SOCIALDEMOKRATERNAS INKOMPETENS

Två videoklipp som avslöjar den enorma inkompetens som råder inom Socialdemokraterna. Hur är det möjligt att så många väljare går på Socialdemokraternas desinformation och rena lögner.

8 reaktioner på ”SOCIALDEMOKRATERNAS INKOMPETENS

  1. villvaraanonym 2024-05-27 / 11:00

    Thoralf A frågar (retoriskt?): ”Hur är det möjligt att så många väljare går på Socialdemokraternas desinformation och rena lögner”.

    Premiss (SD hotar demokratin/lurar svenska folket):

    1. 2014-12-06 Dagens Nyheter Debatt, fd. statsminister Stefan Löfven (S): – ”Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner.”

    2. 2021-03-30 Dagens Nyheter, ”[fd. statsminister] Löfven (S): Begriper inte att L kan samarbeta med ett icke-demokratiskt parti” – ”Stöd ska inte utgå från hur många procent man har [Antalet väljare, MIN ANM.] utan från vad man står för. SD är ett rasistiskt parti som kommer ur nazismen.”

    Det beror på att Media har sagt i några decennier att sverigedemokrater är rasister.

    Många tror på det:

    2021-12-08 Svenska Dagbladet: ”Varannan anser att SD är ett rasistiskt parti”: – Frågan som ställdes var: ”Anser du att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti?” – 50 procent svarade ja, 40 procent svarade nej och tio procent svarade ”vet ej”. – 53 procent av männen anser att partiet inte är rasistiskt medan endast 27 procent av kvinnorna håller med om det.

    Och de som inte gör det, är rädda för att associeras med dem och deras åsikter…

    1997-05-21 Riksdagen, invandringsminister Pierre Schori (S): – ”Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken.”

    … varför de håller tyst och låtsas:

    2016-01-27 Expressen Debatt, forskare vid Göteborgs universitet: ”Om kvinnor vågat åsiktsrösta som männen hade SD varit störst”: – ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit sverige största parti.” – ”Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

    Gilla

  2. ericr45 2024-05-27 / 10:06

    Någon okänd ( inom Partiet) lär ha sagt ”Socialdemokraterna saknar folk med intellektuellt kapital”..
    Nog så sant, redan då det yttrades…ett drygt 20-tal år sen…

    Gilla

  3. ericr45 2024-05-26 / 18:28

    Finns fortfarande ett stort antal sozzar med åsikten att ”farfar röstade sosse, fassan röstade sosse och jag ska rösta sozze tills jag dör…”
    Fast, nog skulle det vara intressant med en väljaranalys av (s) väljare.
    Hur många invandrare?
    Bankomatflyktingar?
    Hur många av tidigare nämnda typ?

    Gilla

  4. Lennart Stenkvist 2024-05-25 / 18:03

    Socialdemokraterna är inte längre ett politiskt parti som värnar om Sveriges och svenska folkets bästa. Partiet är helt enkelt ett fulländat maktparti. Med fula och påhittade metoder gör S-politikerna sitt bästa för partiet ska kunna återta makten.

    Hög tid att S-väljarna vaknar upp och skaffar sig kunskap om S-partiets fula och oärliga arbetsmetoder.

    Gillad av 7 personer

  5. Onkel Björn 2024-05-25 / 17:21

    Jag börjar mer och mer bli övertygad om att anledningen till att så många röstar på socialdemokraterna beror på att allt för många är totalt ointresserade av politik. Man tror att sossarnas politik är bra. De som är mer intresserade och följer med vad som händer i politikens värld, de flesta av dessa röstar inte på S

    Gillad av 4 personer

    • tompas11 2024-05-25 / 19:31

      Jag är inne på samma linje som du ONKEL BJÖRN. Ointresset för politik tycks växa för varje år som går och många röstar slentrianmässigt som de gjort tidigare.

      Gillad av 1 person

  6. turrim 2024-05-25 / 16:46

    Skolbarnen måste ju förstå att det är Magdalena och hennes röstklaner som bestämmer. De 20% som är Sverigedemokrater är det tillåtet att mobba.

    Gilla

  7. Kalle 2024-05-25 / 16:10

    ## Skola förbjuder avslutning i kyrkan:

    ## ”Kan anses skrämmande för vissa elever” ##

    ## En skolledning i Norrbotten har förbjudit eleverna från att hålla skolavslutning i kyrkan med hänvisning till att det ”kan anses skrämmande för vissa elever”. En överväldigande majoritet av eleverna vill ha avslutningen i kyrkan men trots detta vägrar skolledningen att ens hålla en omröstning i frågan.
    – Jag tycker det är diktatur, säger en elev. ##

    ## Rektor Helene Lindberg framför att skolan har fattat beslutet utifrån ”synpunkter från elever och personal” hur skolavslutningen bör firas och att det går före majoritetens vilja. ##

    https://samnytt.nu/skola-forbjuder-avslutning-i-kyrkan-kan-anses-skrammande-for-vissa-elever

    Skolbarnen får lära sig svensk demokrati tidigt.

    Minoriteten skall bestämma över majoriteten i svensk s.k. demokrati!!!

    Det skall börjas i tid!!!

    Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.