REFLEKTION PÅ ANNANDAGEN

Jag har senaste dagarna fått ett antal otrevliga meddelande, kommentarer (ej godkända) och mejl. Där jag blir anklagade för att vara illojal mot SD om jag skriver en bok om min tid som sverigedemokrat.

Personerna verkar vara väldigt oroade för att det kan komma avslöjanden som kan vara negativt för partiet. Personerna tycks fullständigt glömt bort att SD har slängt ut mig från partiet. Jag har förnedrats med en uteslutning! Ledande personer har muntligt uttryckt sig på ett sätt som jag aldrig upplevt under ett 30-årigt yrkesliv i olika företag som Modo. M-Real, ABB, Benima och Ångpanneföreningen.

Jag har kämpat för partiet under 14 år och byggt upp en verksamhet i Kalmar till nästan 300 medlemmar. SD har gått från noll representation i Kalmar till att sitta alla nämnder och alla bolagsstyrelser. Då blir jag utkastad från partiet! För partiskadlig verksamhet och ideologiskt avvikande beteende. Det är riktigt sjukt!

Jag kommer fortsätta kämpa för det jag tror på men inte genom att företräda SD. Partiet anser ju inte att mitt arbetssätt är förenligt med SD. I varje fall är det inte förenligt med vad ledande Sverigedemokrater anser vara rätt men jag är övertygad om att en majoritet av Sverigedemokraternas medlemmar sympatiserar med mig. I synnerhet när det gäller medlemmar i Kalmar och distrikt Kalmar län. Många är besvikna på partiet och partiets distriktsordförande Mattias B Johansson. Inte bara besvikna det är riktigt förbannade.

De personer som är otrevliga och arga för att jag kommer skriva en bok om mina 14 år som Sverigedemokrat måste uppenbarligen tro att det finns mycket negativt att skriva om. De tycks ha vetskap om att det finns saker som inte skall komma fram och ut i ljuset. Något som tydligen gör dem oroliga.

Inga otrevliga och arga mejl med anklagelser kommer dock få mig att avstå från mitt bokprojekt. De gör mig nog snarare än mer motiverad.

5 reaktioner på ”REFLEKTION PÅ ANNANDAGEN

 1. Lisen Persson 2018-12-27 / 17:48

  SD förtjänar att få stå till svars! Så många människor som lagt sin röst på partiet och närt en förhoppning om ett stopp på nedmonteringen av Sverige . SD svarar med att utesluta partikamrater, strunta i gräsrötter och skrämma aktiva till tystnad. Detta är absolut inte OK. Skriv din bok du har så mycket stöd. Utelämna inget. Jag kan dock känna lite tveksamhet angående din solidaritet med partikamrater… var fanns du, vad sa du, vad gjorde du för de som var i samna situation som du är nu? Lycka till med boken. Jag kommer säkert köpa den.

  Gilla

  • Thoralf A 2018-12-28 / 09:50

   Jag ifrågasatte uteslutningar redan 2013. Men det kommer jag berätta mer om i min bok. Det fick allvarliga följder enligt min egen uppfattning.

   Gilla

 2. Peter 2018-12-27 / 07:28

  Helt rätt Thoralf! Vik inte ner dig! Åsikter är viktiga även om man inte alltid delar dem. Jag följer oftast uttrycket:

  ”Jag delar inte din åsikt, men är beredd att dö för din rätt att uttrycka den”.

  Denna rätt till sin egen åsikt är starkt beskuren i Sverige (i alla fall att fritt uttrycka den) och det även av dem som påstår sig värna åsiktsfrihet! Där tillhör även SD idag!

  Gilla

 3. Göran 2018-12-26 / 22:03

  Tyvärr så är många så förblindade och impregnerande av ledningen i SD att de inte inser sanningen.
  Min ståndpunkt är och kommer alltid att förbli den att den sverigedemokratiska nationella politiken är det både jag och Thoralf aldrig ifrågasatt i grunden men att Thoralf blivit illa behandlad av ledningen är en sak en del tydligen inte fattat har med ideologin att göra.
  Att Thoralf var populär och omtyckt gjorde att några såg honom som ett hot emot vissas positioner och därför kluddade de ihop ett mischmasch av diffusa anklagelser.
  Sorgligt för partiet och detta beteende är sånt som förstår för Sverige när några få sätter sin sak före vårt fosterlands sak.

  Gilla

 4. Ingela Lövgren 2018-12-26 / 20:19

  Skriv din bok Thoralf, du har varit för lojal mot SD allt för länge. Det är bra att folk får veta vad du varit med om i SD. Jag vet en hel del jag också!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.