JOHAN PERSSON (S) KOMPISAR

Socialdemokraterna gav enligt uppgift ett inofficiellt vallöfte till de muslimska föreningarna innan valet den 11 september 2022. Att om muslimerna röstar på Socialdemokraterna och man vinner valet så skulle föreningarna få en markreservation för ett moskébygge som tack för hjälpen. Socialdemokraterna vann återigen kommunvalet i Kalmar. Den 12 september 2022, dagen efter valet lämnades ansökan om markreservation in till Kalmar kommun. Vilket sammanträffande!

De drivande Socialdemokraterna i Kalmar kommun för dessa bidrag och moskébygget är givetvis kommunalråden Johan Persson (S) och Dzenita Abassa (S) men också Maia Dahlberg (S).

Sverigedemokraterna vill att det skall göras en folkomröstning om moskébygget och har startat en namninsamling men socialdemokraten Johan Persson säger att han kommer stoppa alla försök till att genomföra en folkomröstning. Det visar med all tydlighet att demokrati inte är så viktigt för Socialdemokraterna och kommunalrådet Johan Persson. Se inslag från SVT Småland med Johan Persson.

Enligt min källa som finns inom det muslimska parallella samhället i Kalmar så talar inte Johan Persson sanning i inslaget! Det var ett inofficiellt vallöfte till ansvariga inom den muslimska organisationerna.

Notera på nedanstående foto att kvinnorna och flickorna är hänvisade till att sita 15-20 meter bakom männen. Något som uppenbarligen inte Johan Persson reagerar på.

I ett kommande blogginlägg tänkte jag berätta lite om kommunalrådet Johan Perssons kompisar i de muslimska organisationerna. Hur många tror att de är antisemiter? Hur många tror att de jobbar för jämställdhet? Vad tror ni dessa personer har gemensamt med Socialdemokraterna? Hur många tror att de respekterar våra grundlagar?

Annons

15 reaktioner på ”JOHAN PERSSON (S) KOMPISAR

 1. Högt hårfäste 2023-03-11 / 23:19

  Jag vill gärna veta vilka mussar JP umgås med!

  Gilla

 2. Swift 2023-03-11 / 18:38

  Låt folk bygga vad de vill, bara det är någorlunda snyggt och följer gängse byggnorm. I och försig gillar jag varken moskéer, kyrkor eller Rikets sal men andra gör det, vi skall väl leva i ett fritt land och inte i nått förbudssamhälle.

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-11 / 19:40

   Du är så fruktansvärt naiv. Du kan inte jämföra och kyrkor och Rikets sal med en moské!. Den som gör det begriper inte vad islam och islamism innebär. Men det är typiskt för den dumme svensken!

   Gillad av 1 person

 3. Otto 2023-03-11 / 17:03

  Umgås Johan med Papi privat? Är han muslim och är med i ansökningen av markreservation?

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-11 / 18:01

   Är Johan Persson i Norrliden av någon anledning så är givetvis Papi där också och gärna på bild tillsammans med Johan Persson. Huruvida de umgås privat vet jag inget om.

   Fotot är från någon muslimsk högtid.

   Gilla

 4. Marco 2023-03-11 / 16:26

  Hej toralf
  Du skriver i ett tidigare inlägg att muslimerna sagt att de inte ska bygga minaret. Var hittar jag det? Hittar att de sagt att det inte ska ha böneutrop men hittar inget konkret om att de inte ska ha minaret

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-11 / 17:02

   De skriver i ansökan att de inte skall ha böneutrop och då bygger man väl heller ingen minaret.

   Gilla

   • Ingemar Ekman 2023-03-11 / 23:20

    Naivt att tro att bara för man skriver i ansökan att man inte ska ha böneutrop så tänker man inte bygga ngn minaret. Den kommer säkerligen att finnas med för framtida behov. Finns massor av moskeer som vid byggandet absolut inte ska ha böneutrop, men några år senare så startar påverkanskampanjerna. Efter en tid med många islamafobiuttalanden så ger politikerna efter. Då är det bra att ha minareten på plats.

    Gilla

   • Thoralf A 2023-03-12 / 06:32

    De kommer inte få bygglov för en minaret eftersom det inte skall vara några böneutrop.

    Gilla

 5. Lotta 2023-03-11 / 10:01

  Var kommer dessa individer i från och vad gör de ens här?

  Gillad av 1 person

 6. Ludvig 2023-03-11 / 07:45

  Det blir mycket intressant att få läsa om Johan Perssons muslimska kompisar.

  Gillad av 3 personer

 7. ? 2023-03-11 / 01:32

  Hur sannolikt tror du det är att Kalmar har en ny moské om några år?
  Kan någon verkligen få koll på om donationerna kommer från utlandet?
  Vad säger lagen om donationer från utlandet i detta fall?
  Man undrar hur finansieringen sett ut vid liknande byggen i Sverige,

  Gillad av 1 person

  • Ölandsbonde 2023-03-11 / 18:27

   Kommunen kanske bidrar. Man betalade ju FF 250 miljoner för Guldfågeln. Annars kan donationer komma hur som helst. Även om det skulle vara föbjudet att ta emot från en viss stat, så kan de slussas via en privat donation.
   Betänk alla NGO som betalas av Soros.

   Gilla

 8. Goliat 2023-03-10 / 23:29

  Kalmar är genomruttet och korrupt, men narcissisten JP har sin trogna svans. När ska bubblan brista?

  Gillad av 1 person

 9. Calle Karlsson 2023-03-10 / 21:25

  Det vilar en mystisk mörk demonkonrollerande kraft över sosseriet. För 50-70 år sen var sosseriet bra. Men nu blivit en mörk sekt som mycket andra sekter.
  Mikael Hagenbo har många gånger försökt förklara.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s