ETT STEG TILL

De första affischerna har kommit hem från tryckeriet idag. De är tänkta att användas under Almedalsveckan i Visby för att väcka uppmärksamhet på den straffbeskattningen som vi som är födda 1957 har drabbats av. Jag har även en mindre i A3-format.

Bli gärna också medlem i den FB-grupp som jag startat, det går bra även om du är av en annan årgång men ändå vill stödja gruppen och dess medlemmar. Här är en länk till FB-gruppen.

Annons

10 reaktioner på ”ETT STEG TILL

 1. turrim 2023-05-23 / 14:39

  Nu ska ju finnarna dra ner effekten på sitt nya kärnkraftverk. Elen är för billig.

  Detta är väl också att undanhålla och pressa priser som tydligen Vattenfall gjort i Finland?

  Vattenfall sägs få höga böter i Finland. Blir det samma för Olkiluoto?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2023-05-23 / 15:00

   Skillnaden är väl att Vattenfall inte talat sanning medan ägarna av reaktorn i Finland säger sanningen.

   Gillad av 1 person

 2. Kalle 2023-05-23 / 12:37

  ## Elbolagen kan ha manipulerat elpriser i Sverige – utreds inte ##

  ## Mycket pekar på att svenska hushåll sannolikt har betalat för mycket för elen under de senaste åren. Detta genom att stora elbolag ska manipulerat priser. Men Åklagarmyndigheten har i stor utsträckning inte haft möjlighet att utreda och aldrig åtalat någon aktör eftersom anmälningarna har fastnat hos Energimarknadsinspektionen i uppemot fem årinnan dessa når Ekobrottsmyndigheten. ##

  https://samnytt.se/misstanken-elpriset-kan-ha-manipulerats-i-sverige/

  Nu flyter det upp vad sossesverige skapat under sin regeringstid.

  Lurendrejeri!!!

  Gilla

 3. Gunnar Karlsson 2023-05-23 / 09:57

  COSMIK DEBRIS,

  Mitt i prick !!

  Jag delar till 110% din åsikt, att Sverige snart är enda stor kaotisk psykiatrisk akutmottagning !! De skyldiga är många, men all är de vänsterblivna, och mainstream media sticker speciellt ut !!

  //Gunnar

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2023-05-23 / 00:17

  Utanför ämnet.
  ”Inga bröst och skäggväxt”?

  Vad hade ”Ellen” och ”Mikael” förväntat sig? Det måste bli ett slut på det här vansinnet. Hela landet är snart en enda stor kaotisk psykiatrisk akutmottagning. Det vi ser nu är sannolikt början på nästa masshysteri (ångrade könsbyten) och det är psykvården och skattebetalarna som kommer att få betala. Kön är inget jävla kök som man kan byta vart femte år. Sitt där med era stympade kroppar och skenande skäggväxt i era sönderbombade radhuslängor och rösta på Miljöpartiet. Ni fick som ni ville. Det var ert beslut.

  Ert och ingen annans!

  Att Federleys pedofila pojkvän har våldtagit en fyraåring är alltså ingen stor sak för proxypedofilen Federley? Orkar inte kommentera vidare. Det är bara så jävla sjukt.

  Fredrick Federley: ” – Då frågade jag: ”Bara du inte har mördat någon?” Och då svarade han nej. Då sade jag att då får det vara så att det finns en andra chans.”
  Federley om relationen med pedofilen
  https://nyheteridag.se/federley-om-relationen-med-pedofilen-gatt-igenom-ett-trauma-tillsammans/

  Gillad av 4 personer

  • stigrydmark 2023-05-23 / 11:09

   I USA är det här en pestvariant som lyser igenom hela samhället. Mycket av eländet har vi redan här. Amerikanska skolbarn är till 25% osäkra på sin könstillhörighet, och skolorna hemlighåller barnens val för föräldrarna.
   Majoriteten av våra politiker. Det är anmärkningsvärt hur vänstern alltid skapar oreda och polariserar med sina sjuka idéer. Katerinas Magasin har just nu en läsvård artikel i ämnet.
   Våra politiker stödjer i majoritet den här sjuka utvecklingen.

   Gilla

  • Cosmik Debris 2023-05-23 / 14:18

   Gilla

  • Cosmik Debris 2023-05-23 / 14:29

   Julia Caesar: ”Jonas Lind dömdes 2014 till nio års fängelse för bland annat ett stort antal grova våldtäkter på barn och 38 barnpornografibrott. I januari 2020 släpptes han fri villkorligt. I maj fick han kontakt med Centerpolitikern Fredrick Federley på en sexkontaktsajt och flyttade snabbt in hos Federley och hans nioåriga dotter på Federleys gård i Björbo i Dalarna.”

   Pedofilen och mamman som inte märkte någonting
   https://juliacaesar.blog/2021/01/01/pedofilen-och-mamman-som-inte-markte-nagonting/

   Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s