DE VÄRSTA SVENSKA KLIMATEXTREMISTERNA

Svenska Naturskyddsföreningen, som idag helt tagits över av klimatextremister med starka vänstersympatier har gjort en ranking över de EU-parlamentariker ”som gjort störst skillnad för klimatet”.

Bara det påståendet är så naivt och infantilt att man baxnar!

Jag skulle istället vilja påstå att det är en lista över de som är mest inkompetenta och har minst förmåga till eget och självständigt tänkande, utan som istället följer minsta motståndets lag och bara fungerar som nyttiga idioter.


Det är personer som inte läser den vetenskapliga delen i IPCC:s rapporter utan nöjer sig med att läsa SPM, den mycket korta ”Summary for Policymakers”. Där viktiga men inte politiskt korrekta resultat utelämnas och döljs. Som att t.ex. globalstrålningen har ökat kraftigt sedan 80-talet. Vilket kan förklara en stor del av temperaturökningen.

De som toppar denna lista är väldigt farliga för Sverige och framtiden!

Nu är det upp till er som läser detta vilket parti ni skall rösta på i EU-valet den 9 juni.

Extremisterna eller förnuftet?

7 reaktioner på ”DE VÄRSTA SVENSKA KLIMATEXTREMISTERNA

  1. Eddur 2024-04-12 / 17:54

    Ni måste förstå att dessa människor är inte dumma, de är djupt troende marxister. Som en religion.

    De är totalt ointresserade av klimatet. de använder klimat kön och rasfrågan som vapen för att förstöra västvärlden och skapa en ny världsordning.

    Gillad av 2 personer

  2. Ó Hyra 2024-04-12 / 16:40

    Miljöpartiet måste vara det parti som samlat de mest korkade politiker och medlemmar i sina led. De tror att man kan rädda världen genom att sortera sopor och ha skyhöga bränsleskatter i lilla Sverige.

    De förstår inte att det största problemet är överbefolkningen på vår jord, ju fler människor desto mer utsläpp och sopor.

    Gillad av 1 person

  3. Lennart Stenkvist 2024-04-12 / 12:26

    De okunniga vänsterväljarna kommer sannolikt att rösta på okunskapens klimat extremister. Vi får hoppas att kunskapens väljare är i majoritet i EU-valet den 9 juni.

    Namn- och partilistan som Thoralf visar gör det lätt att välja rätt.

    Gillad av 4 personer

  4. tompas11 2024-04-12 / 09:54

    Jag röstade nej till EU då det begav sig och har självfallet inte röstat i några av de EU-val som hållits sedan dess. Jag kommer således inte att rösta i kommande EU-val heller. Men fortsätt ni att rösta på dessa falska lakejer, som vränger sanningen ut och in, men tro inte att din röst kommer att göra någon skillnad. Det enda som skulle kunna göra skillnad vore om ingen röstade i dessa EU-val, men där är vi inte än och kommer troligtvis aldrig att vara heller, ty de röstberättigade förstår tyvärr inte sitt eget bästa.

    Gilla

  5. mats Elmqvist 2024-04-12 / 09:43

    Deras tankar om vad som måste göras innebär enorma ändringar på vårt sätt att leva. Detta helt utan sunt förnuft och konsekvenstänkande

    Exempelvis vill de:

    Vi skall bli veganer, kraftigt minska på antalet flygplan, ingen olja, införa begränsningar för våra inköp, ta bort bilen från våra tätorter

    Detta är omöjligt utan stora inslag av tvångsmedel, böter och andra straff.

    Detta är för mig betydligt mer skrämmande än någon grads global temperaturhöjning.

    Gillad av 2 personer

  6. ericr45 2024-04-12 / 09:14

    Dags att plocka fram mitt urgamla argument?”Om så Sverige och dess folk skulle helt upphöra att existera på planeten, så skulle det inte göra någon större skillnad. Så liten är vår påverkan på ”klimatet”Kina bygger fortfarande nya kolkraftverk..Ett i veckan..Vi vill ha pappsugrör istället för plastditon…..

    Gillad av 2 personer

  7. ivarandersson 2024-04-12 / 08:56

    Kanske Off Topic

    Ideellt skattefinansierat arbete är lönsamt för generalsekreterare eller motsvarande: Naturskyddsföreningen : 85 000 kronor, Världsnaturfonden Sverige (WWF Sverige): 99 000 kronor

    Många inom ”miljörörelsen” försörjs av skattemedel eftersom medlemmarna vill vara med men inte bidra med höga medlemsavgifter för att betala topparnas höga löner. Dubbelmoral.

    Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.