2 reaktioner på ”NÄR DINA MOTSTÅNDARE KALLAR DIG RASIST HAR DU VUNNIT!

  1. C Andersson 2019-04-28 / 09:03

    Hej Thoralf. Håll ut åtminstone över EU-valet. Kan du inte ge oss lite valinformation. Som hur man skriver dit parttinamnet på en blank röstsedel. Du kan ju ta AfS som exempel.

    Jag ser till min förskräckelse att man kommer att arrangera röstningslokal på City-Gross här i stan i år igen. Jag har påpekat det olämpliga vid de senaste valen. Senast det begav sig fotograferade jag ‘vallokalen’ från utsidan. Då blev jag antastad av valförrättarna och hotad av personalen på City Gross. De hotade mig med polisen och viglade upp de närvarande.. Valförrättarna menade att de hade rätt att slippa bli fotograferade. Så är det inte. Det gäller publicering inte fotografering. Nog måste man få fotografera en ‘röstlokal’ från utsidan. Jag kan inte hjälpa att det är full insyn eller det faktum att det passerar i runda tal 1000 personer om dagen några meter från lokalen. Jag höll mig på 8-10 meters avstång.

    Nu ska jag åka till Kalmar.

    Gilla

Kommentarer är stängda.