TOMTAR PÅ LOFTET

Idag är Östrans SD-hatare igång igen i en ny krönika angriper han Björn Söder för att han från talarstolen i Kristianstad kommunfullmäktige sagt att ”klimathotet är en stor bluff” och att det är synd om Greta Thunberg för att hon utnyttjas av globalisterna.

Det tål inte Östrans SD-hatare Björn Samuelsson som i en raljerande ton går till attack.

”Förra året var inte det varmaste som uppmätts. Vattnet sinar inte på Öland. Polarisarna och glaciärerna smälter inte. Permafrosten tinar inte. Små önationer hotas inte av utplåning av stigande havsytor, USA:s västkust och Spanien plågas inte av de största skogsbränder man sett. Allt är ett påhitt av juden George Soros som tvingat stackars Greta Thunberg att sätta sig utanför riksdagshuset med en klimatskylt varje fredag.”

Nivån är inte särskilt hög på Björn Samuelssons krönikor, det viktiga är att han får kasta skit på Jimmie Åkesson, Donald Trump, Boris Johnson och Ebba Busch Thor. Ungefär i den ordningsföljden. Det handlar aldrig om några fakta utan ofta om grundlösa påståenden som han aldrig behöver stå för.

”Med den synen får naturligtvis människor i bortspolade önationer skylla sig själva. Ingen har tvingat dem att bo där.”

Jag undrar vilka nationer som Björn Samuelsson syftar på. Vilka är de bortspolade nationerna? Uppenbarligen har han lyssnat lite för mycket på Greta Thunberg och Johan Rockström eller så har han tomtar på loftet. Eller är det en kombination av båda!

Av princip länkar jag inte till hans krönikor.

12 reaktioner på ”TOMTAR PÅ LOFTET

 1. Ludvig 2019-10-27 / 07:25

  Ännu en ej läsvärd krönika av Björn Samuelsson.

  Gilla

 2. Peter Pan 2019-10-26 / 21:27

  Vilken fars på Hönsfågelns arena ikväll efter slutsignalen. Bra reklam för Kalmaaa! 🙂

  Gilla

 3. turrim 2019-10-26 / 19:41

  Den här skribenten skulle platsa som krönikör i Expressen, Aftonbladet eller i SVT/SR:s soffprogram. Jag trodde inte att idiotin hade spridit sig till Småland.

  Gillad av 2 personer

 4. AWSvensson 2019-10-26 / 19:06

  1988 skulle Maldiverna vara dränkta om trettio år , havsnivån har snarare sjunkit, vilket den också gör i Stockholm o hotar gamla stan, nej hysterikorna har inte rätt på en enda punkt o därför skjuter de fram kollapsen till år 2300.

  Gillad av 2 personer

  • HS 2019-10-26 / 20:19

   Var på Maldiverna 2015. Två veckor. Kan meddela att ön, och alla de andra öarna jag såg från luften, var ovan vattnet…
   Med klimatet som hitte-på-katastrof vill globalisterna inrätta sitt världsherravälde på nationalstaternas bekostnad. Och okritiska undersåtar rätar in sig i ledet….

   Gillad av 1 person

  • Svinfylking 2019-10-26 / 22:00

   Enligt ”Global-Warming-Gurun” Al Gore så skulle Arktis i princip vara isfritt nu och kommande generationer skulle aldrig få uppleva snö! Precis som förra året så växlar det ifrån sommar direkt till vinter i stora delar av Nordamerika, jordbrukare hinner inte få in skördar i tid. På norra halvklotet har snön börjat falla tidigare än vad som är registrerat som ”normalt” !

   Gilla

  • Bo Adolfsson 2019-10-27 / 08:49

   Maldiverna bygger fem nya flygplatser 2019 för att ta emot fler turister.
   Blogga på new airport maldives!
   Bra investeringar!?
   Det verkar som om de varken tror på högre havsnivåer eller färre flygturister! Förutom deras korrupta politiker som hoppas på pengar från FN:s klimatfond.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s