JAG ÄR FÖRBANNAD

Det finns uppenbarligen muslimer som tror att de kan hota mig till tystnad. Idag har jag återigen varit och lämnat in en ny polisanmälan om hot. Men så snart jag startade min dator ikväll så hade jag nya hot att ”islamofober som jag skall bestraffas.”

Idag blev jag tillfrågad av den polis som tog emot anmälan om jag kunde tänka mig vilka som skulle kunna ligga bakom hoten. Mitt svar var att jag inte ville peka ut någon, eftersom jag inte har några bevis eller misstankar. Men när jag senare idag gjorde ett besök i Hultsfred och satt i bilen under några timmar så funderade jag lite över frågan. Jag har tidigare blivit kontaktat av ledande personer från sunnimoskén (källarmoskén) i Kalmar som krävt att jag skulle sluta skriva om källarmoskén och att jag skulle ta bort foto på min blogg. En annan muslim som är boende i Kalmar har i lokalmedia och i sociala medier ljugit om min person ett flertal gånger. Oavsett om dessa personer har något att göra med hoten mot mig så kommer jag namnge dessa personer för polisen.

Hoten kommer heller inte stoppa mig från att fortsätta att skriva om islam och granska religionens företrädare i Kalmar. Hoten gör mig bara mer motiverad och bevisar att religionen islam inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle, där yttrandefriheten och åsiktsfriheten är inskriven i grundlagen!

Jag är förbannad!

11 reaktioner på ”JAG ÄR FÖRBANNAD

 1. Mats 2020-01-23 / 14:10

  Polisen kommer lägga ned och skylla på att IP-numren inte kan spåras. Ingen är så dum så den hotar i ett eget IP, utan de använder en proxy från Ryssland eller Kina.

  Gilla

 2. Lennart Karlsson 2020-01-23 / 12:47

  Välkommen i klubben Thoralf!
  I Habo representeras muslimerna av en rektor för en gymnasieskola och Jönköpings Posten.
  Säger eller skriver du något som dessa fanatiker inte gillar så blir det fullt med SMS.
  Tråkig utveckling i ett fint land!

  Gillad av 1 person

 3. botwid 2020-01-23 / 12:35

  Islam är och har alltid varit ett ständigt hot. Morerna tog sig via Gibraltar till den Iberiska halvön mellan 711 och 1492. Nu är de på gång igen. Marocko antog igår en lag som syftar till att ta över allt vatten runt Kanarieöarna. Vad väntar vi på?
  Upp med stridsflygplanen och utplåna kränkande fartyg!

  Gillad av 1 person

 4. Bajen666 2020-01-22 / 20:15

  Jag blir också förbannad det är otroligt respektlöst att komma till ett nytt land där man mer eller mindre får allt serverat på ett silverfat och då börja hota en förtroendevald politiker som har ryggrad nog att kritisera och kartlägga deras odemokratiska metoder.

  Bra att du blir förbannad och inte slänger in handduken och låter dessa avarter vinna, och du ska veta att du har en jäkla massa människor som står på din sida samt följer detta noggrant.

  Gillad av 5 personer

 5. Mats 2020-01-22 / 20:08

  Vi är så många som stödjer dig Thoralf mot dessa sjuka idioter i den pedofila ideologin som kallas islam.De misstar sig grovt om de tror att vi på nåt sätt skulle vara rädda för dessa tomtar.Europa har slängt ut dem förr och vi kommer att göra det igen.De har aldrig uppfunnit nåt av värde,de kan ingenting förutom död och förödelse,de är INTE välkomna här,ju förr de åker tillbaka till sina skitländer desto bättre.

  Gillad av 7 personer

 6. göran 2020-01-22 / 20:04

  Nu kräver jag att Barometern skriver en artikel om hoten du får.
  Men de totalvägrar? De sympatiserar inte med din politik. Va fan är det för jävla tidning?

  Gillad av 1 person

 7. tommy 2020-01-22 / 19:57

  Vad är det för politiker vi har i landet egentligen?! Läs nedan, hur fan kan man rösta NEJ till det??
  Fy fan för islam!

  Samröre med en terroristorganisation ska vara straffbart. Det beslutade riksdagen med röstsiffrorna 319 mot 28. Vänsterpartiet röstade nej.

  SD, M, KD och L ville också att en utredning tillsätts för att även kriminalisera deltagande i terroristorganisation.

  – Deltagande är en bredare typ av kriminalisering där man kan sätta dit personer som inte på ett tydligt sätt haft specifika uppgifter. Det gör att man kan åtala samtliga personer som kommer tillbaka från IS i Syrien och i Irak, säger SD:s rättspolitiske talesperson Adam Marttinen.

  Men det förslaget röstades ned med 174 mot 173.

  Gillad av 4 personer

 8. tommy 2020-01-22 / 19:30

  Thoralf! Du har skrivit tidigare att de har gjort propaganda för Islam? Vad är det i videoklippen? Är det hot riktat mot dig eller är det IS Daesh sympatisörer?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-01-22 / 19:36

   T.ex. klipp med IS-terroristen Mikael Skråmo, islamisten och gävleimamen Abu Rad eller klipp från Halmstad moské och mycket mer.

   Gilla

   • tommy 2020-01-22 / 19:54

    Halmstads moské har varit i blåsväder flera gånger tidigare. Salafister hela bunten. Dessa muslimer är inte att leka med Thoralf. Varför hetsar du dem?

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s