NYTT HOT

Att skriva om islam och och källarmoskén i Kalmar passar inte vissa individer inom ”fredens religion”. Det dröjde inte så många timmar innan jag fick en kommentar som jag betraktar som ett nytt hot. Nästa gång skall ”smäller det på riktigt”. Med andra ord inte en varningssmäll som tidigare.

Hot 20190202

Fredens religion har ännu en gång visat vilka fina företrädare de har i Kalmar.

Världen, Sverige och Kalmar vore trevligare och mycket bättre utan fredens religion. Det finns större problem på jordklotet än klimatförändringarna. Men det är helt politiskt korrekt och helt riskfritt att tala om klimatförändringarna. Till skillnad mot att tala om eller till och med kritisera ”fredens religion”.

34 reaktioner på ”NYTT HOT

 1. Wille 2019-02-04 / 17:54

  Har du blivit hotad ska du anmäla det!

  Gilla

 2. Norpan 2019-02-04 / 12:58

  95 miljoner back för Landstinget. Ta gärna reda på vad detta beror på. Kan det ha något med Johan Perssons ”folkökning” att göra?

  Gilla

 3. Robban 2019-02-03 / 21:37

  Har sagt det förrut! Människans bäste vän är hunden! Införskaffa en ny familjemedlem! Jag föreslår en Dutch Shepherd om du orkar, har tid och gillar att motionera!
  De är väldigt lättlärda, trogna och lojala! Ingen.. absolut ingen! Muckar ostraffat med husse eller matte! De används ofta av ex polisen!
  Skaffa sedan ett jaktintresse! Det räcker med jägarexamen och att skjuta upp för svåvilt! Då kan man skaffa sig tex en Mossberg pumphagel för sitt jaktintresse!

  Gillad av 1 person

 4. Urban jakobsson 2019-02-03 / 21:32

  Avskum är det lindrigaste jag kan säga om de.

  Gilla

 5. molle3 2019-02-03 / 20:44

  Cosmik Debris
  Vad är ”nya kastet”?!?

  Det är säkert något uppdaterat balkongkast……

  Gilla

 6. Tony Ingman 2019-02-03 / 19:08

  Säga vad man vill om SVT, men dom hittar alltid positiva nyheter ( för dom Styrande),
  i dagens rapport hade man snokat upp en som propagerade för Maduruo i Venezuela ,
  trots att det demonstrerade hundratusentals människor som vill ha bort kommunisten,
  Och här hemma hade dom lyckats att snoka upp en pensionär som var nöjd ,trots den höjda pensionsålder, det gäller att verklige söka efter dom små guldkornen?

  Gilla

 7. Lena1 2019-02-03 / 18:34

  Ta hand om dig Thoralf, de här människorna är inte som de ska i huvudet.Är förvånad att de läser den här bloggen, har de inte fullt upp med ”vara muslimer”? Att de sedan kallar svenskar för grisar, det har jag själv blivit utsatt för. Det är visst nåt nytt modeord, kanske kan de inte tänka sig nåt värre… Jag förstår att du är modig av dig eftersom du törs sträcka ut hakan och adressera det som i Sverige nu blivit onämnbart… Själv är jag lite feg av mig.

  För ett år sedan åkte jag buss, vid sätena fram finns plats för 4 pers. 2 och 2 mittemot varandra. En utländsk kille satt ensam vid ena sidan på den andra satt en äldre svensk man. Då satte jag mig bredvid den svenske mannen. Tydligen blev killen förödmjukad av att jag valde på detta sättet. Efter en stund satte sig en kompis till killen och de började prata så högt att hela bussen kunde höra. Bl a berättade han att han var chilenare (och kompisen somalier) att chilenare minsann ”älskade” svarta personer, men svenskarna är riktiga grisar och ytterligare en hel del andra nedsättande ord om oss.

  Jag förstod att det var mig han ville komma år, men jag låtsades inte höra. Varför? Jo om jag yttrat mig hade han fått anledning att kalla mig rasist etc. och som vi alla vet så kan en svensk inte få rätt i en sådan situation. Det enda jag kunde göra var att när jag strax efteråt steg av bussen, stirrade på chilenaren, och gav honom en sådan där blick dom ”dödar”. Han kunde inte göra något…

  Gillad av 1 person

 8. Tony Ingman 2019-02-03 / 17:54

  Det är något märkligt med den nya regeringen, trots att Sverige dignar under problem,så är den första åtgärd dom gör att spä på dessa problem med med nya utökade förmåner för lågpresterande individer som ska leva av krympande skattepengar, när snart inget fungerar? Polis,rättssystem, sjukvård, järnväg, post, och många andra områden är kaputt, då är deras första åtgärd att öppna upp för ännu mera problem? Och knatten som ska föreställa Justitsieminister ljuger och står i för att föra folket bakom ljuset, det han jobbar mest med är att ställa personer som opponerar mot idiotin till svars genom att försöka stänga ner dom kanaler som förser allmänheten med dom verkliga nyheter som gammelmedia har så förbannat svårt att leverera, dom hjälper hellre regeringen att mörka deras verkliga mål att göra Sverige till en Islamstat!

  Gillad av 3 personer

 9. Cosmik Debris 2019-02-03 / 17:38

  Samtliga Malmös värsta bilmålvakter är muslimer eller araber. Lista i länken.

  http://www.friatider.se/har-ar-sveriges-varsta-bilmalvakter

  Min gissning är att minst 70 % av all grov brottslighet begås av muslimer och araber.

  Härdsmälta Forsmarks kärnkraftverk eller ytterligare 100 000 muslimer?

  Mitt val blir härdsmälta i Forsmarks kärnkraftverk. Det har vi åtminstone en rimlig chans att hantera.

  Gillad av 1 person

 10. C Andersson 2019-02-03 / 17:38

  Hockeymatchen i Kallinge snöade inne idag. Det påstås att det har fallit snö i Stockholm. Flera centimeter. Trist för oss som satt och väntade på bortastå. Vi var bara två men ändå.

  Gillad av 1 person

 11. Björn 2019-02-03 / 17:33

  De politiskt korrekta debatterar klimat, som om det vore det största hotet i vår tid. Man pratar om vilken värld man vill överlämna till barnen. Men, islams utbredning, där är det tyst. De politiskt korrekta ger den ena moskeén efter den andra tillstånd för böneutrop. Fler och fler moskeer byggs.

  ”Vi har kommit för att stanna” skriver man i hotet. Och nog är det så. De kommer inte frivilligt att lämna Sverige. Islams mål är ju utbredning. Hur många moskeé byggen har inte Saudiarabien varit med och sponsrat. Och varför sponsrar man byggen i Sverige. Och varför skickar man folk till koranskolor i Saudiarabien.

  Så vilken värld vill vi egentligen lämna över till våra barn? Det homogena Sverige, som jag växte upp i, finns inte längre. Kommer inte heller att återvända, Något inbördeskrig kommer det inte heller att bli. Vi svenskar har för allt för länge sedan tappat vår stridsvilja.. När inte ens polisen är kungar på gatan utan tvingas släppa gripna och sen jagas bort från utanförskapsområdena av dessa menafolk.

  Så. med tanke på vår nya regering, som bara sitter och väntar på att EU ska lösa situationen, vilket de inte kommer att göra, så tycker jag att framtiden ser mörk ut. Inte för mig, jag har framtiden bakom mig, men våra barns.

  Ska det hända något måste det ske ganska omgående, om vi vill ha någon förändring.

  Gillad av 2 personer

 12. Lebssk 2019-02-03 / 17:13

  Själv blir jag starkt oroad av JÖKarnas sista utspel ”sjukvårdsinvandring……”
  Enligt justitieministern för ”den humanitära stormakten” :
  Välkommen hit ni som är sjuka, sköra, bara har kort tid kvar att leva, eller ni som kommer från länder med klimatkatastrofer……eller är anhöriga till någon som fått uppehållstillstånd i landet…..!!!
  Det har nu slagit slint fullständigt, Sverige har Europas lägsta antal vårdplatser per capita….sjuksköterskor går knappt att rekrytera längre, då stänger man ner ytterligare vårdavdelningar…större och större vårdområden snurrar runt på dyra bemanningsbolag.
  Riskerna för epidemier av sjukdomar som vi utrotat här ökar katastrofalt om invandring skall godkännas för att någon är sjuk, känner dig skör, eller har en obotlig sjukdom…
  Kostnaderna för denna nya grupp vill jag ej tänka på………vad skall vi lägga ner avstå ifrån…. Ytterligare??

  Gillad av 3 personer

  • worldpress99 2019-02-03 / 19:55

   Det finns bara en grupp och det är fattigpensionärerna! Dessa har tappats på medel under många år, så det är bara att fortsätta! Hoppsan, nu glömde jag höjningen av månadspengen med hel 200 kronor.´Tvåhundra kronor!!! För h-lvete. Verkligheten tycks vara lång, långt borta i dimmorna för dessa figurer…….

   Gilla

   • Maja Dacke 2019-02-04 / 22:39

    Det var mycket du fick – jag fick inte så mycket men ändå tillräckligt för att PM skulle minska mitt nytillkomna bostadstillägg med 16 kr! Kul! Vem tror de att de lurar?

    Gilla

 13. Mats 2019-02-03 / 16:32

  Den sjuka ideologin ska granskas med lupp,det är sjuka hjärntvättade personer som inte har att göra i våran fria värld,de har glömt att ställa fram klockan 1400 år.Det kommer framledes att braka ihop allting och vi får väpnade konflikter när svennebanan har förnedrats tillräckligt (vilket i mitt tycke borde ha hänt för länge sen med anledning av alla mord,skjutningar,våldtäkter mm) det är nästan så man önskar det,för det är nog enda sättet att slänga ut islam tillbaka till jordhålorna de kom ifrån med sitt medeltida synsätt

  Gillad av 5 personer

  • Maja Dacke 2019-02-04 / 22:47

   När det kommit hit tillräckligt med MENA-folk i landet för att passa ‘herrefolket där borta’ … Ja, då drar ‘den svenska eliten’ – passa på när det händer. För sen smäller det bland alla sjuka och oflyttbara – oavsett hudfärg. Undrar vilket ghetto som ryker först … Blir det Fjollträsk med omnejd? Möjligen i närheten av kärnkraftverk … …

   Tala om detta för alla hotfulla i Kalmar! Så att också de vet.

   Gilla

 14. Cosmik Debris 2019-02-03 / 15:12

  Martin Eriksson på Radio Bubbla hoppas på ett inbördeskrig och att det bryter ut så fort som möjligt. Jag instämmer i allt och vet att Martin kommer att få rätt. Med muslimer i landet är det endast en tidsfråga innan ett inbördeskrig bryter ut.

  Grannsamverkan på Lidingö patrullerar ön med miljövänlig bil, 50 medlemmar turas om att hålla koll

  (Tidskod 13:20)
  https://tinyurl.com/y7ymkwxf

  Gillad av 3 personer

 15. Johan Pamp 2019-02-03 / 15:06

  Nya villor vid Svensknabben! När är det färdigbyggt på varenda gräsplätt i stan?

  Gilla

 16. Gunnar Karlsson 2019-02-03 / 13:40

  Har du polisanmält mordhotet??

  Gilla

 17. Snöstjärna 2019-02-03 / 13:37

  Konstigt att ingen tidning i Kalmar skriver om detta!

  Gilla

 18. Niklas R 2019-02-03 / 13:23

  Vad är ”nya kastet”?!?

  Sedan behövs det bara några lagändringar så blir vi av med dessa kulturberikare genom en självsanerande process.
  Svenska medborgare får inte inneha utländskt medborgarskap. I fall där en svensk innehar utländskt medborgarskap upphör med automatik det svenska medborgarskapet.
  Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan utvisas. Om fängelse är utdömd överförs den dömde till hemlandets kriminalvård efter två tredjedelar av strafftiden.
  Om inte överförs den dömde till hemlandet omgående.

  Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2019-02-03 / 16:45

   Vad är ”nya kastet”?!?

   Är inte det ett muslimskt koncentrationsläger i Gävle?

   Gillad av 1 person

  • Elisabet 2019-02-03 / 17:50

   Från juli 2001
   En svensk medborgare som blir medborgare i ett annat land kan få behålla sitt svenska medborgarskap.

   Gillad av 1 person

   • Niklas R 2019-02-05 / 09:26

    Jag, vet därav ska lagändring införas.

    Gilla

 19. Ted 2019-02-03 / 12:55

  Kalmar i ett nötskal. Vad säger Johan Persson om detta?

  Anders Blank borde skriva om hoten.

  Gillad av 1 person

 20. Anonym 2019-02-03 / 12:36

  Har du polisanmält mordhotet??

  //Gunnar

  Gilla

 21. ltsundelin1950 2019-02-03 / 09:28

  Jag tycker också att benämningen ”Fredens religion” rimmar illa med utövarnas primitiva beteenden. Mr Fokrul Islam är troligen en nersnorad individ från Ung Vänster. En förening som gudskelov ligger i dödsryckningar p g a att inga vill vara med i den skitföreningen.

  Gillad av 1 person

 22. alvar1131 2019-02-03 / 09:19

  ”När skönheten kom till byn då var klokheten där,
  då hade de bara törne och galla,
  Då sköto de efter henne med tusen gevär,
  ty de voro ju så förklokade alla”

  Nils Ferlin

  Gillad av 1 person

 23. hasp 2019-02-03 / 07:11

  På sätt och vis har varelsen i fråga rätt. Om några år är Sverige ett islamisktiskt kalifat…
  Möjliggjort av ”politiker” som är framröstade av de naiva svenskarna.

  Min tröst är att jag inte befinner mig i detta ” land” då.

  Gilla

 24. Svenne 2019-02-03 / 07:01

  Kan det spåras? Låt polisen ta hand om det, och skicka också kopia till Morgan Johansson.

  Gillad av 1 person

  • tompas11 2019-02-03 / 21:23

   Kopia till Morgan Johansson… Skämtar du?

   Gilla

 25. Anders 2019-02-03 / 06:58

  Thoralf, finns det muslimska förskolor i Kalmar?

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.