RÖKSTENEN

Varit lite kulturell idag och gjorde en avstickare från E4:an när jag var på väg från min dotter till min son i Motala, till en känd runsten som finns mellan Ödeshög och Väderstad. Rökstenen. Tänk om dessa stenar kunde tala, förutom de kryptiska runorna.

IMG_2463

Har idag fått flera samtal från människor som är upprörda över min uteslutning från Sverigedemokraterna. Jag får också information från ”insidan” där man uppenbarligen inte räknade med de reaktionerna och hur andra medlemmar engagerar sig och gräver fram uppgifter. Jag förstår att vissa personer nu fått sina framtidsvisioner krossade. De har helt enkelt gått upp i rök.

Jag vet i varje fall att jag har rent mjöl i påsen och kan fortsätta gå rak i ryggen. Men det finns uppenbarligen andra som inte varit seriösa och hederliga, utan försökt fuska på både det ena och det andra sättet. Sanningen kommer alltid fram och den riskerar nu att drabba flera personer. Men var och en får ta ansvar för sina egna handlingar.

Det är nog bra med en kommunikationsplan men ännu bättre om ledande personer klarar av att kommunicera. Jag försökte men mötes bara av tystnad.

En reaktion på ”RÖKSTENEN

  1. turrim 2018-12-28 / 17:51

    Jag håller på att läsa boken Stasi av den australienska författaren Anna Funder. I DDR hade Erich Mielke en kommunikationsplan som måste följas exakt. Det var precis bestämt vad du fick säga. Grannen kollade. Annars fängelse. Även för anförvanter.

    Vi är inte där än i Sverige. Men inriktningen från de som har makten i media och i vissa partier är uppenbar. Vissa saker får du inte säga.

    Det är sorgligt att SD:s ledning internt har tagit den diktatoriska täten för att utesluta lojala medlemmar, precis som Mielke gjorde.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.