5 reaktioner på ”ETT TIPS MOT BROTTSLIGHETEN

 1. Onkel Björn 2019-12-17 / 14:55

  Man kan ju bara undra hur det nu ska gå till rent praktiskt. Att utvisa dessa klaner.
  Klart inga kommer att vilja flytta frivilligt. kan de ha det bättre någon annanstans? Eller ska vi skicka hem dem med garantier att de ska få livslånga bidrag från Sverige i sina hemländer?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-12-17 / 16:21

   De kan ju få välja på att bli inlåsta eller lämna landet. Alla bidrag skall givetvis också strypas!

   Gilla

 2. Cosmik Debris 2019-12-16 / 23:24

  Kommentaren(från en kvinna) som har fått flest ”gilla” på Jens Ganmans Facebook

  ”Jag har passerat en gräns och borde förbjuda mig att skriva på sociala medier. Jag är förbannad på så mycket att det inte är hälsosamt.”

  Den fascistiska socialdemokratiska skräckministären har skapat ett ohanterligt monster. Även om det t.ex. inte är muslimer, araber eller negrer som har mördat Kjäll Gustavsson i Gislaved, så utgår svenska folket från att det är invandrare. Då börjar det bli riktigt jävla farligt.

  Och allt är journalisterna fel.

  Socialdemokraterna är ett parti som numera har sina kärnväljare i bidragsberoende och våldsamma muslimska slumområden såsom Kronogården, Vivalla och Gottsunda. Det är deras intressen sossarna värnar. Inte den svenska arbetaren.

  Vem i helvete har gett er tillåtelse att förstöra vårt land på en generation?

  Jag vill inte se ett enda geléinbakat muslimskt bakhuvud till så länge jag lever. Inga fler sopsäcksdraperade 68:or från Somalia som planlöst driver omkring på gator och torg, med iPhone – på svenska pensionärers bekostnad. Inga fler arbetslösa och khattuggande somaliska analfabeter, med tandstatus från helvetet – som belägrar kaféer. Inga fler kaos- och rappnegrer i balaklavor som bränner bilar, rånar och våldtar. Och som sedan får gråta ut hos Malou.

  Inga fler gapiga, söndersminkade och obildbara muslimska kravkärringar som inte begriper vem det är som betalar deras förbannade hyra. Jag vill att alla moskéer rivs och att det blir förbjudet att utöva islam. Repatriering måste påbörjas så fort som möjligt om landet ska kunna räddas undan inbördeskrig. Stefan Löfven och hans ondskefulla svenskhatande nationalsadister måste avsättas och sedan fängslas. Jag har hela mitt liv avskytt falska och egoistiska sossar.

  Nu har avskyn övergått i ett brinnande hat.

  Jens Ganman: SKÄMS
  ”Det här landet är så sjukt just nu. Så skadat. Så uppe i det blå. Och då tänker jag inte främst på att ytterligare två människor sköts i Uppsala inatt (en död). Eller på vansinnesdådet i Gislaved i förrgår. Eller gänguppgörelsen i Norrköping häromveckan. Sundsvall, Hässleholm…”

  https://tinyurl.com/tj28ftg

  Gillad av 3 personer

  • Fredrik Östman 2019-12-17 / 06:30

   Åttio procent av svenskarna ville så sent som hösten 2018 ha det så här.

   Gilla

   • Thomas 2019-12-17 / 15:58

    svenskar och svenskar..av dessa 80% är merparten ”svenskar” som aldrig stått på ett par skidor.
    De Svenskar som fått ärans och hjältarnas språk med modersmjölken vill det inte.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s