FÖRFALLET

Vilket framtida helvete de politiskt korrekta idioterna skapat för vårt land. Sedan håller de på och pratar om integration, bara integrationen blir bättre, så kommer allt bli bra. Det är så naivt och korkat! De tycks inte begripa vilka människor de släppt in i landet, vilken kultur och vilken religion som fått ett fotfäste inom nationens gränser.

Jag kan informera om att vi har det jättebra just nu. Njut av tillvaron idag, för imorgon är det sämre och i övermorgon är det ännu sämre och i nästa vecka är det katastrofalt. Det finns inte ett enda tecken på att saker och ting kommer bli bättre, oavsett om det gäller samhällsklimatet, välfärdssystemen, brottsligheten, sjukvården, äldreomsorgen, skolan eller något annat.

Den politiska viljan saknas fullständigt att ta de rätta besluten. Dessvärre är det så att insikten om sakernas tillstånd fullständigt saknas hos 99 procent av politikerna. Jag inkluderar merparten av Sverigedemokraternas politiker även i den skaran. Det är ytterst få politiker som har Sveriges bästa som viktigaste uppgift. Istället är det sin egen inkomst som går först.

Jag utsätts för sådana verbala attacker från rödgröna politiker på sociala medier för att jag försöker lyfta fram de fakta som finns och beskriva missförhållandena i samhället. I de flesta fall från personer som inte vågar stå för sina ord och använder någon form av alias eller falska namn. Men även en person som vågar stå för sina ord. Ett exempel på det är socialdemokraten Björn Alexandersson från Borås som visar prov på sin förmåga på Facebook.

BA1

Jag kollade upp om han var socialdemokrat och kandiderade för partiet i Borås och det gjorde han faktiskt. Det är bara att gratulera socialdemokraterna i Borås till denna förmåga.

BA2

Hur många tror att man respekterar socialdemokratiska politiker efter sådana attacker?

Jag får ibland god lust att bara sätta mig ned och bara titta på förfallet, betrakta den negativa utvecklingen. Hur ett av världens bästa länder för ett antal decennier sedan idag bara sjunker djupare och djupare ner i den mångkulturella kvicksanden.

Finns det ett fegare folk än svenskar? Se bara på hur våra nordiska grannländer hanterar utvecklingen. Jag skäms för svenskarna och framförallt alla naiva och oinsatta riksdagsledamöter i riksdagen. Det värsta är att jag bara blir mer och mer besviken på även Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Tragiskt!

35 reaktioner på ”FÖRFALLET

 1. Ralf 2019-08-13 / 14:01

  @Thoralf:

  Det verkar som om Kalmar kommun satsar mer på turism, än på skola, vård o.s.v. Stämmer detta? Ja, på invandring också ska tilläggas.

  Gilla

 2. Lennart Granqvist 2019-08-11 / 21:22

  Det var därför Hitler blev sjuk,veganer blir sinnessjuka förr eller senare på vegetarisk kost.
  Homo Sapien är konstruerad för att äta kött.

  Gilla

 3. Lennart Granqvist 2019-08-11 / 21:18

  Facisterna i Italien och nationalsocialisterna i Tyskland var socialister,vänsterpartier, och inte högerpartier.
  Stefan Löfven har fel som beskyller SD för att vara ett extremhögerparti,det är socialdemokratrena
  som är partikamrater med NSDAP.

  Gillad av 2 personer

 4. turrim 2019-08-11 / 20:49

  Förfallet är stort även i svenska media. Danmarks Meteorologiska Institut (DMI = SMHI) gick ut med att det varit värmerekord på Grönland. Svenska media blev glada och skrev.

  Sedan gick DMI ut och rättade att det var ett stort mätfel. Det hade inte varit plusgrader. Tvärtom minusgrader.

  Den falska nyheten om värmerekord har givetvis inte rättats i svenska media.

  Gillad av 1 person

 5. Wally Walrus 2019-08-11 / 19:48

  Här skjuts, sprängs, våldtages, misshandlas, rånas m m för fullt i landet varje dag och riksidioten, tillika byfånen Stefan Röfven gick idag ut och har erbjudit NORGES statsminister Erna Solberg ”svenskt stöd i olika former av behov”. med anledning av en skjutning i en norsk moské.

  Vidare skriver han:”Jag förstår och delar oron hos muslimer i både Norge och Sverige, inte minst som den muslimska högtiden eid al-adha just inleds. Det är en grundläggande och självklar mänsklig rättighet att kunna utöva sin religion i frihet och trygghet”.

  Att den mannen inte är riktigt frisk i skallen råder det absolut inga tvivel om och han och hans anhang måste helt enkelt bort fortare än kvickt.

  Gillad av 2 personer

 6. Karl Erik 2019-08-11 / 17:13

  Det är ju så väldigt viktigt att det är drogrelaterade stickprovskontroller på arbetsplatserna bland lågavlönade arbetare med jämna mellanrum i Sverige. Knark och droger säljs mer eller mindre öppet på många ställen i Sverige, många vet om det och polisen gör några svaga insatser då och då.
  Någon som vet om det utförs drogtester på etablissemang politiker, så konstigt dom beter sig?

  Gillad av 1 person

 7. Muhammed 2019-08-11 / 16:46

  Jag säger som Bert Karlsson. Säg något som funkar i Sverige.

  Gilla

 8. Viveka 2019-08-11 / 15:36

  Jag ser ändå en ljusning på folk som börjar lufta sina åsikter. En sådan är Björn Ranelid. Han har i ett par artiklar skrivit om hur det står till i landet och om hur fel det är. Han är ju en av våra opinionsbildare och det är positivt att de börjar uttala sig. Sen vet jag inte men har inte sett så mycket av Jan Guillou på sista tiden och Leif GW börjar kanske också svänga? Men innan vi börjar ta gatan i anspråk för demonstrationer så kommer det nog inte att hända så mycket tror jag. Vi behöver starka ledare som kan ta initiativet till offentliga protester från svenska folket. Titta på afghanerna, som sittstrejkade utanför riksdagen. Offentligt. Hur gick det? Jodå dom fick stanna. Vi har exempel från förr i tiden. Minns ni skärholmendamerna som protesterade högljutt mot den dyra mjölken? Gruvarbetarstrejken? Det är också viktigt att man talar med folk man känner, grannar, släktingar etc vad man tycker om den politiska utvecklingen i Sverige och politikernas ansvar. Jag håller med dig Thoralf, det börjar likna katastrof!. Och det är bråttom!

  https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/

  Gillad av 4 personer

  • stefan a. 2019-08-11 / 20:14

   Det var länge sedan Guillou passerade bäst före datum, han är numera maktens hantlangare, G W är i grunden och obotligt sosse oberoende på hur många miljoner han tjänar, nej dessa gamla gubbar är passe, man får hoppas på yngre förmågor…..

   Gilla

 9. Niklas R 2019-08-11 / 15:34

  Vad kan man säga mer än att socialister är, per definition, idioter.

  Gillad av 3 personer

 10. Thomas 2019-08-11 / 15:20

  Det är vedervärdigt se och höra dessa pk-löss till vänsterhjon. De vet innerst inne att det kommer gå åt helv*te framöver för Sverige men ändå ska det mångkulturella samhället glorifieras in absurdum.
  Jag ser nästan fram emot kraschen då Sverige går under, för det gör alltid länder som bedriver liknande politik som Sverige.
  Att leka god och medmänsklig inför muslimer och annat obskyrt folkslag att komma hit och ta för sig av Sveriges alla förmåner , men att håna, kränka och rasistanklaga alla som varnar för utvecklingen gör mig vansinnig.
  Jag älskade Sverige, jag gör det fortfarande men kärleken är inte längre besvarad.

  Det äcklar mig alla sjuka individer som får näring i sociala medier av att spy ut sitt förakt mot svenskar ( och utlandsfödda) som värnar om det trygga svenska folkhemmet vi hade tills för inte så många år sedan.
  Finns inget land i världshistorien som frivilligt lägger sig så platt inför muslimer och annat löst drivande mena-folk som Sverige.
  Den humanistiska stormakten är ett korthus som falla snart. Mycket snart.
  Många indikationer tyder på det.
  Att bli av med jobb, kanske bostad, inte få vård i rätt tid, sämre ekonomi när det stundar svårare tider, för det kommet sämre tider.
  Då hjälper inte gnälla.

  En sak att heta Fredrik Reinfeldt och inte beröras av sämre tider ( men en gång ska domen utdömas mot honom, Gud vara honom nådig då…)
  Men vanligt folk kan inte leva på att Sverige fortsätter vara hela världens socialkontor.
  Och muslimer ynglar av dig som kaniner. Vi svenskar bli färre, flyttar. Muslimerna blir fler. Och sossarna kan regera i många årtionden till.

  Jag har så svårt med dagens sossar och ministrar. Vet inte om fler känner samma sak.
  Men det är så vidriga översittare och förrädare numera i regeringen.
  Löfvenpatrasket själv, Morgan, Margot, Ygeman, Strandhäll, Damberg, tex .
  Jag kände inte lika stort avsky för Göran Persson , trots dennes pompösa självgodhet hade GP sina poänger , det har aldrig Löfven.
  Nä..Det kommer en dag då svensken måste vakna upp och känna lite stolthet och inte vara så infernalisk konflikträdd.
  Islänningarna bombardera alltinget med tomater och yoghurt när krisen härjade runt 2008.
  Lite mer tåga i dessa vikingar. Svensken knyter näven i byxfickan och är rädd för att kompisen ska tro man blivit främlingsfientlig. Det är ju absurt! Vad är viktigast? Att Sverige förblir Sverige eller att Sverige blir som ett mena land.
  Islam är jordens mest avskyvärda och människofientliga ideologi/religion.
  Islam hör hemma på jordens soptipp.
  Inte i ett välfungerande demokratiskt samhälle som det svenska.
  Välj nu sida gott folk. Och tänk på följande fakta;
  De som vill pådyvla oss mångkultur, massinvandring klimatångest lever inte själva som de lär.
  De bor inte i förorter, de flyger mycket osv.
  Hyckleriet är gränslöst och det måste få konsekvenser.
  Ingen av dessa , vi kan ta många men nämner just här 2 speciella typer, Anders Lindberg och Anne Ramberg.
  Ingen av dem skulle ha de åsikterna de påstås ha om det missgynnar deras vardag och ekonomi.
  Hycklande charlataner är vad dem är.

  Gillad av 5 personer

 11. Bo Adolfsson 2019-08-11 / 14:46

  Sverige är högst upp på New York Times idag.
  Stor artikel om ”högerextremismen” i Sverige inkl partiet med 18 % och nynazistiska rötter. Denna extremism målas upp att vara en förebild för nationalistiska rörelser i Europa och vara understödd av Putins Ryssland.
  Vad är globaliströrelsen rädd för? Epstein är ju död!

  Gillad av 4 personer

 12. Petter 2019-08-11 / 14:28

  Det går inte att få varken jobb eller bostad i landet längre. Det första arbetsgivaren frågar är: ”kan du få något bidrag från staten?”. De vill inte betala längre för att anställa svenskar. Dessutom skriver de ofta: ”Vi prioriterar mångfald” eller ”vi ser gärna att du kan arabiska”, t.ex. kundtjänstjobb och hemtjänst.

  Vart är landet på väg….?

  Du får jobb som svensk endast om du är högutbildad eller har kontakter.

  Gillad av 2 personer

 13. Cosmik Debris 2019-08-11 / 14:20

  Katarina Barrling på Facebook:

  ” I Uppsala finns det en smal remsa där det ännu inte ägt rum något mord, skottlossning, rån, väpnat rån, grov misshandel, våldtäkt eller våldtäktsförsök. Sannolikt bara en tidsfråga innan den äts upp också”

  Kommer SVT att acceptera denna ”hatiska” kommentar?

  Gillad av 2 personer

 14. turrim 2019-08-11 / 14:02

  Jag läser än en gång socialdemokraten i Borås Björn Alexanderssons oförskämdheter mot en oförvitlig Kalmarbo. Han har nog lärt sig att ropa nazist när argumenten tryter av sin ledare.

  När jag också läser att SSU vill förbjuda kött till gamlingar så erinrar jag mig ha läst att den riktiga nazisten Hitler var vegan. Aldrig något kött utan grönsaker, såser, nudlar och exotiska frukter. Han hade munskänkar som kollade kvalitet och att det inte var förgiftat. Han var också drogmissbrukare med egen sprutdoktor.

  Nu har vi en veganrörelse som använder hot och våld mot oliktänkande. Rundgång.

  Gillad av 1 person

 15. Tony Ingman 2019-08-11 / 13:54

  Sossars självförtroende är det inget fel på, men det är också det enda,den här förmågan
  jollrar något om Världens mest ansedda land?? Ja det var då det, det har sossarna med
  sin huvudlösa politik sett till så att landet ses med förundran av andra länder, över hur man
  kan gå från ett högteknologiskt land till att bli en randstat liknande dem i Mellanöstern,
  att ni kan hålla huvudet över vattnet går så länge ni likt en spindel kan suga blodet av en fluga
  och ni suger musten av ett arbetsdugligt folk med er helidiotiska skattepolitik, men när den
  dagen kommer, och den är inte långt borta när stora företag tar sin hand från Sverige och
  flyttar verksamheten, och ni står där med era åtaganden mot det importerade folket,
  då lär ni få det hett om öronen, och sådana som denne självsäkre herre lär redan ha en utväg
  klar, att fly landet , men han ska nog inte känna sig säker var han än hamnar, det trodde även
  dom gamla Nazister när dom flydde till Argentina, men merparten av dem blev upphunna,
  och då kommer han nog fan att få ångra den brun smetning han och hans kolleger använt
  mot hederligt folk!

  Gillad av 2 personer

  • Hacke 2019-08-11 / 20:36

   Det var en både skrämmande men också hoppfull intervju. Flera sådana här tänkande och självgående spanande vikingar så finns det trots allt hopp kvar även för ett land i fritt förfall.
   Tänk om detta hade sänts på bästa tid i statstelevisonen!
   Man förstår att Löfven, Morgan och Mattsson och deras höga uppdragsgivare vill få bort Sweb-tv fortare än kvickt.

   Gilla

 16. Cosmik Debris 2019-08-11 / 13:27

  Sarah Havneraas (KD)
  2e Vice ordf. Kulturnämnden Uppsala
  1e Vice ordf. Jämställdhetsrådet Uppsala

  ”Denna kvällen väljer jag att skippa leta elsparkcykel mitt i natten och känner att jag inte ska behöva betala en dyr taxi. Jag trotsar rädslan och promenerar hem.
  Jag går genom Stora torget och mot ån men möter på två killar som försöker stanna mig. Dom går efter, ropar högt och skriker efter mig när jag försöker ignorera dom och ta mig förbi.[…] Vi är så många tjejer som är så himla förbannade på dom avskum som förstört liv och satt skräck i vår stad.

  Tycket jag synd om Sarah och alla tjejer som numera tvingas leva i skräck? NIX. Ni hade ett val hösten -15. Sannolikt delade ni då ut teddybjörnar och höll upp skyltar med texten ”refugees-welcome”

  Nu kommer fakturan. Klaga för fan INTE!

  https://www.facebook.com/sarah.havneraas

  Gillad av 5 personer

 17. Karl 2019-08-11 / 13:21

  Hur ska det bli i vårt land med alla korrumperade politiker och tjänstemän. Kolla Swebbtv.se lyssna när en fd. polis C.Andersson talar om hur det ligger till inom rättsväsendet och annat. Fortsätter det så är vårt land försvunnet inom 10-15 år, bara ryggradslösa och penninggalna jävla människor som kör Sverige i sank.

  Gilla

 18. Maja Dacke 2019-08-11 / 13:17

  En gång i tiden vistades jag i ett sällskap där alla antogs vara sossar – ingen visste dock något om mina tankegångar, partibok hade inte krävts …
  En riktig höjdare inom SAP uttalade sig där med förakt om en gammal dam inom väljarkåren som hade visat sin naiva förtröstan på S. Jag häpnade men höll masken, och ingen av de andra rörde en min.
  Men därefter visste jag med säkerhet vilka sossarna var i grund och botten … …

  Gillad av 3 personer

 19. Fredrik Östman 2019-08-11 / 12:54

  Men att Sverige var ganska bra för femtio år sedan beror ju uteslutande på att det var så bra före 1932 och till ingen del på det förstörelsearbete som SAP idogt har utfört sedan dess. Att det ser sämre ut nu än för några årtionden sedan beror bara på att den kanske linjärt krympande andelen gammalt i samhället successivt blir en mycket mindre andel av helheten och att därför förfallet accelererar. Men det är samma fel som begås nu som 1932, samma socialism, samma liberalism, samma totalitarism, samma hybris, samma samhällsingenjörsiver, samma klåfingrighet, samma nyhetsvansinne, samma förstörelselusta, samma upplysningstänkande.

  Gillad av 2 personer

 20. hasp 2019-08-11 / 12:54

  Apropå sossar:
  Socialism är ondska.

  Sosseriet hatar nationalstaten och arvet från våra förfäder. De ger sig inte förrän allt är fördärvat.

  Gillad av 3 personer

 21. Rolle 2019-08-11 / 12:51

  Statsvetare: ”Sverige har gått från förebild till skrämmande exempel”
  https://www.friatider.se/statsvetare-sverige-har-g-tt-fr-n-f-rebild-till-skr-mmande-exempel
  Den globala uppvärmaren (solen) sviker Australien
  Någon som tror att denna väderhändelse, kallast på 20 år kommer att omnämnas i Svenska PK media??
  https://petterssonsblogg.se/2019/08/11/den-globala-uppvarmaren-solen-sviker-australien/
  Ja du ”miljöguru” Greta, något att bita i?

  Gilla

 22. Janne 2019-08-11 / 12:18

  Ytterligare ett hjärntvättat sossekräk som kan vara omskolad på Bosön,att han står ut med sig själv,vore jag som han skulle jag krypa in under en stor sten tillsammans med Lööv och ett antal andra förnekelseidioter så vi andra slipper se dom och att ordningen kunde återställas
  och repartiering påbörjas av alla dessa pajaser som ljugit och snyltat sig hit.

  Gillad av 1 person

  • sStig Bergman 2019-08-11 / 14:18

   Stiftelsen Bosön bildades 1938 och ägs av Riksidrottsförbundet. Bosön är svensk idrotts kraftcentrum. Idrottsrörelsens studieförbund är en huvudman för Idrottsfolkhögskolan där omkring 150 idrottselever studerar årligen.

   Anläggningen är belägen på norra Lidingö. Här satsar alltså elitidrotten med utbildningar, tester och träning.

   Gilla

 23. Balder 2019-08-11 / 11:44

  Så länge som den genomsnittlige svensken har det hyfsat bra, med undantag för t.ex fattigpensionärer, kommer ingen större reaktion, men det är en naturlag att det kommer att bli mycket sämre och då måste vi ha en ledare som kan samla ilskan och kasta ut förrädarna från all makt de har stulit av det svenska folket samt upprätta en folkdomstol.

  Därefter kan radikala åtgärder tas för att reparera den stora skadan de ställt till med. Stoppa all invandring och påbörja massiv repatriering i stil med vad Kung Ferdinand och Drottning Isabella gjorde i Spanien efter 700 års ockupering och djävulskap… Då blev det lugnt i landet…

  Det finns ingen annan åtgärd om vi skall rädda Sverige från att bli ett riktigt rövhål land och rädda det svenska folket från utrotning…

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-08-11 / 13:00

   Men Ferdinad och Isabella hade en militär att ge order till och som utförde denna. Vi har … …

   Gillad av 1 person

 24. turrim 2019-08-11 / 11:31

  Löfven har tydligen lyckats indoktrinera sina medlemmar ända till kommunlistan i Borås.

  Gilla

 25. Sven 2019-08-11 / 11:01

  Sverige är ett intressant (och sorgligt) socialt experiment. Tag en befolkning på 8 miljoner flytta in 1 miljoner människor med en helt annan värdegrund. Premiera de inflyttade på bekostnad av ursprungsbefolkningen. Låt det gå några år och se på resultatet.

  Jag skulle uppmana alla att ha en plan B som kan sättas i verket när man själv upplever att droppen har fått bägaren att rinna över. Vad plan B är kommer att vara olika, men det kan vara att flytta till en gated community, flytta utomlands, stanna kvar och göra motstånd, agera politiskt mm – oavsett vad så handlar det om att överleva i eller med det nya Sverige

  Gillad av 9 personer

  • Arne Groningsson 2019-08-11 / 23:04

   Flytta ja!
   Alla någotsånär friska pensionärer med en pension på 10 – 15 000 sek eller mer, skulle leva gott av att flytta.
   År man över 60 så bör man inse, att stå på barrikaderna och fajtas är lite sent påkommet.

   En del kan bo i värmen året runt, andra föredrar lite svalare.

   Inom Europa är problemen mindre, men många har dragit österut och där lever man ännu billigare.

   I de flesta länder där det redan bor dom som flytt, finns ofta den service som den språkovane behöver för att klara sig.
   . Läkarvården är bra och i många länder sannolikt bättre än i Sverige, dessutom vanligtvis gratis och inga köer.
   Med snart 30 års erfarenhet av utomlandsboende, så kan jag inte komma på något som är bättre, i det gamla landet.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s