SKAMLIGT SVERIGE

P3 Guld-galan

När jag ser videoklippet från P3 Guld-galan så förstår jag varför Jimmie Åkesson ville lägga ned kanalen. Vilka intelligensbefriade nötter man får se, som dessutom visar upp röven.

SVT (Hanna Stjärne) borde be svenska folket om ursäkt!

Detta tvingas jag sannolikt betala 1 300 kronor för varje år, så länge inte de ”röda politikerna” väljer att höja TV-skatten. Jag vägrar betala för sådan skit. Jag kräver att public service betalar tillbaka delar av TV-skatten för den kränkning jag utsatts för! Dessutom kräver jag att kvinnan ber om ursäkt offentligt i statstelevisionen på bästa sändningstid.

https://samnytt.se/artist-tillats-skrika-fuck-jimmie-i-direktsand-statstelevision/

Som grädde på moset kan jag också läsa om en annan gala under namnet ELLE-galan där ett pris delats ut till ”årets look”. Priset delas ut till en muslimsk kvinna i slöja. Helt sjukt. Har den kristna västvärlden fullständigt kapitulerat inför den muslimska invasionen?

Vem fan ligger bakom ELLE-galan?

https://samnytt.se/kvinna-med-sloja-vann-pris-for-arets-look-vill-normalisera-slojan/

Om ni delar min uppfattning och inte gillar hur ELLE-galan delar ut pris till kvinnoförtryckande symboler så är det följande företag (sponsorer ELLE-galan) ni skall vägra handla utav. Jag kommer göra det. ELLE-galan är nog sannolikt galan och klubben för inavel och inbördesbeundran.

Ellegalan sponsorer

För min del är det inte svårt att bojkotta dessa företag. Inga pilsner från Carlsberg, inga skrivarpapper från Papyrus och inga läkemedel från Apoteket Kronan och så undvika att köpa produkter på nätet och betala via Klarna sedan är det nog fixat för min del.

Jag accepterar inte det här längre! Jag har snart nått min personliga gräns för vad jag klarar av att se av förstöring av mitt eget fosterland.

 

22 reaktioner på ”SKAMLIGT SVERIGE

 1. Nisse i Hökarängen 2020-02-06 / 11:41

  Hanna Stjärne ser ut som en jävla knarkare. Hon borde be om ursäkt för sig själv till att börja med.

  Gilla

 2. Lillemor B 2020-01-20 / 17:27

  Vad gör man inte för att få uppmärksamhet i brist på talang?!

  Gilla

 3. Anonym 2020-01-19 / 21:23

  Fuck kommunist vänster som har mördat miljoner människor. Samma skit som nazism!

  Gillad av 1 person

 4. Moder Svea 2020-01-19 / 20:46

  Antar att det är modemagasinet Elle som står bakom skiten. Ebba Bush var en av alla dessa inbjudna gäster. Klänningar för hundratusentals kronor. Bra för miljön? Varför säger Greta inget om detta? Kolla Agenda ikväll. Den största miljöboven vi har är kläder.

  Gilla

 5. Per Molin 2020-01-19 / 20:33

  H&M – handlar aldrig på detta företag, sekunda varor
  L’Oreal – Jag är en MAN…
  Lyko ??
  Apotet kronan – tack och lov inte sjuk
  Klarna – Undviker alla siter som utnyttjar Klarna
  Motoraola – Finns dom fortfarande ?
  Grand Hotel – Överprisat hotell, nej tack
  Porsche – Kör Jaguar och Ferrari, riktiga bilar..
  Mavla – ??
  Seche – ??
  Edblad – ??
  Saint Clair – ??
  Carlsberg – Föredrar riktig öl.
  Papyrys – Skriver inte ut så mycket, lite 1900 – tal
  Göteborgs Tryckeri – föredrar lokala företag med svenska verderingar.
  IW – ???
  Easytryck – många tryckerier som gillar muslimer…

  Gilla

 6. ROLLE 2020-01-19 / 20:27

  Har alltid valt Klarna men efter detta skall jag välja annat alternativ.

  Gillad av 1 person

 7. stigrydmark 2020-01-19 / 19:27

  Såg ett märkligt reklaminslag på TV-4. Ikanobanken visar en neger och en vit kvinna i sängen.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????

  Gilla

 8. Thomas 2020-01-19 / 18:10

  Det blir så här när vi har ett samhällsskikt och beslutsfattare som står och tittar på när förfallet eskalerar med störtloppsfart i Sverige.
  Jag personligen orkar knappt bry mig längre, det är så mycket skit som händer hela tiden men folk vaknar ändå inte. Den där feta kossan på p3 galan och en hijab som vinner ellegalan är bara 2 tecken på hur det ser ut idag.
  Sverige har blivit ett land för alla de värsta sortens avarter som islamister, kriminella araber och negrer styr och ställer i många förorter, knark flödar, tafatta poliser med värdegrundstouretts, transor, bögar,lesbiska får bestämma, klimattalibaner, osv.
  Nordkorea och DDR var åtminstone homogena. Sverige är bara så sjukt. Så går det när känslor får ersätta förnuft. Fy fasen !
  Jag funderar på att dra ett tag till Portugal. Minimal kriminalitet jämfört med Sverige. ( har en vän som nyligen var i Lissabon, det är en trygg,vänlig och vacker gammal stad) billigt, varmt, vänligt, vackra portugisiska kvinnor utan feminism och 0,1% muslimer.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2020-01-19 / 19:15

   Bra resval! Under tiden kan du gå in på youtube och se vandringar, resor med bil, tåg, buss och spårvagn i Lissabon och andra ställen. Det finns massor att följa – ofta med tips för turister vart åka, vad äta, vad dricka och vilka festivaler och marknader som just pågår året om. Mycket är billigare än i Sverige men också en del mycket dyrt … Och så annorlunda.
   Kolla med newsvoice och Jan Norberg som bor i Portugal numera … Eller börja med RTP.pt och se och lär!
   Jag försökte hitta boende där 2011 men hade för dåliga kontakter och för lite pengar att köpa boende för. Och det har inte blivit billigare när svenska kronan sjunkit. Men … vem vet … en dag …

   Gilla

   • Thomas 2020-01-19 / 23:10

    Maja;
    Det är dyrt på många platser så länge svenska kronan är så svag. Hoppas snart det blir ändring, för jag ska ut och flyga som aldrig förr under 2020.Och Em fotboll går över hela Europa. Gretasyndromet kommer få sig en knäck 😎

    Turkiet har jag oxå hört är ett billigt land för turister men jag är inte intresserad av att åka dit.. hellre Island då som oxå sägs vara rätt okej prismässigt.
    Angående de tips du skrev så tar jag tacksamt emot det. Kollat runt lite, tyvärr är min portugisiska inte så bra..
    Vi får se. Sverige är mitt land och vill leva och dö här men jag känner inte igen Sverige.
    Jag kom att tänka på en känd fras av radiomannen Sven Jerring ” japaner ,japaner, överallt japaner, japaner som hoppar, japaner som nickar, japaner som slänger sig, japaner som springer, överallt japaner ”
    numera låter det mer som ” muslimer,muslimer överallt muslimer, muslimer vart man än ser.
    Jag ser så många kvinnor med slöja, hijab, niqab och till och med heltäckande som svarta sopsäckar i samhället idag att det liknar mer och mer Irak,Somalia, Syrien.
    Tusen gånger mer och hellre japaner än muslimska analfabeter från mellan östern förresten.
    Jag kör japanskt, jag har en mobil som är japansk, fotograferar med en japansk kamera, har en stereo som är japansk. Finns det nått av värde för mänskligheten idag som kommer från Irak eller Somalia ex?

    Våldet är helt okontrollerbart nu i Sverige. Det är värre än på Sicilien, där var det ”bara ” maffians fiender som råkade illa ut, här i Sverige är det vem som helst som råkar vara på fel plats vid fel tillfälle. Och en oduglig,okänd,fet vänsterparasit hånar Sd och Åkesson i SvT. Som om Sd är orsaken till Sveriges nuvarande tillstånd?

    Sverige. Arma, arma land.

    Gillad av 1 person

  • Nisse i Hökarängen 2020-02-06 / 11:40

   Att jämföra Sverige med andra länder gör bara människor som mår dåligt, vilket tydligt framkommer på ditt inlägg.
   Om du inte visste det så råkar dessutom Sverige vara ett land som inte har varit i krig under de senaste århundradena. Att svensken är fredsskadad är något av det första vi borde ha lärt oss vid det här laget.

   Gilla

 9. turrim 2020-01-19 / 17:52

  När en självutnämnd granskare av ”näthat” kan leva på skadestånd beslutat av domstol så borde alla vi som hånas av det statliga nätet också kunna få skadestånd. En uppgift för en klarsynt advokat i avvaktan på att politikerna törs röja i SVT/SR.

  Gillad av 2 personer

 10. SasjaL 2020-01-19 / 17:51

  ELLE-galan är nog sannolikt galan och klubben för inavel och inbördesbeundran.

  Dit räknas även alla typer av artistgalor.

  Gillad av 3 personer

  • Nisse i Hökarängen 2020-02-06 / 11:44

   Och Melodifestivalen.

   Gilla

 11. Svinfylking 2020-01-19 / 17:50

  Jag har länge haft åsikten att televisionen i allmänhet, är ett hån mot mitt intellekt! Och då anser jag mig vara medelbegåvad och långt ifrån något geni. Majoriteten av nyhetsprogrammen är tillrättalagda nyheter, vinklade nyheter, fejk nyheter och propaganda … resten är mestadels barnprogram för vuxna.

  Gillad av 4 personer

 12. Stig Bergman 2020-01-19 / 17:46

  Den där baken påminner om vad som kunde skådas i skyltfönstren i Reeperbahn på den tiden det begav sig.
  Och med Stjärne som mamma i allas vårt eget etablissemang når hon ju t o m längre än till fluktarna på trottoaren.

  Gillad av 2 personer

  • Stig Bergman 2020-01-19 / 21:35

   Jösses! Jag råkade gilla mig själv – och det gör jag ju – fast jag vill ju naturligtvis inte framhäva det så här precis. Det var en variant av Tryckfelsnisse som slog slint.

   Gillad av 1 person

 13. Hacke 2020-01-19 / 17:31

  Och än mer förbannad blir man när hör sd:s presschef Henrik Gustavsson säga i statsradions Ekot att detta inte är ett public serviceproblem utan mera ett generellt problem kring den offentliga samtalstonen!!
  Har sd-ledningen beslutat att lämna w o till kd och m kring den berättigade kritiken mot den tvångsfinansierade propagandakolossen? Fullständigt horribelt hur mjäkigt man beter sig på detta område. All den stund det närmast uteslutande är sd som är föremål för deras ständiga övergrepp mot uppdraget.

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2020-01-19 / 17:58

   Jag har aldrig haft något förtroende för Henrik Gustafsson. Han är Mattias Karlsson trogne och förbundne lärjunge. Uppriktigt sagt så har han slickat uppåt och sparkat nedåt under närmare 10 år och nu uppnått positionen som presschef, utan att han haft ett riktigt jobb utanför SD i hela sitt liv. Jag har några intressanta mejl från Henrik Gustafsson som jag kommer ta upp i min bok. Mejlen kommer visa hur SD jobbar internt och hur de övervakar sina förtroendevalda. De var det som Henrik Gustafsson sysslade med under sina första år inom SD.

   Gillad av 5 personer

   • Hacke 2020-01-19 / 19:32

    Ännu en r-vslickare och internövervakare i partiledningen således.
    Undrar hur det egentligen mås i partiet bakom de fina opinionssiffrorna? Jag är uppriktigt orolig för utvecklingen och framtiden för det som trots allt ännu så länge är att beteckna som enda verkliga oppositionen i demokraturen.

    Gilla

 14. Calle 2020-01-19 / 17:21

  Dekadensen tycks inte ha ngn gräns, betänk hur det gick för romarriket!

  Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s