MEHMET KAPLAN UNDER RADARN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.

 https://ledarsidorna.se/2018/12/ledarsidorna-se-avslojar-mehmet-kaplans-nya-roll-tydligare-kopplad-till-muslimska-brodraskapet/

”Efter att Mehmet Kaplan, Miljöpartiet, avgick som bostadsminister den 18 april 2016 har få eller inga känt till vad han sysselsatt sig med. Känt är att Kaplan fortfarande finns i språkröret Gustav Fridolins närmaste krets men inte vad han gjort. Det har förekommit rykten om att han varit aktiv i de islamistiska miljöerna men nu kan Ledarsidorna avslöja att Kaplan numera är engagerad biståndsorganisationen Muslim Aid.”

 ”Att Muslimska Brödraskapet är etablerat som rörelse i Sverige, enligt deras egna utsagor i dels Islamiska Förbundet i Sveriges stadgar samt en dom i Förvaltningsdomstolen i Stockholm där SUM själva anför att de är en del av Brödraskapets ungdomsorganisation FEMYSO är ställt utom allt tvivel. Även verksamheten vid Muslimska Familjedagarna har genom åren präglats av Muslimska Brödraskapets ideologi där återkommande internationellt kända och erkända sharia- och jihadistpredikanter bjudits in.”

 ”Att Mehmet Kaplan aldrig lämnade politiken 2016 har varit allmänt känd, inte heller att han lämnade den islamistiska miljön och Muslimska Brödraskapet. Tvärtom har han i allra högsta grad varit aktiv och är nu en del av den rörelse som skall placera Muslimska Brödraskapet i maktens centrum igen men under offentlighetens radar.”

Sveriges muslimer

3 reaktioner på ”MEHMET KAPLAN UNDER RADARN

 1. Vera 2018-12-10 / 21:13

  En sak till Thoralf, är det inte förenat med livsfara att kommentera muslimer på detta sätt?

  Gilla

 2. Vera 2018-12-10 / 20:31

  Du är Sveriges bästa journalist. Men jag vet inte hur du blir som författare. Det är en annan sak. Jag tror du är en mycket bra politiker oxo. Med korrekt statistik i ryggen. Fler som dig behövs i landet som inte kan och inte vill.

  Vi har det trots allt bättre än de flesta men vi skulle få det betydligt bättre med färre invandrare. Kriminell? UT!, bidragsberoende? UT!

  Gilla

 3. Bajen666 2018-12-10 / 14:10

  När jag tittar på den bilden så får jag kalla kårar, man undrar också lite smått vad våra feminister säger om en sån panel med enbart skäggiga gubbar.?

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.