NY INRIKTNING

Jag har funderat mycket på en del kommentarer som kom på bloggen under tiden jag var avstängd och efter uteslutningen. Flera av dem var säkert rena bluffkommentarer medan andra säkert var skrivna av initierade personer. Några kommentarer fastnade i minnet och idag letade jag upp en av dessa kommentarer.

Kommentar SDare Stockholm

Jag tror det ligger mer i den här kommentaren än vad jag insåg när jag godkände den på bloggen den 27 november.

”En ny inriktning är på väg med fler invandrare”

 Nu har jag sent om sidor förstått vad det handlar om och vilka det är som uppenbarligen styr in SD på en helt ny inriktning. Jag tror inte jag är ensam om att vara kritisk till den nya inriktningen. Men genom min uteslutning så vet alla vad som väntar om man har en egen åsikt och är kritisk mot invandringen och den pågående islamiseringen. Det kommer bli många uteslutningar och avhoppade medlemmar om de inte är konformistiska.

Imorgon förklarar jag mer i ett häpnadsväckande blogginlägg. Då kanske fler börjar fundera på att lämna partiet utöver personen som skrev kommentaren.

(”Konformism är rättning efter omgivningens normer och regler och svårigheten att hävda en avvikande åsikt.”)

3 reaktioner på ”NY INRIKTNING

 1. Fredrik 2018-12-22 / 11:22

  Det som förvånar mig är att ingen i SD tycks intresserad av att skicka hem de som inte ska vara här, åtminstone officiellt. Kalifat och välfärdsstat utesluter varandra, och islamvänstern håller på att avskaffa den senare tillsammans med nationalstaten ebl globalisternas önskemål. Ingen gör nåt!

  Gilla

 2. Niklas R 2018-12-19 / 08:36

  Låter olycksbådande om det är sant. Sverige har inget intresse eller behov av mer invandring från tredje världen. Den enda invandring som vi är intresserade av är av högt kvalificerad yrkeskunnigt folk inom områden där vi själva har brist på kompetens.
  Resten behövs inte. Det är däremot dags att börja skicka hem folk till sina hemländer som är säkra idag, t.ex. Somalia.

  Gilla

 3. Yrsa Bernecker 2018-12-18 / 22:41

  En ny inriktning med fler invandrare… Om det blir verklighet blir det troligtvis många som överger SD för AFS . Den enes död är den andres bröd , ni vet . Jag har länge ansett att det är många liberala femtekolonnare i SD idag . Frågan är hur lång tid det tar innan de utmanövrerat partistyrelsen helt ? SD:s framgång beror till stor del på invandringskritiken och att strypa invandringen rejält . Det blir intressant att se om de realiserar en 180gr. sväng i ämnet .

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.