SOCIALDEMOKRATERNAS KOMPISAR DEL 4

Många har väldigt höga tankar om Papi eller Shemsi Brahimi som han heter. Han kanske gör ett bra jobb med ungdomarna i Norrliden men hans moral är bedrövlig enligt min egen erfarenhet men han skyddas av Johan Persson.

Shemsi Brahimis fjäskande för kommunalrådet Johan Persson är pinsamt att se och läsa. Men Johan Persson gillar det säkert.

Hans anställningsförhållanden hos Kalmar kommun är minst sagt märkligt! Det har dessutom pågått under flera år utan att någon uppenbarligen reagerar.

Han jobbar med ungdomar i Norrliden som han spelar fotboll med vissa kvällar i veckan men han jobbar 100 procent enligt den lön han erhåller. Tidsredovisningen till Socialförvaltningen är ett stort skämt. Exakt samma tidsredovisning vecka efter vecka, månad efter månad. Till och med på julafton, trots att han själv skriver på Facebook att på julafton är det ingen fotboll men tidsredovisar gör han ändå den 24 december. Socialförvaltningen godkänner.

Tidsredovisning 14-31 december 2022. Godkänd varje månad trots att den sannolikt bara kopieras månad efter månad.

Shemsi Brahimi är nämligen anställd av Kalmarhem som betalar ut hans lön. Sedan hyr Kalmarhem ut Shemsi Brahimi till Socialförvaltningen på heltid och Kalmarhem fakturerar sedan Socialförvaltningen för hans lönekostnad med ett avdrag för bidrag från Arbetsförmedlingen.

Den totala lönekostnaden inklusive socialavgifter och administration ligger på närmare 45 000 kronor per månad men då bidrar Arbetsförmedlingen med närmare 18 000 kronor varje månad.

Detta anställningsförhållande har pågått under många år, faktiskt under mer än fem år, sedan november 2017. Lyssna på inslag från Sveriges Radio Kalmar. Man kan ju undra hur de fackliga organisationerna kan acceptera detta. Varför är han fortfarande anställd av Kalmarhem när socialförvaltningen betalat hela lönekostnaden under mer än 5 år?

Frågan är hur Arbetsförmedlingen kan hålla på att betala ut bidrag månad efter månad och år efter år till en person som har en fast anställning på Kalmarhem. Är det så Arbetsförmedlingen hanterar våra skattemedel?

Men är man kompis med Johan Persson (S) och Socialdemokraterna i det korrupta Kalmar, så kan man strunta i både lagar och regler.

Trots Shemsi Brahimis arbete med ungdomar i Norrliden så har stadsdelen utvecklats mycket negativt med kriminalitet, gängbildningar, grova narkotikabrott med gängmord som följd och så mycket mer. Vad vet Shemsi Brahimi om detta?

Jag tror ingen vågar ifrågasätta Shemsi Brahimi! För då rycker hela etablissemanget ut och alla politiskt korrekta till hans försvar, även om de inte vet ett dugg om vad Shemsi Brahimi sysslar med. Inte minst politiker, som kan överlämna Norrliden till Shemsi Brahimi och inte behöver ta eget ansvar.

Nu är det inte bara fotboll med ungdomar som Shemsi Brahimi ägnar sig åt. Han engagerar sig även i projektet för en stor sunnimoské i Norrliden. Fast enligt tidsredovisning så hade han fotbollsträff samtidigt med mötet med dessa sunnimuslimer, flertalet av dem med antisemitiska åsikter enligt mina tidigare blogginlägg. Men mötet kanske avslutades med fotboll. Vad vet jag!

Är man Socialdemokraternas kompisar så gäller inga reglar och lagar i den interna administrationen. Det underlättade säkert också att socialdemokraten Roger Holmberg både var ordförande för Socialnämnden men också styrelseordförande för Kalmarhem när Shemsi Brahimis märkliga anställningsform beslutades.

Roger Holmberg gjorde så att säga affärer med sig själv när det gällde Shemsi Brahimi!

Många har väldigt höga tankar om Papi eller Shemsi Brahimi som han heter. Jag har en annan uppfattning om honom eftersom han på Facebook lagt upp en photoshopad skärmdump med falsk text från min blogg, bara för att misskreditera mig. Trots att jag skrivit till honom och bett honom ta bort inlägget och jag har träffat honom på stan och även då bett honom ta bort det, så vägrar han göra det. Han kanske hellre vill träffa mig vid Kalmar Tingsrätt?

Det är rent förtal från en person anställd av Kalmar kommun och kompis med Johan Persson. Han tror uppenbarligen att han kan göra vad han vill när han har Johan Persson (S) som håller honom om ryggen men förr eller senare så spricker den bubblan.

Annons

28 reaktioner på ”SOCIALDEMOKRATERNAS KOMPISAR DEL 4

 1. O` Hyra 2023-04-03 / 18:13

  Holländare är ett märkligt folk. Dom har en stor jordbrukssektor och exporterar animalier som, t ex ost och kött. För att kunna göra det måste dom importera soja och foder från andra länder.

  Kvar i landet blir gödseln som nu står befolkningen till halsen…

  Gilla

 2. Lennart Stenkvist 2023-04-03 / 17:39

  Kalmar kommuns kommunalråd, tillika kommunstyrelsens ordförande, Johan Persson (S), gör sitt yttersta för att få behålla makten på skattebetalarnas bekostnad. Till sin hjälp anammar han gärna ”demokraturens tjänster” för att förstärka sin makt som ”demokratins tjänare”.

  Gilla

 3. turrim 2023-04-03 / 16:22

  Nu kan vi alla se vilken usel förlorare Magdalena Andersson är i jämförelse med Finlands statsminister Sanna Marin.

  När Magdalena faller ut i glåpord och sedan fortsätter med att leda sossarnas gnällkör så visar Sanna Marin storhet genom att direkt gratulera segrarna och understryka att demokratin har segrat.

  Gillad av 1 person

  • ivarandersson 2023-04-03 / 18:35

   Enligt Magdalena är det fel på väljarna som inte förstår hennes och sozzarnas ”utmärkta” politik: Höjda skatter för att dela ut mer bidrag och behålla regeringsmakten. Valresultatet svider ända in i märgen för Magdalena och sozzarna. Därför är hon bitter och frustrerad.

   Gilla

   • turrim 2023-04-04 / 06:29

    Ja, hon låter som arga tanten som blivit bestulen av någon som tagit hennes inbokade tid i tvättstugan.

    Gilla

 4. Kalle 2023-04-03 / 13:41

  ## Bertil Malmberg dömdes för att han sa sanningen. Nu friar HD från ”Hets mot folkgrupp”##
  Julia Caesar skriver
  ##Regionpolitikern Bertil Malmberg dömdes i både tingsrätt och hovrätt för ”Hets mot folkgrupp”. Dessutom uteslöts han ur Sverigedemokraterna. ##

  ## ”Hur har ni tänkt er att dessa ska kunna integreras i det svenska samhället och bli självförsörjande?” frågade Bertil Malmberg.

  Han fick inte avsluta sitt anförande i regionfullmäktige. Kommen så långt avbröts Malmberg av regionfullmäktiges ordförande Tomas Borin från partiet Vård för Pengarna (VfP), grundat 2013. VfP styrde vid den här tidpunkten Region Sörmland tillsammans med Socialdemokraterna och Centerpartiet. Borin utsåg sig själv till censor på regional nivå. Att avbryta en annan ledamots anförande i en demokratisk församling måste ses som sensationellt maktfullkomligt och omdömeslöst.##

  https://juliacaesar.blog/2023/04/01/bertil-malmberg-domdes-for-att-han-sa-sanningen-nu-friar-hd-fran-hets-mot-folkgrupp/

  Tre domstolar läser och tolkar lagtexten på olika sätt, skrämmande.

  Att avbryta en annan ledamots anförande i en demokratisk församling måste ses som sensationellt maktfullkomligt och omdömeslöst men all misskrediterande av SD verkar tillåtet för vänsterkanten. Diktatoriska maner och utan tanke på yttrandefrihet i
  detta presidium.

  Grattis och bra att Bertil Malmberg, SD blev frikänd men skadan vänsterkanten åstadkommit är förödande för politiken!!!

  Gilla

  • Andersson 2023-04-03 / 17:36

   Har något i ansvarsställning gjort något uttalande? T.ex. Jimmie Åkesson?

   Gilla

   • tompas11 2023-04-03 / 19:20

    Nej det är helt knäpptyst. Om det vore någon jävla stake i Jimmie så skulle han be Bertil Malmberg om ursäkt, men inte ens det klarar fanskapet av. Tvi!

    Gilla

 5. country man 2023-04-02 / 19:56

  För torra halvt efterblivna politiskt vänster korekta. Rasmus Paludans utspel att han dejtar en lättfotad 27 årig betal tjej vid namn Aisha. Det var den 1a april.

  Gilla

  • Andersson 2023-04-03 / 17:33

   Vad vill du ha sagt med det? Gick du på den lätte?

   Gilla

 6. Lotta 2023-04-02 / 09:54

  Undrar om alla vi andra kan få samma anställningsvillkor som detta energiknippe?

  Gilla

 7. Otto 2023-04-02 / 00:25

  Hur kan allt fuffens pågå utan att något reds ut någon gång? I andra kommuner ställs makthavare till svars. Kalmar verkar leva i en egen liten skyddad värld.

  Läste ju om Alingsås kommun, där politiker krävde att olovliga bygglov utreddes, men i Kalmar är det minsann ingen risk att något utreds.

  Gillad av 2 personer

 8. anders gs 2023-04-01 / 21:49

  Thoralf, hur i helvete kunde Bertil Malmberg fällas i tingsrätten och hovrätten?? helt obegripligt. friad i HD.

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2023-04-02 / 09:32

   Därför att tingsrätten och hovrätten är känslostyrda. Det är känslan som räknas och som man går efter, inte svensk lag.

   Gillad av 3 personer

   • turrim 2023-04-02 / 18:05

    Där har man en annan känsla än den stora allmänheten.

    Gilla

  • Ölandsbonde 2023-04-02 / 10:20

   ”Sanningen skola göra att du åker dit”

   Gilla

 9. Kalle Kula 2023-04-01 / 20:32

  Det känns som om allt är mygel i Kalmar kommun, men ingen reagerar eller förstår.

  Gillad av 1 person

 10. anders gs 2023-04-01 / 20:05

  HD friar Bertil.

  Gillad av 1 person

 11. Skogsmulle 2023-04-01 / 19:04

  Har man varit rullstolsburen i 39 år och under alla år arbetat i företag med privat ägande sticker detta inlägg extra hårt. Gör din plikt, kräv din rätt var det någon som myntade. Gäller tydligen inte i Kalmar? Jag anmäler mig härmed till fotbollsträningen julafton 2023 💪.

  Gillad av 1 person

 12. Andersson 2023-04-01 / 18:54

  Kalmarit eller kalmarbo. Är det någon någon skillnad?

  Gilla

   • Andersson 2023-04-02 / 11:28

    Ungefär som karlskronit och karlskronabo 😕

    Gilla

  • Lotta 2023-04-02 / 09:59

   Om jag inte minns fel så är en kalmarit tredje generationen som är född i Kalmar. En Kalmarbo någon vem som helst som bor i Kalmar.

   Gilla

 13. J B Doe 2023-04-01 / 18:54

  OT

  Det ryktas att Mr Luo har lokaliserats och att Johan Persson förhandlar med honom om att trots allt starta upp Fanerdun.

  Gillad av 2 personer

 14. Högt hårfäste 2023-04-01 / 18:47

  Är det något som är rumsrent i Kalmar? 🤔

  Gilla

 15. Christer 2023-04-01 / 18:35

  Och så finns det människor som tycker det är konstigt att SD finns och växer .
  Det är tur . Annars hade Johan Perssons diktaturfasoner tagit sig ännu mer friheter .
  Hur korkade är Kalmariterna egentligen ?.
  Kalmar fungerar som ett varnande exempel för de som hyllar Demokrati och jämlikhet .
  Det kan inte hålla så länge till .
  Magdalenas genomgångar av konsekvenserna som Sossepolitiken orsakat , kommer aldrig att offentliggöras.
  Det kommer att bli en blaja av det politiska baklängesspråket, som ingen vanlig människa kommer att förstå .

  Gillad av 2 personer

 16. ivarandersson 2023-04-01 / 18:32

  Är man kompis med Johan Persson (S) så gäller andra regler än för andra kalmarbor. Men man får parkeringsböter när man parkera sopbilen på olaglig plats.

  Gilla

Kommentarer är stängda.