ALLHELGONAPROMENAD

Det blev en längre Allhelgonapromenad längs östra kusten på Öland idag. Jag utgick från trollskogen och det nygyggda Naturum som ännu ej öppnats, invigs under påsken 2019. Sedan följde jag den östra kusten ned till Ängjärnsudde, ca 5km och sedan tillbaka.

Har haft funderingar på att vandra Öland runt. Det kanske var första etappen. Vem vet. Det borde handla om ca 350-400km för att ta sig runt. Borde bli ca 50 etapper om man vandrar ca 7-8 km varje etapp.

Här kommer några foto från dagen.

Skogsstig

Slingrande stigar nära kustlinjen.

Ängjärnsudde norr ut

Vacker vy norrut från Ängjärnsudde.

Ängjärnsudde

Ängjärnsudde, Ölands ostligaste punkt.

Skogsavbränning

Länsstyrelsen ägnade sig förra året åt naturbränning av delar av Bödaskogen för att gynna den biologiska mångfalden. Det ser inte vackert ut idag.

Rådslag

Skulle jag bilda min egen Bilderberggrupp skulle jag ha årliga möten på denna plats. Jag missade att provsitta. Får göra det nästa gång jag passerar förbi.