SVERIGES BÄSTA OCH SÄMSTA KOMMUNER

Det är en minst sagt skrämmande utveckling i vårt land. Nu minskar till och med antalet riktiga svenskar och det kan vara betydligt värre än det som statistiken visar.

Sverige är på väg att bli som Libanon, ett fullständigt delat land. I Libanon har man till med olika tider under ramadan. Muslimerna i Libanon ville pausa sommartiden under ramadan men det ville inte de kristna så därför har man nu två olika tider i Libanon. Helt jäkla sjukt!

Landsförrädaren Fredrick Reinfeldt valdes i lördags till Svenska Fotbollsförbundets ordförande. Vad är det för några som sitter i distrikten och röstar fram en landsförrädare på denna position. Reinfeldt har mycket på sitt samvete, inte minst befolkningsutvecklingen!

I Sverige ökar andelen människor med utländsk bakgrund varje år. Jag redovisade utvecklingen i Kalmar kommun under 2022 i ett blogginlägg. Åter igen ett år där 70-80 procent av befolkningsökningen har utländsk bakgrund. Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson jublar varje år över befolkningsökningen. Hur kan man vara så korkad?

Igår natt brann ett helt gäng bilar i invandringstäta Norrliden i Kalmar. Det kan vi tacka socialdemokraterna och Johan Persson för

Jag har laddat hem statistiken från SCB och sorterat ut de kommuner högst andel personer med utländsk bakgrund men även de kommuner med lägst andel personer med utländsk bakgrund.

Vi kan kalla dem för de värsta och otryggaste kommunerna och de bästa och tryggaste kommunerna i Sverige.

För den som inte känner till hur definitionen är för utrikes bakgrund så gäller följande. De som är födda utrikes och de som är födda i Sverige men av två utrikes födda föräldrar. Dessa räknas som utrikes bakgrund.

Här kommer då listan på de 30 värsta kommunerna i Sverige. När är en kommun förlorad för det svenska folket?

Jag tänker inte kommentera några enskilda kommuner. Jag tror alla begriper utan mina kommentarer. Men ni som läser får givetvis väldigt gärna kommentera och dela inlägget på Facebook och sociala medier. Jag gissar att svensk media inte kommer publicera dessa listor, trots att de har tillgång till samma statistik.

Här kommer sedan listan på de kommuner som är bäst och tryggast. Dit man kan rekommendera människor att flytta till om man vill bo på en tryggare plats i det mångkulturella Sverige.

Jag hatar de som har ansvaret för denna utveckling och att mitt så kära fosterland förstörs på detta sätt. Det är äkta och rent hat!

Annons

24 reaktioner på ”SVERIGES BÄSTA OCH SÄMSTA KOMMUNER

 1. O` Hyra 2023-03-28 / 17:54

  Vad är det vi förväntas försvara här i Sverige mot ryssarna? Är det moskéer och islamistiska friskolor? Är det rätten för sexuellt avvikande att dansa på våra gator?

  Gilla

  • O` Hyra 2023-03-28 / 18:22

   Supreme Commander sings Elvis Presley at EuroPride.

   Gilla

   • I Malm ö 2023-03-28 / 21:19

    Emigranten och ex översten från Riga har redan beskrivit sin ex kollega M-B i ett av sina tidigare sända program för nåt åt eller mer än ett år sen. Håller just nu på o kollar hans senaste med Michael Zazzio.
    Här M-H i videon innan.

    Gilla

  • O` Hyra 2023-03-28 / 18:35

   Sverige får den ena snytingen efter den andra. Från Orban och Erdoğan. Är det rättvist? Ja absolut, Sverige är en stat som hyser många terrorister, för övrigt samma som Turkiet gör.

   Sverige har på 30 år förvandlats från förebild till dyngstack.

   Gilla

   • turrim 2023-03-29 / 17:06

    Det är inte möjliga terrorister utan det är svaret på år av oförskämdheter från ledande svenska politiker mot Ungern och Turkiet som vi nu får skörda.

    Sverige röstade till och med i EU för att Ungern skulle mista bidrag som man var berättigade till.

    Gilla

 2. stigrydmark 2023-03-28 / 13:14

  Den förda politiken ger resultat. I Sverige med de aktuella siffrorna, i Skottland nu en ny regeringschef, troende muslim. Mejlade förstås fotbollsförbundet och beklagade den vanära som drabbat förbundet. En ordförande som var en oduglig statsminister och som folk vill ställa inför en tribunal.

  Gilla

 3. turrim 2023-03-28 / 11:34

  Dagen efter att invandrarkämpen Reinfeldt blev ordförande i fotbollsförbundet så blev det bråk i landslaget.

  Gillad av 2 personer

 4. Lennart Stenkvist 2023-03-28 / 09:22

  Vackert det heter i demokratins välsignelse att ”politiker ska föra folkets talan”. Sanningen är att de flesta ”folkvalda” politiker är totalt ointresserad av vad skattebetalande folket tycker. Viktigaste är att få framföra sina egna, oftast korkade åsikter.

  Gillad av 4 personer

 5. Högt hårfäste 2023-03-27 / 23:13

  Snart är väl Kalmar med på listan över sämsta?

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-27 / 23:18

   Kalmar ligger på plats 130.

   Gilla

 6. Cpsmik Debris 2023-03-27 / 22:59

  Kan lösningen på Sveriges klimat- och energikris vara att vi under 2023 importerar ytterligare 100 000 elkonsumenter från Afrika och den efterblivna och våldsamma muslimska världen?

  Gilla

 7. onkelbjrn 2023-03-27 / 22:11

  Lyckligtvis inbegriper i dessa siffror etniska nordbor och europeer. Dessutom en mängd kristna från en mängd olika länder.
  Men hur ska man vända utvecklingen. Jag tror inte att det går. SD bla pratar om att börja skicka hem folk. Men hur har man tänkt sig egentligen? Folk som frivilligt inte vill och vad säger Bryssel. Svenska politiker har inte mycket makt längre att bestämma över Sverige, utan måste be om lov först.

  Elsa Widding insåg det där och det var därför hon slutade i miljö och jordbruksutskottet. Och som hon sa i sin video, så insåg hon att hon inte kunde påverka, att det bla var alldeles för mycket eu frågor och ”dessa går det inte att påverka”.

  Gissar att det är lika när det gäller att skicka iväg folk som inte har begått brott av allvarligare karaktär.
  För vi ska väl ändå inte behöva betala för att bli av med folk.

  Gilla

  • Thoralf A 2023-03-27 / 22:40

   Det är mängder av EU-frågor även i skatteutskottet!

   Gilla

   • onkelbjrn 2023-03-27 / 23:00

    Jovisst. Men vad jag har förstått, så är hon suppleant där, inte ordinarie. Och det här ger henne tydligen mer tid att försöka påverka
    På andra sätt genom föreläsningar mm.

    Och då kan man ju börja undra varför vi har en riksdag när allt för mycket ändå bestäms på annat håll.

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2023-03-27 / 23:04

    Varför blev hon inte suppleant i Miljö- och jordbruksutskottet?

    Gilla

   • onkelbjrn 2023-03-28 / 01:21

    Vet inte. det framgår inte i hennes egen video.
    En ren personlig gissning är ju att hon har ledsnat. Hon har nog ett kompakt motstånd mot sig när det gäller klimatet.

    Och apropå klimat, så visade SVT vetenskapens värld i kvällens avsnitt växternas positiva inverkan på just klimatet och hur viktigt det är att bevara skogarna. Finns på SVT play om man är intresserad.

    Gilla

  • Roland Salomonsson 2023-03-28 / 14:44

   Det är mängder, de flesta dömda, som trots dom inte skickas ut.

   Gilla

 8. Hans 2023-03-27 / 21:11

  Hur kunde det gå så snett?
  – Minns det Sverige som
  Året Runt berättade om i
  början på 1960-talet!
  Vilken i dyll!
  Visst var det bättre förr
  för de etniska
  svenskarna.

  En tragedi!

  Gillad av 2 personer

 9. turrim 2023-03-27 / 20:24

  Hr kan man i konkreta siffror peka på en ”klimatförändring”.

  Gilla

 10. Kent Bengtsson 2023-03-27 / 19:55

  Men i Kalmar kommun måste ni ändå vara glada när ni har beslutsfattare som förklarar att kommunen ”är i ett klimatnödläge”. Alla kommuner har inte så klartänkta beslutsfattare.

  Gillad av 1 person

 11. Calle 2023-03-27 / 19:48

  Ja i en storstad som Malmö är svensken i minoritet, nästan lika illa i Stockholm och Göteborg enl. SCB. Dessa dystra siffror gläder svenskhataren Hubinette.
  ( se artikel i Fria Tider ) Man tycker att svenska folket borde reagera på verkligheten, särskilt när det kommer från SCB, men icke!
  Att Reinfeldt blev vald är för mig en gåta, hörde hans tal efter utnämningen, inte ett ord om fotbollsvisioner, handlade enbart om hans hjärtefråga, den ( påstådda) rasismen.

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2023-03-27 / 21:41

   Ja nu blir det väl andra bollar när Reinfeldt tagit över. Lutar starkt åt negerbollar…

   Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.