SKICKAS HEM I KISTOR

Turkiets president Erdogan har gjort det igen. I ett tal efter terroristdådet på Nya Zeeland så sa han att islamkritiska som besöker Turkiet skall skickas hem i kistor enligt Expressen.

Hem i kistor

https://www.expressen.se/nyheter/ilska-i-nya-zeeland-efter-erdogans-terroruttalande/

Ett helt sanslöst uttalande. Jag skulle aldrig få för mig att åka på semester till Turkiet och jag hoppas att alla andra också avstår. Det finns andra länder vid Medelhavet att besöka.

Men Erdogan har ju gjort många andra uttalanden under åren. Det här uttalandet kan ju tolkas på många olika sätt. Jag tolkar det som att han även står bakom IS.

Islam is Islam

Dessutom finns det fortfarande politiker som vill se Turkiet som medlem i EU. Undrar om Moderaterna och Carl Bildt ändrat ståndpunkt när det gäller Turkiet och EU. Igår såg M och KD till att Ungern och president Orban stängdes av från sin grupp i EU-parlamentet. Uppenbarligen gick kritiken av George Soros för långt i Ungern. Globalisterna styr tydligen även inom den kristdemokratiska gruppen EPP i EU-parlamentet.

Richard Jomshof från SD har tidigare varit en stark kritiker av islam. Hur det är på den punkten idag är mer osäkert efter Sverigedemokraternas omsvängningar i snart alla politiska frågor.

Frågan är om inte Richard Jomshof borde utredas av medlemsutskottet efter att han delat denna bild på Facebook. Jag rekommenderar i varje fall inte att Richard Jomshof åker till Turkiet på semester. Han kan då skickas hem i en kista av Erdogan.

Jomshof facebook

 

Annons

32 reaktioner på ”SKICKAS HEM I KISTOR

 1. Muhammed 2019-03-21 / 20:00

  Thoralf!
  Du skrev en gång om romkonventionen och den överenskommelse om migrationen som slutits.

  Kan du hitta vilka stater som är anslutna? Helt omöjligt att hitta.

  Gilla

 2. W 2019-03-21 / 17:16

  Den konservativa EPP-gruppen i Bryssel har beslutat stänga av det ungerska regeringspartiet Fidesz under ledning av premiärminister Viktor Orban.
  Det är främst företrädare för M och KD som krävt uteslutning.

  Den stora stötestenen är troligen Ungerns vägran att ta emot muslimska flyktingar.

  Intressant att två konservativa partier från Sverige lägger så stor vikt vid ett lands vägran att ha svängdörrar för migrationen.
  Inte då märkligt alls att SD behandlas som det gör.
  Vi kan väl av detta dra slutsatsen att så länge SD vill stoppa invandringen så är ett svenskt konservativt block en chimär.

  Gillad av 1 person

  • alvar1131 2019-03-21 / 17:54

   Som du säkert vet så har KD i dag öppnat upp för att kunna ”samtala” med SD. Det var också KDs förtjänst att DÖ försvann. (Om den nu verkligen gjorde det på riktigt?)

   Den omständigheten att SD, KD och M en gång kan bekänna sig till att ha konservativa värderingar så innebär ju inte det att partierna för samma politik.

   Gilla

   • W 2019-03-22 / 08:26

    i konservativa värderingar ingår att värna om sitt folk och sin nation, det gör intte KD när de röstar för Marrakechavtalet. Alltså är deras agerande bara ett röstfiskeri och spel för gallerian. Falskspel i mina ögon.

    Gillad av 1 person

 3. Maja Dacke 2019-03-21 / 15:00

  Vad har hänt med Jomshof? Var hans bild på FB ett misstag eller försökte han smörja någon vän? För han la väl inte in den på order? Hans konto blir troligen nerlagt … om inte ..?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-03-21 / 15:43

   Bilden är ganska gammal. Den är från 2016 men för medlemsutskottets utredningar är det ju i närtid ;-).

   Gillad av 1 person

 4. hasp 2019-03-21 / 14:54

  Moderaterna är ett minst lika obehagligt parti som övriga PK-elit-partier.
  (Inkl. SD)’
  De strävar väl fortfarande efter ett muslimskt Europa.
  Nu senast deras beteende gentemot Ungerns regeringsparti.
  AfS gäller för mig. Det enda Sverigevänliga alternativet.

  Gillad av 4 personer

 5. Cosmik Debris 2019-03-21 / 12:56

  AVSLÖJAR: SVTs beslöjade reporter är dotter till radikal imam – sprider islamistpropaganda och hat mot SD
  https://samnytt.se/avslojar-svts-beslojade-reporter-ar-dotter-till-radikal-imam-sprider-islamistpropaganda-och-hat-mot-sd/

  Är jag förvånad? Nej, alla muslimer är militanta zombies. Det finns inte ett enda undantag. Islam är en våldsam politisk mördarideologi som dödar alla friska samhällen. Alltid!

  Islam praktiseras av muslimer. Glöm inte det!

  Muslimer är vårt största samhällsproblem. Alla extrempolitiska lokaler(moskéer) måste rivas och muslimer repatrieras. Ska muslimer få förstöra Sverige också? Vill vi det?

  Gillad av 7 personer

  • turrim 2019-03-21 / 14:40

   ”Det har du inte med att göra” och ”Tänker inte redogöra för dig” är några av svaren från SVT. De har blivit ännu stöddigare sedan riksdagen beslutade att vi alla ska betala över skatten. Utan några nya krav i sändningsavtalet. Det var Tobias Billström som höll i piskan i den moderata riksdagsgruppen.

   Vilket parti törs ta initiativ och kräva Hanna Stjärne till riksdagen för utfrågning? Och ställa krav på nytt avtal och besparingar, precis som i Danmark?

   Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-03-21 / 14:46

   Många tack för informationen, tyvärr blir jag inte det minsta överraskad!! Hanna Stjärne är ett livsfarligt rödskinn…

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

  • Tony Ingman 2019-03-21 / 16:41

   Ja man kan inte vara speciellt frisk i huvudet när man kan ge sig på och misshandla föraren under färd? För kvinnor förbjudit att visa hår, men inte att krigs måla ansiktet, lite märkligt det där med hår för ögonbrynen är ju hår

   Att döda och misshandla är tydligen rätt inom Islam, men konstigt nog är det tillåtet att bära västerländska kläder som Jeans, Adidas, Puma och andra märkeskläder o Skor? Märkligt!

   Gilla

  • worldpress99 2019-03-21 / 17:08

   Du verkar ha koll på läget! Det är bra att det finns folk som kollar och publicerar. Som Thorvald. Ju fler desto bättre!

   Gilla

   • worldpress99 2019-03-21 / 17:11

    Min kommentar var till Cosmic Debris! Jag tycker det verkar svårt att få kommentarerna dit man vill!

    Gillad av 1 person

 6. Staffan Sundqvist 2019-03-21 / 11:41

  Erdogans högsta önskan är att bli en ny Sultan.

  Gilla

 7. Sven 2019-03-21 / 11:35

  För några år sedan så var det populärt att skaffa ett andra hus i Turkiet. Jag vet att jag besökte en mässa ”Hus utomlands” tror jag den hette. En på mycket trevlig och utmärkt mässa.

  Nu ser jag att det fortfarande finns intresse i Turkiet, se http://www.fairmedia.se/event/stockholm/ och Hall 2. Mässan som sådan är trevlig men man bör passa sig för Turkiet.

  I hall 2
  kl 12.00 Turkiet
  Ett seminarium som behandlar vad man bör tänka på när man funderar på att köpa fastighet i Turkiet.
  Här går vi igenom olika geografiska områden av Turkiet där våra utställare säljer fastigheter, klimat,
  mat, aktiviteter, kultur, sjukvård, skolor etc. Vi går också igenom vad man ska tänka på innan köpet, när man ska köpa, efter köpet samt en frågestund på slutet.
  Moderator är Sadik Kutlu som är turkisk och svensk advokat från Guard Advokater AB samt en panel bestående av 3 olika mäklare.

  Ibland är svenskar modiga, men det beror förmodligen på den försvagade kronan. Andra Europeiska länder är för dyra.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-03-21 / 12:05

   Det kanske främst är ”svenskar” med turkisk bakgrund som handlar fastigheter i Turkiet. De som gillar Erdogan och därmed kan anses som radikala muslimer.

   Gillad av 3 personer

   • Maja Dacke 2019-03-21 / 14:26

    Troligt att du har rätt i ditt antagande.

    Gilla

   • Sven 2019-03-21 / 16:04

    Jag skulle gärna vilja tro det. De svensk-turkar som vill komma hem igen vet nog hur de ska göra, de har egna kontakter. Kanske köper ett hus av en kusin eller ngt så.

    De som går på denna mässa är etniska svenskar som inte har dessa kontakter. De har pensionerat sig eller ska pensionera sig och vill hitta ett boende som passar till pensionen. De tänker på bad, stränder, sol och drinkar med små paraplyer i. Moskeer och dito är de vana från Sverige, så det är inget problem.

    Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-03-21 / 14:49

   Vilken normalbegåvad svensk skulle vilja bo i ett Musse land?

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

 8. Tony Ingman 2019-03-21 / 10:30

  Erdogan är en idiot, det bevisar han genom att ockupera landets regeringsmakt, så länge han lever, så brukar maktfullkomliga despoter bete sig.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-03-21 / 14:50

   Någon idiot tror jag inte att han är, men supergirig och maktfullkomlig – precis som så många svenska makthavare. Och smart – minns när han tog hand om ‘amerikanerna’ …

   Jag själv har bojkottat resor till Turkiet så länge jag kan minnas, kanske längre. Men jag känner dem som gärna åker dit på semester vart o vartannat år. Får se om de törs resa dit fler gånger med sina barn …

   Rhodos är det närmaste jag kommit till Turkiet. Cypern ligger närmare, och det lär vara lugnt och gemytligt i den muslimska halvan, så jag tror man får välja sina ord om muslimer.

   Har genom livet haft många olika muslimska vänner, som avstår från moskébesök, fredagsböner och tycker ramadanfasta är trams. Tyvärr har vi häruppe fått bottenskrapet – som en muslimsk vän sa en gång beklagande. Jag tänker som så att islam kan vara en bra religion om man skalar av den våldsamma ideologin – den stora skillnaden ligger i de människor som utövar den.

   Man talar om den svenska avundsjukan. Men jag tror att den som härstammar från förtryckta, försvagade etc länder är värre. Och med avundsjuka i botten tar girigheten ett starkt grepp om individer. Kolla hur det är i bl a Fjollträsk!

   Gillad av 1 person

   • Britt-Abdullah 2019-03-22 / 03:49

    Sleeping cells? Dina vänner menar jag..annars förstår jag inte varför de fortfarande kallade sig för muslimer.
    Själv har jag gått ur kyrkan för att jag inte längre delar deras åsikter. Om allas lika värde, prisar islam och medverkar i prideparader.

    Gilla

 9. Lena1 2019-03-21 / 08:44

  Eftersom det varit så tyst i SD under en längre tid och samtidigt som de gått ut med att de nu satsar på ”ett konservativt blocks”, då får man intrycket att de sitter på två stolar samtidigt. Det kanske inte bara är dessa utmattningssymtom hos Jimmie och MK utan det kan samtidigt vara så att de som så många andra blivit mer rädda.

  Kommer ihåg att Richard Jomshof fick en hel del smisk på fingrarna av Jimmie när han uttalade sig om Kahin Ahmed för några år sedan. Frågan är om de törs uttala sig på ett tuffare sätt idag.

  Gillad av 2 personer

 10. alvar1131 2019-03-21 / 08:24

  Ja, nog ska de bli intressant att se Carl Bildts kommentarer om Turkiet och EU i fortsättningen. Är det någon som sett någon sådan kommentar från honom ännu? Brist på kommentarer från honom i det ämnet gör att jag tillåter mig vara skadeglad.

  Gillad av 1 person

 11. Nils Dacke 2019-03-21 / 08:08

  Jag har i väldigt många länder runt Medelhavet men aldrig i Turkiet och har aldrig ens funderat på åka till det landet.

  Gilla

  • Nils Dacke 2019-03-21 / 08:09

   Jag har varit,….

   Gilla

Kommentarer är stängda.