FACEBOOK STOPPADE MITT INLÄGG

Ryggrad

Mitt blogginlägg med rubriken ”PAUS FRÅN LANDET UTAN RYGGRAD” som jag delat på min Facebooksida har stoppats av Facebook. Det bryter mot Facebooks communityregler. Helt obegripligt enligt min mening. På vilket sätt jag skulle bryta mot reglerna framgår inte. Jag har försökt komma underfund med det genom att läsa communityreglerna men jag förstår inte vad som skulle vara problemet med mitt blogginlägg.

Hur kan man få en förklaring från Facebook?

Jag skriver om hur statistik hanteras i Sverige eller landet utan ryggrad.

Läs blogginlägget och förklara gärna för mig på vilket sätt det skulle bryta mot Facebooks regler.

UPPDATERING!

Facebook har nu tagit bort blockeringen av mitt inlägg.

”Ditt inlägg är tillbaka på Facebook
Idag
Vi ber om ursäkt för att vi gjorde fel i det här fallet. Vi har granskat ditt inlägg igen och det följer våra communityregler.”

 

Annons

23 reaktioner på ”FACEBOOK STOPPADE MITT INLÄGG

 1. Sothöna 2019-04-26 / 11:49

  De senaste tio åren skulle jag säga att Kalmar gått utför. Till stor del tack vare, eller på grund av, Johan Perssons visioner om att bygga Kalmar till en storstad. Med mycket invällare, blir det alltid spill. Nu mer än någonsin, för vilka andra flyttar till Kalmar?

  Gilla

 2. Hulken 2019-04-26 / 11:15

  Det har kommit sjukt mycket MENA till Kalmar. Man blir mörkrädd! En markant skillnad på ett par tre år bara!

  Gilla

 3. rysslandssvenskar 2019-04-26 / 07:26

  ”Tusentals i demonstration på Mynttorget för gamla och hemlösa”.

  Det var visst en viss person som inte var närvarande vid denna demonstration. Han ger av allt att döma inte mycket för dem som en gång byggde folkhemmet.

  Gillad av 1 person

 4. Jesper 2019-04-25 / 17:27

  Thoralf, det tar aldrig slut med Islam!

  En domstol i Moçambique har dömt 37 personer som redan sitter i fängelse för inblandning i olika islamistiskt motiverade terrordåd under de senaste 18 månaderna där omkring 200 människor dödades.

  De åtalade har redan dömts till mellan 12 och 40 år i fängelse för attacker i den nordliga provinsen Cabo Delgado. Nu straffas 10 av dem med ytterligare 40 år i fängelse för bland annat mord och olaga vapeninnehav medan 24 får utökade fängelsestraff med 16 år för bland annat brott mot staten och delaktighet i olagliga organisationer. De resterande tre åtalade, som alla är yngre än 21 år, döms till ytterligare 12 års fängelse.

  Utöver de som dömts har också 143 personer frikänts medan 20 personer lyckades fly innan rättegången började.

  Sedan oktober 2017 har beväpnade radikala islamister, som uppges vilja införa sharialagar, terroriserat avlägset belägna byar i provinsen.”

  Gillad av 1 person

 5. Robban 2019-04-25 / 13:40

  FB och liknande! Tar bort allt som anmäls, som inte har en vänsterliberal/socialistiskt/kommunistiskt världssyn!
  Det ser deras trollarmeer till, genom att anmäla allt som inte delar deras egen världsbild! Ovanpå det så har Socialdemokraterna/MP en egen direktlinje/verktyg, där de på FB kan ta bort sådant de anser vara för ärligt, som påvisar att de ljugit, har fel etc för att kunna ”skydda vår demokrati”…..
  Blev själv avstängd en längre tid, då jag hävdade att jag föredrog kärnfamiljen av alla de möjliga familjekonstellationer som finns!
  Det bröt mot tydligen mot FBs regler!

  Gillad av 2 personer

 6. Ulrika Halvordsson 2019-04-25 / 12:59

  Själv fick jag meddelande från FB att jag delat olämpligt innehåll i en grupp. Gruppen är min familj, make, barn, svärbarn och ”vuxna nog” barnbarn och jag ville varna dem med små barn i familjen eller deras vänkrets för en ny fara som dykt upp, nämligen frätande kemikalier i sandlåda. Hur det kan bryta mat FB reglerna är obegripligt. https://samnytt.se/smabarn-forda-till-sjukhus-med-fratskador-fratande-medel-upptackt-i-sandlada/?fbclid=IwAR3evDFljuREtBUYKWPf5vGjrqVCIJhxl_zbIA-lDEiEq6tGK1-v46qLx_o Fö. är vi många som uppmärksammat tidsfördröjning på en till två dagar innan ”gillanden” ramlar in ang. inlägg man gjort. Granskning av det mesta tycks pågå.

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2019-04-25 / 12:48

  Viktor Banke:

  ”Bra att HD upphäver utvisningen i detta fall. Mannen som nu även i HD döms för våldtäkt hade vid åtals väckande haft uppehållstillstånd i 8 1/2 år, och då krävs mycket starka skäl för utvisning.”

  Bra. Då hoppas vi att Viktor Banke har en dotter.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-04-25 / 15:25

   Sannolikheten att din förhoppning går i uppfyllelse bedömer jag som mindre än mikroskopisk med tanke på hans familjerelation….

   //Gunnar

   Gilla

   • Cosmik Debris 2019-04-26 / 01:11

    Är han fikus alltså? Jonas och Mark har barn, så det kanske finns en liten chans.

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-04-26 / 09:01

    Cosmik Debris, jag tänkte inte på den alternativa lösningen som Riksbögen Gardell använt sig av för att få en dotter. Beträffande Bankes sexuella läggning så har jag ingen om denna och bryr mig icke heller, men enligt uppgift delar han lägenhet med en yngre gentleman.

    //Gunnar

    Gilla

 8. Slask 2019-04-25 / 10:35

  Barometern och Östra Småland är likadana på sina respektive sidor. Man får inte ens skriva ”berikning”.

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-04-26 / 09:37

   Berikande då? Som att detta var en berikande upplysning … … berikande import av … ananas.

   Gilla

 9. Lennart Karlsson 2019-04-25 / 09:50

  Har vårt partis kapade sida som exempel på att Facebook (socialistiska statens insamlare av personuppgifter) är en politiskt styrd organisation.
  Före valet 2018 kapade en vänsterliberal gruppledare vår sida men trots polisanmälan två gånger så är det omöjligt att få tillbaka eller få bort sidan!
  Har försökt att skriva in ”rasistiska ord” för att den skall stängas men kommer inte in.

  Sverige var fantastiskt!

  Gillad av 1 person

 10. Thor 2019-04-25 / 08:55

  Facebook är en äcklig inrättning till 99% fylld av nonsens. Inget att sörja egentligen.

  Gilla

 11. Roland Salomonsson 2019-04-25 / 08:42

  I USA har Trump äntligen tagit de sociala media i öronen och krävt likabehandling av olika politiska, sociala resp religiösa rörelser. Särbehandlingar skall upphöra.

  Nu kommer detta inte att inverka på förföljelserna inom Nya Sovjet resp Nya DDR, beroende på att grundlagarna i t ex Nya DDR inte skyddar yttrande- resp åsiktsfriheter längre.

  Gilla

  • Roland Salomonsson 2019-04-25 / 08:44

   F ö en krigsförklaring mot ISLAM!

   Gillad av 2 personer

 12. Rune 2019-04-25 / 08:40

  På vilket sätt det bryter mot Facebooks regler är naturligtvis hemligt. Hur skulle det se ut om kreti och pleti kände till Facebooks regler?

  Gilla

 13. Roland Salomonsson 2019-04-25 / 08:38

  Jag skrev ordet ”ISLAM” i en kommentar för något i FB. Frågan var vad som orsakade några attentat någonstans! Detta kostade 30 dygns avstängning från FB. Självklart är jag även användare av vk.com, som är baserat i ett land som numera sätter yttrande- resp åsiktsfrihet avsevärt högre än ”Nya Sovjet” (EU) resp ”Nya DDR” (Sverige) – märkligt nog.

  Nu undrar förståss hela vänkretsen varför jag är så tyst f n!

  Vad gäller attentaten i Sri Lanka resp Christchurch, folkmorden (kristna) i bl a Nigeria, Mosul, så är grundorsaken där samma – ISLAM!

  I Nya DDR har de 5 kommunistiska Riksdagspartierna under hejarop från den kommunistiska ”frontorganisationen” Svenska Kyrkan dock tillsatt ISLAM för att tysta oliktänkande i olika frågor, i tron att detta kommer att innebära att vi gräsrötter skall foga oss i evighet. Istället blir deras förföljelser tändvätska för mer motstånd. Vad som händer är i verkligheten att det är ISLAM som övertar den politiska makten i Nya DDR!

  Inför EU-valet finns inget alternativ annat än att rösta på ett parti, vilket ansluter till en EU-GRUPP, som vill stoppa invandringen resp bekämpa ISLAMs fortsatta maktövertagande i Europa. Dessa 2 frågor är avgörande för genomförande av alla andra ”avledande” småfrågor inom EU-politiken.

  Gillad av 3 personer

 14. Rolle 2019-04-25 / 07:58

  Finns många som inte gillar din blogg. Självklart är det en okynnesanmälan som ligger bakom och det går facebook på. Vad som skulle bryta mot deras regler är här bara påhittat.

  Gillad av 5 personer

 15. hasp 2019-04-25 / 07:50

  Har avvecklat alla vänsterliberala så kallde sociala medier.
  Det finns tydligen alternativ där man respekterar demokrati och yttrandefrihet.
  Någon tipsade om MeWe.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.