MITT BOKPROJEKT

Jag får många frågor om hur det går med min bok. Det tar lite längre tid än vad jag hade tänkt mig för jag vill samtidigt hålla igång min blogg och uppdatera den varje dag. Det gör att tiden för att göra research och skriva på boken begränsas en del. Under sommaren har jag också ägnat mig en del åt familjen och lite utflykter i Sverige.

Jag börjar dock få lite grepp om upplägget av boken. Den kommer få tre huvuddelar. Först kommer perioden fram till att SD och jag kommer in i riksdagen 2010. Den kommer handla mycket om vad som hände i SD Kalmar och i lokalpolitiken och på min blogg under åren 2005-2010. Den delen har jag nästan skrivit färdigt. Till exempel hur socialdemokraterna och moderaterna uppförde sig i kommunfullmäktige.

Nästa del kommer handla om mina riksdagsår 2010-2014. I denna del har jag bara skrivit några mindre avsnitt men här finns mycket dokumenterat som jag skall omsätta i en ny text. Det blir en hel del om hur det fungerade i riksdagsgruppen och om den värsta rövslickaren jag skådat inom SD. Även hur jag upplevde och mina tankar kring varför jag inte fick en plats på riksdagsvalsedeln 2014.

Sista delen kommer handla om åren 2015 – 2018 och givetvis hela bakgrunden till uteslutningen 2018. Hur vissa personer agerade eller inte agerade. Här har jag redan skrivit vissa delar eftersom de är i så färskt minne och att jag inte vill missa några detaljer.

Frågan jag ställer mig är om jag även skall skriva ett avsnitt om vad som har hänt och som händer efter min uteslutning, både privat och som partilös politiker i kommunfullmäktige och regionfullmäktige. Det är minst sagt nya upplevelser. Det uppdagas dessutom fortfarande nya detaljer på lokal nivå som säkert spelade in på hur och varför jag kunde uteslutas från SD. Ett par personer spelade ett falskt dubbelspel har jag förstått i efterhand. Det kan säkert vara några intressanta avslöjanden.

Jag tror dessutom inte att det är slut med avslöjanden och strul inom SD Kalmar län.

Vill du stödja mitt bokprojekt så uppskattar jag givetvis detta. Du hittar uppgifter om Swish eller bankkonto under fliken ”Om Thoralf” överst på bloggsidan.

 

2019-07-30

27 reaktioner på ”MITT BOKPROJEKT

 1. Nils 2019-08-03 / 11:37

  Går det att förbeställa boken? När folk crowdfundar sina bokprojekt har man ofta möjlighet att stötta lite extra och sedan få boken hemskickad.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-08-03 / 11:53

   Jag har i dagsläget inte någon uppfattning om vad det kommer att kosta att trycka upp boken. Men det när jag kommer längre i bokprojektet kommer jag kanske öppna upp för den möjligheten.

   Gilla

 2. Emerick Adolfsson 2019-07-31 / 08:02

  Thoralf, du är helt ute och cyklar om Islam. Islam är en fredlig religion. Jag blev en bättre människa sedan jag blev en muslim. När ska du våga ta chansen Thoralf? Jag bjuder gärna in dig för diskussion om fredens religion.

  Gilla

   • Maria 2019-07-31 / 12:06

    Emerick fick samma fråga om sunni och shia på youtube där han föreläste om svenskhet och islam,. När han fick frågan om sunni och shia så ville han inte svara och avbröt istället för fika. Fegis!

    Gilla

  • Marie B 2019-07-31 / 11:29

   Hur gammal var Aisha när islams grundare Muhammed våldtog henne?

   Vad kallas en gammal gubbe som våldtar småbarn för något?

   Gilla

  • Anonym 2019-07-31 / 19:36

   Hur ser tidtabellen ut för islamiseringen av Absurdistan?
   När införs Sharia?

   Underlättar min planering för bosättning i ett normalt land.

   Gilla

 3. Muhammed 2019-07-30 / 21:10

  Allsång på Skansen ikväll var ren HBTQ-propaganda.

  Gilla

  • Anonym 2019-07-31 / 19:40

   Tvångsfinansierad sosse-TV levererar…
   Tittar inte på regim-TV och dyngan de producerar.

   Gillad av 1 person

 4. stefan a. 2019-07-30 / 20:34

  Ska bli intressant att läsa, läste en hel del sådana politiska självbiografier innan datorn tog upp all tid, en miljöpartist var så knastertorr så jag orkade inte ens läsa ut boken, medan jag tror det var Nuders bok var lite läsvärd, men det tar säkert sin tid innan man får ihop en hel bok om man inte är författare från början.

  Fn vad man blir trött på detta land ibland(eller ofta) nu ska DO lägga sig i ersättningarna till dam respektive herrfotbollen. Toppidrott är ingen socialistisk verksamhet utan helt kommersiell, där gäller den som drar in mest pengar bör också få mera, annars kan DO även granska längdskidåkningen där de duktiga Svenska damskidåkarna säkert drar in skyhögt mycket mer pengar än det i det närmaste obefintliga herråkarna… lägg ner DO….

  Gillad av 1 person

  • C Andersson 2019-07-31 / 11:49

   Jag har aldrig spelat golf men ätit på Put Inn minst hundra gånger. Birdie Nam Nam.

   Gilla

 5. ! 2019-07-30 / 18:04

  Jag ser att araben luftar sina svartmuskigt lurviga ben iklädd pyjamasmönsrade shorts medan hans slavinna är draperad från topp till tå i gråsvart tyg då båda med ett släp av barn dräller omkring på stan i den 30gradiga värmen.
  Jag hör inga protester från något feministiskt håll!

  Gillad av 3 personer

  • Sven 2019-07-30 / 19:42

   Alternativet är att fly precis som för slavinnan Haya, se nedan.

   Från BBC ”Princess Haya Bint al-Hussein, is the third female member of his court to apparently try to run away. This month she was reported to be in hiding in London and is said to be in fear for her life.”

   Gilla

 6. Hacke 2019-07-30 / 17:23

  Ditt bokprojekt ser verkligen spännande ut Thoralf och det lär nog vara en och annan som med rätta bävar inför släppet. Betydligt fler kan knappt bärga sig.
  Det har ofta pratats om att det kommer många lycksökare och andra som inte håller måttet till ett nytt och snabbt växande parti. Mindre, eller snarare inte alls, talas det om de till synes perfekta men renodlade rötäggen, intrigmakarna och rövslickarna som huserar fritt under radarn. Den största faran enligt mig.
  Din bok är viktig och angelägen ur många aspekter, Inte minst denna.
  Att inte ledningen tagit itu med detta så uppenbara är ett oroande svaghetstecken som kan visa sig förödande i förlängningen för det parti som gör anspråk på att vara det nya och kanske enda folkrörelsedrivna partiet i Sverige idag.
  I en sund organisation borde din bok tas emot som en välkommen en alarmklocka hos höga vederbörande. Hur det står till med den saken återstår att se.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-07-30 / 18:36

   Hur SD agerar har jag sett i två fall, som gör mig orolig. Peter Lundgren och den anmälde SD-politikern i Kalmar. I båda fallen anklagelser om sexualbrott. Partiet har ”straffat” de som anmält eller uppmärksammat det.

   Gillad av 2 personer

  • ACCA 2019-07-30 / 21:33

   Det finns en uppenbar risk att de som HACKE betecknar som höga vederbörande lägger locket på och inte tar någon lärdom av Toralfs bok. Dessutom finns det troligtvis väldigt många inom SD som är beredda att både slicka uppåt och att anmäla andra medlemmar till MU för att förstärka sin egen position inom organisationen. Förmodligen är skaran som väljer att tiga för att inte riskera sina egna karriärmöjligheter ännu större.

   Gillad av 1 person

  • sanningssägaren 2019-07-30 / 18:32

   Enda resultatet av högre straff är ökade kostnader. Grattis!

   Gilla

   • Thoralf A 2019-07-30 / 18:38

    Strålande logik av sanningssägaren. Vi stänger alla fängelser så sparar vi många miljarder kronor. Så kan bara en mus…… resonera. Dessutom betalar jag gärna några extra kronor i skatt för att dina vänner skall sitta bakom lås och bom, om de nu inte utvisas.

    Gillad av 4 personer

   • Cosmik Debris 2019-07-30 / 18:40

    Du har tänkt till ser jag. Bra. Utvisning är nästan gratis. Men för all del du får gärna inhysa några våldtäktssomalier för att avlasta statskassan.

    …eller?

    Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2019-07-30 / 19:03

    ”Utan att vara rasist eller något så är majoriteten av de intagna muslimer och vi blir dagligen hotade att de skall döda oss på utsidan eller att de ska skicka folk efter oss”, säger en ur personalen. ”

    ”majoriteten av de intagna muslimer”

    https://nyheteridag.se/personalens-larm-fran-haktet-vissa-spottar-eller-kastar-bajs-pa-oss/

    Bygg om alla moskéer till häkten och deportationsanläggningar. Efter att landet är tömt på muslimer river vi anläggningarna. Sedan kan vi se ljust på framtiden.

    Inte annars!

    Gillad av 3 personer

   • Anonym 2019-07-30 / 21:52

    Så lösningen är mer flum och dekadens…?
    En civilisation bygger på gemensamma regler som alla har att följa. De som väljer att inte följa det gemensamma regelverket ska sättas åt. Annars har vi ingen civilisation.
    Fast snart har vi väl Sharialag i Absurdistan. Då blir det andra bullar…

    Gillad av 2 personer

  • turrim 2019-07-30 / 20:12

   Det går att köpa de platserna på anbud. Billigare än att bygga nytt. Byt till en justitieminister med visioner.

   Gillad av 1 person

   • C Andersson 2019-07-30 / 20:46

    Bert Karlssons Internat. Kanske?

    Gilla

   • Stig Bergman 2019-07-30 / 21:21

    Fast det räcker nog inte med visioner. Jag tror t o m att man måste ha mål med avläsbart utfall.

    Gillad av 1 person

 7. Sven 2019-07-30 / 12:05

  Om två år börjar valrörelsen, om det nu inte blir omval. När du ska släppa boken borde knytas till hur du vill använda den i valrörelsen, bygga upp ett nytt parti etc. Låt boken vara mer än en informationskälla.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s