ÅSIKTSKORRIDOREN OCH VERKLIGHETSFÖRNEKARNA

De senaste veckorna har åsiktskorridoren skördat nya offer. När det gäller invandringen och klimatförändringar så är fortfarande åsiktskorridoren fruktansvärt snäv och vänsterns fotsoldater med sina ledarfigurer rycker snabbt ut i svensk media om någon tänjer på åsiktskorridorens gränser.

Carola Häggkvist intervjuades av SvD:s vänsterjournalist Kristina Lindh och sa följande

”Jag tycker inte man kan säga ”kom och lev som ni vill i vårt land”. Det är inte fegt att värna Sveriges traditioner och sjunga ”Den blomstertid” på skolavslutningarna. Ibland blir jag helt förtvivlad över utvecklingen. Vi ser ju resultatet.”

Det fick vänsterjournalisten Kristina Lindh att reagera med en motfråga till Carola vad hon menade att vi ser ju resultatet. Carola svarade med sanningen.

”I form av skjutningarna. I form av polisen som bara ropar på hjälp. Vi släpper in och ska vara snälla mot människor som har en helt annan ideologi, där det till och med står i deras skrifter att det är okej att ljuga för otrogna. Nu är vi inne på riktigt tuffa puckar men så är det. Det är därför Iran ser ut som det gör i dag. De säger ”vi dödar inga”. Det gör de visst. De har förvridit sanningen.”

Det här räckte för att dra igång vänsterjournalister, vänsterpolitiker och vänsteretablissemanget i ett drev mot Carola Häggkvist. I mina ögon är dessa vänstermänniskor de mest förljugna av alla, som förnekar både verkligheten och sanningen.

Igår sköts en 20-åring till döds i Rågsved. Det var den 10:e som sköts till döds i gängkonflikter under 2023. Jag förutsätter att dessa vänstermänniskor förnekar detta och att det inte är personer med invandrarbakgrund, inte heller muslimer.

Kiarash Mofakhami Mehrabadi, Kostantin Matentzoglu, Abdul Hamid Alhamouch, Serdar Sarihan, Charbel Issa, Taha Ibrahim Maghraoui, Ali Shafaei och Liam Antonio Gulbrandsen. Väldigt svensk klingande namn, eller hur?

Jag undrar hur man kan vara så indoktrinerad och förljugen som alla dessa vänstermänniskor som dessutom ges så stort utrymme i svensk media.

De är ju verklighetsförnekare hela bunten!

Till och med public service ingår i drevet mot Carola Häggkvist!

Annons

15 reaktioner på ”ÅSIKTSKORRIDOREN OCH VERKLIGHETSFÖRNEKARNA

 1. tompas11 2023-04-15 / 19:46

  Markus Allard: Carola och alla vi andra ska ”hålla käften”

  Gilla

 2. ivarandersson 2023-04-15 / 09:30

  ”En gängkriminell ung man avlossade 2021 flera skott mot ett antal personer utanför sina föräldrars lägenhet och en person dödades. Till följd av mordet mister mannens föräldrar sitt hyreskontrakt, rapporterar Hem & Hyra.”
  Det finns sunt förnuft i åtminstone Hjulsta i nordvästra Stockholm.

  Gilla

 3. Ludvig 2023-04-15 / 08:15

  Carola har precis rätt, men så förljuget som det blivit i media så får hon mothugg när hon säger sanningen .Det är ynkligt.

  Gillad av 1 person

 4. O` Hyra 2023-04-15 / 04:47

  Var tog Björn Ranelid vägen? Han bara försvann ur den offentliga debatten efter att ha insett konsekvenserna med det mångkulturella haveriet.

  Gillad av 1 person

 5. Cosmik Debris 2023-04-14 / 22:33

  Hela det här landet har blivit ett kombinerat bår- och dårhus.

  Det liberala liket och massförstörelsevapnet Bengt Westerberg har man lyckats skakat liv i också. Har inte han förstört tillräckligt mycket? Den mannens politik har nog fler liv på sitt samvete än Augusto Pinochet. Nu påstår den jubelidioten att negrerna och muslimerna ska rädda vården. I vilket universum lever Bengt Westerberg? Det räckte tydligen inte med att plundra Röda Korset. Nu ska den girige oduglingen ge sig på åldringsvården också.

  Äldrevården kommer att gå exakt samma öde till mötes som taxibranschen. Den kommer att bli helt oattraktiv för svenska ungdomar och bli en avstjälpningsplats och integrationslösning för allsköns negrer och muslimer som väller in i vårt land. Vem vill bli omhändertagen på sin ålders höst av en häxdoktor ur babaorumstammen?

  Inte fan jag i alla fall.

  Gillad av 1 person

 6. Främling 2023-04-14 / 21:33

  Carolas fantastiska röst är välkänd, men trodde aldrig att hennes åsikter skulle kunna bli relevanta. Jag hade fel.

  Gillad av 2 personer

 7. Nils Dacke 2023-04-14 / 20:15

  Media/kändis/kultur klägget i Stockholms innerstad inklusive de korrupta politrukerna ger sig inte förrän Sverige är förött och förstört för all framtid. De försökte med massinvandring och sprang på ett motstånd från alla logiskt självtänkande individer som då kallas rasistnazistfascister och nu kör de med klimatfascism och springer på ett motstånd från alla logiskt självtänkande individer som då kallas klimatförnekare.

  Gillad av 1 person

 8. Rune N 2023-04-14 / 19:30

  ”Jag undrar hur man kan vara så indoktrinerad och förljugen som alla dessa vänstermänniskor som dessutom ges så stort utrymme i svensk media.”
  Jag undrar: Vilka är det som ger dem utrymme? Vilka är det? Och varför gör de det?

  Gillad av 1 person

  • Hans 2023-04-14 / 20:06

   Vänstern-en malign tumör i den svenska
   samhällskroppen.
   Kan den längre opereras bort eller är det för sent?

   Gilla

   • Hans 2023-04-16 / 08:31

    Det var en lagändring signerad
    socialdemokraterna och de gröna 2018
    som gav grönt ljus
    för mobiler och surfplattor till intagna på vissa institutioner typ SiS.
    Resultatet ser vi:
    en mördare fritas
    och väl fortfarande på fri fot?
    (Julia Caesar).
    Bara ett exempel.

    Gilla

  • centurion 2023-04-14 / 22:31

   Själv protesterar jag mot skatteverket vid varje deklaration genom att ifrågasätta SVT´´´´s tvångsfinansierade hjärntvätt. Inte för att det kommer att hjälpa, men det kanske sår något litet frö.

   Gilla

 9. turrim 2023-04-14 / 19:19

  Jag trodde tidigare att jag aldrig skulle försvara uttalanden från Carola. Men tack och lov så utvecklas vi båda med åldern. Vik nu inte ner dig även om man vägrar att spela dina skivor i SR P3.

  Gillad av 5 personer

 10. john k 2023-04-14 / 18:21

  Det var en gambian som sköts ihjäl

  Gilla

  • Hemlig X-sson 2023-04-15 / 06:27

   Gambian? Är det krig i Gambia som han hade ”flytt” från, eller är det någon vänsterkärring som har importerat en toyboy?

   Gilla

Kommentarer är stängda.