NYTTIGA IDIOTER

När kommer dessa människor till slutsatsen att socialdemokrater, vänsterpartister, miljöpartister och centerpartister spelat ut sin roll och att de inte längre har någon större nytta av de ”nyttiga idioterna” i dessa partier? De har tjänat sitt syfte väl under flera decennier genom att hålla igång massinvandringen av muslimer till Sverige.

Idag räknar muslimerna själva med att man är 5 000 personer i lilla Kalmar. Inte undra på att det ser ut som det gör.

Den dagen de startar ett lokalt islamistiskt parti så kommer de lätt in i kommunfullmäktige. Klanen och religionen är viktigare än alla andra politiska partier. Kommer detta ske redan 2022?

Vi svenskar fungerar bara som finansiärer till detta obehagliga parallellsamhälles framväxt.

Grattis Kalmar! Tack Johan Persson och Socialdemokraterna!

Nedanstående klipp är från Norrlidens sporthall och Eidbönen under söndagen. Hur många kvinnor ser ni i klippet? Skall Kalmar kommun hyra ut sina lokaler till en förening som så uppenbart diskriminerar kvinnor?

Annons

56 reaktioner på ”NYTTIGA IDIOTER

 1. abdullah@islam.se 2019-08-13 / 16:54

  Thoralf. Islam betyder fred. Islam är kärlek. När ska du börja lära känna din gud?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-08-13 / 17:06

   Hade dock förväntat mig lite bättre kunskap från din sida och inga lögner.

   ”Islam är ett arabiskt ord (الإسلام), al-‘islām. Ordet islam i sin grundform betyder underkastelse och lydnad.”

   Gillad av 1 person

  • Anonym 2019-08-13 / 18:27

   @Abudullah:
   Provokatör?
   Troll?
   Vänsterextremist?
   Lågbegåvad?

   Gilla

 2. Thomas 2019-08-13 / 15:34

  ”Stackars stackars muslimer, så hemskt det måste vara för dem”😏
  Muslimer är under attack skriver Aftonbladet och då är det väl så..
  Så fort något händer i en moské går fake news media igång.
  Ingen dog i Norge i moskédramat ändå ska det ältas dag ut och dag in, och Anders Ygeman tar till brösttoner och lägger sig i norsk politik. Så oväntat. Den tidigare kriminelle politruken, oduglig mes.

  Jag hör aldrig ett ord om kristna som mördas, torteras och våldtas av muslimerna.
  Enligt World Christian Databas mördas 105 000 kristna årligen. Muslimerna dödar 287 kristna varje dag året runt alltså.
  Och enligt tidningen Dagen är minst 245 miljoner kristna utsatta för förföljelse av våldsbejakande islamister.
  Men inte en stavelse om hur synd det är om kristna i sann svensk ddr-anda.
  Att kritisera kristna symboler eller företrädare inom kristendomen är helt ofarligt, inget händer mer än nån gäspning. Lite kränkta blev en del av ecce homo utställningen men Elisabeth Ohlson Wallin behöver inte leva lika inskränkt och med livvakt dygnet runt som Lars Vilks.

  Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2019-08-14 / 00:45

   Håller med. Det är väldigt tyst från våra massmedier när ickemuslimer drabbas Ta våldtäkter tex. där det är allt för många som drabbas årligen av detta (2018 anmäldes 7960 våldtäkter och man bedömer mörkertalet som stort).

   Skulle vara intressant att få veta hur många av de anmälda våldtäkterna som är gjorda där muslimska kvinnor är drabbade och hur många av gärningsmännen som är muslimska invandrare.

   Fast det kommer vi nog aldrig att få veta. Den statistiken är nog förbjuden hos BRÅ.
   (och jag som en gång i tiden trodde att Sverige var världsledande på statistik).

   Gilla

 3. Cosmik Debris 2019-08-13 / 15:17

  Apropå Anders Ygemans uttalande om nazister.

  ”Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer nazi-dna i sina ådror än just Stefan Löfven”

  https://www.s-sanningen.com/slakttradet

  Gillad av 3 personer

  • messkalle 2019-08-13 / 21:18

   Den är varken försent för Socialdemokratiska partiet ellet statsministern att be om ursäkt för de missgärningar partiet gjort. Därför lägger jag till sosseskam i listan flygskam, köttskam m.m.

   Gilla

 4. Maja Dacke 2019-08-13 / 14:23

  Genom http://projektsanning.com/ som jag hittade häromdagen – ofta en samlingssajt som leder vidare – kom jag in på Socialdemokraterna & Sanningen.
  Bland annat denna sida https://www.s-sanningen.com/slakttradet som gav upplysningar.

  Sedan läste jag om den svenska mörka historien … ruskigheter i detalj, med ibland foton. Sådant som jag inte visste förut och som svenska folket inte ska få veta.

  Så du som inte vill veta ska absolut inte gå in på dessa sidor … Många historiska personer faller i aktning …

  Gillad av 4 personer

  • Sven 2019-08-13 / 15:15

   Intressant. Kan det vara så att Löfven har samma skuld som efterkrigs tyskarna. Han vill vara mer anti-nasizt än alla andra.

   En annan sak om koncentrationsläger under andra världskriget. Sverige hade inte på något sätt sådan som Tyskland hade. Men det fanns ca 20 läger i Sverige av annan karaktär. Man pratar inte så mycket om dem. En bok har skrivits om lägren (som jag inte lästa). Men hur mycket vet vi egentligen om dessa läger. ”Offentlighetslagstiftningen gäller inte för de enskilda arkiven. ” och Krigsarkivet är ett enskilt arkiv.
   Finns det mer som är dolt?
   Finns det nu levande som vil skydda sina gamla släktingar?

   Gillad av 1 person

 5. Ralf 2019-08-13 / 13:47

  Park Hermina verkar inte ge upp. Söker nu tillfälligt bygglov för skärmtaket.

  Vilken jävla fars!

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2019-08-13 / 12:55

  En 47-årig neger har dömts till 13 års fängelse för mord. Expressen pixlar ansiktet på negern.

  21-årige Philip Manshaus blev nedbrottad i en extrempolitisk möteslokal. Expressen pumpar ut opixlade bilder på Philip

  Philip är vit och negern är svart..

  Gillad av 2 personer

 7. Antipedofil 2019-08-12 / 23:15

  @Abdullah Al-Shaytan
  Hur många oskulder (barn) har din imam lovat dig i Allahs paradis?!

  Gillad av 1 person

 8. Muhammed 2019-08-12 / 23:10

  Johan Persson har tyvärr i sin iver att öka folkmängden, importerat muslimer i massor och sedan säger han: ”se vad Kalmar växer, det är en av Sveriges mest attraktiva städer”.

  Undergången är nära.

  Norra Norrland är den enda delen av Sverige som är relativt befriad från utbrett vansinne.

  Gillad av 3 personer

 9. Maja Dacke 2019-08-12 / 19:17

  Men, Thoralf, hur många kvinnor såg vi i videon … Jag tror att jag skymtade en på väg in längst bak i salen, i slutet av filmen, men kan vara fel. Å andra sidan vet du ju lika väl som jag kvinnor inte får sitta bland män och inte heller längst fram. Bakom kameran någonstans. Möjligen fick de sitta i rummet bakom …

  Gillad av 5 personer

 10. Cosmik Debris 2019-08-12 / 18:27

  Kommentar på Nya Dagbladet.

  ”Det här är en tragisk utveckling! Läser i Statistisk Årsbok 1966 om hur många våldtäkter det var år 1961 – 50 st. 1962 – 73 st. 1963 – 61 st. 1964 – 65 st. Det står inte vilken etnisk härkomst som begick dessa våldtäkter, men troligen utfördes majoriteten av etniska svenskar? Kan förstå att mångkulturella förespråkare talar tyst om denna statistik? Det är säkert en tidsfråga innan statistiken för våldtäkter tas bort och registreras som ”övriga brott”?”

  https://nyadagbladet.se/inrikes/ny-valdtakt-utomhus-i-stockholm/

  Gillad av 3 personer

  • Onkel Björn 2019-08-13 / 01:24

   För att ge det hela ett perspektiv, så enl BRÅ anmäldes under förra året 7960 våldtäkter och ca 22500 sexualbrott.
   Folkmängden 1960 i dec var 7 497 967 st.

   Hur många människor med en annan kvinnosyn det fanns i landet 1960 vet jag inte, men idag har vi alldeles för många. Upplevde aldrig som grabb att modern min någon gång kände sig rädd att vara ute sena kvällar och nätter.

   Alla får ju dra sin egen slutsats till varför statistiken har skenat de senaste decenierna. Undrar bara vad Steffe och Morgan ska göra. Gissar på inget. Ev kanske tillsätta en utredning för att slippa svara på frågor.

   Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2019-08-13 / 13:17

    Tack för perspektivet. Du skrev vad jag tänkte.

    Gilla

 11. Calle-B 2019-08-12 / 17:43

  Känslan man får är att priset på bostadsrätter i städerna går ner och priset på hus i glesbygden går upp! Oroliga småbarnsföräldrar som sakta vaknat vill ha tryggare boende på landet. Mång miljardären Serneke säljer nu nordens högsta byggnad Karlatornet 245-m innan ens alla lägenheter är sålda.Många av lägenheterna har sålts för rekord priser. Karlatornet är inte ens färdigbyggt, pålning och grund pågår! ” Seneke vill inte vara långsiktig ägare heter det” i nyheterna. Jag kan ha fel men bara en känsla!

  Gillad av 2 personer

  • stefan a. 2019-08-13 / 07:45

   Verkar fortfarande vara mest 65+ som flyttar, de som frigör den våldsamma värdestegringen som varit på bostäder i överhettade områden, och det gör de ju rätt i så länge det varar, om det är till nytta för glesbygdskommunerna är en annan fråga….

   Gilla

 12. Thomas 2019-08-12 / 17:29

  Bedrövlig utveckling av den gamla fina hansastaden. Av de största småländska städerna är Jönköping minst illa däran. Växjö är värre än Kalmar. Tvi vale. Jag är oftare i Jönköping än Kalmar och hoppas den stan fortsatt kan tituleras ”Smålands Jerusalem” även om det blir mer muslimer även vid Vättern. Husqvarna är värre.
  Kalmar kanske ska kallas ”Smålands Beirut”snart?
  Det är ju helt sinnessjukt hur alla (nästan) i Sverige i beslutande ställningar blir som yra höns och tappar all vett och sans när det kommer till islam och muslimer. Då går det en säkring i huvet på folk. Ingen vågar invända eller ta i frågan. Att islam är vidrigt och farligt.

  Det är skjutningar,våldtäkter, upplopp, bilbränder, sprängningar, mord/mordförsök i stort sett varje dag i Sverige numera.
  Men det enda som fake news media rapporterar om sista dagarna är om en norsk ung kille som attackerade nån person i en moské.
  Kan garantera att vänsterjournalistpacket fått glädjefnatt om en ny Anders Breivik dykt upp nu. Dom hoppades nog på det, och i en moské oxå, då hade det gått i brallan på dem.
  Så vidriga är det packet.

  Gillad av 4 personer

  • H. 2019-08-12 / 18:17

   De är rädda för islam.

   Gilla

  • messkalle 2019-08-13 / 21:28

   Kalmars namn skall uttalas Smålands Peirut, inte Beirut. Till minne av Johan Persson då allt gått åt faderns

   Gilla

 13. The Fox Family 2019-08-12 / 17:18

  @ Gunnar ”Hårklyvare” Karlsson

  Har ni hört talas om det 6:e sinnet?
  Vet ni vad intuition är?
  Har ni läst poesi?
  Hur vet man det man vet, tror sig veta?
  Vad spelar det för roll vem eller vilka som skriver? Det är innehållet som är intressant.
  Och varför delegerar ni till andra arbetsuppgifter som ni själva kan utföra? Ni ligger Johan Persson geografiskt närmare.
  Nåväl, utan personlig kännedom om er tror vi i alla fall att ni är en skön typ och rättskaffens.
  Här lite gammaldags underhållning, särskilt den andra låten dedikerad till er.
  All the best!

  Gilla

  • Stig Bergman 2019-08-12 / 18:21

   The fox family! Det är så här, förstår du, att vi nationens arvtagare, förenar våra känslor i en nation där vi som en självklarhet varje år hyllar årets första svenska färskpotatis som Agneta Lagercrantz i sin poesi så underbart uttrycker det:

   Låt fantisera kring en mjäll primör,
   en rotfrukt, ännu höljd i jordens stoft,
   serverad ångande och – som sig bör-
   med några saltkorn strödda på det smör
   som skirat blandar sig med knölens doft
   av dill och sommar. Det är färskpotatis.
   Så njut av tanken – det är gratis.

   De du! Det är poesi. Ja, det är den svenska stillsamma själens poesi som förenar oss som är så lyckligt lottade att vi kan förstår diktens hyllning därför att den finns inom oss sedan generationer.

   Gilla

   • Du är vad du heter 2019-08-12 / 20:31

    @ Stig
    Byt namn till Sting!
    Det är fräsigare, klatschigare och mer schvungfullt.

    Gilla

 14. Abdullah as-Sueidi 2019-08-12 / 17:01

  Islam är en fredlig religion. Jag skulle jättegärna vilja förklara för dig vad Islam är. Du har fått fel uppfattning om Islam.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-08-12 / 17:26

   Börja med att förklara varför muslimer dödar varandra? I synnerhet sunni och shia muslimer!

   Gillad av 5 personer

  • Anonym 2019-08-12 / 17:36

   Hur blir det med oss otrogna när Absurdistan är en islamisk stat med sharia?
   Hur går snacket i moskèn?

   Gilla

  • lennart 2019-08-12 / 17:46

   Abdullah, vem tror du lurar. Sluta upp med dina idiotiska inlägg.

   Gilla

  • Antipedofil 2019-08-12 / 17:47

   Förklara för oss varför du valde en religion grundad av en pedofil?!

   Gilla

  • Staffan Sundqvist 2019-08-12 / 18:17

   Du kan ju börja med att förklara vad Taqqiya är….

   Gilla

  • Tony Ingman 2019-08-13 / 07:55

   Så vi ska inte tro på våra ögon och övriga sinnen då??

   Gilla

 15. Cosmik Debris 2019-08-12 / 16:27

  Studio Ett direktrapporterar från Oslo tingsrätt.
  Studio Ett direktrapporterar INTE från Kristianstad.

  Ska bli intressant att få reda på varför?

  Gillad av 5 personer

 16. Korruption 2019-08-12 / 16:14

  Kalmar kommun är förlorat så länge Johan Persson sitter kvar! Å andra sidan, blir det bättre med Forsnes?

  Gillad av 1 person

 17. Cosmik Debris 2019-08-12 / 15:37

  ”Idag räknar muslimerna själva med att man är 5 000 personer i lilla Kalmar. Inte undra på att det ser ut som det gör.”

  Sverigedemokraterna fick 5669 röster (12,45%) Hur stor andel av muslimerna som är röstberättigade vet jag inte. Det jag däremot vet är att det kommer att sluta i katastrof.

  Gillad av 1 person

 18. Cosmik Debris 2019-08-12 / 14:51

  Jag föreslår att bussarna som ska transportera landsförrädarna till Finspång ska målas gula. Det är den färg som har bäst negativa egenskaper.

  Om färger och färgers betydelse
  Gul: ”Negativa egenskaper: försiktig, ynkrygg, fara, besegrad, oärlig, avundsjuk, sjuk, förrädare, varning”

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-08-12 / 19:05

   Jag har för mig att gul färg stimulerar intellekt och kreativitet … Och så är ju Solen, vår värmegivare, gul eller är det som jag har fel på ögonen. Rödgul då … …

   Gilla

 19. Evert 2019-08-12 / 14:34

  Jag var i Kalmar i juni. Det var en smärre chock man fick, muslimer och hucklen precis överallt och halalbutik på norra vägen vid Norrgård, som Inte alls är något sådant område. För att vara så liten stad var det oroväckande.

  Gillad av 1 person

  • Sven 2019-08-12 / 16:51

   Jag har inte varit i Kalmar på över 30 år. Vet inte riktigt om jag skulle våga mig dit igen – det har tydligen blivit alltför ”spännande” för mig.

   Gillad av 1 person

 20. Hacke 2019-08-12 / 13:37

  5000 bara i Kalmar!
  Det räcker med dessa katastrofala siffror för exemplet Kalmar för att förstå att det är kört för landet om det inte med det snaraste sätts igång ett storskaligt repatrieringsprogram.
  Och hur det ska gå till i ett land där 80 procent av väljarkåren fortsatt befinner sig i koma övergår mitt förstånd.

  Något betydligt mer greppbart men ändå ganska förvånande är att en kommunrevisor i Kalmar, Per Dahl, skriver insändare i en liten gratistidning med täckning i några kranskommuner till Göteborg gällande det kommunala utjämningssystemet. Och då framförallt den uteblivna debatten kring olika kommuners varierande (o)skicklighet – såväl bland politiker som tjänstemän – med att hantera ekonomin. Det borde rimligtvis vara Kalmar han har som utgång för sina funderingar och att insändaren således borde finnas i tidningar inom det täckningsområdet.
  Men så kanske också är fallet. Kör denne kommunrevisor månne en personlig riksomfattande kampanj på området? All kredd åt honom i så fall även om man kan tycka att han som ekonomisk expert borde haft hederligheten att åtminstone med en stavelse i detta sammanhang nämna det allt överskuggande problemet bakom kommunernas försämrade ekonomi, den eviga och ständigt växande elefanten i rummet. Och så länge han väljer att tiga om detta är han inget annat än själv en del av det problem han försöker belysa.
  (Tyvärr kan jag inte länka eftersom hans inlägg ”En kommunrevisors betraktelser” bara finns att läsa i pappersupplagan).

  Gillad av 1 person

 21. vmm 2019-08-12 / 12:43

  Senast man gjorde någon officiell räkning av antalet religiösa här i Sverige var på 1960-talet. Då fick man fram att antalet muslimer var ungefär en handfull, ca 5 stycken. Sedan har man inte gjort någon officiell räkning av religiösa (av anledningen att vi inte ska lägga oss i människors religion och således inte utföra räkningar). Så det är den senaste siffran vi har att gå på. Förmodligen finns det fler muslimer i Sverige nu, men det är såklart bara en gissning. En fördom, som vissa skulle säga. Så tex när det gäller byggande av moskeer så är behovet inte så stort. En liten källarmoske i Stockholm skulle nog räcka väl för landets fem muslimer.

  Gillad av 2 personer

  • Anders L. 2019-08-13 / 11:00

   Det bor drygt 2,5 M (drygt 25 %) personer med ”utländsk bakgrund” i Sverige enl. SCB. Därtill okänt, eller hemligt, antal illegala och s.k. papperslösa. Ca 60 % av de 2,5 M kommer från muslimska länder (SCB). Antaget att alla dessa är och förblir muslimer har vi minst 1,5 M (15 %) muslimer i Sverige just nu.

   Gillad av 1 person

   • vmm 2019-08-13 / 13:49

    Jodå, vi kan göra den här typen av beräkningar, men vi VET inte. Den senaste officiella siffran är ungefär fem stycken. Men mycket har hänt sedan dess… Den officiella siffran fem stycken visar egentligen hur mycket som hänt. För alla inser ju att det är en helt absurd siffra. Siffran är tänkvärd just för att den visar hur mycket som hänt. Och om Sverige, som gillar officiella siffror när man samhällsplanerar, skulle utgå från det här så kan det ju liksom inte komma på fråga att ha böneutrop och varför skulle man bevilja bygglov för stora moskeer… Fem muslimer kan ju knappast motivera att man ska bygga… Helt absurt, jag vet, men tänkvärt, tycker jag.

    Gillad av 1 person

 22. Antipedofil 2019-08-12 / 10:43

  ”Skall Kalmar kommun hyra ut sina lokaler till en förening som så uppenbart diskriminerar kvinnor?”

  Skall Kalmar kommun hyra ut sina lokaler till pedofildyrkare*?

  ————
  *googla Aisha

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-08-12 / 13:51

   Håller helt med dig, men det vore mycket intressant om du skickade dessa frågor till, Johan Persson så vi kunde få hans svar på dina frågor.

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 23. turrim 2019-08-12 / 10:31

  Kvinnorna kommer säkert att ledsagas till vallokalen. Hur kolla ID?

  Gilla

  • Vakttornet 2019-08-12 / 14:16

   Hur kollar de passet på Arlanda?
   Jag såg med mina ögon hur den kvinnliga passkontrollanten lämnade sin plats och följde med SPÖKET till en damtoalett. Vilken service tänkte jag!
   Om SPÖKET var en slavinna eller en manlig al-Qaida-terrorist fick jag aldrig se.

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.