrar om de som driver detta projekt överhuvudtaget har en aning över vad de tagit sig in i? Och att försöka samla in fiktiva pengar för att lugna politikerna är ju inget annat än ett spel för galleriet.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2023-03-12 / 17:15

   Du har flera poänger där men jag är övertygad om att både en detaljplan och bygglov kommer överklagas av privatpersoner.

   Tidigaste byggstart är 2025.

   Jag delar också din uppfattning att med 13 miljoner kronor kommer de inte långt!

   Gillad av 1 person

   • anders gs 2023-03-12 / 21:06

    Saudiarabien eller Qatar kan betala hela summan?

    Gillad av 1 person

 10. Roger G 2023-03-12 / 14:24

  Så har sanningen hunnit ikapp det gamla sverige! Uppenbarelseboken, bibeln i modernare 80 tals tappning>

  Gilla

 11. Swift 2023-03-12 / 13:24

  Angående Thoralfs kommentar.

  Ja många av dina förslag är realistiska.
  Dock att förbjuda vissa kläder är nog svårt, allt måste definieras noga.
  Svårt för polisen att avgöra, ska svenska nunnor klädedräkt förbjudas.
  Upplysning i skolan, ja det kan fungera om den är saklig men en kampanj mot muslimer fungerar inte tror jag.

  Jag tror att Kd kommer att motsätta sig en del sådana förslag då det hotar en del små frikyrkliga församlingar.

  Problemet nu ligger hos Tidö partierna vi får se vad de kan göra.

  Gilla

  • tompas11 2023-03-12 / 18:46

   Faktum är att problemet ligger hos hela svenska folket. Vill svenska folket att Sverige blir ett muslimskt kalifat? Det är faktiskt detta, som det hela handlar om.

   Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2023-03-12 / 19:10

    Jag förutsätter att en övervägande majoritet av svenskarna inte vill hamna under ett muslimskt kalifat. Då borde det även finnas en möjlighet att införa förbud mot vissa muslimska klädesplagg.

    Gillad av 1 person

   • tompas11 2023-03-12 / 20:05

    Ja men vägen dit är både krokig och väldigt, väldigt lång fruktar jag. Frågan är om vi ens kommer halvvägs.

    Gilla

 12. Sven d.ä. 2023-03-12 / 13:06

  Att vi har en doktorsavhandling om Muslimska Brödraskapet, det visar hur snett det gått. Tanken att bara studera en Muslimsk företeelse skulle inte behövas. Bara att den behövs visar att det gått fel.

  Gillad av 1 person

 13. Kalle 2023-03-12 / 12:14

  BITTE ASSARMO: [Det Goda Samhället]

  ##Böneutrop svensk kultur enligt Aftonbladets ledarskribent##

  ## Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg gör sig, inte för första gången, till en nyttig idiot för islamistiska krafter i Sverige. Utan att reflektera över islam som ideologi, hur den muslimska världen ser ut, eller hur moskéer i Sverige finansieras påstår Lindberg att böneutrop är en självklar del av den svenska kulturen.##

  https://detgodasamhallet.com/2023/03/12/bitte-assarmo-boneutrop-svensk-kultur-enligt-aftonbladets-ledarskribent/#more-68685

  Sveriges första moske i sverige byggdes efter många konstiga ekonomiska turer i Fittja söder om Stockholm.

  Vid ansökan lovades att det INTE skulle bli några böneutrop.
  Efter ett tag så ansökte mosken om böneutrop på endast fredagar och fick tillåtelse till böneutrop av Botkyrka kommun.

  Svenskar försökte överösta själva böneutropen med hög musik utanför mosken.

  Svensken dömdes sedan i svensk tingsrätt för att ha stört böneutropet.

  Först så skulle böneutropet hållas endast på fredagar. Mosken sökte böneutrop för flera dagar i veckan och fick det trots att man lovat att inte ha böneutrop!!!

  Tyvärr så skall man nog inte lita på muslimer eller politiker!!!

  ## Anders Lindberg rasar när Chang Frick vill ordna böneutrop utanför hans hem##

  https://nyheteridag.se/anders-lindberg-rasar-nar-chang-frick-vill-ordna-boneutrop-utanfor-hans-hem/

  Allt är tillåtet bara inte på min gata!!!

  Gillad av 2 personer

  • Swift 2023-03-12 / 15:37

   Kalle
   Tycker inte att man skall lita på politiker.
   Om du röstar så röstar du fram politiker.
   Röstar du inte så släpper du fram politiker.

   Gillad av 1 person

 14. Sven d.ä. 2023-03-12 / 11:23

  Bra att du reagerade på detta.

  Jag har jobbat med en hel del Indier och en av dem som jag känner rätt väl sa att först kommer min familj, sedan kommer mina muslimska vänner och dess släktingar. Sedan kommer ingen. Sedan kommer ingen. Därefter långt ned kommer vänner som är kristna och hinduer. Så är det bara, det är så koranen säger. Inget jag kan göra åt, min vän.

  Det är inget ömsesidig omtanke. Det är vi och dem, det är något varken de eller du kan göra något åt.

  Gillad av 1 person

 15. Swift 2023-03-12 / 11:04

  Jag är ingen vän av religioner.
  Hur kan man på laglig väg stoppa en religion? Som jag ser det så kan man det inte, återstår då att ändra lagen. Hur skulle sådana lagar se ut? Och vill vi ha sådana lagar?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2023-03-12 / 11:36

   Islam är ingen religion, den är lika mycket en politisk ideologi. Det vill säga islamism. Den kan i allra högsta grad likställas med nazism!

   Gillad av 3 personer

   • Swift 2023-03-12 / 11:55

    Jaha, men hur skall islam då stoppas.
    Att stoppa invandringen skulle väl hjälpa en del men inte helt då väldigt många muslimer redan är svenska medborgare.
    Det finns väldigt mycket information om islam på nätet, olika bloggar och kanaler. Det verkar inte göra någon större skillnad.

    Gilla

   • Thoralf A 2023-03-12 / 12:13

    Jag skall ta några förslag från nilscobra som skulle ha en effekt. jag har gjort några justeringar. Sverige skull inte längre vara så attraktivt längre för muslimer.

    # Inga statliga eller kommunala medel till religiösa samfund.

    # Förbjud religiösa friskolor.

    # Förbjud könsstympning av religiösa skäl.

    # Förbjud segregering på grund av kön. Som t.ex vid badhus och i skolor.

    # Förbjud alla slags Muslimska beklädnader i skolor, på arbetsplatser och hos myndigheter och offentliga inrättningar. I det offentliga rummet bör sådana som täcker ansiktet totalförbjudas.

    # Förbjud import av Halalkött som strider mot Svensk djurskyddslagstiftning.

    # Stäng ner befintliga Moskéer som visar minsta tendens till radikalisering.

    # Satsning i skolorna och för allmänheten på utbildning om den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam och dess 1400 år långa och blodiga historia med grovt räknat 270 miljoner dödsoffer.

    # Förbjud böneutrop.

    # Frånta Jihadist resenärer medborgarskapet och vägra dom att återvända till Sverige och utvisa dem som finns i landet.

    Gillad av 5 personer

  • nilscobra 2023-03-12 / 11:48

   Här har du en åtgärdslista med politiskt genomförbara förslag för att stoppa Islamiseringen.

   # Frånta Jihadist resenärer medborgarskapet och vägra dom att återvända

   # Utvisa eller fängsla folk på livstid som på minsta sätt visar radikala tendenser.

   # Förbjud byggande av nya Moskéer och stäng ner sådana som finansierats av tveksamma regimer.

   # Förbjud hatbudskap ur Koranen och Haditherna i landets Moskéer.

   # Stäng ner Moskéer som visar minsta tendens till radikalisering.

   # Förbjud alla slags Muslimska beklädnader i skolor, på arbetsplatser och hos myndigheter och offentliga inrättningar. I det offentliga rummet bör sådana som täcker ansiktet totalförbjudas. Brott mot detta ska kunna ge fängelse och utvisning.

   # Återinför Sveriges gränser och och sluta ge permanent uppehållstillstånd till ekonomiska migranter från Muslimska länder.

   # Satsning i skolorna och för allmänheten på utbildning om den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam och dess 1400 år långa och blodiga historia med grovt räknat 270 miljoner dödsoffer.

   # Förbjud import av Halalkött som strider mot Svensk djurskyddslagstiftning.

   # Förbjud könsstympning även av pojkar.

   # Inga statliga medel till religiösa samfund.

   # Förbjud religiösa friskolor.

   # Förbjud segregering på grund av kön. Som t.ex vid badhus och i skolor.

   # Islam befinner sig i krig med oss. Involvera även försvaret i kampen mot Islam.

   Lägg därtill stopp för bidrag till icke-medborgare, ingen sjukvård till illegala, omedelbar utvisning av illegala, återkallande av medborgarskap om man döms för brott, återkallande av medborgarskap som man fått på falska grunder plus utvisning direkt vid gränsen för alla som inte kan uppvisa ID.

   Gillad av 4 personer

   • Sven d.ä. 2023-03-12 / 13:03

    Det var först 1951 som det blev religionsfrihet i Sverige, så det är ingen lång tradition. Jag tror inte att det var omtanke om muslimerna. Det visar en än gång att långsiktighet är viktigt, annars blir vi bitna i gumpen (som skåningarna säger).

    Gilla

 16. nilscobra 2023-03-12 / 09:47

  Naiva, godtrogna, lättlurade, okunniga och oinformerade. Det skulle behöva en upplysningskampanj som talar om för Svenska folket vad Islam egentligen handlar om. Även i skolan borde detta läras ut.

  Lär dock bli svårt att få politiker att dra igång en sån upplysningskampanj. Det är liksom inte politiskt korrekt att säga sanningen om och lägga fram fakta kring Islam. Misstänker att det krävs privata initiativ för att få igång en sån informationskampanj. Att det behövs är helt klart.

  Gillad av 2 personer

 17. ivarandersson 2023-03-12 / 08:53

  Naiva politiker och kommentarer är ett milt uttryck i detta sammanhang.

  Gillad av 2 personer

  • Mats 2023-03-12 / 10:18

   Dessa sossar tror att de är säkra men de kommer att bli jagade och avrättade av dessa muzzar som de hjälpt fram.Kan väl tillägga att svenskar kommer hämnas för landsförrädarnas svek mot folket också

   Gillad av 2 personer

  • Hans 2023-03-12 / 13:37

   Orban varnade för islamiseringen av Europa särskilt Västeuropa och Norden redan för flera år sedan
   Ett helt förändrat Europa stiger fram.
   Enligt honom är det endast en återuppväckt kristen identitet som kan rädda Europa.
   Endast Gud som kan rädda Sverige?
   Säkert svårt för svenskarna att smälta
   fostrade i den ateistiska
   socialdemokratiska skolan sedan barna åren?

   Gilla

 18. Anneli 2023-03-12 / 08:45

  Alldeles rätt, naiva, dumma i huvudet och totalt världsfrånvända. Dom fattar ju inte vad som händer i Sverige. Så länge som det finns folk som röstar på Sossarna o MP samt deras anhang, så kommer det att gå åt helvete med Sverige!

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsbonde 2023-03-12 / 13:42

   Många här som påpekar vikten av att ”kunna” islam.
   Islam skiljer sig inte från t ex kristendomen. Man inkorporerar befolkningarnas seder och traditioner i den egna läran
   Så gjorde kristendomen med vår jul och påsk.

   Omskärelse av pojkar och sönderkarvande av flickors vaginer har ingenting med islam att göra. De inkorporererader en sed-traditon som var flera tusen år äldre.

   Det är inte trevligt men det är lika fel som att skylla påsken på kristendomen.

   Gilla

   • Thoralf A 2023-03-12 / 14:18

    Är det någon som skyllt påsktraditioner på kristendom?

    Gilla

   • nilscobra 2023-03-12 / 14:34

    Det är stor skillnad. Kristendomen som sådan har aldrig dödat någon, eftersom det inte finns något bud eller någon uppmaning i Jesu undervisning som kan tolkas som en befallning att döda. Tvärtom uppmanar ju Jesus sina lärjungar att älska sina fiender och dem som förföljer dem.

    Kristendomen har ju också uppmaningarna ”älska din nästa som dig själv” och ”allt vad ni vill att människor ska göra för er, det ska ni göra för dem” som orubblig grundval. Finns inget motsvarande budskap i Koranen som skulle kunna användas för att upphäva dom mer våldsamma uppmaningarna som finns där och som skulle kunna påvisa t.ex att det är fel att döda andra människor.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s