NIGEL ”BREXIT” FARAGE

Jag tror inte SVT eller SR en enda gång pratade eller skrivit om Nigel Farage innan valet i Storbritannien. Eller om hur han bestämde att hans parti, Brexit party inte skulle ställa upp i de valkretsar där Torypartiet hade mandatet. Utan hans parti ställde bara upp med en kandidat där Labour hade mandatet. Allt för att försöka plocka röster från Labour så att Torypartiets kandidat skulle kunna vinna mandatet istället. Nigel Farage kandiderade inte ens i sin egen valkrets. Taktiken lyckades som alla vet idag. En storseger för Boris Johnson.

Men har någon i public service berättat om detta i SVT eller SR? Jag har i varje fall inte hört någon ens nämna namnet, Nigel Farage, ännu mindre förklarat varför Brexit  party inte vann en enda plats i parlamentet.

PS

Klicka gärna på annonserna som dyker upp på bloggen. Då stödjer ni mig och bloggen med några extra kronor, utan att det kostar dig mer än ett klick.

 

39 reaktioner på ”NIGEL ”BREXIT” FARAGE

 1. Peter Pan 2019-12-16 / 22:42

  Klyftorna ökar, barn till fattiga föräldrar har aldrig varit fler, utanförskapsområden växer liksom särskilt utsatta områden, skjutningar, sprängningar, bilbränder, narkotika, en sjukvård och tandvård i kris, bostadsbrist….hur mår Svea rike?

  Gillad av 2 personer

 2. L8 2019-12-16 / 22:17

  Lyssnar på inslaget om de 28 skjutningarna som skett i Uppsala i år. I Aktuelltstudion sitter en polis och en socialdemokratisk kommunpolitiker. Dessa båda sitter och diskuterar hur de skall komma till rätta med våldet i Uppsala. Polisen säger att det är svårare att komma åt de kriminella gängen nu för de tillhör klaner och familjer osv. Båda tar efter ett litet tag upp att man ju även måste jobba förebyggande och så klart att det kommer kosta mycket pengar. Betänker man då att detta är ett av ”våra” politiker importerat problem är blodstörtningen av ren ilska nära. Dessa förbannade korkade politiker importerar grovt kriminella avarter som bokstavligen pissar svenska folket i ansiktet, se video på Samhällsnytt och sitter sedan i TV och ondgör sig över en utveckling i landet som de själva skapat. Fy fan.

  Gillad av 2 personer

  • hllviken 2019-12-16 / 22:48

   Absurt att tala om att bota utländska kriminella klaner! (Förebyggande???)

   Det går inte att göra en tidsresa bakåt flera generationer och ommodellera deras gener och ”kultur”.

   Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-12-16 / 23:05

   T.P. de är på god väg med det !! men det har Röfven inte uppfattat ännu…. då går djä… långsamt en trappa upp hos honom…..

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 3. Olle 2019-12-16 / 21:52

  Swedbank i Emmaboda stängde ned idag. Johan Persson tycker inte näringslivet i regionen är sårbart?

  Gilla

 4. Sven d.ä. 2019-12-16 / 18:50

  ”Simon Alm stängs av från all partiverksamhet”
  Vad tror vi om det?

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-12-16 / 18:45

   Rolle, det kom väl knappast som någon större överraskning, BRÅ är ”ägs” av vänsterblivna stollar, det är massor av år sedan någon seriös forskning bedrevs där, nu är det bara ”beställningsjobb”.

   //Gunnar

   Gilla

 5. martiusus 2019-12-16 / 15:30

  Det var ett stort misstag av svenskarna att rösta ja till EU-medlemskap, men vi blev lurade och bedragna av politikerna som målade upp en falsk bild av EU.
  Inte minst av sådana kräk som Carl Bildt, en av globaliseringens lakejer.

  Gillad av 3 personer

 6. Cosmik Debris 2019-12-16 / 14:50

  Expressen: ”Grovt kriminella har tagit stadsdelen i besittning Flera dåd i Uppsala • Erik Pelling (S) vädjar om hjälp”

  ”Pelling”?

  Han är släkt med tokkärringen och antidemokraten Lisa Pelling på Arena Idé. Det är den enfaldiga kossan som vill fylla landet med ännu fler muslimer och negrer.

  DÅRAR!!

  Gillad av 3 personer

 7. Sven d.ä. 2019-12-16 / 14:06

  Intresant att se vad valutgången kan komma att påverka Sverige.

  – UK visar vägen med Brexit. Är vi närmare ett Swexit. Vågar något parti ta det till sig och driva Swexit.
  – Corbyn ser jag som en typisk svensk partiledare – och han förlorade. Vinnarna blev Boris Johnson och Nigel Farage, vilka ä ren helt annan typ av ledare. Vi har ingen Boris eller Nigel I Sverige idag, inte som partiledare I alla fall. När Löfven, Kristersson och Sabuni (jag tror att dessa tre är körda) ska bytas ut, vågar man då satsa på en ny typ av politiker idag?
  – Valsystemet I UK är annorlunda jämfört med det Svenska. Fördelen är att systemet garanterar lokal förankring. Det Svenska har sina nackdelar. Vågar man göra förändringar I valsystemet?
  – I UK vågar man att utsätta sig för nyval. I Sverige så kompromissar man fram lösningar så man slipper nyval.

  Gilla

 8. Halal 2019-12-16 / 13:55

  Troligt med hybridgräs på GFA enligt utredningen. Vad säger Rasmus Elm om det?

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2019-12-16 / 13:27

  Rapport torsdag 12 dec 19:30

  Regimmedia hoppas in i det sista att man kan påverka utgången i det brittiska valet. Som vanligt alltså.

  Patetiskt!!

  Gillad av 2 personer

  • Hacke 2019-12-16 / 15:57

   Kommer osökt att tänka på Björn Ferrys dräpande fråga till den kvinnliga kommentatorn när hon för femtielfte gången hasplade ur sig en okunnig spekulation kring den pågående skidskyttetävlingen i helgen.
   – Jaha, och vad grundar du det på? Kaffesump?
   Dessa arma fjollor och lydiga agendamegafoner på statstelevisionen.

   Gillad av 1 person

   • martiusus 2019-12-16 / 17:21

    SVT morgon brukar bestå av fem flamsande fjollor och i mitten
    ett alibi som ska föreställa man, men som uppför sej som en kärring.
    Det är outhärdligt. Och om inte SVT hade tvångsfinansierats hade dom
    blivit tvungna att sluta. Saknade an ingen…

    Gillad av 1 person

 10. Cosmik Debris 2019-12-16 / 13:02

  Jens Ganman om journalister den svenska journalistkåren:

  ” Det här vansinnet, med dagliga skottlossningar, bombdåd, bilbränder, barnrån, machetedåd… det kommer bara att eskalera.
  Och ni står där och… hånflinar?
  Åt vanligt folks oro och sorg över att behöva se sitt land förstöras – helt i onödan.
  Fy fan för er.
  Fy faan.”

  Svenska journalister representerar den lägsta, mest falska och parasitära formen av liv. Sveriges journalistkår är folkets fiender. Jag har mer respekt för knarkhandlare och våldtäktsman än vad jag har för journalister. Det säger väl allt?

  Gillad av 3 personer

 11. Jan Eriksson 2019-12-16 / 12:58

  Stort tack Alfsson för den videon!

  Jag undrade mycket över Labours förluster i norra delarna av UK. Farage borde bli Lord Nigel. Åtminstone Sir Farage.

  Farage är totalt bannlyst i våra skitmedia. Skamligt!

  Håller med HACKE

  Gillad av 3 personer

 12. Hacke 2019-12-16 / 10:57

  ”En riktig journalist lever inte på Swish från sina läsare/tittare, en riktig journalist lever på skattemedel, utportionerade av staten/de politiska makthavarna.
  Med vänliga hälsningar
  De riktiga journalisterna”

  Så sant som det är skrivet (i twitterflödet).

  Gillad av 3 personer

 13. Fredrik Östman 2019-12-16 / 09:23

  On topic:

  Jag såg ett par filmer av Renaissance Horizon om valresultatet igår. Han visade att det i vissa valdistrikt som hade vunnits av Labour fanns en sammanlagd majoritet av Brexit Party och Tories. Brexit hade inte tagit något från Tories, utan från Labour och soffan. Det betyder i praktiken, om vi antager att de som valde Tories i brist på annat hade valt Brexit, att Tories tog röster av Brexit. Genom att inte draga tillbaka sina kandidater i dessa valkretsar valde Tories en opposition av Labour i stället för en av Brexit Party och Labour, vilket hade skadat Labour ännu mycket mer. (Det hade förstås skadat Tories också på olika sätt.)

  Gilla

 14. Hacke 2019-12-16 / 08:05

  ”Vänsterns nya klassbas utgörs istället i första hand av skikt inom medelklassen. Skikt vars ställning i produktionen skulle kunna definieras som överflödiga för att samhällsproduktionen ska rulla. Dessa skikt tenderar att vara beroende av en stat som kan subventionera dess existens. Man lever av transfereringar från det offentliga.”

  Stämmer till hundra procent. Inte minst på desinformationstrupperna på public service och den stockholmska kultureliten som är de som styr och sätter dagordningen i demokraturen Sverige.

  Markus Allard träffar mitt i solar plexus på dessa elitistiska samhällsparasiter som idag utgör den svenska vänstern.

  https://ledarsidorna.se/2019/12/socialisterna-hor-inte-langre-hemma-inom-vanstern/

  Gillad av 4 personer

  • Ricky 2019-12-16 / 13:29

   Ja, nu börjar huvudvärken för Persson och Adolfson. Jag har varnat länge för detta. Om inte ens studentlägenheter hyrs ut, hur ska det gå med de svindyra i övriga staden och framför allt bostadsrätterna? Snurrom kommer bli en katastrof.

   Man kan inte bygga för miljonärer i en småstad.

   Gilla

 15. Cosmik Debris 2019-12-16 / 01:24

  Islam är ondska som skapar ondskefulla muslimer.

  ”Radikalisering av barn är ren och skär barnmisshandel, menar Nicolai Sennels.[…]Kanske för att det skulle innebära att man blev tvungen att intressera sig för islams påverkan på barn. En påverkan som enligt ett stort tyskt forskningsprojekt, som bygger på intervjuer med 45 000 tonåringar, gör barnen mer våldsamma.”

  Psykolog: Muslimsk radikalisering lika skadligt som pedofili
  https://www.ingridochmaria.se/2019/12/15/psykolog-muslimsk-radikalisering-lika-skadligt-som-pedofili/

  Gillad av 5 personer

 16. Olle 2019-12-16 / 00:54

  Söndag kväll. Bil beskjuten i Kristianstad, två män allvarligt skottskadade i Uppsala, skottlossning i Köpenhamn…och natten har precis börjat.

  Gillad av 2 personer

 17. Cosmik Debris 2019-12-16 / 00:03

  Jonas WE Andersson på Facebook:

  ”Mina ideologiska fiender, där Socialdemokraterna och Centern är centrala, har alltid stått – och står fortfarande – på fel sida av historien.
  Båda dessa partier, med sina djupt antisemitiska och nazistiska rötter, visar återigen var de står. Inställsamma gentemot islamism, undfallande gentemot antisemitism, föraktfulla gentemot Sverige och det svenska folket, hatiska gentemot den europeiska “vita mannen”, ointresserade av yttrandefrihet och tryckfrihet”

  https://tinyurl.com/ut7asgu

  ”ointresserade av yttrandefrihet och tryckfrihet”

  Där har ni den fascistoida socialdemokratiska pudelns kärna. Att Morgan ”Mini” Johansson och hans demokrati- och yttrandefrihetshatare kommer att försöka tysta Swebbtv, Jens Ganman och Joakim Lamotte – är jag övertygad om.

  Lamottes fem klipp från Gettogården i Trollhättan har nu över 2,5 miljoner visningar.

  SVT har INTE rapporterat.

  Ps. Stefan Löfven höll sitt jultal på Gotland. I en ruin!!!

  Gillad av 5 personer

 18. Mjölner 2019-12-15 / 23:19

  Tack för infon. Jag undrade just varför inte Farage fick mandat.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s