SUCK

Hur kan man bara tillåta att en grupp människor tar över en stadsdel och sedan får hjälp av ordningsmakten att upprätthålla sin isolering från majoritetssamhället. I synnerhet när vi vet hur denna grupp behandlar religiösa minoriteter när de själva är i en majoritetsställning.

Dessutom kallar de sig själva för fredens religion!

9 reaktioner på ”SUCK

 1. Tony Ingman 2019-04-12 / 06:58

  Fredens religion ja, trots att man slagits konstant i ett par tusen år, men här finns
  gott om dumskallar här i Sverige också som tror på detta.
  och det är väl bara en tidsfråga innan här kommer att utlysas ett område som
  lyder under Sharialagar, här går ju redan runt figurer som påtala för flickor/ kvinnor
  om hur dom inte bör vara klädda!

  Gilla

 2. Janne 2019-04-11 / 14:18

  Islam kallar jag för djävulens religion,det blir bara värre och värre,vad ska till innan politiker
  och regering behagar att vakna,nya folkmassekörningar kanske.

  Gilla

 3. Bajen666 2019-04-11 / 13:47

  En riktigt feg polisman, man mår bara illa när man ser reportaget och efter en stund så blir man rasande och riktigt förbannad.

  Vem kom på/sa att islam skulle vara ”freden religion”.?…Skulle jag vilja veta.

  Gillad av 1 person

 4. Lennart Karlsson 2019-04-11 / 12:18

  I Habo Fullmäktige under förra mandatperioden öppnade sosse-ordföranden varje möte med att vi fick inte säga vad vi ville och kunde räkna med åtal om vi gjorde det med motioner angående HVB.
  När jag frågade vem som givit Ordföranden rätt att upphäva Regel 19 i FN stadgar blev hela Fullmäktige patrasket arga PÅ MIG!
  Samma Fullmäktige röstade för att förbjuda tjänstemän som upptäckte lagbrott såsom fel ålder, ursprung och andra kriminella handlingar att anmäla dessa individer trots skyldigheten i lag.
  Tiggeriet som en romsk kvinna gjort i 1 år och 6 månader störde ingen sade en ”hen” när vi ville avvisa på grund av 3 månaders regeln.
  Men när Vänsterliberalerna fick reda på genom sin vän IRM och Researchgruppen att jag medverkat i att skydda kyrkor under min tid i MENA blev jag omskriven i 6 dagar i Hall Media och hotades av SD Mu om omedelbar uteslutning på order av ”agenda sättande redaktörer”. Hall Media var ”tyskvänlig” under kriget men har numera en ansvarig webb redaktör från Norrskensflamman som hyllar DFLP!
  Samma redaktörer tackade nej till en svenskspråkig Ukrainsk fristående journalist med egen upplevda händelser och fyratusen bilder från Donetsk striderna och bombningen av flygplatsen.
  Hej då SD sade jag och beordrade SD Riks att annullera mitt medlemskap omedelbart!

  Gilla

 5. Simon 2019-04-11 / 10:58

  Thoralf,

  Hanif Bali får ofta muslimhot så fort han kritiserar fredens religion. Får du liknade hot när du kritiserat fredens religion?

  Nu är någon åtalad för hot mot Hanif Bali. Första gången som polisen gör något enligt honom.

  Gillad av 2 personer

 6. Simon 2019-04-11 / 10:48

  Detta är påväg att hända i Sverige. Vilka landsförrädare som styr landet. I och med att du suttit i riksdagen 4 år så borde du veta vilka landsförrädare som styr landet.

  Muslimsk invandring går ej att intregrera. Dessa strävar efter Sharia-lagar. När Islam är 50%+ i Sverige så kommer Islam få ännu mer inflytande. Nästa steg är röda dagar på muslimska högtider och sedan kommer man höra böneutrop 5 ggr dag. Just nu är fasen att bygga nya moskéer samt högt barnafödande.

  Islam måste reformeras annars är det kört!

  Gillad av 2 personer

 7. Simon 2019-04-11 / 10:43

  Thoralf, jag tycker det är för ett bedrövligt att paret Kotanen fått framskjutna positioner och en klok och vettig politiker som du får kliva åt sidan med lyckta dörrar.

  Sedan har media gjort hel felaktiga artiklar om dig t ex

  ”SD behöver ej Thoralf”
  ”Förvånad att Thoralf inte uteslutits tidigare” – Johan Persson”

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.