SOMMARHÄLSNING TILL JOHAN PERSSON

Jag passar på att ge det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson i Kalmar en liten sommarhälsning i tisdagens Barometern. Johan Persson förnekar nämligen allt som handlar om integration, segregation och befolkningsförändring i Kalmar. Det är politiska frågor som Johan vägrar att befatta sig med. Istället gör han allt för att dölja dessa problem för Kalmar kommuns medborgare.

Befolkning

När Barometerns ledarredaktion lyfte ämnet för några veckor sedan kritiserade Johan Persson ledarredaktionen i ganska hårda ord, något han sedan raderade på sin blogg. Nu får vi se hur Johan Persson reagerar på min debattartikel. Jag skulle tro att han fortsätter tiga!

Läs min debattartikel om befolkningsförändringen i Kalmar.

http://www.barometern.se/insandare/persson-fornekar-problem-med-integration/

28 reaktioner på ”SOMMARHÄLSNING TILL JOHAN PERSSON

 1. Evert 2019-06-26 / 01:00

  Cred till Frigolit som ska börja jobba som lärare och avstår ersättning från staten/riksdagen.

  Gilla

 2. Robert 2019-06-25 / 20:25

  Ser ”hucklor” nu överallt. Sveriges undergång har bara börjat.

  Gilla

 3. Cosmik Debris 2019-06-25 / 18:32

  Aftonbladet 20 maj 2015: Anders ”bor-segregerat-och-etniskt-rent” Lindberg

  ”Organiserat tiggeri är en råtta i pizzan”

  GT 25 juni 2019: ”Polisinsats mot ”tiggare” – misstänks sälja knark”

  😊👍

  Gilla

 4. Gunnar Karlsson 2019-06-25 / 17:20

  Att Johan Persson är klassisk Sosse-pamp har t.o.m. jag förstått, trots att jag inte bor i Kalmar, faktiskt inte ens i Sverige. Men även en lokal Sosse-pamp måste följa de order som Sossarna VU och partistrategerna på Sveavägen 68 kablar till sina undersåtar ut i vårt avlånga land.

  Det börjar bli allt mer uppenbart, för allt fler, att den Socialdemokratiska strategin, att importera och sedan muta valboskap från MENA-länderna håller på att gå över styr.

  Skälet till detta är att volymerna under de senaste 4-5 åren har ökat så dramatiskt att integrationsarbetet totalt brutit samman (för att inte tala om kommunernas ekonomi), med den tragiska följden att segregationen ökar i en allt snabbare takt. Det är bara att titta på antalet nya NoGo-zoner som tillkommer varje år.

  Misstänker att de ökande volymerna är ett beställningsjobb från högkvarteret på Sveavägen, för att kompensera för förlusterna av de gamla traditionella socialdemokratiska kärnväljarna som numera övergivit partiet beroende på den totala genomklappningen i skola, sjukvård, äldreomsorg med flera områden.

  Socialdemokratin har nu målat in sig ett hörn och vad de än gör så blir det fel, det är m.a.o. ett klassiskt moment-22 dilemma. Jag tror inte att Johan Persson är tillräckligt dum för att inte inse detta, så han brottas nog rätt hårt för att försöka hitta en lösning, men det finns ingen lösning, det är det som är skillnaden mellan ett problem och ett dilemma.

  Jag både hoppas och anar att nästa Riksdagsval kommer att bli Sosseriets totala genomklappning, precis som hänt deras systerpartier på kontinenten, med undantag av Danmark som kör en ren SD-politik vad det gäller invandringen.

  Skall bli spännande att se när nästa Riksdagsval går av stapeln, nu när ”Myten” Ullentott har kastat in handduken. Håller det inte för otroligt att Sabuni inte drar sig för att ta en konfrontation med både Löfven och Lööf, och då kan det bli skakar nog JÖK:en ordentligt.

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-06-25 / 18:22

   Gunnar du har missat att Johan Persson sitter i socialdemokraternas partistyrelse, med andra ord en toppsosse!

   Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-06-25 / 19:57

    Tack för den informationen Thoralf, det kände jag inte till. Enligt mina källor är han suppleant i partistyrelsen, vilken partistyrelsen inkl. suppleanter består av ett fyrtiotal personer, så tveklöst är han en toppsosse, som du benämner det.

    //Gunnar

    Gilla

   • Thoralf A 2019-06-25 / 20:43

    Du har rätt där. Lena Hallengren är ordinarie från Kalmar län och Johan Persson är ersättare.

    Gilla

 5. Cosmik Debris 2019-06-25 / 16:13

  Erik(Tok-Erik) Ullenhag drar tillbaka sin kandidatur. nyamko sabuni partiledare för Liberalerna.

  Då består alltså ”Alliansen” av tre fruntimmer och en kärring.

  Vad kan gå fel?

  Gillad av 2 personer

  • Muhammed 2019-06-25 / 19:17

   Är det Dvärgen som är kärringen? 🙂

   Gilla

 6. T.P 2019-06-25 / 15:19

  Sossar fortsätter starta nya projekt där flyktingar står i fokus. Dessa projekt har vissats sig helt meningslösa och de enda som blir vinnarna det är sossarna själva som anställs för att leda de olika projekt. Där kan sossar fjanta sig och bäretta för utlämningar om deras framgångsrika karriär inom kommunen och försöka manipulera sina åhörare inom att övertyga de hur betydelsefull deras uppdrag är. Senare i livet när dessa sossar blir pensionärer så kanske kommer de våga bäretta för oss att allt var bara en bluff.

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2019-06-25 / 14:14

  Jens Ganmans facebookinlägg om Göran Greider är tre(3) år gammalt. Han är nu avstängd från FB (30 dagar?).

  Söndag 30 juni startar Almedalsveckan.

  Jag tror att avstängningen av Ganman är ett rent beställningsjobb. Beställaren är Morgan ”Lillpotäten” Johansson eller någon antidemokrat/antisemit på Sveavägen 68.

  Jens Ganman börjar bli för farlig.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-06-25 / 15:22

   Jag tror du är inne på rätt spår, men mer hård fakta måste grävas fram innan det går att hävda något….

   Morgan är en riktigt farlig clown…. Varför envisas folk att jobba via FB när de finns alternativ ??

   //Gunnar

   Gilla

 8. Muhammed 2019-06-25 / 14:00

  Johan Persson har hävdelse- och bekräftelsebehov som ett litet barn.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-06-25 / 13:33

   Det är sorgligt att kommunalrådet Johan Persson ljuger om flera saker men jag får en slutreplik i Barometern. Jag hoppas också att Barometerns ledarredaktion rättar en av Johan Perssons lögner.

   Gillad av 1 person

   • Bertil 2019-06-25 / 17:23

    Thoralf, vad är det för statistik han syftar på när han säger att det tar 5-7 år för de utrikes födda att komma i arbete?

    Det är väl inte den vanliga missuppfattningen av den statistik som säger hur länge det tar för 50% av de utrikes födda att komma i arbete?

    I så fall vet jag inte vad som är värst, att medvetet tolka det fel eller att inte förstå skillnaden.

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2019-06-25 / 18:23

    Du har alldeles rätt och Johan Persson helt fel.

    Gilla

 9. Ulv 2019-06-25 / 13:11

  Johan Persson är fullständigt verklighetsfrånvänd. Hur kan folk rösta på honom? Han kommer garanterat gå i svaromål.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-06-25 / 13:31

   I samband med att jag skriver en bok om min tid som sverigedemokrat så kom jag också till åren 2006-2008 och Fanerdun. Upptäckte att jag hade mycket material som foto och videoklipp som jag borde göra något med.

   Gillad av 1 person

 10. Roland Salomonsson 2019-06-25 / 10:53

  Bra! Men…
  * Graferna bör vara skalenliga mot varandra!
  * Du bör visa etniskt svenska pensionärer i enlighet med utbetalade pensioner.
  * Gamla med utländsk bakgrund bör redovisas som personer med ÄLDREFÖRSÖRJNINGSSTÖD. De med utländsk bakgrund och som intjänat normal pension, bör ingå, men säras i staplarna (t ex olika färg).

  Jag är säker på att om äldreförsörjningsstödet redovisas, så blir det fler än 20000, då sådana utfärdas redan vid 45-50 års ålder för muslimska kvinnor, resp 50-55 års ålder för deras män. De är helt enkelt inte anställningsbara. Notera att i sammanställningen kommer med en relativt stor del personer, som efter att beviljats äldreförsörjningsstöd smiter tillbaks i smyg till sina hemländer. Aktivisterna inom socialtjänsterna låter detta bero, då personer med ”pension” får bosätta sig var de vill, men jag är tveksam till att detta gäller personer i äldreförsörjningsstöd!

  Gilla

  • Thoralf A 2019-06-25 / 11:18

   Graferna är skalenliga! Skalområdet är 10 000 personer på båda. Jag vet inte vad pensioner har med befolkningsstrukturen att göra. Har du en länk till vad jag kan finna dessa uppgifter där statistiken redovisas på etnisk bakgrund?

   Gilla

 11. Bengt 2019-06-25 / 09:31

  Jättebabyn Johan Persson filar på ett svar med ytterligare förnekelse och med hyllningar och lovord till sig själv och kommunen. Han kommer nog dra fram lite gamla utmärkelser där Kalmar är ”bäst i klassen”. Mannen är bra förutsägbar och pinsam och har noll självinsikt.

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-06-25 / 10:33

   Bengt, du skriver ”Mannen är bra förutsägbar och pinsam och har noll självinsikt.”, men vad hade du förväntat dig av en Sosse ??

   //Gunnar

   Gilla

 12. Laglydig 2019-06-25 / 01:28

  Det där var riktigt bra Thoralf!!!

  Tiden räcker inte riktigt till och det har varit många saker jag har viljat kommentera de senaste dagarna.

  Mitt fokus har dock fallit på den egna privatekonomin och inse att GULD är den viktiga valutan att ha inför framtiden. Även om jag investerade en del av mina pensionstillgångar i guld redan för ett år sen, så har jag nu ökat upp till 55 % guld.
  Det är ett intressant läge. Dollarn försvagas och guldet har brutit sig ur en 6 år lång konsolideringsfas.
  Titta gärna på den här korta videon som kom strax efter stängning i New York och Chicago i torsdags.

  Sedan dess har guldet brutit rakt upp och dollarn rakt ner, precis som förutspåddes i videon.
  DET ÄR INTE FÖR SENT ATT ÅTGÄRDA DETTA I EVENTUELLA BESPARINGAR!!!

  Så till själva huvudämnet.

  De socialdemokratiska parasiterna i alla kommunledningar i form av höga tjänstemän, kommunalråd, minstrar och t o m statsminster Stefan Löfven! De är korrupta djävla parasiter hela djävla dygghögen!
  De är inkapabla att skapa jobb, tillväxt, trygghet och välfärd för Sveriges svenska befolkning så istället så gör de allt för att berika sig själva kosta vad det kosta vill för Sveriges arbetande befolkning så länge det inte går ut över dom själva.
  Min farfar (dog i slutet av 1970-talet) var en riktig sosse. Han insåg nog inte vad Palmes multikulti beslut 1975 skulle innebära, han tillhörde Tage Erlander och framförallt Per-Albins tidsanda. Han var en sann socialdemokrat, dock INTE nazist som sossarna var under ett tiotal år runt WW2.
  Jag har stött på många gamla hederliga Socialdemokrater i mitt liv under 70- och 80- och 90-talen, som trodde på samma idé.
  Vad hände sen? Det spårade ur totalt!
  Om man inte kan vinna det svenska folkets röster då måste man importera röster…

  Ett generalfel, som Thoralf än en gång tog upp i sin debattartitkel i Barometern, är definitionen av ”utländsk bakgrund”.
  Jag tror inte att den ständigt Toblerone älskande, med egna eller skattebetalarnas pengar, fifflande Mona Sahlin egentligen förstod vad hon gjorde 2001 genom att ändra definitionen av ”utrikes bakgrund”.
  Hon insåg nog INTE att följden skulle bli att om ett muslimskt par får barn i Sverige så kommer deras barns barn (INTE hens) att om den andra föräldern är född i ett muslimskt land att bli klassat som ”svensk bakgrund”, vilket är fullständigt vansinne!!!

  Det här vet Sossarna om och det är så man tänker dölja ”röstboskapen” och islamiseringen (folkutbytet) i Sverige!
  Och många andra länder följer efter. Australien skall nu ”ta hem” sex barn och två barnbarn till Australiensiska IS-mördare.
  De två barnbarnen är barn till ett av parets (IS-mördarnas) 18-åriga döttrar. Jadå, det finns många unga mödrar, men tvåbarnsmor vid 18?
  Kan det vara frågan om barnvåldtäkt förövad av någon av fredens religions män?

  Vi måste tillbaka till att klassa de som inte VILL och gör allting för att INTE assimeleras i det svenska samhället att klassas som utländsk bakgrund! Alla som vill assimelaras på riktigt är givetvis välkomna i Sverige och skall klassas som svenskar om man ställer upp till 100 % för Sverige och tar 100 % avstånd till Sharia lagar och allt annat påfund som hör 600-talet till!

  Först då kan vi rädda vårt älskade fosterland, men jag fruktar att det inte kommer att bli så.

  Gillad av 1 person

 13. Cosmik Debris 2019-06-25 / 00:18

  Att Sverige inte fick OS är mycket bra. Kan det bero på ”Sverigebilden”? Omvärlden betraktar nog Sverige som ett högriskland som troligtvis är ett u-land 2026. Och planerna på en gigantisk arena för skidskytte i Botkyrka? Ni hör ju hur dumt det låter.

  Skjuts det inte tillräckligt i Botkyrka?

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s