S REDOVISAR INTE EN ENDA KRONA I KALMAR

För några dagar sedan så hängde Barometern ut SD Kalmar för att de inte redovisat att man köper tjänster av SD Riks i sin redovisning av hur man använder sitt lokala partistöd. Det var journalisten Filip Nilsson som skrev artikeln.

Givetvis var det en politiskt korrekt uppföljning av TV4 och Kalla Faktas granskning av SD:s kommunikationsavdelning. Underförstått så menade Filip Nilsson att delar av det lokala partistödet skulle gå till SD:s kommunikationsavdelning och därmed finansiera anonyma konton på sociala medier.

Om reglerna fortfarande är desamma som när jag var ordförande för SD Kalmar så betalar man drygt 80 000 kronor varje år till SD Riks för de tjänster man får av riksorganisationen. Det vill säga en FB-sida och en webbsida som administreras av SD Riks men sedan får man även tillgång till en riksombudsman och flygblad och en del annat.

Men det nämner givetvis inte journalisten Filip Nilsson på Barometern. Hans syfte är givetvis inte att vara hederlig utan han vill vara med på tåget som hänger ut SD. Han vill få ryggdunkar från sina politiskt korrekta kollegor.

Jag skickade därför ett mejl till Filip Nilsson och frågade om han även granskat övriga partiers redovisning av det lokala partistödet men jag fick inget svar.

Jag skickade då en påminnelse till Filip Nilsson men han svarade ändå inte. Jag tolkade det som att han inte granskat de andra partierna i Kalmar och att han heller inte hade för avsikt att göra det.

Nu skall man komma ihåg att nyhetschefen på Barometern, Emma Skogberg är gift med Pelle Skogberg som är medierådgivare och anställd av Centerpartiet på riksnivå. Han deltar just nu med liv och lust på X med att smutskasta SD. Man skulle kunna säga att han är ett anställt troll!

Eftersom inte Filip Nilsson ville granska de andra partiernas redovisning så gjorde jag det istället.

Hur redovisar det största partiet i Kalmar, Socialdemokraterna, hur man använt sitt lokala partistöd på 986 510 kronor under 2023. Utöver detta har Socialdemokraterna även ett utbildningsstöd på drygt 100 000 kronor.

Detta är den redovisning som Socialdemokraterna lämnat in till Kalmar kommun.

Inte en enda siffra i redovisningen! Socialdemokraterna har erhållit närmare en miljon kronor av Kalmar kommuns skattebetalare men redovisar inte en enda krona.

Det här ville givetvis inte den ohederlige journalisten Filip Nilsson visa upp i Barometern. Vilket förbannat hyckleri!

10 reaktioner på ”S REDOVISAR INTE EN ENDA KRONA I KALMAR

  1. Nils Dacke 2024-05-24 / 19:36

    sossarnas lokala pengar har naturligtvis gått till att värva väljare och utöka sin väljarbas från den politiska våldsideologin islam. Detta i sitt enträgna arbete att förvandla Sverige från ett demokratiskt västland till en teokratisk diktatur.

    Gillad av 1 person

  2. Lennart Stenkvist 2024-05-24 / 14:40

    Väldigt märkligt att redovisningen för det lokala partistödet till Socialdemokraterna i Kalmar saknar specification hur pengarna har fördelats. Med utbildningsstödet inräknat blir det 1 086 510 kronor av skattebetalarnas pengar.

    Kan det vara så odemokratiskt elakt att pengarna trollats bort av Kalmars socialdemokratiska S-troll.

    Gilla

    • turrim 2024-05-24 / 16:12

      Vad säger en oberoende revisor eller RRV om en redovisning utan siffror? Om det är lagligt, tänker regeringen ändra? Kommunens revisorer vågar nog inte annat än att vara nöjda.

      Gillad av 1 person

  3. Kalle 2024-05-24 / 11:45

    ## Hamas-sympatisörer stormade kommunstyrelsens möte ##

    ## På torsdagsmorgonen stormade ett 40-tal Hamas-sympatisörer, varav ett flertal maskerade, anrika AF-borgen i Lund där delar av kommunstyrelsen sammanträdde. Politikerna tvingades fly lokalerna genom en bakdörr och polis tillkallas. ##

    https://samnytt.se/hamas-anhangare-stormade-kommunstyrelsens-mote

    Muslimifieringen av sverige fortsätter. Sverige är snart en muslimsk stat!!!

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Hamas

    ## Organisationen är klassificerad som en terroristorganisation av bland annat EU[6][7], Israel[8], Japan[9], Kanada[10], USA[11], Egypten, Australien och Storbritannien, samt har vid flera tillfällen fått sina tillgångar frysta genom anti-terrorlagar.[12] ##

    Organisationen är klassificerad som en terroristorganisation av bland annat EU!!! Nu stör/attackerar/hotar Hamas den svenska demokratin på ett svenskt kommunstyrelsemöte.

    När och Om tänker sverige slänga ut denna terroristorganisation ut ur sverige och EU ???

    Är det redan försent???

    Gillad av 2 personer

  4. Hemlig X-sson 2024-05-24 / 10:31

    En fråga. Vad skiljer TV4:as kampanj från valpåverkan? Är valpåverkan tillåten? Det är knappast en slump att TV4 släpper sitt ”avslöjande” precis innan EU-valet. Vem/vilka är det som har intresse av att SD ska göra ett dåligt EU-val? Knappast Telia, som äger TV4.

    Gillad av 3 personer

  5. Lennart Stenkvist 2024-05-24 / 09:37

    Journalisten, Filip Nilsson, är naturligtvis mån om sin anställningstrygghet. Att gå egna vägar och göra ett fulländat bra jobb som journalist lär inte godkännas av Barometerns nyhetschef, Emma Skogberg.

    PK-media hyckleriet är välkänt. Enda syftet är att lura och hjärntvätta folket. Demokrati, nej, nej, nej.

    Gillad av 3 personer

  6. Mats 2024-05-24 / 08:54

    Jag hoppas verkligen att du skickar in insändare som svar på vänsterns insändare om detta, där de medvetet ”glömmer” bort hur de själva inte redovisar sin användning av bidragen, utan enbart angriper SD.

    Det är säkert ingen tillfällighet att denna cirkus drogs igång precis inför EU-valet…

    Gillad av 3 personer

    • Thoralf A 2024-05-24 / 08:56

      Barometern publicerar inte något som jag skrivit och i synnerhet inte om jag kritiserar Barometern.

      Det bästa alla kan göra är att dela min blogginlägg på sociala medier!

      Gillad av 3 personer

  7. Christer 2024-05-24 / 08:49

    Förr var tillmälet ”som en bilhandlare ” synonymt med någon oärlig person .

    Numer låter man som ” en politiker eller journalist ”om man ljuger ordentligt .

    Gillad av 6 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.