FÖRLJUGNA VÄNSTERKRÖNIKOR AV BJÖRN SAMUELSSON

I lördagens Östran blev jag tillägnad några rader av den vänsterradikala krönikören Björn Samuelsson. Uppenbarligen kan han inte sluta att reta sig på mig, Jimmie Åkesson, Donald Trump och Ebba Busch Thor. Någon av oss eller flera är alltid föremål för Björn Samuelssons vänsterradikala åsikter och ilska. Förresten känner jag mig väldigt hedrad i det sällskapet. I lördags var han arg för att tyckte vi hade en fin sommar förra året.

”Jag vet inte hur Thoralf Alfson titulerar sig nu, när han inte längre får vara med i SD. Fri tänkare, eller filosof, kanske?

 Jag noterar att han tycker vi fick en fantastisk fin sommar förra året, när skogsbränderna och torkan slog alla rekord. Vad ska han inte tycka i år? 38 grader i Paris , 44 på Rivieran. Fler dödsoffer. Okontrollerbara skogsbränder i Spanien. Det blir bara bättre och bättre. Vetenskapen räknar med att vi kan få se värmechocker på uppåt 50 grader i Europa inom några år.

Vad gör världens alla Thoralfare då? Rusar ut på playan med sitt lilla solparasoll och tackar Gud för en välsignad sommar?

Det där sista var nog ironi. Tror inte Thoralfarna äger nåt så fjolligt som ett solparasoll.”

Jag hade dock inte förväntat mig att Björn Samuelsson skulle kunna skilja på väder och klimat. Det ingår inte i hans enkelspåriga och vänsterstyrda intellektuella förmåga. Han missade dock att första veckan juli var den kallaste på ca 40 år på många platser i norra Sverige. Givetvis fanns Trump med i krönikan även denna gång.

”Nu slår Donald Trump sönder jordbruksdepartementet genom att tvångsförflytta forskare, meddelar Expressen. Statliga tjänstemän får inte längre tala om klimatförändringar. Forskare som gör det är ju bara ute efter sponsringspengar, säger Trump.

Javisst. Det man inte talar om syns ju inte. Så mycket att det nästan inte finns. Här hemma får brunhögern ägna sig åt att smutskasta budbärarna.

Greta Thunberg är köpt, får vi veta. Köpt av vem då? Ska vi gissa på juden George Soros. Jodå, en googling bort förklarar sajten Nya tider att Greta är köpt av filantropen Soros.”

Så här fortsätter det krönika efter krönika. Den här veckan är det inte Jimmie Åkesson som råkar ut för hans ilska utan Richard Jomshof men Ebba Busch Thor får sig givetvis en skopa och även Alice Teodorescu.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/sommar-det-blir-bara-battre-och-battre/

Björn Samuelsson måste vara uppfylld av så mycket ilska och hat. I förra veckan hade han en krönika om artikeln i GP om ”Jimmie moment”.

”Jag bor på Öland. Hur många arabiska närbutiker finns det här, i ett Sverige som GP-skribenten Kajsa Dovstad inte känner igen sig i?

Jag räknar till noll. Däremot finns det pizzerior. Bara i Färjestadsområdet, där jag bor, tre stycken.”

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/att-kanna-igen-sig-i-sitt-eget-land/

Inatt brann den pizzerian som ligger i det närmaste granne med Björn Samuelsson i Torslunda/Skogsby. Man kan ju alltid spekulera i brandorsaken men det gör säkert inte Björn Samuelsson. Han skyller helt säkert på Jimmie Åkesson eller brunhögern, som vanligt. Vi får väl se i nästa krönika.

AliPapa

Jag uppmanar Björn Samuelsson att åka över bron till Kalmar så han får uppleva lite mångkultur och då kan han passa på att besöka några ”arabiska närbutiker” i Kalmaroch handla lite halalkött. I Kalmar finns det snart arabiska närbutiker i varje stadsdel. Men den i Berga centrum brann ner för några månader sedan. Branden till och med startade i den ”arabiska närbutiken”. Tyvärr totalförstördes även Apoteket och den omtyckta spelbutiken vid branden, som var anlagd i den ”arabiska närbutiken”.

Vem beskyller Björn Samuelsson de två stora bränderna i Berga centrum för? Det kommer aldrig Björn Samuelsson säga något om och vi vet alla varför.

PS

Jag representerar och företräder inte Sverigedemokraterna. Jag blev utesluten från SD i november 2018 på grund av att jag uttryckt kraftig kritik mot den islamisering som pågår i Sverige.

 

22 reaktioner på ”FÖRLJUGNA VÄNSTERKRÖNIKOR AV BJÖRN SAMUELSSON

 1. Muhammed 2019-07-15 / 22:12

  Högsby kommun nekade man försörjningsstöd med hänvisning att han hade 19:- på kontot.

  Hade även en kylturberikare blivit nekad? Är pengapåsen slut i kommunen?

  Gilla

 2. martiusus 2019-07-15 / 19:55

  Denne Björn Samuelsson…

  Här ser man hur illa det kan bli när en träbock
  tror sej kunna mjölka…

  Gilla

 3. Asta 2019-07-15 / 19:12

  http://word.harrietsblogg.se/2019/07/14/valdimir-putin-ar-varldens-skyddsangel-guardian-angel-of-the-world/

  Från signaturen ”Nisse” kommer denna kommentar:
  ”När Vatikanen den 4 juli i år tilldelade Vladimir Putin utmärkelsen Världens Skyddsängel, och sedan berättade detta för nyhetsbyråerna, så vägrade dessa (bara i Väst?) att återge nyheten. Eller, har Ni bloggläsare hört något om detta på SVT Nyheter eller Sveriges Radio Ekot?
  När författaren Hans Myrebro lade ut Vatikanens budskap på Facebook, så raderades det direkt, framgår det av hans gästinlägg. Jag undrar: är vi på väg att lämna demokratin bakom oss för att på sikt få ett totalitärt samhälle?

  Påven har omkring sig ett antal mycket lärda och seriösa historiker och när de har pekat ut en person som värdig titeln, Skyddsängel, då gör de det inte på måfå.  Felet som man möjligtvis gjorde var att man från Vatikanens sida hoppades att mainstream skulle för ett ögonblick bryta sitt malande om Putin som aggressiv och ett hot mot världsfreden. Men så lätt gick det inte. Man har tigit ihjäl den positiva nyheten efter bästa förmåga och hindrat den från att spridas

  Gillad av 1 person

 4. Lars Cornell 2019-07-15 / 18:33

  Thoralf, handen på hjärtat, tror du inte att den där branden kan bero på klimatförändringarna?

  Gilla

 5. Robban 2019-07-15 / 18:19

  Det är obehagligt att veta att det finns så hatiska människor! Som ser som sitt kall, att avhumanisera, förlöjliga och håna, ljuga och bedra, vinkla och mörka, arbeta för att bokstavligen rasera Sverige etc
  Men riktigt skrämmande obehagligt och vad som är många gånger värre, är att dessa människor
  inte är anställda trots dessa egenskaper. De är anställda för just dessa egenskaper!
  Ett fullkomligt besinningslöst hat för alla som inte delar deras egna åsikter!
  Det säger en hel del om vad ägarna till dessa tidningar, är för en sorts människor!

  Gillad av 1 person

  • Bajen666 2019-07-15 / 15:52

   I och för sig å är det ju vi skattebetalare som står för kalaset men en knäpp på näsan är det i alla fall.

   Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2019-07-15 / 17:33

    SVT har överklagat. Så jag väntar till att överklagan har behandlats innan jag firar.

    Gillad av 2 personer

 6. Tim 2019-07-15 / 13:14

  Vad händer i Kalmar? Fullt med somalier överallt och halalbutiker t.o.m. på norra vägen???

  Gilla

 7. Riffi 2019-07-15 / 10:55

  Hej!

  Jag tyckte mycket om den varma förra sommaren.
  Att vänstern misslyckats med skogsbrandsbekämpningen trots mångårigt styre är deras problem

  Gilla

 8. Hacke 2019-07-15 / 09:59

  Vad vi främst ska vara oroade för när det gäller klimatet är det det som råder på de svenska tidningsredaktionerna och överbefolkningsproblemen där av vänsterblivna.
  Men framför bör vi oroas av det alarmerande faktumet att det fortfarande finns folk som inte bara köper skiten utan tar sådana som Björn Samuelsson på fullaste allvar. Eller det sista var nog ironi. Jag vill inte tro att det finns sådana fjollor i verkligheten.

  Gillad av 1 person

 9. Tony Ingman 2019-07-15 / 09:43

  Björn Samuelsson är givetvis sur för att allt som vänstern företar sig blir kattskit,
  om det sen är i Sverige eller något annat land på jorden så är resultatet lika, katastrof!

  Visst är det märkligt med vänstern, under hela min livstid har man gapat o skrikit över
  kapitalistsvin o liknande, men här sitter denne vänsternisse och utnämner Gorge Soros
  till Filantrop?? Denne lilla elaka gubbe som gett sig den på att han ska förstöra Europa
  innan han somnar in..
  Han är dessutom mångmiljardär, och hur detta går ihop med denne vänsternisses tänk
  går över mitt förstånd,.

  Gillad av 2 personer

 10. Rolle 2019-07-15 / 08:35

  Exit Thomas Mattsson
  ”En av Sveriges värsta förtryckare av andra människors åsikter, Thomas Mattsson, har avgått som chefredaktör för Expressen.”
  ”Mattssons avskedsdrapa, publicerad i fredagens Expressen, är skriven av en man som äntligen verkar ha fått klart för sig att han inte längre är önskvärd som chef för ett av Sveriges värsta slaskorgan.”
  https://juliacaesar.blog/2019/07/13/exit-thomas-mattsson/

  Gillad av 2 personer

 11. Rolle 2019-07-15 / 07:59

  Den verklighetsfrånvände Björn Samuelsson är i samma klass som stridshingsten Fredrik.
  Nu har även Stefan sällas sig det detta gänget.
  Deras livslust är att förvränga och ljuga.

  Gilla

 12. Cosmik Debris (Thoralfare) 2019-07-15 / 00:43

  ”Jag bor på Öland. Hur många arabiska närbutiker finns det här, i ett Sverige som GP-skribenten Kajsa Dovstad inte känner igen sig i? Jag räknar till noll. Däremot finns det pizzerior. Bara i Färjestadsområdet, där jag bor, tre stycken.”

  ”Jag räknar till noll.”

  Vilket jävla självmål! Idioten fattar sannolikt inte innebörden och föraktet i just den meningen. Han kan ju alltid fundera på om de tre pizzeriornas moms- och arbetsgivardeklarationer tjänar välfärden och bygger Sverige starkt. Han kan även fundera på om livsmedelsinspektörerna vågar göra oanmälda inspektioner utan att nationella insatsstyrkan/bombskyddet garanterar säkerheten.

  En sån patetisk pajas!

  Gilla

 13. Muhammed 2019-07-15 / 00:40

  Barometern och Östra Småland är två riktigt vidriga och indoktrinerade PK-tidningar.

  Gilla

 14. Bengt 2019-07-15 / 00:19

  Var ligger denna halalbutik? Hur kan lilla Kalmar har berikats så fort och mycket? Det är ju sanslöst. De höga anskrämliga huskropparna ploppar upp en efter en. Nu senast en skampåle på 14 våningar vid hospitalet på södra området. Vilka ska bo där? Mustafa och Ibrahim?

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s