KORANSKOLA FÖR BARN I KALMAR

Klänning
Ingången till källarmoskén på Storgaten i Kalmar.  Foto Thoralf Alfsson

Enligt uppgifter som jag har fått så har de sunnimuslimer som driver källarmoskén på Storgatan nu startat upp en koranskola som bedrivs under söndagar i moskén. Enligt den information som nått mig skall upp till 150 barn delta i koranskolan, som de kallar för söndagsskola. Jag finner det ytterst obehagligt att det drivs någon form av koranskola för barn. Det gynnar absolut inte någon integration i Kalmar.

Den sunnimuslimska föreningen hyr källarmoskén av Kalmarföretaget LW Fastigheter som ägs av Lars Wärnberg.

Jag har dock inte noterat några reaktioner från ansvariga för grundskolan inom Kalmar kommun när det gäller koranundervisningen. Jag är övertygad om att det finns lärare som även har fått dessa uppgifter men som inte vågar prata om det på grund av rädslan att utpekas som rasister. Det är hög tid att prata ur skägget!

I Borlänge finns det koranskola och det oroar många i skolan enligt en artikel i SVT.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/rektor-orolig-att-religion-gar-ut-over-skola

Under förra årets valrörelse fick jag information om att man i källarmoskén hade haft en föreläsare vars föreläsning handlade om motsatsen till integration, utan istället segregation. Det vill säga hur man undviker att påverkas av det västerländska samhället och sättet att leva. Det gäller att hålla samman den muslimska gruppen mot alla otrogna svenskar.

Målsättningen är utan tvekan att bygga ett parallellt samhälle med de flesta funktioner inom den muslimska gruppen. Vi ser det inte minst i det stora antalet livsmedelsaffärer som öppnas eller restauranger, frisörer, barberare, bilhandlare, bilverkstäder, tvätthallar och så torghandeln förstås. Jag är dessutom väldigt tveksam till om svenska kontrollmyndigheter har koll på alla dessa verksamheter som poppar upp både här och där. Jag tänker i första hand på Skatteverket.

Föreningen som driver källarmoskén har sedan flera år bedrivit en insamling för att kunna bygga en helt ny moské. Den planerade moskén skall ha plats för 400 personer enligt en artikel i Östra Småland.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/kalmar-kan-fa-en-ny-stor-moske-med-plats-for-400/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men sedan artikeln skrevs för två år sedan har antalet muslimer i Kalmar ökat dramatiskt så jag gissar att planerna har reviderats sedan 2017. Muslimer i Kalmar anger själva att det nu finns ca 5 000 muslimer som skulle kunna ha en moské som en gemensam träffpunkt i Kalmar.

Enligt ansvariga på plan och exploateringsenheten inom Kalmar kommun har ansvariga för den sunnimuslimska föreningen kontaktat kommunen med önskemål om att få köpa en tomt i centrala Norrliden för att bygga en moské. Men enligt den detaljplan som Kalmar kommun håller på att revidera för Norrlidens centrum så är den lediga marken tänkt för en vårdcentral, nya bostäder och en möjlighet att bygga ut det affärscentrum som finns. Något som den sunnimuslimska föreningen skall vara kritiska till och anser sig vara motarbetade av Kalmar kommun.

Jag gissar att Kalmar kommun snart hittar en tomt i Norrliden med omnejd så att Kalmar kan berikas med en ny stor moské. Frågan är bara hur föreningen skall kunna finansiera en ny moské? Genom bidrag från muslimska länder? Vi har ju alla läst om hur sunnimuslimska imamer tagits i förvar av Säpo och att regeringen beslutat om utvisning i samtliga fall.

Hur många tror att budskapen i alla dessa sunnimuslimska moskéer skiljer sig så speciellt mycket åt från stad till stad? Jag har sett ansvariga för dem muslimska föreningen hata på Larmtorget i Kalmar, helt öppet, framför journalister. Vem tror att de skulle vara mindre hatiska i moskén när man bara har likasinnade vid sin sida. Jag tror att då kommer det rätta jaget fram.

Det gäller säkert också under koranskolan på söndagarna!

Hamas uppmanar till mord på judar.

https://samtiden.nu/2019/07/hamas-uppmanar-till-mord-pa-judar-ocksa-i-sverige/

PS

Jag representerar och företräder inte Sverigedemokraterna. Jag blev utesluten från SD i november 2018 på grund av att jag uttryckt kraftig kritik mot den islamisering som pågår i Sverige.

 

20 reaktioner på ”KORANSKOLA FÖR BARN I KALMAR

 1. Mauro MauroFantini 2019-08-04 / 10:40

  Vänta bara om 10 år när dessa har förökat sig med 4-5 barn och dessa i sin tur med 4-5 barn, och alla ni som har röstat på Mr Löfven och Annie Lööf ni har ingen rättighet att klaga, det är bara till att gå och köpa er en var sin burka och vänja er att gå med denna dagarna i ända, ni har fått som ni har velat

  Gilla

 2. hasp 2019-07-17 / 16:29

  Apropå parallellsamhälle.
  Bygger de upp ett eget bidragssystem eller är det så att vårt välfärdssamhälle duger när det gäller bidragsutbetalning?
  Och vad har PK-eliten tänkt sig för roll för den framtida minoritetsgruppen etniska svenskar? Tjänare åt den nya majoriteten?
  Kan vara bra att veta för de svenskar som trots allt tänker stanna kvar…

  Gillad av 1 person

 3. Halal 2019-07-17 / 13:49

  Kalmar är helt klart på väg utför!

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2019-07-17 / 13:39

  Idag skriver Jens Ganman det som alla redan vet.

  Annie Lööf är en ondskefull psykopat.

  ”Åtta egenskaper som utmärker högintelligenta.De smartaste människorna kan erkänna när de inte är insatta inom ett visst område. En Quora-användare skriver att intelligenta personer inte räds att använda orden ”Jag vet inte”. Om de har ödmjukheten att erkänna att de inte känner till något så kan de lära sig det.””

  Har någon hört Annie Lööf erkänna att hon haft fel, inte vet eller kan något?

  I HÄNDERNA PÅ PSYKOPATER
  https://tinyurl.com/y2e7sd9g

  Gillad av 1 person

  • sanningssägaren 2019-07-17 / 15:51

   Har någon här sagt att han inte vet?

   Gilla

 5. Tony Ingman 2019-07-17 / 10:59

  Den lilla flickan på bilden är förmodligen på väg mot information om att nu är det dags
  att börja använda Slöja? Eller kanske bli informerad om att någon Farbror vill gifta sig med
  Henne? För där är ingen gräns för vilka stolligheter den religionen hittar på?

  Det är sjukt att inte låta barn vara barn den korta tid detta varar i livet!

  Gillad av 1 person

 6. fete 2019-07-17 / 10:25

  Grisen stefan löfven med flera skulle sitta i fängelse…

  Gillad av 1 person

 7. Laglydig 2019-07-17 / 01:39

  Det går inte en dag utan att man vaknar upp till dussintalsnyheter om obehöriga läkare, missöden i vården, rån, gruppslagsmål, ofredanden mot kvinnor och barn, människohandel, HMF-brott, koranskolor, bilbränder, böneutrop (som tydligen någon pedofil som levde innan vikingarna instiftat), barnvåldtäkter, imamer som utvisas, knivslagsmål, knarkuppgörelser, barnsexhandel, misshandel, gruppvåldtäkter, djurmisshandel med dödlig utgång, återvändande IS-mördare, mord, skjutningar, dödsskjutningar, handgranater, bombdåd och i värsta fall terrordåd med dödlig utgång.

  Jag skall med en gång säga att i långt ifrån alla fall, men i en alldeles för hög och helt oacceptabel grad beror de här tidningsrubrikerna på islamiseringen av Sverige.

  Är svenskar fullständigt blinda eller är det jag som är totalt paranoid och har tappat all verklighetsförankring?

  Min första hustru kommer i från Kalmar. Hon växte upp i ett lugnt och fridfullt villaområde i Berga där vi tillbringade en hel del jular på 1980-talet. I bland var vi nere i centrum i Kalmar och ibland promenerade vi till Berga centrum bara för att handla.
  Allt var lugnt och stilla. Har faktiskt inget minne av att jag såg några invandrare alls i Kalmar på den tiden, de fanns säkert, men de gjorde i vart fall inget intryck på mig.

  Jag har följt bloggen några år nu och egentligen inte kommenterat vad som händer i just Kalmar eftersom det säkert är 25 år sedan jag besökte stan. Det som beskrivs av inte bara Thoralf utan många av bloggens läsare gör att jag drar slutsatsen att Kalmar har blivit en allt mer förlorad stad.

  Jag börjar inse att jag inte är varken paranoid eller har tappat all verklighetsförankring.

  När skall Kalmariterna vakna?

  När jag växte upp så var flyktingar just flyktingar. Antingen assimilerade de sig i det svenska samhället eller så lämnade de Sverige när läget hade stabiliserats i deras hemländer.

  Idag lever halvannan miljon människor från dysfunktionella kulturer med en totalt främmande religion utanför det svenska samhället och ställer krav på att VI svenskar skall anpassa oss till deras världsfrånvända sedjor, bruk, regler, kultur och religion. I dessa subsamhällen frodas den Sverige fientliga kulturen som är orsak till många av de brott som vi kan läsa om i medier (ja, inte i alla, men i alla fall i alternativmedia).

  Jag har insett jag är INTE paranoid och inte heller har tappat verklighetsförankringen.

  När skall svenskarna vakna?

  Det finns bara en lösning. Den är att samtliga som INTE ställer upp på att fullständigt acceptera såväl svenska seder och bruk, lagar, regler och kultur så skall dessa, oavsett om de har uppehållstillstånd, eller medborgarskap (allt för lätt att få idag), återförvisas till sina hemländer ASAP!

  Gillad av 4 personer

 8. Bengt 2019-07-16 / 23:47

  Det blir bara värre och värre i Kalmar. Körde förbi Kupan och Perstorpsvägen idag och det var länge sedan sist. Jag finner inga ord! Det måste snart vara Kalmars mest segrereade område. Bara lakan för varenda fönster och muslimska kvinnor som väller in på Röda korset och i området, liksom i CA- husen på Kungsgårdsvägen.

  Lycka till ni som vill bosätta er i Linnéstaden. En bit längre ner på gatan bevittnar man fula höga studentklossar och nerskövlad skog.

  På Oxhagsskolan (heter något annat idag) i samma område går 95% utländska barn.

  Man häpnar över förfallet! Inte ens bebyggelsen är vacker längre.

  Gillad av 3 personer

 9. Onkel Björn 2019-07-16 / 23:46

  Mota Olle i grind, heter det ju och det har våra ansvariga politiker inte gjort. Om det är helt medvetet eller bara av ren och skär naivitet, det var jag inte. Men man kan väl gissa att det är av båda orsakerna.

  Nu har Olle rymt ur hagen och inte bara han utan en hel drös med Ollar. Frågan är ju bara hur ska man nu kunna få tillbaka alla dessa Ollar som har rymt och springer omkring på hela bygden. Går det? Själv börjar jag tvivla. Vi får nog vänja oss vid att möte en Olle då vi är ute och går. Bara hoppas han är snäll och inte på dåligt humör. Och ha inte något rött på er : )

  Vi, det stackars folket kommer nu få lida. Vår frihet är beskuren tack vare alla dessa Ollar som springer omkring. Om vi bara hade haft politiker som kunde tänka lite utanför hagen och inse vad som kan hända om man inte håller grinden stängd.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-07-17 / 22:06

   Jo, de tänker utanför hagen – på det egna bankkontot/plånboken: ”Vem vill inte bli miljonär?” Har du tänkt på hur många ministrar som är miljonärer idag? Och riksdagsmän? Och hur många sossar som på senaste 30 åren blivit miljonärer? Men det är inget som mediefolket upplyser om – de vill ju själva bli miljonärer!!!

   Och de vet djupt inne att de inte kan ta med sig sina förmögenheter när de går för sista gången …

   Gillad av 1 person

   • Onkel Björn 2019-07-18 / 00:22

    Vi kan ju ta ett exempel. Eskil Erlandsson,, C, När han avgick som landsbygdsminister efter att alliansregeringen föll 2014 sökte han statsrådspension, vilket han beviljades med 22.224 kr/mån. Detta trots att han satt kvar som riksdagsledamot med ett arvode på 71.716 kr/mån. ( siffrorna är från 2016 och aftonbladet)
    Samtidigt hade han egna aktier för ett värde av över 8 miljoner. Dessa aktier gav i utdelning ca 230.000 kr/år.

    Så vi kan väl ge girigheten ett ansikte i form av just Erland. trots egen förmögenhet och ett ganska saftig arvode från riksdagen ska han ändå dra åt sig så mycket skattepengar han bara kan genom att ansöka om statsrådspensionen. Vad säger man. Och flera finns. Vem minns inte Göran Persson som myntade ”den som är satt i skuld är inte fri”. Han hann väll knappt säga detta förrän han gick och tog ett lån och köpte Torp i Flen. En ypperligt bra affär för honom.

    Gilla

 10. Muhammed 2019-07-16 / 23:33

  Men vart är Kalmar på väg??? Det närmar sig ju snart Malmö i islamisering!!!

  Gillad av 1 person

 11. Last night in Kalmar! 2019-07-16 / 23:13

  Koranskola i Kalmar i Sverige!

  Vad är det som händer?
  Vad har hänt med detta land?

  Detta borde vara en sensationell stor nyhet i alla stora medier.
  Istället fortsätter medierna att slå blå dunster i ögonen på folk med myten om klimatkrisen.
  Sverige invaderas och tas över bit för bit av världens största Pedofilsekt.

  PS Varför vill SD satsa mer pengar på militären?
  Vad har militären för uppgift?!

  Gillad av 2 personer

 12. Cosmik Debris 2019-07-16 / 22:48

  Chris Forsne på Twitter:

  ”Den dolda rädslan. Träffar nu så många kvinnor, i ”lugna” områden, som ändrat sitt beteende. Går inte längre i parker mornar/kvällar, undviker förr vanliga skogspromenader, går inte ensamma till badsjön”

  Det skulle ”kvinnorna” ha tänkt på innan de fyllde landet med muslimer och ”afrikaner”. Men för all del, stanna inne för resten av era liv. Ni har/hade ju en så fin värdegrund.

  Nu kan ni fanimej skörda det ni sått. 😊👍

  Gillad av 6 personer

  • Cosmik Debris 2019-07-17 / 01:18

   …..och inte hjälper det att ta taxi hem heller. För i taxin sitter det sannolikt en halvfet flinande muslim eller ”afrikan” som gärna vill ”sexa lite” :- Hopplöst alltså.

   Fy fan vilken mardröm svenska kvinnor har försatt sig i.

   Kom inte och säg att ingen varnade er.

   Gillad av 4 personer

   • Maja Dacke 2019-07-17 / 22:01

    … vilken mardröm – en del – svenska kvinnor har försatt sig och alla andra i …

    Den andra delen kvinnor har egna ögon att se med och en utmärkt hjärna att tänka med vilket de använt för att dra sina slutsatser. Tyvärr har det blivit svårt att förmedla sina observationer och farhågor på vissa håll. Och ibland har det bästa varit att vända ryggen åt de personer som är alltför hjärntvättade – de vägrar vakna upp! ‘Så illa kan det väl inte vara …’

    Jo, och det blir värre.

    Islams mål är att insvepa hela jordens befolkning i sitt kalifat. Hur kan någon tro annat utifrån verkliga förhållanden? Och Sverige är ju ett så svagt land att här är det enkelt på sina håll – t ex Kalmar m fl städer.

    Det finns flera saker som kan motverka de muslimska målen:

    Alla muslimer är inte sunnimuslimer – shia som är deras fiender finns också i Sverige – och alla som är födda muslimer vill inte leva som i det de flytt ifrån. Konflikter!

    Sedan detta med hälsan … MENA-folk blir sjuka när de kommit hit eller var det redan när de kom. Läs jämförande studier om detta! En del är genetiska o/e förvärvade genom för nära släktskap mellan föräldrarna. (Många av de drabbade inom familjerna förstår inte heller detta.)

    Sedan detta med solen och hälsan! Ju mer pigmentering av huden desto svårare att dra nytta av solens välgörande verkan för hälsan. Hur många somalier får veta att de hela tiden måste inta bl a D-vitamin, t ex? Även andra menaiter behöver det. Nu har vi lite sol i landet men inte överallt och inte särskilt länge. Svenskar får avväga mellan D-vitamin och hudcancer – men hur många bryr när det är så vackert med solbrun hud?!!

    Visst vet vi alla i Thoralfs gäng att lögnen om integration betyder motsatsen: segregation. Både från inkommande och härstädes giriga maktfullkomliga.

    Trump eller Duterte ..?

    Gilla

   • Cosmik Debris 2019-07-17 / 23:23

    Maja Dacke
    2019-07-17 / 22:01

    Jag håller med dig, men det är svårt att inte vara kategorisk. Jag försöker.

    Gilla

 13. Cosmik Debris 2019-07-16 / 21:56

  ”Det är hög tid att prata ur skägget!”

  Profetens skägg då eller?

  Nej, de ska ut ur landet. Skickas hem! Jag orkar inte se ”människor” från muslimska länder. Jag blir fysiskt illamående.

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s