SÅ RÄKNAR DU UT PENSIONSSTÖLDEN

Gjorde igår ett videoklipp för FB-gruppen födda 1957 som under 2023 drabbas av en stor pensionsstöld på grund av den socialdemokratiska regeringens proposition och inkompetens, likaså riksdagens ledamöters inkompetens att förstå propositionens konsekvenser för de som är födda 1957.

I videoklippet beskriver jag hur man kan räkna fram den pensionsstöld som vi 57:or utsätts för under 2023.

Men jag väljer att även lägga upp videoklippet på min blogg då jag vet att alla inte använder Facebook.

Annons

6 reaktioner på ”SÅ RÄKNAR DU UT PENSIONSSTÖLDEN

 1. Jdoskkshsjsksjvsgjebevd 2023-04-09 / 17:21

  Asså det var ett jävla gnäll på dig (som vanligt)

  För en som dig som åker på lyxresor stup i kvarten och lever som om du vore på en annan planet så känns det som dom där kronorna du vill roffa åt dig av skattebetalarna gör mer nytta hos någon annan bättre behövande fattigpensionär… folk har knappt mat på bordet och du vill ha mer för att spendera på tropiska resor till paradiset och ta dig en öl på någon strand som du gjort den senaste tiden. Verkar knappast vara så att du lider när du lever i lyx och kan åka på semester så fort du önskar. Det är inte många som har råd att spontan boka en resa och dra när man känner det.

  Väldigt provocerande när du samtidigt vill ha mer skattepengar för att finansiera ditt lyxliv. Tycker vi borde satsa på fattiga pensionärer istället för dig… speciellt i dessa tider. Och kom inte med något trams om att du jobbat åt dig, du har fan suttit i riksdagen och fått och får en ersättning som ingen av oss dödliga kan tänka sig.

  Tycker du borde skämmas över den värdegrund du bär runt på. Människor har knappt mat på bordet och du gnäller över att du inte får mer och mer och mer och mer

  Gilla

  • Thoralf A 2023-04-09 / 21:22

   Du som är sådan SD-sympatisör. Du vet väl att SD och Jimmie Åkesson stöder mig och alla som är födda 1957 och anser att vi har rätt till det förhöjda grundavdraget. SD:s finanspolitiska talesperson Oscar Sjöstedt har också sagt det till media.

   Så du får väl ta upp det med SD-toppen Mattias Bäckström Johansson när du träffar honom nästa gång!

   Tycker du inte att det är mig väl förunnat att få åka på några sköna solresor efter mina 13-14 år som Sverigedemokrat och allt slit för partiet?

   Gillad av 1 person

   • Bleibebksob 2023-04-10 / 13:05

    Vi gör gör det som är rätt. Utan oss så kommer det förmodligen gå åt skogen med allt. Du borde vara tacksam SD för det jobb vi gör fosterlandet…

    Men din attityd är det som stör! Du vill ju bara ha mer och mer men förstår ju inte att allt prat om MigMigMigtoralf är så störande. Världen cirkulerar inte runt dig.

    Allt slit för partiet? Vilken värld lever du i? Du har bara ställt till det och fått SD att se ut som ett stort pack och inget annat, det är oerhört skönt att slippa dig nu. Som du ser så sköter SD kalmar staden 1000gånger bättre än den tid du var med. Nu är det ordning och reda, professionell ledning som vet vad de pratar om! Vi får saker och ting fixade och vinner frågor efter frågor! I Kalmar så vinner SD hela tiden!

    Gilla

   • Thoralf A 2023-04-10 / 15:44

    Haha… do missar att SD är i oppositionen och har inget samarbete med något parti i Kalmar.

    Kom ned på jorden och förstå hur det fungerar.

    Varför skriver du inte under ditt namn? Ted Myrberg! Jag vet ju ändå vem du är.

    Gillad av 1 person

   • tompas11 2023-04-10 / 21:29

    Ted Myrberg är ett regelrätt blysänke för SD.

    Gillad av 1 person

  • Huvaligen 2023-04-09 / 21:55

   Hade du mött den du aldrig mötte
   och hade du skött vad du aldrig skötte
   och hade du känt vad du aldrig kände
   hade åtskilligt hänt som nu aldrig hände.
   Ja, hade du gått dit du aldrig går
   så hade du stått där du inte står.”
   Alf Henrikson

   Gilla

Kommentarer är stängda.