FUSKANDE SYRISKA TANDLÄKARE

Tar man hit Mellersta Östern så får man Mellersta Östern även inom tandvården.

Läs följande pk-reportage om syrierna som startade en tandvårdsmottagning i Sävsjö 2015. De naiva svenska journalisterna visste inte till sig av glädje när de kunde ”bevisa” vilka kompetenta personer som ”flytt” till Sverige.

https://www.smalandsdagblad.se/article/nysvenskar-soker-sig-till-klinik-i-savsjo/

För ett och halvt år sedan stängde IVO tandvårdskliniken efter att stora brister avslöjats.

Idag släpptes ett reportage om missförhållandena och att tandläkarna fortfarande jobbar på olika ställen i landet. Reportaget avslöjar också fusk med ersättningar från försäkringskassan. En läkare registrerar kunder och behandlingar samtidigt som han befinner sig i Bulgarien på semester.

Vilka förbannade bedragare! Lyssna på reportaget.

Hur många tror att det svenska rättsväsendet kommer ställa dessa tandläkare till svars för fusket? De svenska myndigheterna klarar inte ens av att ta ifrån dem sina tandläkare legitimationer.

De borde utvisas från landet, inklusive deras anhöriga!

Om du vill läsa mer så gå till Smålands Dagblad och sök på företaget 24 Karat.

https://www.smalandsdagblad.se/sok/?query=24+Karat

Jag blir mörkrädd över hur naiva svenska myndigheter är!

 

14 reaktioner på ”FUSKANDE SYRISKA TANDLÄKARE

 1. Thomas 2019-06-24 / 23:50

  Sverige. Flathetens och undfallenhetens stamort på jorden! Inget annat land kan ha en statsminister som Stefan Löfven. Det är otänkbart.
  Och ministrar som pygméMorgan , Ynkeman, Margot den usla, Strandhällskan med kriminell partner osv. Listan kan göras lång.
  Och det är tack vare därför dessa tama pk-hjon har makten som vi ser det utbredda fusket och kriminaliteten växa som med syriska tandläkare som bara ett exempel av många.
  Jag undviker att bli betjänt av invandrare som inte tar seden dit dom kommer. T ex kommer jag aldrig gå till ett apotek med muslimska slöjkvinns ,
  Dessutom är dom inte direkt vän med tandkräm och hygien.
  Häromveckan stod jag i en kö på en större matmarknad. Plötsligt kommer det 2 somalienegrer och ställer sig bakom mig extremt nära och deras andedräkt och kroppsodör var lika stark som en gödselbrunn. Milde tid. Stackars de tandläkare som gräver i deras munnar.

  Gilla

   • Bengt 2019-06-24 / 23:51

    En bostadskrasch är definitivt nära förestående i Kalmar. Gissar att flertalet bostadsrätter kommer tvingas omvandlas till hyresrätter. Det skedde i Norrliden/Ljusstaden för 10 år sedan.

    Man undrar vilka personer med feta läder Johan och Adolfson bygger för. Det finns inga arbetstillfällen i Kalmar för höginkomsttagare som motsvarar utbudet. När ska Johan Persson inse detta?

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2019-06-25 / 00:03

    Och antalet pensionärer som säljer sina villor för att istället flytta in i en bostadsrätt borde snart vara mättat.

    Gillad av 1 person

  • Evert 2019-06-25 / 13:14

   Johan Persson lever i en värld som ingen annan gör. Jag undrar om han någonsin varit utanför Kalmar?!?

   Gilla

 2. Lars Johansson 2019-06-24 / 22:32

  Enligt mina erfarenheter av det svenska ”rättsväsendet” så inte är det rättssäkert,utan väldigt rättsosäkert! Har man ett ärende som har försäkringskassan som motpart så vet man att detta inte behandlas på rätt sätt! Jag fullkomligt äcklas hur regeringen behandlar sjuka och skadade i arbetslivet

  Gillad av 1 person

 3. Thor 2019-06-24 / 21:20

  En fjant på tillsynsmyndigheten, jurist påstås det, säger sig ”tycka synd om patienterna”. Jag tycker mest synd om Sverige och skattebetalarna.

  Gillad av 2 personer

 4. Lars Johansson 2019-06-24 / 20:53

  Helt obegripligt att detta falskspel kan fortsätta!De politiker som vi har måste vara totalt förståndshandikappade! Eller dessvärre totalt korrumperade,som kan låta allt detta fortsätta!

  Gillad av 3 personer

 5. Anonym 2019-06-24 / 20:14

  Gör man misstaget och snavar över krönikorna Lars Lindström spyr ur sig i Expressen så är slutsatsen där att ju mer islamiserat Sverige blir ju bättre är det…
  Och att ju mer man backar i tid ju sämre har Sverige varit…

  Men så är ju nämnda krönikör en rabiat oikofobi som jobbar på en tidning som uteslutande ägnar sig åt att avliva den suveräna nationalstaten.

  Det är en gåta att någon som är någorlunda normalbegåvad köper Expressen.

  Gillad av 2 personer

 6. turrim 2019-06-24 / 18:55

  Vi var nog många som såg bilden i media med hundspannet på Grönland som körde i vatten på isen. Nu kommer sanningen i Det Goda Samhället. Ortsbefolkningen säger att detta är inget konstigt. Det händer ofta när isen är tjock utan hål att smältvattnet stannar. Man kan också klicka på en länk till Berlingske för utförligare redovisning.

  Fotografen har nog tjänat stora pengar då bilden visats över hela världen. Någon dementi lär det inte komma. Definitivt inte från SVT.

  https://detgodasamhallet.com/2019/06/24/virala-bildbeviset-for-klimatkrisen-en-bluff/#more-17226

  Gillad av 4 personer

 7. Cosmik Debris 2019-06-24 / 18:45

  I reportaget ”lyckades” aktivisterna på Smålands Dagblad till slut hitta en svensk patient att intervjua. Allt för att mörka, desinformera och ljuga.

  Vilket eländigt skick detta land befinner sig i.

  Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2019-06-24 / 19:30

   Fel av mig. Det ska givetvis vara; aktivisterna på Sveriges Radio.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s